Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • majju Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    To ja z Tobą będę w parze, a Bratek z Agą :)
    Ooo to mi się podoba :D

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze mną nikt w parze nie chce ha ha ha bo za długo by czekać, aż mi owulka przyjdzie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 21:19

• Agusia81 Nowa

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę wszystkim szybkiego zafasolkowania:-)

Agnieszka
  • majju Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia myślę, że z Twoją owulką to nic nie jest przesądzone. Może ekspertem nie jestem ale na moje oko wykres źle nie wygląda. Będzie git tylko się nie poddawaj ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 21:23

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ze mną nikt w parze nie chce ha ha ha bo za długo by czekać, aż mi owulka przyjdzie ;)

pfff ja mam @ przewidzianą jeszcze tydzień później niż ty także nie jest tak źle :)
    Ja się sparowałam z Edycik idealnie tym razem z terminem i długością cyklu :)
    może jak owulka się opóźni to do nas dołączysz? kto wie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia81 wrote:
    Życzę wszystkim szybkiego zafasolkowania:-)

i my tobie też :) w której fazie cyklu jesteś?

edit: już widzę , rozpoczęłaś cykl właśnie, powodzenia! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 21:29

• agatia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby czyżby trojkacik ;)? Chętnie bym dołączyła, ale nie na rękę mi późna owulacją ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ruby czyżby trojkacik ;)? Chętnie bym dołączyła, ale nie na rękę mi późna owulacją ;)

lepsza późna niż żadna :D

Bratek, Edycik lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia a próbowałaś ignorować te wysokie temperatury z dni kiedy byłaś chora? Może wtedy OF będzie wiedziało, że były niemiarodajne? Ja bym tak spróbowała :)

agatia, Jasminowa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • agatia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    lepsza późna niż żadna :D
    Co racja to racja, ale mam nadzieję, że jednak owulka była a skok będzie jak piszą w NPR do 3 dni po. Ale jak mi się uda to pójdę jeszcze w tym cyklu do ginki. A jak nie to w grudniu ostre działanie i leczenie :)

Jasminowa lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Agatia a próbowałaś ignorować te wysokie temperatury z dni kiedy byłaś chora? Może wtedy OF będzie wiedziało, że były niemiarodajne? Ja bym tak spróbowałam :)
    Nie próbowała, zaraz je zaznaczę, ale to całe 1,5 tyg ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 21:41

• Agusia81 Nowa

Wysłany: 11 listopada 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby dziękuję i nawzajem :-)

Agnieszka
  • majju Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam spać, dobrej nocy Dziewczyny :)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też, dobranoc :)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry kobitki

jak tam humorki i nastroje od rana?

Mi dzis temperaturka 36,56 ...także powoli idzie w górę.
    Kawkę już mam i biorę się do pracy

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja przy kawusi :)
    U mnie dzisiaj skok do 36,7, więc jestem pełna nadziei, że tempka nie spadnie i że owulka jednak była :)
    Imię Róży mam nadzieję, że dzisiaj nam napiszesz co u Ciebie :)

Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) ja się właśnie zbieram do pracy więc już na miejscu Was nadrobię :) pogoda paskudna, aż wychodzić się nie chce... Smacznej kawki :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Ja weszłam na szybko i muszę uciekać, bo dzisiaj niestety nie pracuję z domu przy kompie, tylko ruszam w teren.

Agatia- idzie tempka w górę, pięknie!, zobaczysz, że jak się utrzymają wyższe temp, to OF wyznaczy Ci owulkę przed wzrostem. Paryzetka ma rację, żeby zignorować te wyższe temp z czasu choroby,

Majju- potwierdzam, czytałam " Dziewczyna z pociągu" i wczoraj skończyłam, końcówka mnie zaskoczyła.
    Teraz zamówię sobie coś Hołowni, bo jeszcze nic nie czytałam jego, a pisałyście, że fajnie się czyta.

Aga- mocno Ciebie przutulam, moje myśli od wczoraj krążą wokół Ciebie. Wierzę, że lekarz zna się na rzeczy i poprowadzi Cię tak, żeby było skutecznie. A tymczasem za bieżący cykl zaciśnięte kciuki : )

Uciekam, jeszcze po drodzę zatrzymam się w lab. ukłuć się na betę. Mam nadzieję, że nie będzie takich kolejek i awantur jak ostatnio ; ) Ostatnio nie dość, że była kolejka, to jeszcze było mocno awanturujące się starsze małżeństwo, nawet mi się oberwało, gdy dziadka próbowałam uspokoić : /

miłego dnia!!!

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja :-)
    Edycik z temp. idziemy łeb w łeb bo ja mierzę od trzech dni żeby mi owulkę wyznaczyło i dalej nie będę już mierzyć. A ostatnio też miałam 36.51 a dziś 36.55. Jakiś ten cykl dziwny. Szyjka rano wysoko a wieczorem nisko. Już myślałam, że nie będzie owulki bo wczoraj nic na to nie wskazywało i zawsze jak sprawdzę szyjkę to czuję prawą stronę większą tam gdzie jest większy pęcherzyk. A wczoraj już była normalna ta szyjka. A w nocy się kręciłam i bolał mnie jajnik. Więc zobaczę. Kto dziś na wizytę? Ruby?

A Jasminowa trzymam kciuki za bete .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 08:19

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • agatia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa mocne kciukasy za betę :)

‹‹ 775 776 777 778 779 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ