Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Agatia dziękuje:* też uważam, że ciąża to CUD, więc wiary nie straciłam. Muszę Wam napisać w wolnej chwili co w ogóle się dowiedziałam,ale trochę tego będzie i muszę to w głowie poukładać.
Ejrene mam jeden test w domu....i boję się go użyć. Najwcześniej jutro zrobię, ale nie jestem pewna jeszcze. A dzień wczoraj super-coś wtym jest że zakupy poprawiają nastrój-obkupiliśmy sie z Mężem porządnie + kino (Marsjanin-super) i kolacja. potrzebne nam to było.
Edycik Kochana o której wizyta???? :* trzymam żeby wyszło ok z owulką, u mnie też był w szoku że mimo tak wysokiej prolaktyny miałam piękną owulację...
Wiola dziękuje:* wierzę w moc modlitwy. Słyszałam też o nowennie pompejańskiej. A podeślesz mi w wiadomości dokładną treść modlitwy do Św. Rity? Czekam na wynik Twojej bety:*
Imię Róży zazdroszczę podejścia, też tak chcę!:* i mój Mąż na pewno by sobie tego życzył....po moim zjeździe emocjonalnym w środę powiedział mi, ze w tak zestresowanym organiźmie na pewno nowe życie nie powstanie...i chyba coś w tym jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 09:09
Ejrene, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Jeszcze raz dziękuje że Jesteście tutaj:* czułam Wasze wsparcie i dobre myśli, to pomaga.
Edycik, Jasminowa, cinnamon cookie, madzikk, Paryzetka83, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Edycik będę myślami z Tobą.
Zabieram sie za zaległości w pracy, wpadnę potem.
i Oczywiście całusy dla Cinnamonka, Ruby, Katiuszki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 09:13
cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
AgaL mąż ma trochę racji, ale z drugiej strony każda kobieta w Twojej sytuacji zaliczylaby dołek. Ja głęboko wierzę, że wszystko ułoży się po Twojej myśli. Pisalam już kiedyś przykłady znajomych, których diagnozy nie dawały im szans na dziecko, a dzieci mają. Medycyna medycyna, a biologia biologią. Medycyna nie jest w stanie wszystkiego przewidzieć
-
Witam się z rana w szczęśliwy piątek 13-go
doczytałam Was przy kawusi i kawałku szarlotko-sernika mojej Mamy (a co, pochwalę się
).
Ruby i Edycik - trzymam kciuki za pozytywne wieści na dzisiejszych wizytach
Aguś - dobrze Cię widzieć :*
Katiusza - to co napisałaś brzmi jakoś bardzo poważnieale wierzę, że Twój lekarz zna się na rzeczy i ogarnie wszystko i będzie dobrze
Kjopa - wiem co czujesz po tym wypadku w pracy, u nas w firmie w tamtym roku było głośno o napadzie na kobietę, ledwo przeżyła... Strach jest wszędzie, gdzie są pieniądzeludzie w desperacji robią straszne rzeczy...
Bratku - wierzę, że ta zmiana wyjdzie Ci na lepsze! Trzeba walczyć o swoje :* przykro mi z powodu bety
Imię_Róży - czyli wygląda jakby coś się u Ciebie zadziało? To tylko patrzeć jak u Ciebie się zazielenino i dobry plan na przyszłość
Carolq piękna ta Twoja córeczkatakie zdjęcia mnie wzruszają
Ejrene ja też miałam dziwne sny dzisiaj... Do tego te ciśnienie od rana niskie, mam nadzieję, że nie zasnę w pracyEdit. Czy to nie Ty pisałaś o snach??
omg już się chyba pogubiłam
Mundek łopatę wysłać kurierem? Tulę:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 09:17
Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
agatia wrote:Cinnamonku, ale na robiłas smaka tym ciastuniem
brakowało mi czegoś takiego do porannej kawusi
Edit. Jak z Twoją migreną? Przeszło trochę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 09:21
-
cinnamon cookie wrote:Jak już będę wysyłała łopatę dla Mundka kurierem to mogę i Tobie ciasto wysłać
Edit. Jak z Twoją migreną? Przeszło trochę?
Dzisiaj już prawie nie czuję migreny, lekkie ćmienie zostało. Ale wczoraj to był koszmar, cionsza jak niccinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj mam wolne, bo wczoraj mnie choroba zmogła i tak mnie ten wolny dzień ucieszył, że nastąpiło cudowne uzdrowienie.
Muszę wyskoczyć po jakieś zakupy, bo jutro teściowie z teścia rodzeństwem, które przyjechało z daleka, wpadają na kawę. Trzeba jakieś ciasto zrobić.
U nas na razie nikomu o niczym nie mówimy. Wiem tylko ja i mąż.
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Mundek przytulam :* zaplanuj sobie dziś jakoś popołudnie żeby myśli oderwać, a na wieczór winko czy dobry film. Koparka posłana :*
Cinnamonku nie jaale mnie teraz zaciekawiłaś, bo sernik i jabłecznik to moje dwa ulubione ciasta i teraz chce przepis od Twojej mamy
Mundek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mundek- przytulam, ale póki nie ma @ wszystko się może zdarzyć.
Cynamon- ślinotoku dostaję jak czytam co Ty do kawki podjadasz, aż wpisałam sobie w google szarlotko-sernik zobaczyć co to takiego i wydaje się być pyszne.
czy to jest coś takiego: http://zblogowani.pl/wpis/757835/szarlotko-sernik-na-kruchym-ciescie-dwa-w-jednym-ciasto-idealne-na-swiateczny-stol ?cinnamon cookie lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Jaśminowa piękny masz podpis ....normalnie aż w gardle ściska
Cinnamonku pytałaś wczoraj o filmy chciałam polecić jeszcze jeden ale nie pamiętałam tytułu, własnie odkopałam linka
http://wpolityce.pl/kultura/259599-ant-man-czyli-wszystko-co-najlepsze-w-avengers-recenzja
nawet fajnypolecam
cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość