X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby a gdzie pracujesz? Na bank cionsza skoro Ci ludzie śmierdzą ;)

• Bratek Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby czeka na wyniki. Ja czekam na wyniki. Aga musi przetrawić. Jasminowa w terenie. Imię_Róży też chyba coś nie halo...
    To już macie o kilka gaduł mniej ;)

agatia - no ba! Nawet po 4h od testowania mam cień cienia :P
    Tylko, że niestety ja już mam całą kolekcję tych cieni... ;)

Kurde, to nie jest dobry dzień... 0doubledown.gif Zaraz mi kiszki skręci :(

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku, ale któryś cień cienia musi przerodzić się w porządną krechę :) poczekaj na wyniki, a ja zaciskam mocno kciuk.
    Ruby za Twoje wyniki zaciskam drugi kciuk.

Bratek, Ruby lubią tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!

Aga - ciężko mi cokolwiek powiedzieć poza tym, że lekarze dają różne wyroki a kobiety i tak zachodzą naturalnie. Jesteś taką fajną dziewczyną, zawsze o wszystkich się martwisz, zapytasz, napiszesz i trzymam kciuki, aby się ułożyło wszystko po Twojej myśli.

Ejrenee- no nie wiem czy w 5 tygodniu to już ma być serce. Przecież na forum jest pełno wpisów żeby do lekarza iść nawet w 8tc, sprawdziła u siebie w karcie: w 5+1 nie było zarodka nawet a w 6+1 już było serce (oczywiście według USG, bo ja ciążę miałam o ponad tydzień młodszą). Kiedy masz nast wizytę? Spokojnie - lekarz nie powinien tak straszyć według mnie.

A ja napiszę tym, które nie uczestniczą w rozmowach na FB - byłam w poniedziałek na usg - maluch ma 6,2 cm, w sobotę genetyczne :) U Marietty, Carolq i Kamisi też wszystko ok - Kamisia to już nawet pierwsze ruchy poczuła.

Ruby, madzikk, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku życzę, by ten cień w końcu się pogłębił na porządną, tłustą krechę ;)
    Ja bym chciała chociaż cień zobaczyć... A tu wiecznie biel vizira :P

Bratek lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ruby a gdzie pracujesz? Na bank cionsza skoro Ci ludzie śmierdzą ;)

w firmie informatycznej ale mamy tutaj tzw open space...

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak kochane jużjestem w 16 dniu mojej cionszy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 13:32

agatia, Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Bratku życzę, by ten cień w końcu się pogłębił na porządną, tłustą krechę ;)
    Ja bym chciała chociaż cień zobaczyć... A tu wiecznie biel vizira :P

Ja liczę na ten zastrzyk to też sobie chociaż przez chwilę cienie pooglądam ;)

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku też trzymam kciuki Za wyniki.
    Psinka dobrze chyba się przyzwyczaiła. W poniedziałek miała szczepienie a we wtorek mój P dzwonił, że Niuńka coś taka nie mrawa. Leżała w przedpokoju na ławeczce i nie chciała nawet swojego przysmaku zjeść. No to ja zmartwiona urwałam się z pracy żeby w razie co do lekarza z nią a ona co? Jak tylko weszłam to tak skakała z radości i od razu ode mnie wzięła i zjadła przysmak:-). Więc stwierdziliśmy, że tęskniła za nami.

Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku ja nawet cienia nie widziałam do tej pory, dzięki testom owulacyjnym wiem, czego się spodziewać, ale póki co biel vizira widzę regularnie :/ Trzymam mocno kciuki za wynik.

U mnie dziś spadek, mam nadzieję, że na zagnieżdżenie a nie na @, ale to się okaże za 2 dni pewnie :/ Zamiast się zamartwiać ogarniam trzeci pokój - tzw. sekret dobrze utrzymanego dwupokojowego mieszkania :)

Imię_róży, gdzie jesteś?

Edycik lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka to mam nadzieję,że spadek był tylko na zagnieżdżenie kochana :) kciukam za Ciebie mocno :)

Bratku czekamy z Tobą na wynik i zacisnięte kciuki są :)

Aguś kochana zaglądaj do nas ...całym serduchem wszystkie jesteśmy z Tobą :*

Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetko to niewielki spadek, więc fizjologiczny jak najbardziej. Wazne, że nie spadło poniżej czerwonej krechy.

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Cześć Dziewczyny!

Aga - ciężko mi cokolwiek powiedzieć poza tym, że lekarze dają różne wyroki a kobiety i tak zachodzą naturalnie. Jesteś taką fajną dziewczyną, zawsze o wszystkich się martwisz, zapytasz, napiszesz i trzymam kciuki, aby się ułożyło wszystko po Twojej myśli.

Ejrenee- no nie wiem czy w 5 tygodniu to już ma być serce. Przecież na forum jest pełno wpisów żeby do lekarza iść nawet w 8tc, sprawdziła u siebie w karcie: w 5+1 nie było zarodka nawet a w 6+1 już było serce (oczywiście według USG, bo ja ciążę miałam o ponad tydzień młodszą). Kiedy masz nast wizytę? Spokojnie - lekarz nie powinien tak straszyć według mnie.

A ja napiszę tym, które nie uczestniczą w rozmowach na FB - byłam w poniedziałek na usg - maluch ma 6,2 cm, w sobotę genetyczne :) U Marietty, Carolq i Kamisi też wszystko ok - Kamisia to już nawet pierwsze ruchy poczuła.
    Lunka 6,2 toz to olbrzym :)

Pozdrow dziewczyny!

luna91 lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, mam cichą nadzieję, że będzie dobrze, ale jak ma spaść to jak najszybciej, nie chcę czekać, tylko jak zacząć kolejny cykl. A póki co stwierdziłam, że biorę tę luteinę do 14.11 i jeśli cienia cienia nie będzie to odstawiam. Idę na spacer z ukochanym więc odezwę się jak wrócimy :*

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka udanego spacerku :)

jejciu,ale mi się ten dzien wlecze w pracy,dobrze że do 15 i out :)
    lecę po pracy na siłownię a potem odpocząć do domciu :D

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka ja też kciukam by to był tylko chwilowy spadek :)

Imię_Róży chyba czas byś już się odezwała?? Paznokcie obgryziemy z tej niepewności ;) (nawet ja swoje żelowe :P) ;)

Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Paznokcie obgryziemy z tej niepewności ;) (nawet ja swoje żelowe :P) ;)

to obie obgryzamy żelowe :P

cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik nowa energia w Ciebie wstąpiła z tym ćwiczeniem? :) tak trzymaj :) mi dziś Mąż ma przynieść na górę orbitreka, chyba czas najwyższy bym ruszyła dupsko :P nie mogę jakoś się za nic zabrać więc może to mnie zmotywuje :P

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku w zimę dupsko zawsze rośnie, więc chociaż stwierdziłam że jakoś będę temu przeciwdziałać kochana :)
    no chyba że wreszcie ujrzę upragnione dwie kreski

orbitrek w domku no to super motywacja kochana :) jeszcze przed tv i można zasuwać :)

cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak zamierzam go ustawić :P przodem do telewizora :P Ok to zmotywowałaś mnie, jak nie mamy dwóch kresek to przynajmniej laski będziemy, a co! :D

madzikk, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 779 780 781 782 783 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ