X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • majju Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    To ja z Tobą będę w parze, a Bratek z Agą :)
    Ooo to mi się podoba :D

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze mną nikt w parze nie chce ha ha ha bo za długo by czekać, aż mi owulka przyjdzie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 21:19

• Agusia81 Nowa

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę wszystkim szybkiego zafasolkowania:-)

Agnieszka
  • majju Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia myślę, że z Twoją owulką to nic nie jest przesądzone. Może ekspertem nie jestem ale na moje oko wykres źle nie wygląda. Będzie git tylko się nie poddawaj ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 21:23

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ze mną nikt w parze nie chce ha ha ha bo za długo by czekać, aż mi owulka przyjdzie ;)

pfff ja mam @ przewidzianą jeszcze tydzień później niż ty także nie jest tak źle :)
    Ja się sparowałam z Edycik idealnie tym razem z terminem i długością cyklu :)
    może jak owulka się opóźni to do nas dołączysz? kto wie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia81 wrote:
    Życzę wszystkim szybkiego zafasolkowania:-)

i my tobie też :) w której fazie cyklu jesteś?

edit: już widzę , rozpoczęłaś cykl właśnie, powodzenia! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 21:29

• agatia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby czyżby trojkacik ;)? Chętnie bym dołączyła, ale nie na rękę mi późna owulacją ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ruby czyżby trojkacik ;)? Chętnie bym dołączyła, ale nie na rękę mi późna owulacją ;)

lepsza późna niż żadna :D

Bratek, Edycik lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia a próbowałaś ignorować te wysokie temperatury z dni kiedy byłaś chora? Może wtedy OF będzie wiedziało, że były niemiarodajne? Ja bym tak spróbowała :)

agatia, Jasminowa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • agatia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    lepsza późna niż żadna :D
    Co racja to racja, ale mam nadzieję, że jednak owulka była a skok będzie jak piszą w NPR do 3 dni po. Ale jak mi się uda to pójdę jeszcze w tym cyklu do ginki. A jak nie to w grudniu ostre działanie i leczenie :)

Jasminowa lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Agatia a próbowałaś ignorować te wysokie temperatury z dni kiedy byłaś chora? Może wtedy OF będzie wiedziało, że były niemiarodajne? Ja bym tak spróbowałam :)
    Nie próbowała, zaraz je zaznaczę, ale to całe 1,5 tyg ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 21:41

• Agusia81 Nowa

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby dziękuję i nawzajem :-)

Agnieszka
  • majju Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam spać, dobrej nocy Dziewczyny :)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też, dobranoc :)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry kobitki

jak tam humorki i nastroje od rana?

Mi dzis temperaturka 36,56 ...także powoli idzie w górę.
    Kawkę już mam i biorę się do pracy

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja przy kawusi :)
    U mnie dzisiaj skok do 36,7, więc jestem pełna nadziei, że tempka nie spadnie i że owulka jednak była :)
    Imię Róży mam nadzieję, że dzisiaj nam napiszesz co u Ciebie :)

Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) ja się właśnie zbieram do pracy więc już na miejscu Was nadrobię :) pogoda paskudna, aż wychodzić się nie chce... Smacznej kawki :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Ja weszłam na szybko i muszę uciekać, bo dzisiaj niestety nie pracuję z domu przy kompie, tylko ruszam w teren.

Agatia- idzie tempka w górę, pięknie!, zobaczysz, że jak się utrzymają wyższe temp, to OF wyznaczy Ci owulkę przed wzrostem. Paryzetka ma rację, żeby zignorować te wyższe temp z czasu choroby,

Majju- potwierdzam, czytałam " Dziewczyna z pociągu" i wczoraj skończyłam, końcówka mnie zaskoczyła.
    Teraz zamówię sobie coś Hołowni, bo jeszcze nic nie czytałam jego, a pisałyście, że fajnie się czyta.

Aga- mocno Ciebie przutulam, moje myśli od wczoraj krążą wokół Ciebie. Wierzę, że lekarz zna się na rzeczy i poprowadzi Cię tak, żeby było skutecznie. A tymczasem za bieżący cykl zaciśnięte kciuki : )

Uciekam, jeszcze po drodzę zatrzymam się w lab. ukłuć się na betę. Mam nadzieję, że nie będzie takich kolejek i awantur jak ostatnio ; ) Ostatnio nie dość, że była kolejka, to jeszcze było mocno awanturujące się starsze małżeństwo, nawet mi się oberwało, gdy dziadka próbowałam uspokoić : /

miłego dnia!!!

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja :-)
    Edycik z temp. idziemy łeb w łeb bo ja mierzę od trzech dni żeby mi owulkę wyznaczyło i dalej nie będę już mierzyć. A ostatnio też miałam 36.51 a dziś 36.55. Jakiś ten cykl dziwny. Szyjka rano wysoko a wieczorem nisko. Już myślałam, że nie będzie owulki bo wczoraj nic na to nie wskazywało i zawsze jak sprawdzę szyjkę to czuję prawą stronę większą tam gdzie jest większy pęcherzyk. A wczoraj już była normalna ta szyjka. A w nocy się kręciłam i bolał mnie jajnik. Więc zobaczę. Kto dziś na wizytę? Ruby?

A Jasminowa trzymam kciuki za bete .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 08:19

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • agatia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa mocne kciukasy za betę :)

‹‹ 775 776 777 778 779 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ