Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Ze mną nikt w parze nie chce ha ha ha bo za długo by czekać, aż mi owulka przyjdzie
pfff ja mam @ przewidzianą jeszcze tydzień później niż ty także nie jest tak źle
Ja się sparowałam z Edycik idealnie tym razem z terminem i długością cyklu
może jak owulka się opóźni to do nas dołączysz? kto wie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agatia a próbowałaś ignorować te wysokie temperatury z dni kiedy byłaś chora? Może wtedy OF będzie wiedziało, że były niemiarodajne? Ja bym tak spróbowała
agatia, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ruby wrote:lepsza późna niż żadna
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Agatia a próbowałaś ignorować te wysokie temperatury z dni kiedy byłaś chora? Może wtedy OF będzie wiedziało, że były niemiarodajne? Ja bym tak spróbowałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 21:41
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny,
Ja weszłam na szybko i muszę uciekać, bo dzisiaj niestety nie pracuję z domu przy kompie, tylko ruszam w teren.
Agatia- idzie tempka w górę, pięknie!, zobaczysz, że jak się utrzymają wyższe temp, to OF wyznaczy Ci owulkę przed wzrostem. Paryzetka ma rację, żeby zignorować te wyższe temp z czasu choroby,
Majju- potwierdzam, czytałam " Dziewczyna z pociągu" i wczoraj skończyłam, końcówka mnie zaskoczyła.
Teraz zamówię sobie coś Hołowni, bo jeszcze nic nie czytałam jego, a pisałyście, że fajnie się czyta.
Aga- mocno Ciebie przutulam, moje myśli od wczoraj krążą wokół Ciebie. Wierzę, że lekarz zna się na rzeczy i poprowadzi Cię tak, żeby było skutecznie. A tymczasem za bieżący cykl zaciśnięte kciuki : )
Uciekam, jeszcze po drodzę zatrzymam się w lab. ukłuć się na betę. Mam nadzieję, że nie będzie takich kolejek i awantur jak ostatnio ; ) Ostatnio nie dość, że była kolejka, to jeszcze było mocno awanturujące się starsze małżeństwo, nawet mi się oberwało, gdy dziadka próbowałam uspokoić : /
miłego dnia!!!
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Witam i ja
Edycik z temp. idziemy łeb w łeb bo ja mierzę od trzech dni żeby mi owulkę wyznaczyło i dalej nie będę już mierzyć. A ostatnio też miałam 36.51 a dziś 36.55. Jakiś ten cykl dziwny. Szyjka rano wysoko a wieczorem nisko. Już myślałam, że nie będzie owulki bo wczoraj nic na to nie wskazywało i zawsze jak sprawdzę szyjkę to czuję prawą stronę większą tam gdzie jest większy pęcherzyk. A wczoraj już była normalna ta szyjka. A w nocy się kręciłam i bolał mnie jajnik. Więc zobaczę. Kto dziś na wizytę? Ruby?
A Jasminowa trzymam kciuki za bete .Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 08:19