Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Katiuszka to źle przeczytała, myślałam, że u Dębskiego bylas
roztargnienie zwalam na migrenę
kiedy chciałam pojechać do Dębskiego, ale ceny i czas oczekiwania faktycznie kosmos. Ważne żeby mieć zaufanie do swojego gina. Ja teraz chodzę do młodej lekarki że 2 lata starszej ode mnie. Nie jest przesiąknięta rutyną imto w niej cenie. Poza tym wizyta jest na totalnym luzie, bez stresu i zawsze obgadamy jeszcze 1000 innych spraw
a przy tym wszystko mi dokładnie omowi i wyjaśni
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Katiuszka to źle przeczytała, myślałam, że u Dębskiego bylas
roztargnienie zwalam na migrenę
kiedy chciałam pojechać do Dębskiego, ale ceny i czas oczekiwania faktycznie kosmos. Ważne żeby mieć zaufanie do swojego gina. Ja teraz chodzę do młodej lekarki że 2 lata starszej ode mnie. Nie jest przesiąknięta rutyną imto w niej cenie. Poza tym wizyta jest na totalnym luzie, bez stresu i zawsze obgadamy jeszcze 1000 innych spraw
a przy tym wszystko mi dokładnie omowi i wyjaśni
wydaje mi się że niema co patrzeć jaki stopień naukowy ważne żeby lekarz wiedział co robi. Ja jestem zadowolona bo ciągle porównuje go z tym ostatnim co nie dość że mruk to jeszcze jak się okazuje zamiast pomagać pogarszał sprawę
agatia, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kobiety
U mnie dziś skok na 36.75 więc jeszcze z 3 dni i koniec mierzenia. Ja tak mierze dopiero od tego cyklu temp. i chyba tak zostanie albo całkiem zrezygnuje bo zaczęło mnie też to stresować. Tak się jeszcze zastanawiam, ze ewentualnie w dzień @ zmierzę rano i będę wiedziała czy jest spadek czy nie bo zazwyczaj spada do 36,75 około (+-0,5).
Ruby mocno, mocno trzymam kciuki za wizytę. Pewnie niech zrobi USG musi przecież zobaczyć czy jajo pękło czy nie.
Edycik u Ciebie też.
Edycik lubi tę wiadomość
-
Cześć Kobietki.
Jeszcze dziś cała w niepewności. @ nie ma, ale ostatnio chyba z nerwów mi się przesunęła i dostałam w 28dc (czyli jutro). Choć dziś od rana czuję że może być lada moment.
Spróbuje Was nadrobić jak znajdę chwilę w pracy, ale wczoraj mnie nie było i biurko zawalone:/
Bratku tulę i pewnie dalej bedziemy walczyć dalej....:*
madzikk, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Wiola Kochana tak sobie, póki jest nadzieja na to że @ nie przyjdzie....to w miarę. Jak przyjdzie będę musiala zmierzyć się od nowa z tym co usłyszałam od gina...
a jak u Ciebie?? wszystko w porządku?
Jaśminkowa gratuluje z całego serca pozytywnej bety:*
Jasminowa lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyBratku - tak po prawej główeczka Gwiazdeczki
Katiusza - wszystko potrzebuje czasu ja tez się troszkę leczyłam ale mu ufam i uważam że dzięki niemu to tak poszło szybko a jak się rozpłakałam na pierwszej wizycie jak zobaczyłam 3 mm pęcherzyk mówiłem Pani Karolino aby nie tracić
nadziej i że będzie Pani w ciążywszystko wygląda ok teraz tylko dbać o siebie i Malucha
Zobaczysz Ty też w końcu przygarniesz Kropka
ważne ze coś się ruszyło do przodu
i się zaczyna
Ruby , Edycik Powodzenia na dzisiejszych wizytach
a ja dziś śleczę przy mgr bo w sobote obrona takze spadam się uczyći odezwę się jakoś wkrótce zobaczyć co u Was
buziole :* i dużo dużo zielonych zarazków zostawiam
Edycik, Jasminowa, Ruby, katiuszaa, Bratek lubią tę wiadomość
-
Aguś wiem, że Ci ciężko, ale pamiętaj że medycyna czyni cuda, poza tym często kobiety, które słyszą "wyrok" jednak zachodzą naturalnie w ciążę. Biologia potrafi platać figle. Bardzo mocno Ci kibicuje, żeby @ się nie zjawiła !!!
AgaL, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja. Ciężko było Was nadrobić od wczoraj, też poszłam szybciej spać.
Imię_Róży, Bratku przykro mi że nie wyszło w tym cyklu
Ruby, Edycik powodzenia na wizytach
Katiusza lekarz konkretny mam nadzieje że szybko teraz zaskoczy
Wiola jak tam samopoczucie dziś?
Aguś będziesz testować czy dopiero jak @ jutro nie przyjdzie? Miło spędziliście wczoraj dzień? Zakupy udane? Kino było?Edycik, Wiola90, Bratek lubią tę wiadomość
-
Aga ja Ci polecam modlitwę do św. Rity, pisałam o tym kiedyś. Mi powiedziała o tym koleżanka, która ponad 2 lata się starała. Zaczęłam się modlić w momencie kiedy myślałam, że i tak cykl stracony bo owulacji nie było i pojawiła się w 33 dc, normalne to nie było. Może jestem naiwna, ale wierzę że ta modlitwa ma ogromna siłę.
Ejrene wrote:Wiola jak tam samopoczucie dziś?AgaL, cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
hej u mnie dzis spadla wiec testu jutro nie robie bo bez sensu @ juz za rogiem a miało byc tak pieknie... tym razem nie jestem taka twarda i zaliczylam dola... lopaty potrzebne dziewczyny...Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni