Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
ania__l wrote:Kochana jaki ty masz piekny wykres. Kiedy testujesz? Cos czuje ze zmienisz kolor na wykresie
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny,
Witam się z rana. Zaraz wybiegam do pracy, przy dobrych wiatrach, może dzisiaj wieczorkiem uda mi się Was nadrobić : ). Jak na złość, mam dużo pracy.
Myślę, że jak wszystko pójdzie po mojej myśli, za jakieś 6 tygodni pójdę już na zwolnienie.
Mam nadzieję, że tu u Was wszystko gra. Przekazuję zbiorowy uścisk, miłego dnia Dziewczyny : )Imię_Róży, AgaL lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Buźka poranna:-) piszę z domku:-))))) dzisiaj pierwszy raz od roku zaczynam pracę o 12 tej mam ważne spotkanie i muszę się przygotować i wypicować.
Małe śpi jak wstanie to wciągniemy jajecznicę zna masełku:-)
Ojjj kawka przy domowym laptopie smakuje bosko:-)
Edycik zdrówka:-)
Ruby dzisiaj badanko, dobrze zczaiłam;-)
Jaśminowa super że dzidzi widziałaś, szybko minie i ciąża się uprawomocni i ogłosicie dobrą nowinę światu:-)uwielbiam takie wieści:-))
Agatia no to niech będzie po twojej myśli:-)
Wczoraj nawiedziłam rossmanna i zakupiłam trochę kosmetyków 2 tusze do rzęs, cienie do powiek i 3 lakiery i tadam!!!.....Bratku pisałaś o cellulicie na zadzie też takowy posiadam, więc mi w łapki wpadły wczoraj rajstopy zwalczające to cholerstwo, niby w dwa tygodnie. Dzisiaj założę je na spotkanie, to wam później napiszę czy nie odcięły mi dopływu krwi do nóg i czy się w nie wogóle wbiję))...aha zakupionych testów ..ZEROO!!! Nul !! ŻADEN!! ... znowu brawo ja:-PP...powiem wam, że dobrze mi to na głowę robi, jakiegoś power dostałam pozytywnego:-)nic nie muszę
Cynamon rozwaliłaś mnie kobieto avatarkiem:-)))))
Renii kciuki zaciśnięte, uda sie:-)
Kas co tam u ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 08:13
madzikk, cinnamon cookie, Bratek, Jasminowa, majju, MamaTuśka lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Cześć Majju, Agatia, Ruby, Wiola, Edycik, Jaśminowa, Imię Róży czyli wszystkie które mnie wpisem wyprzedziły
Zasiadam do kawki w pracy, pogoda dużo lepsza za oknem, od razu przyjemniej
Jaśminowa dzidziulek jest...rozczuliłam się :* wspaniale!
Edycik a co to za lek? chora jesteś??:*
Cinnamonek a jak Twoje zdrówko? Avatar BOMBA
Ruby dziś badania??
Renii trzymam by się udało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 08:26
Imię_Róży, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Właśnie słucham wiadomości i znowu info o bombie w samolocie, tym razem samolot z Polski do Egiptu lądował awaryjnie w Bułgarii, wszystkich pasażerów ewakuowano.... co sie dzieję z tym światem...
-
Witaj AgaL:-) mam nadzieję, że na spotkaniu skupię się na ustaleniach a nie na uwierających w tyłek rajtkach:-) tym bardziej że będą mecenasy, prezesy i dyrektory:-)
Tak kochana jak sobie poukładałam w głowie priorytety, że najważniejsze to co już mam wokół siebie, i przestałam się nakręcać i nastawiać że już, że cośtam, że powinnam, i decyzja o zluzowaniu ale taka ustalona z M. dały mi spokój ducha to od razu poziom humoru wskoczył na wysoki poziom;-) wczoraj np. poszliśmy sobie na mini randkę)ależ było cudnie:-) jak za kawalerskich czasów:-)
Jasminowa, majju lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Hej ;)Dziewczynki. Pomóżcie
No to drugi cykl mam starań i nowe obserwacje.
Po @, która przyszła 6.11. i trwała w sumie do 12,13 (ostatnie plamienia) zaraz zaczęliśmy starania, bo:
28 dniowy cykl mam zazwyczaj (ostatni 2 dni dłuższy)
w 11 dc test ovu kreski prawie takie same lub takie same, śluz płodny, podbarwiony krwią.
Dziś w 14 dc brak śluzu płodnego (mętny, kleisty, a test ovu kreska mocna!) Dlaczego? Po ovu?
Może jednak przed ovu, ale wtedy wróci płodny śluz?
Zwariować można
-
Imię Róży pisz mi tak więcej...też powoli się przestawiam...ten cykl walczę jeszcze z tym monitoringiem, ale potem daje na luz. Musimy się skupić więcej na sobie, tak jak mówisz randki, zabawa, wyjazdy....Chcę znowu być radosna, uśmiechnięta, pełna energii
-
nick nieaktualnyImię R i Aga - moje drogie badanie jutro rano, wczoraj podpytywałam dziewczyny bo miałam iść na ćwiczenia dzisiaj, a podobno nie wolno dzień przed ćwiczyć
Badania jutro, wizyta we wtorek
Dzisiaj chyba Wiolka ma wizytę , a Ejrene też jakoś miała mieć na dniach
Ja też w pracy ale jutro z racjoi badań mam wolne
Jaśminowa ponawiam pytanie - ile dzieci posiadasz i jakiej płci bo myslałam cały czas że dwie dziewuszki, a tu się okazuje że chłopak jest