Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby czeka na wyniki. Ja czekam na wyniki. Aga musi przetrawić. Jasminowa w terenie. Imię_Róży też chyba coś nie halo...
To już macie o kilka gaduł mniej
agatia - no ba! Nawet po 4h od testowania mam cień cienia
Tylko, że niestety ja już mam całą kolekcję tych cieni...
Kurde, to nie jest dobry dzień...Zaraz mi kiszki skręci
-
Cześć Dziewczyny!
Aga - ciężko mi cokolwiek powiedzieć poza tym, że lekarze dają różne wyroki a kobiety i tak zachodzą naturalnie. Jesteś taką fajną dziewczyną, zawsze o wszystkich się martwisz, zapytasz, napiszesz i trzymam kciuki, aby się ułożyło wszystko po Twojej myśli.
Ejrenee- no nie wiem czy w 5 tygodniu to już ma być serce. Przecież na forum jest pełno wpisów żeby do lekarza iść nawet w 8tc, sprawdziła u siebie w karcie: w 5+1 nie było zarodka nawet a w 6+1 już było serce (oczywiście według USG, bo ja ciążę miałam o ponad tydzień młodszą). Kiedy masz nast wizytę? Spokojnie - lekarz nie powinien tak straszyć według mnie.
A ja napiszę tym, które nie uczestniczą w rozmowach na FB - byłam w poniedziałek na usg - maluch ma 6,2 cm, w sobotę genetyczneU Marietty, Carolq i Kamisi też wszystko ok - Kamisia to już nawet pierwsze ruchy poczuła.
Ruby, madzikk, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bratku też trzymam kciuki Za wyniki.
Psinka dobrze chyba się przyzwyczaiła. W poniedziałek miała szczepienie a we wtorek mój P dzwonił, że Niuńka coś taka nie mrawa. Leżała w przedpokoju na ławeczce i nie chciała nawet swojego przysmaku zjeść. No to ja zmartwiona urwałam się z pracy żeby w razie co do lekarza z nią a ona co? Jak tylko weszłam to tak skakała z radości i od razu ode mnie wzięła i zjadła przysmak:-). Więc stwierdziliśmy, że tęskniła za nami.Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
Bratku ja nawet cienia nie widziałam do tej pory, dzięki testom owulacyjnym wiem, czego się spodziewać, ale póki co biel vizira widzę regularnie
Trzymam mocno kciuki za wynik.
U mnie dziś spadek, mam nadzieję, że na zagnieżdżenie a nie na @, ale to się okaże za 2 dni pewnieZamiast się zamartwiać ogarniam trzeci pokój - tzw. sekret dobrze utrzymanego dwupokojowego mieszkania
Imię_róży, gdzie jesteś?
Edycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka to mam nadzieję,że spadek był tylko na zagnieżdżenie kochana
kciukam za Ciebie mocno
Bratku czekamy z Tobą na wynik i zacisnięte kciuki są
Aguś kochana zaglądaj do nas ...całym serduchem wszystkie jesteśmy z Tobą :*Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość
-
luna91 wrote:Cześć Dziewczyny!
Aga - ciężko mi cokolwiek powiedzieć poza tym, że lekarze dają różne wyroki a kobiety i tak zachodzą naturalnie. Jesteś taką fajną dziewczyną, zawsze o wszystkich się martwisz, zapytasz, napiszesz i trzymam kciuki, aby się ułożyło wszystko po Twojej myśli.
Ejrenee- no nie wiem czy w 5 tygodniu to już ma być serce. Przecież na forum jest pełno wpisów żeby do lekarza iść nawet w 8tc, sprawdziła u siebie w karcie: w 5+1 nie było zarodka nawet a w 6+1 już było serce (oczywiście według USG, bo ja ciążę miałam o ponad tydzień młodszą). Kiedy masz nast wizytę? Spokojnie - lekarz nie powinien tak straszyć według mnie.
A ja napiszę tym, które nie uczestniczą w rozmowach na FB - byłam w poniedziałek na usg - maluch ma 6,2 cm, w sobotę genetyczneU Marietty, Carolq i Kamisi też wszystko ok - Kamisia to już nawet pierwsze ruchy poczuła.
Pozdrow dziewczyny!luna91 lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Dzięki dziewczyny, mam cichą nadzieję, że będzie dobrze, ale jak ma spaść to jak najszybciej, nie chcę czekać, tylko jak zacząć kolejny cykl. A póki co stwierdziłam, że biorę tę luteinę do 14.11 i jeśli cienia cienia nie będzie to odstawiam. Idę na spacer z ukochanym więc odezwę się jak wrócimy :*
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Edycik nowa energia w Ciebie wstąpiła z tym ćwiczeniem?
tak trzymaj
mi dziś Mąż ma przynieść na górę orbitreka, chyba czas najwyższy bym ruszyła dupsko
nie mogę jakoś się za nic zabrać więc może to mnie zmotywuje
Edycik lubi tę wiadomość
-
Cinnamonku w zimę dupsko zawsze rośnie, więc chociaż stwierdziłam że jakoś będę temu przeciwdziałać kochana
no chyba że wreszcie ujrzę upragnione dwie kreski
orbitrek w domku no to super motywacja kochanajeszcze przed tv i można zasuwać
cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość