Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Baronowa_83 wrote:Pisałam i mi wcielo:/
Mam dlugasne cykle to pewnie bete bym zrobila żeby nie przeciągać cyklu.
Testowalam bo dzisiaj mam usg i w razie co chciała lecieć na bete:/. No i mam fl 13 dni. Ostatnio 13 dnia to tempka byla juz na linii, a ta nie spada i na chwile serce mi zabilo
U mnie faza lutealna jak do tej pory miała max 12 dni, więc dzisiaj wybija ten sądny dzień. Fakt jednak, że wcześniej nie brałam lutki, więc obawiam się, że brak @ i tempka są spowodowane właśnie nią i jak lutka pójdzie w odstawkę to i @ sobie o mnie przypomni. Dziewczyny, z którymi rozmawiałam, mówiły mi, ze często dostawały @ mimo przyjmowania lutki, więc nie powiem jakaś iskierka się tli, chociaż ten rozum ciągle powtarza swojeCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
Baronowa_83 wrote:Pisałam i mi wcielo:/
Mam dlugasne cykle to pewnie bete bym zrobila żeby nie przeciągać cyklu.
Testowalam bo dzisiaj mam usg i w razie co chciała lecieć na bete:/. No i mam fl 13 dni. Ostatnio 13 dnia to tempka byla juz na linii, a ta nie spada i na chwile serce mi zabilo
Kazik :* -
zizi wrote:Dzieńdobry:)
Cześc nowym dziewczynom:)
plan dwodniowy w realizacji. smieje sie bo chciałam zrobic testy owulacyjne (ot tak), i nie umiałam ich znalezc. to chyba znak, ze jednak musze bardziej wszystko olac;)i dac sie poniesc. wiem jednak ze ovu sie zbliza. wiec nie wiem czy uda mi sie długo byc tak wyluzowana... Miłego dnia , ja dzis znikam.
Tak trzymać! Ja na razie co prawda mierzę tempkę ale staram się nie rozmyślać o tym Dziś też mam ważną rozmowę w sprawie pracy i jeśli by mi się udało to chyba będę musiała zawiesić starania ...07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
CzekającaMama wrote:Kochana ja teoretycznie termin @ mam wyznaczony przez OF na dzisiaj, ale nie testuję. Ja mam w domu tylko jeszcze jeden test, który czeka na jego użycie nie wiem już jak długo, ale po tym, który zrobiłam w sobotę jakoś nie mam chęci robić kolejnego. A poza tym u mnie z @ nie wiem jak to będzie bo na chwilę obecną biorę lutkę, więc nie wiem, czy by się pojawiła dopóki jej nie odstawię Wstrzymuję się z działaniami do jutra lub do środy i zobaczymy
ja na OF miałam @ wyznaczony na piatek i do dziś nic, ale coś czuje, że bedzie ten okres tzn nie mam żadnych objawów na okres typu ból brzucha szał na słodycze itp, ale jakoś czuje, że to sie zdarzy na dniach chociaż ostatnio mnie bolały piersi w sensie sutki bardziej miałam tak, że jak przychodziłam z pracy musiała,m zdejmować stanik, bo mnie tak uwierał, że szok, ale w tej chwili troche jakby przeszło
a tak pozatym jak pisałam wczesniej mam nieredularne cykle chociaz jestem po 3miiesiecznej kuracji z luteina więc teoretycznie powinny mi się troche wyregulować, ale jak widać znowu lipaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 09:44
-
CzekającaMama wrote:U mnie faza lutealna jak do tej pory miała max 12 dni, więc dzisiaj wybija ten sądny dzień. Fakt jednak, że wcześniej nie brałam lutki, więc obawiam się, że brak @ i tempka są spowodowane właśnie nią i jak lutka pójdzie w odstawkę to i @ sobie o mnie przypomni. Dziewczyny, z którymi rozmawiałam, mówiły mi, ze często dostawały @ mimo przyjmowania lutki, więc nie powiem jakaś iskierka się tli, chociaż ten rozum ciągle powtarza swoje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 09:56
-
Witam po weekendzie kobitki. U mnie sie znowu wszystko popieprzylo temperatura siegla dna, test ciazowy z jedna ochydna krecha wiec pozamiatanie,@ bedzie dzis lub jutro .
Nowy cykl bedzie pierwszym z Clo, mialam taka cicha nadzieje ze bez wspomagaczy sie uda ale niestety, starosc nie radosc i moje jajniki jak widac potrzebuja dopingu co by z nich jakies jajko wycisnac:-(.
nasza dziewczynusia -
Aaaaa, ale się będę teraz głupio łudzić, że to jednak... Poleciało ze mnie parę kropelek krwi i już świruję W takim razie z testowaniem muszę jeszcze poczekać, a to mnie dobija.
Zresztą istnieje też możliwość, że wczoraj za bardzo poszaleliśmy i takie są efekty Ale żeby tak aż do krwi to jeszcze nigdy się nie zdarzyło. Coś czuję, że będzie wielkie rozczarowanie👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Olina wrote:ja dziś od rana sie naczytałam troche o tarczycy i ciąży , że najlepiej wiedzieć o ciazy jak najszybciej itd , wiec chyba zrobie ten test jutro, ale kurcze tak strasznie sie boję, że nawet nie wiecie (((
nick nieaktualnyWitam poniedzialkowo,
iziz no co mozna powiedziec, kilka dni temu bylam w tej samej sytuacji wiec przykro mi, ale nie pozostaje nic innego jak wziac wspomagacze i walczyc dalej:)
Ja dzisiaj w pracy, jeszcze jutro i kilka dni wolnego:)
Kto nie testowal a juz moze to zamiast sie zadreczac nie lepeij zrobic test i pozbyc sie zludzen? ewentualnie mozna zostac milo zaskoczonym... -
Ruby wrote:Witam poniedzialkowo,
iziz no co mozna powiedziec, kilka dni temu bylam w tej samej sytuacji wiec przykro mi, ale nie pozostaje nic innego jak wziac wspomagacze i walczyc dalej:)
Ja dzisiaj w pracy, jeszcze jutro i kilka dni wolnego:)
Kto nie testowal a juz moze to zamiast sie zadreczac nie lepeij zrobic test i pozbyc sie zludzen? ewentualnie mozna zostac milo zaskoczonym...
nick nieaktualnykamisia88 wrote:To tez zalezy kiedy się testuje bo po terminie @ można się miło zaskoczyć a przed to tylko wkurzac i biedniec od kupowania testów
No masz racje to jasne ale jesli ktos sie ma zadreczac, a jest tuz przed albo juz nawet dzien po @ to jest sens tak sie stresowac i robic zludne nadzieje? -
Do dziewczyn, które zaczną cykl z CLO
Jestem właśnie po 3 dniach z clo i póki co czuję się bardzo dobrze, nie mam żadnych dolegliwości, nic mnie nie boli, z prowadzeniem auta tez nie mam problemu, bo na ulotce pisali, że może powodować zaburzenia widzenia
W czwartek mam wizyte u gina, żeby zobaczyć jak podziałało, więc dam znać.
Wzięłam przykład z innych dziewczyn i NIE MIERZE TEMP i wiecie co?
bardzo dobrze się z tym czuje, nie stresuje, nie wariuje pozostane może tylko przy testach owu, bo nakupiłam ich jak głupia chyba z 50, więc trzeba je wykorzystać
Od dziś zaczynam staranka więc 3majcie kciuki
Motto na dziś: koko jambo i do przoduzizi, izizizi, CzekającaMama lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:No masz racje to jasne ale jesli ktos sie ma zadreczac, a jest tuz przed albo juz nawet dzien po @ to jest sens tak sie stresowac i robic zludne nadzieje?
JoHanna, CzekającaMama lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyJoanaDarc wrote:Do dziewczyn, które zaczną cykl z CLO
Jestem właśnie po 3 dniach z clo i póki co czuję się bardzo dobrze, nie mam żadnych dolegliwości, nic mnie nie boli, z prowadzeniem auta tez nie mam problemu, bo na ulotce pisali, że może powodować zaburzenia widzenia
W czwartek mam wizyte u gina, żeby zobaczyć jak podziałało, więc dam znać.
Wzięłam przykład z innych dziewczyn i NIE MIERZE TEMP i wiecie co?
bardzo dobrze się z tym czuje, nie stresuje, nie wariuje pozostane może tylko przy testach owu, bo nakupiłam ich jak głupia chyba z 50, więc trzeba je wykorzystać
Od dziś zaczynam staranka więc 3majcie kciuki
Motto na dziś: koko jambo i do przodu
Brawo! az milo sie czyta kiedy ktos pozytywnie nastawiony bo i to udziela sie innym
-
nick nieaktualnykamisia88 wrote:Bo my takie już jestesmy, lubimy miec nadzieję
wiem wiem, sama za 3 tyg bede swirowac pewnie:) aczkolwiek tym razem ma byc inaczej pozytywne nastawienie, nie swirowanie razem z dwu dniowym planem moze zdzialac cuda:Dzizi lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:wiem wiem, sama za 3 tyg bede swirowac pewnie:) aczkolwiek tym razem ma byc inaczej pozytywne nastawienie, nie swirowanie razem z dwu dniowym planem moze zdzialac cuda:D
zizi lubi tę wiadomość
Witam dziewczyny. Mam na imię Monika. Kilka dni temu skończyłam 32 lata. Jestem wprawdzie już mamą 5 letniego wspaniałego chłopczyka. od zeszłego roku miej więcej od marca staramy się o dziecko. W listopadzie zeszłego roku niestety poroniłam. Wczoraj i dzisiaj po tylu miesiącach wyszedł pozytywny test. Dziś zrobiłam też Betę i oczekuję na wynik. Bardzo się boję bo zależy mi na tym by tym razem było dobrze. Do tej pory nie mogę pogodzić się iż straciliśmy dziecko. Wizytę mam lekarska dopiero w piątek i tak się zastanawiam czy to nie za wcześnie skoro ostatnią miesiączkę miałam 21 czerwca. Cykle 30 dniowe. Buziaki kochane