Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Cinnamon ja z Tobą zostaje
u mnie się nie zanosi na nic w tym cyklu, więc spokojnie
Ruby zuch dziewczynatakie podejście jest super, bo jak zrobisz coś dla siebie to będziesz szczęśliwa, a wtedy endorfiny się wydzielają i łatwiej zaskoczyć. A 2 mc to pikus zleci, szybko. A może wcale antyki nie będą potrzebne
AgaL super, że przyszlaś do nas. Wiem, że jest Ci ciężko, ale jesteś w dobrych rękach i lekarz na pewno doprowadzi do sukcesu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Agatia dzięki za pocieszenie
mam z kim tu zostać ale szczerze to życzę Ci, byś nie musiała tu ze mną utkwić
Ej no ja się zadeklarowałam na ochotnika i to na 2-3 miechy także spokojnie dziewczyny:)
Aga - miłego dnia
Agatia - dzięki, wiadomo trzeba myśleć pozytywnie ale raczej nie mam złudzeń że do antyków nie dojdzie:)
Jakoś nigdy nie myślałam że 13 to pechowy dzień, bardziej że 13 w piątek to szczęśliwy dzień -
Cynamonku ja też się nigdzie nie wybieram
Ruby bardzo rozsądne podejście, oby było na wyrost.
Edycik a może właśnie na przekór piątek 13go będzie pozytywnym dniem?
Agatia to ładny skok! Trzymam kciuki za dalszy wzrost
Aguś trzymaj się ciepło i postaraj oderwać się od złych myśli :*cinnamon cookie lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ejrene wrote:I tak chyba zrobię. Wiadomo stresu trochę jest, ale chyba bardziej bym się bała jak by dziś był pusty pęcherzyk, a jednak zarodek przez tydzień się pojawił. Żałuje że tej wizyty nie miałam popołudniu bo może już by zabiło.
A Ty co dziś badałaś? Progesteron pewnie? i co jeszcze? Ta karta stałego klienta jakieś zniżki Ci daje choć by na badania? -
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby czyli u Ciebie już jutro się okaże co dalej? Czy antyki czy nie?
No raczej tak, ja nawet spróbuję dzisiaj coś wykminić jak zobaczę wyniki wieczorem - o ile się zalogujęale jak będą słabe to mówił, że nie ma sensu tego ciągnąć...
-
Cześć Kochane. Dopiero nadrobiłam.
Od razu się chwalę, że nie zrobiłam rano testu. Jeszcze tylko 3 dni bez siurania
Aguś, nic nie mówię po prostu przytulam.
Jasminowa trzymam kciuki za betę.
Ruby brawo za nastawienie, z takim podejściem musi być dobrze
Ejrene nie martw się. na następnej wizycie już na pewno usłyszysz serduszko swojego Maleństwa.
Kas jak się czujesz?
Edycik lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:No raczej tak, ja nawet spróbuję dzisiaj coś wykminić jak zobaczę wyniki wieczorem - o ile się zaloguję
ale jak będą słabe to mówił, że nie ma sensu tego ciągnąć...
im szybciej tym lepiej
-
nick nieaktualnyDziewczyny u mnie dzisiaj bez wątpienia pozytywny owulacyjny
to co do wieczora chyba zdążę?
Musiałam teraz zrobić bo za chwilę do pracy, a tam średnio chcę robićWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 10:51
Edycik, Ejrene, madzikk, Natalii00, luna91 lubią tę wiadomość