WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek kochana główka do góry,napewno uda Ci się w kolejnym cyklu i zrobisz wszystkim piękny prezent na święta.
    Podsyłam wirtualną łopatę do zakopania dołka

Mundek lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Dobrze ;) o której wynik?
    Za godz powinny już być, co chwilę stronę odświeżam :)

AgaL, Ejrene, Jasminowa lubią tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia dziękuje:* też uważam, że ciąża to CUD, więc wiary nie straciłam. Muszę Wam napisać w wolnej chwili co w ogóle się dowiedziałam,ale trochę tego będzie i muszę to w głowie poukładać.

Ejrene mam jeden test w domu....i boję się go użyć. Najwcześniej jutro zrobię, ale nie jestem pewna jeszcze. A dzień wczoraj super-coś wtym jest że zakupy poprawiają nastrój-obkupiliśmy sie z Mężem porządnie + kino (Marsjanin-super) i kolacja. potrzebne nam to było.

Edycik Kochana o której wizyta???? :* trzymam żeby wyszło ok z owulką, u mnie też był w szoku że mimo tak wysokiej prolaktyny miałam piękną owulację...

Wiola dziękuje:* wierzę w moc modlitwy. Słyszałam też o nowennie pompejańskiej. A podeślesz mi w wiadomości dokładną treść modlitwy do Św. Rity? Czekam na wynik Twojej bety:*

Imię Róży zazdroszczę podejścia, też tak chcę!:* i mój Mąż na pewno by sobie tego życzył....po moim zjeździe emocjonalnym w środę powiedział mi, ze w tak zestresowanym organiźmie na pewno nowe życie nie powstanie...i chyba coś w tym jest

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 09:09

Ejrene, Jasminowa lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze raz dziękuje że Jesteście tutaj:* czułam Wasze wsparcie i dobre myśli, to pomaga.

Edycik, Jasminowa, cinnamon cookie, madzikk, Paryzetka83, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś wyszukałam modlitwy do św.Rity

http://www.swietarita.pl/index.php?option=com_content&view=category&id=10&Itemid=126 poszukałam ale która to modlitwa to nie wiem...

Aguś na 16.00 lecę na wizytę.

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek Kochana...tulę mocno:*:* nie jesteś sama, pamiętaj wszystkie tu walczymy!
    Biorę sie za zakopywanie Twojego dołka:*

Mundek lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:

Jaśminkowa gratuluje z całego serca pozytywnej bety:*

Aga- dziękuję. Czekam teraz na Twoją pozytywną : ) z czymkolwiek trzeba będzie się zmierzyć, nie poddamy się : )

AgaL lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Wiola90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus tu masz link
    http://www.swietarita.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=110

Tam masz różne rodzaje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 09:13

AgaL lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik będę myślami z Tobą.

Zabieram sie za zaległości w pracy, wpadnę potem.

i Oczywiście całusy dla Cinnamonka, Ruby, Katiuszki :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 09:13

cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL mąż ma trochę racji, ale z drugiej strony każda kobieta w Twojej sytuacji zaliczylaby dołek. Ja głęboko wierzę, że wszystko ułoży się po Twojej myśli. Pisalam już kiedyś przykłady znajomych, których diagnozy nie dawały im szans na dziecko, a dzieci mają. Medycyna medycyna, a biologia biologią. Medycyna nie jest w stanie wszystkiego przewidzieć :)

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana w szczęśliwy piątek 13-go ;) doczytałam Was przy kawusi i kawałku szarlotko-sernika mojej Mamy (a co, pochwalę się ;)).

Ruby i Edycik - trzymam kciuki za pozytywne wieści na dzisiejszych wizytach :)

Aguś - dobrze Cię widzieć :*

Katiusza - to co napisałaś brzmi jakoś bardzo poważnie :/ ale wierzę, że Twój lekarz zna się na rzeczy i ogarnie wszystko i będzie dobrze :)

Kjopa - wiem co czujesz po tym wypadku w pracy, u nas w firmie w tamtym roku było głośno o napadzie na kobietę, ledwo przeżyła... Strach jest wszędzie, gdzie są pieniądze :( ludzie w desperacji robią straszne rzeczy...

Bratku - wierzę, że ta zmiana wyjdzie Ci na lepsze! Trzeba walczyć o swoje :* przykro mi z powodu bety :(

Imię_Róży - czyli wygląda jakby coś się u Ciebie zadziało? To tylko patrzeć jak u Ciebie się zazieleni :) no i dobry plan na przyszłość :)

Carolq piękna ta Twoja córeczka ;) takie zdjęcia mnie wzruszają :)

Ejrene ja też miałam dziwne sny dzisiaj... Do tego te ciśnienie od rana niskie, mam nadzieję, że nie zasnę w pracy ;) Edit. Czy to nie Ty pisałaś o snach?? ;) omg już się chyba pogubiłam :D

Mundek łopatę wysłać kurierem? Tulę:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 09:17

Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku, ale na robiłas smaka tym ciastuniem :) brakowało mi czegoś takiego do porannej kawusi :)

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Cinnamonku, ale na robiłas smaka tym ciastuniem :) brakowało mi czegoś takiego do porannej kawusi :)
    Jak już będę wysyłała łopatę dla Mundka kurierem to mogę i Tobie ciasto wysłać ;)
    Edit. Jak z Twoją migreną? Przeszło trochę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 09:21

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku też ciasto poproszę kurierem, a co :)

Aguś dziękuję :*

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Jak już będę wysyłała łopatę dla Mundka kurierem to mogę i Tobie ciasto wysłać ;)
    Edit. Jak z Twoją migreną? Przeszło trochę?
    Chętnie ciacho przyjmę :)
    Dzisiaj już prawie nie czuję migreny, lekkie ćmienie zostało. Ale wczoraj to był koszmar, cionsza jak nic ;)

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj mam wolne, bo wczoraj mnie choroba zmogła i tak mnie ten wolny dzień ucieszył, że nastąpiło cudowne uzdrowienie.

Muszę wyskoczyć po jakieś zakupy, bo jutro teściowie z teścia rodzeństwem, które przyjechało z daleka, wpadają na kawę. Trzeba jakieś ciasto zrobić.

U nas na razie nikomu o niczym nie mówimy. Wiem tylko ja i mąż.

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek przytulam :* zaplanuj sobie dziś jakoś popołudnie żeby myśli oderwać, a na wieczór winko czy dobry film. Koparka posłana :*

Cinnamonku nie ja :) ale mnie teraz zaciekawiłaś, bo sernik i jabłecznik to moje dwa ulubione ciasta i teraz chce przepis od Twojej mamy :)

Mundek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Edycik dziękuję ;)
    Dziś trzymam bardzo mocno kciuki za Ruby o 13 i Edycik o 16.
    Ktoś jeszcze na dziś ma wizytę?

18 :P

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek- przytulam, ale póki nie ma @ wszystko się może zdarzyć.

Cynamon- ślinotoku dostaję jak czytam co Ty do kawki podjadasz, aż wpisałam sobie w google szarlotko-sernik zobaczyć co to takiego i wydaje się być pyszne.

czy to jest coś takiego: http://zblogowani.pl/wpis/757835/szarlotko-sernik-na-kruchym-ciescie-dwa-w-jednym-ciasto-idealne-na-swiateczny-stol ?

• Edycik Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa piękny masz podpis ....normalnie aż w gardle ściska :)

Cinnamonku pytałaś wczoraj o filmy chciałam polecić jeszcze jeden ale nie pamiętałam tytułu, własnie odkopałam linka

http://wpolityce.pl/kultura/259599-ant-man-czyli-wszystko-co-najlepsze-w-avengers-recenzja

nawet fajny :) polecam

cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

‹‹ 787 788 789 790 791 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ