Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelinaaKa wrote:Cinnamon... Mogłabyś przypomnieć jaki to tusz? Kojarzę, że jakiś niebieski... Yyy..
Kocham zwierzęta, ale tyle się słyszy,że są niebezpieczne w ciąży... A tu za tydzień z hakiem testowanko... Wiem, wiem jestem naiwna
Ten który mi poleciła cynamonka to eveline z fioletowym zawijasem kosztuje ok 10 zł, a robi robotęEdycik lubi tę wiadomość
-
EwelinaaKa wrote:Cinnamon... Mogłabyś przypomnieć jaki to tusz? Kojarzę, że jakiś niebieski... Yyy..
http://www.iperfumy.pl/oriflame/the-one-wonder-lash-5-in1-tusz-do-rzs-5in1/?gclid=CPK_n8aImskCFYu6Gwodr9AIwA
Nie wiem jak dla mnie to raczej fioletowy, przynajmniej na żywo
Edit. chyba, że chodzi Ci o ten co poleciłam RubyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 14:24
-
cinnamon cookie wrote:W sumie to sama nie wiem
jest bardzo dobry, ale ten z Eveline też, więc w sumie nie wiem czy warto przepłacać
mam też trzeci ulubiony ale z Oriflame (fioletowe opakowanie) i rzadko go kupuję bo nie chce mi się czekać na zamówienie
Dzis zamówiłam z oriflame w fioletowym opakowaniu:) ten co w linkuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 14:24
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Bratku wskakuj w gorsecik i pocieszaj Męża
na pewno dużą rolę odgrywa tu stres i to jak mówiłaś, że bardzo wszystko przeżywa .Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 14:26
Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:O taki
http://www.iperfumy.pl/oriflame/the-one-wonder-lash-5-in1-tusz-do-rzs-5in1/?gclid=CPK_n8aImskCFYu6Gwodr9AIwA
Nie wiem jak dla mnie to raczej fioletowy, przynajmniej na żywo
Edit. chyba, że chodzi Ci o ten co poleciłam Ruby
Pamiętam, że pisałaś ze w rossmannie jest jakiś hicior wśród tuszya kolor strzelilam, tzn jakoś skojarzylam
-
Ruby ten tusz to jakoś się nazywa, czy patrzeć na fioletowy eveline, o a nie uczula, ja mam wrażliwe oko. Ja też poluję za dobrym tuszem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 14:30
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyImię_Róży wrote:Ruby ten tusz to jakoś się nazywa, czy patrzeć na fioletowy eveline, o a nie uczula, ja mam wrażliwe oko. Ja też poluję za dobrym tuszem.
to ten:
https://www.eveline.eu/make-up/oczy/mascary/extension-volume-professional-make-up-4d-false-definition-extra-volume-carbon
Mnie nie uczula zwłaszcza, że kiedyś jakiś markowy to zrobił, ale to było dawno temu i nie pamiętam jakiEdycik, Imię_Róży, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:No Cinnamonku gdzie jesteście? zgarnij Agusię i Ruby bo ja tu czekam
i czekam na Was...
właśnie przypomnijcie mi ten tusz eveline co pisałyście
Bratku nie jestem sama też mam spory cellulit cholercia
Cinnamonek nie może odpisać, bo pewnie wskoczyła w brykę i jedzie po nasEdycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Ruby, zara po pracy lecę do rossmanna
i uwaga!!!... nie kupię żadnego, ani jednego, nawet najmniejszego testu:-PPP ... tu brawa dla mnie :-PPP brawo ja;-)
Edycik, Ejrene, EwelinaaKa, agatia, AgaL, Mundek, cinnamon cookie, Bratek, ania__l, Kjopa3 lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Imię_Róży wrote:Dzięki Ruby, zara po pracy lecę do rossmanna
i uwaga!!!... nie kupię żadnego, ani jednego, nawet najmniejszego testu:-PPP ... tu brawa dla mnie :-PPP brawo ja;-)
Brawo TY
daj znać jak wrócisz z rossmanka czy obietnicy dotrzymaszImię_Róży lubi tę wiadomość