X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby a gdzie pracujesz? Na bank cionsza skoro Ci ludzie śmierdzą ;)

• Bratek Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby czeka na wyniki. Ja czekam na wyniki. Aga musi przetrawić. Jasminowa w terenie. Imię_Róży też chyba coś nie halo...
    To już macie o kilka gaduł mniej ;)

agatia - no ba! Nawet po 4h od testowania mam cień cienia :P
    Tylko, że niestety ja już mam całą kolekcję tych cieni... ;)

Kurde, to nie jest dobry dzień... 0doubledown.gif Zaraz mi kiszki skręci :(

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku, ale któryś cień cienia musi przerodzić się w porządną krechę :) poczekaj na wyniki, a ja zaciskam mocno kciuk.
    Ruby za Twoje wyniki zaciskam drugi kciuk.

Bratek, Ruby lubią tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!

Aga - ciężko mi cokolwiek powiedzieć poza tym, że lekarze dają różne wyroki a kobiety i tak zachodzą naturalnie. Jesteś taką fajną dziewczyną, zawsze o wszystkich się martwisz, zapytasz, napiszesz i trzymam kciuki, aby się ułożyło wszystko po Twojej myśli.

Ejrenee- no nie wiem czy w 5 tygodniu to już ma być serce. Przecież na forum jest pełno wpisów żeby do lekarza iść nawet w 8tc, sprawdziła u siebie w karcie: w 5+1 nie było zarodka nawet a w 6+1 już było serce (oczywiście według USG, bo ja ciążę miałam o ponad tydzień młodszą). Kiedy masz nast wizytę? Spokojnie - lekarz nie powinien tak straszyć według mnie.

A ja napiszę tym, które nie uczestniczą w rozmowach na FB - byłam w poniedziałek na usg - maluch ma 6,2 cm, w sobotę genetyczne :) U Marietty, Carolq i Kamisi też wszystko ok - Kamisia to już nawet pierwsze ruchy poczuła.

Ruby, madzikk, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku życzę, by ten cień w końcu się pogłębił na porządną, tłustą krechę ;)
    Ja bym chciała chociaż cień zobaczyć... A tu wiecznie biel vizira :P

Bratek lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ruby a gdzie pracujesz? Na bank cionsza skoro Ci ludzie śmierdzą ;)

w firmie informatycznej ale mamy tutaj tzw open space...

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak kochane jużjestem w 16 dniu mojej cionszy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 13:32

agatia, Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Bratku życzę, by ten cień w końcu się pogłębił na porządną, tłustą krechę ;)
    Ja bym chciała chociaż cień zobaczyć... A tu wiecznie biel vizira :P

Ja liczę na ten zastrzyk to też sobie chociaż przez chwilę cienie pooglądam ;)

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku też trzymam kciuki Za wyniki.
    Psinka dobrze chyba się przyzwyczaiła. W poniedziałek miała szczepienie a we wtorek mój P dzwonił, że Niuńka coś taka nie mrawa. Leżała w przedpokoju na ławeczce i nie chciała nawet swojego przysmaku zjeść. No to ja zmartwiona urwałam się z pracy żeby w razie co do lekarza z nią a ona co? Jak tylko weszłam to tak skakała z radości i od razu ode mnie wzięła i zjadła przysmak:-). Więc stwierdziliśmy, że tęskniła za nami.

Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku ja nawet cienia nie widziałam do tej pory, dzięki testom owulacyjnym wiem, czego się spodziewać, ale póki co biel vizira widzę regularnie :/ Trzymam mocno kciuki za wynik.

U mnie dziś spadek, mam nadzieję, że na zagnieżdżenie a nie na @, ale to się okaże za 2 dni pewnie :/ Zamiast się zamartwiać ogarniam trzeci pokój - tzw. sekret dobrze utrzymanego dwupokojowego mieszkania :)

Imię_róży, gdzie jesteś?

Edycik lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka to mam nadzieję,że spadek był tylko na zagnieżdżenie kochana :) kciukam za Ciebie mocno :)

Bratku czekamy z Tobą na wynik i zacisnięte kciuki są :)

Aguś kochana zaglądaj do nas ...całym serduchem wszystkie jesteśmy z Tobą :*

Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetko to niewielki spadek, więc fizjologiczny jak najbardziej. Wazne, że nie spadło poniżej czerwonej krechy.

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Cześć Dziewczyny!

Aga - ciężko mi cokolwiek powiedzieć poza tym, że lekarze dają różne wyroki a kobiety i tak zachodzą naturalnie. Jesteś taką fajną dziewczyną, zawsze o wszystkich się martwisz, zapytasz, napiszesz i trzymam kciuki, aby się ułożyło wszystko po Twojej myśli.

Ejrenee- no nie wiem czy w 5 tygodniu to już ma być serce. Przecież na forum jest pełno wpisów żeby do lekarza iść nawet w 8tc, sprawdziła u siebie w karcie: w 5+1 nie było zarodka nawet a w 6+1 już było serce (oczywiście według USG, bo ja ciążę miałam o ponad tydzień młodszą). Kiedy masz nast wizytę? Spokojnie - lekarz nie powinien tak straszyć według mnie.

A ja napiszę tym, które nie uczestniczą w rozmowach na FB - byłam w poniedziałek na usg - maluch ma 6,2 cm, w sobotę genetyczne :) U Marietty, Carolq i Kamisi też wszystko ok - Kamisia to już nawet pierwsze ruchy poczuła.
    Lunka 6,2 toz to olbrzym :)

Pozdrow dziewczyny!

luna91 lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, mam cichą nadzieję, że będzie dobrze, ale jak ma spaść to jak najszybciej, nie chcę czekać, tylko jak zacząć kolejny cykl. A póki co stwierdziłam, że biorę tę luteinę do 14.11 i jeśli cienia cienia nie będzie to odstawiam. Idę na spacer z ukochanym więc odezwę się jak wrócimy :*

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka udanego spacerku :)

jejciu,ale mi się ten dzien wlecze w pracy,dobrze że do 15 i out :)
    lecę po pracy na siłownię a potem odpocząć do domciu :D

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka ja też kciukam by to był tylko chwilowy spadek :)

Imię_Róży chyba czas byś już się odezwała?? Paznokcie obgryziemy z tej niepewności ;) (nawet ja swoje żelowe :P) ;)

Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Paznokcie obgryziemy z tej niepewności ;) (nawet ja swoje żelowe :P) ;)

to obie obgryzamy żelowe :P

cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik nowa energia w Ciebie wstąpiła z tym ćwiczeniem? :) tak trzymaj :) mi dziś Mąż ma przynieść na górę orbitreka, chyba czas najwyższy bym ruszyła dupsko :P nie mogę jakoś się za nic zabrać więc może to mnie zmotywuje :P

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku w zimę dupsko zawsze rośnie, więc chociaż stwierdziłam że jakoś będę temu przeciwdziałać kochana :)
    no chyba że wreszcie ujrzę upragnione dwie kreski

orbitrek w domku no to super motywacja kochana :) jeszcze przed tv i można zasuwać :)

cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak zamierzam go ustawić :P przodem do telewizora :P Ok to zmotywowałaś mnie, jak nie mamy dwóch kresek to przynajmniej laski będziemy, a co! :D

madzikk, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 779 780 781 782 783 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ