Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaL wrote:Dziękuje Dziewczyny:*
Agatia biorę jeszcze aspirynę cardio,mam zrobić badanie na witB,a ten ovarin to właśnie mowil ze przy tej mutacji,bo chyba ma większą dawkę kwasu foliowego.Choc ja dobrze kwas przyswajam mimo tej mutacji.te pozostałe przeciwciał kardiolipinowych nie mam,toczeń wykluczony.
Ten gin właśnie jest od takich trudnych poczec,ciąż itp.Dzieki za info:*
Madzikk staram się być dobrej myśli....:*
Aga- podoba mi się ten Twój lekarz, widać, że zna się na rzeczyAgaL lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
AgaL popieram Bratka. Lekarz wydaje się bardzo dobry. Kazał zrobić potrzebne badania i mógł postawić konkretną diagnozę. Wydaje mi się tylko, że nie jest źle żeby od razu in vitro robić. Rezerwa wyszła ale np. FSH wyszło tylko nieco wyżej a AMH pisałaś, że w normie wiekowej. Nie znam się więc mocno trzymam kciuki aby w te trzy cykle się udało.
EDIT: Jasminowa oglądałam kiedyś ten film. Fajny był.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 17:01
Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
Jaśminowa powoli też skłaniam się do myśli, że wie co robi. Słyszałam już o wielu parach z problemem którym pomógl doczekać się dziecka. Z jedną z koleżanek mam się spotkać, miała gorsze wyniki i jest mamą, to ta o której kiedyś pisałam.
Gin zraził mnie tyko tym mówieniem od razu o in vitro.
Kjopa dzięki! a co to za film, podajcie tytułJasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Najważniejsze abyś czuła zaufanie do niego co do stymulacji. A z in vitro to zawsze możesz mu powiedzieć, że chcesz próbować naturalnie, że nie jesteś na to gotowa i to co czujesz. Musi uszanować Twoją wolę. Myślę jednak, że jak będzie dobrze Cię prowadził a tak wygląda to szybko doczekasz się dzieciątka
Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Moi goście już pojechali także spoko bo szybko ogarnięte i można siedzieć
Aga - bardzo dobrze, że zdajesz się na lekarza, on w końcu leczy a nie my i komuś trzeba zaufać, ja mojemu też dałam szansę i zobaczymy co potrafi
Katiusza chyba pisała mi o tym, że po tej luteinie może coś tam wypływać, ale zastanawiam się czy po zaaplikowaniu należy jakiś czas leżeć czy raczej wszystko powinno zostać na miejscu i szybko się wchłaniać? dzisiaj właśnie coś tam mi wyleciało po jakimś czasie ale mam nadzieję, że to co miało zostać to zostało...
Cynamon toście poszaleli że hej! a miałam pytać o opinie na temat filmuja za tydzień planuję pojechać, tata już się zadeklarował, że posiedzi z młodą także spoko:)
Edycik kiedy masz monitoring?
Jaśminowa to miała babka zonka, majątek roztrwoniony, ale chociaż zobaczyła co chciałaJasminowa, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja jeszcze dzisiaj na szybko z kuzynką, która właśnie u mnie była i sostrą skoczyłyśmy do galerii bo była obniżka kurtek i dziewczyny chciały kupić więc korzystając z okazji sama sobie wyhaczyłam kurtkę skórzaną która ze 140 zł była przeceniona na 79 ale jeszcze była 40% obniżki także zapłaciłam 47 zeta
http://www.sin-say.com/pl/pl/sklep-online/kolekcja/kurtki-plaszcze/ls402-80x/quilted-jacket
teraz sobie myślę, że mogłam wziąć czarną ale m mówił żebym już nie kupowała tyle czarnych i wzięłam brązową, ale w sumie za takie pieniądze to nie ma czego żałować -
AgaL wrote:Jaśminowa powoli też skłaniam się do myśli, że wie co robi. Słyszałam już o wielu parach z problemem którym pomógl doczekać się dziecka. Z jedną z koleżanek mam się spotkać, miała gorsze wyniki i jest mamą, to ta o której kiedyś pisałam.
Gin zraził mnie tyko tym mówieniem od razu o in vitro.
Kjopa dzięki! a co to za film, podajcie tytuł
Tytuł filmu- to " Ostatnie wakacje".
Aga- tak trzymaj, musisz wierzyć, że Tobie się też uda : ) Zrozumiałe jest to, że na początku się załamałaś, ale jak emocje trochę opadły to sama widzisz, że doktor ma wobec Ciebie plan jak do tej ciąży doprowadzić. To dobry pomysł, że spotkasz się z kimś, kto przechodził przez to samo i doczekał się dziecka : ).
Jeśli na razie monitoring i starania z wspomaganiem to wygląda to dobrze, tym bardziej, że nowy cykl już się zaczął i jak dobrze rozumiem już w tym cyklu zaczynacie?. Tym in vitro na razie sobie nie zajmuj głowy, pewnie doktor przedstawił to jako dalszą alternatywę.https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyHej piękne
Edycik - bardzo dobrze zaczynasz myśleć. Owulka jeszcze będzie
Aguś moim zdanie lekarz z sensem mówi i trochę chciał pokazać Ci wszystkie opcje. stąd to invitro nie że musisz z tego korzystać ale że masz jeszcze takie wyjście. W sumie to chyba lepiej że teraz na jednej wizycie przedstawił Ci wszystkie opcje bo mniej będziesz się stresować przy kolejnych wizytach. Co do leków myślę że ma sens to co Ci przepisał. Clo pomoże pęcherzykowi urosnąć do odpowiedniego poziomu a dzięki zastrzykowi będziesz mieć pewność że owulacja była i że masz większe szanse na poczęcie. Aguś Klata do przodu, właśnie zaczął się twój ulubiony fragment cyklu
Ps. Bardzo się cieszę że z nas nie zrezygnowałaś
Cinnamon szacun za firanki.
Ruby a czy ty nie miałaś przestać wydawać? Kurtka piękna Ruby to co wypływa to zewnętrzna powłoka tabletki a reszt przedostaje się przez ściany komórkowe prosto do macicy. Proponuję mieć zawsze wkładki higieniczne bo niestety szczególnie przy takich ilościach luteiny może trochę tego być. Nie musisz leżeć po włożeniu.
U mnie weekend minął pracowicie, praca szkoła i niezapowiedziani goście (szwagierka z wesela o 5 rano) Leki wykupione ale się boję jaka będzie reakcja organizmu więc na razie nie biorę (dr. Google jest przerażający) mam wolne w środę to wezmę pierwszy raz aby w razie niedyspozycji być akurat nie podczas jakiejś operacjiEdycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatiusza właśnie miałam przestać, ale nie mogłam się powstrzymać, za chwilę serio ogłoszę upadłość
Jak lekarz kazał to nie googluj tylko bierz im szybciej zaczniesz łykać tym szybciej unormujesz organizm a za tym idzie osiągnięcie celu końcowegoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 19:51
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Katiusza właśnie miałam przestać, ale nie mogłam się powstrzymać, za chwilę serio ogłoszę upadłość
Jak lekarz kazał to nie googluj tylko bierz im szybciej zaczniesz łykać tym szybciej unormujesz organizm a za tym idzie osiągnięcie celu końcowego
Dziewczyny a co myślicie o podłączeniu pod to ziół o.sroki lub infolicu. Tak żeby przyspieszyć proces zachodzenia? Zapomniała zapytać lekarza.
Ruby a jak twoja cionsza? -
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Pewnie masz rację tylko nie wiem co zrobię jak cały dzień będę w toalecie a nie przy klientach.
Dziewczyny a co myślicie o podłączeniu pod to ziół o.sroki lub infolicu. Tak żeby przyspieszyć proces zachodzenia? Zapomniała zapytać lekarza.
Ruby a jak twoja cionsza?
Myślę, że infolic jak najbardziej ale co do ziół to mam wątpliwości żeby nie osłabiły np suplementów które musisz przyjmować, niby zioła nie szkodzą, ale w nadmiarze bądź łączone z jakimiś lekami wcale nie muszą działać na korzyść...o to bym zapytała lekarza:) to tylko moja opinia...
A co do mojej cionszy to na razie ma się dobrze to już 19 dzień mojej cionszy, jak ten czas leci:D objawów jakichkolwiek brak, mniemam że moja cionsza zakończy się w 30 dniu cyklu, ale powalczę jeszcze trochę -
nick nieaktualnyRuby wrote:Myślę, że infolic jak najbardziej ale co do ziół to mam wątpliwości żeby nie osłabiły np suplementów które musisz przyjmować, niby zioła nie szkodzą, ale w nadmiarze bądź łączone z jakimiś lekami wcale nie muszą działać na korzyść...o to bym zapytała lekarza:) to tylko moja opinia...
A co do mojej cionszy to na razie ma się dobrze to już 19 dzień mojej cionszy, jak ten czas leci:D objawów jakichkolwiek brak, mniemam że moja cionsza zakończy się w 30 dniu cyklu, ale powalczę jeszcze trochę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny