Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:Imię Róży pisz mi tak więcej...też powoli się przestawiam...ten cykl walczę jeszcze z tym monitoringiem, ale potem daje na luz. Musimy się skupić więcej na sobie, tak jak mówisz randki, zabawa, wyjazdy....Chcę znowu być radosna, uśmiechnięta, pełna energii
AgaL lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Imię_Róży wrote:Otóż to kochana:-) uśmiechnij się do życia a ono uśmiechnie się do ciebie:-) "mondrość" chyba z gazetki typu Bravo:-), ale ja już taki typ optymistyczny jestem, że lubię nawet takie mądrości;-)
hehhe Bravo
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Witajcie dziewuszki przy porannej kawce i domowej szarlotce z gruszkami.
Ruby cwiczenia i stres podnosza prolaktyne, cwiczenia mi ostatnio nie wychodza ale jakby wyszly to juz nigdy dzien przed owulka cwiczyc nie bede.
Jutro dzien sadu ostatecznego, 14:20 wizyta w szpitalu. Jestem ciekawa co tam powychodzilo. Mamie juz mowilam ze nastawiam sie na in vitro, chociaz jeszcze za wczesnie zeby to stwierdzic to ja i tak wiem swoje
Milego dnia kochane!
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Witam Drogie Panie
Składam relację z Listów do M...
Otóż... Dla mnie to film na 3+/4-. Wiadomo jak każda druga część jest gorsza od pierwszej, ale tragedii nie matrochę się posmialam, trochę wzruszylam
ogólnie film jest średni, chociaż mama zadowolona
ale nie żałuję, że poszłam na niego
każdy ma inny gust
Edycik lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Imię róży podoba mi się Twoje nastawienie. Powiem Wam, że odpoczynek od forum wieczorami jest super sprawą, tęsknię za Wami i ukradkiem podczytuję, ale .... z moim ukochanym jakoś tak przytulaśnie się zrobiło. Już końca @ się doczekać nie mogę
Wiolu trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę.
Cynamon, Edycik - dużo zdrówka życzę
Agatia Twój wykres, rzeczywiście ładny
Ruby jak Ty przeyrzymasz dwa dni bez ćwiczeń?cinnamon cookie, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Cześć kobitki
Ja już po wizycie. Serduszko pięknie bijewidok cudowny. Termin porodu mam na 10 lipca
Luteinę dalej mam brać bo dziś znalazł mi małego krwiaka.
Imię_Róży, Mundek, Ruby, cinnamon cookie, Edycik, madzikk, Marietta, Bratek, katiuszaa, Jasminowa, Kjopa3, Wiola90, luna91, majju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEjrene super, rosnijcie zdrowo
Paryzetka jakoś dam radę, a szczerze mówiąc jakoś źle się z tym nie czuję nawet, czyźby mały kryzys?
Madzikk - ale masz na myśli, że zablokowało ci to owulację? że mówisz, dzień przed owul nie ćwiczysz?
Agatia - kiedy test?
Dziewczyny dawno nikt nie testował, kjopa idzie razem ze mną ale jeszcze ktoś był blisko więc powoli nadchodzi sądny dzien
Chciałam jutro we własnym zakresie jeszcze prog zbadać, ale boję się że będzie do bani i stracę odrobinę nadziei która jeszcze mi została do @ ...Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Ejrene wrote:
Ejrene wspaniałe wieściwszystkiego dobrego, rośnijcie sobie zdrowo :*
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Czesc Kochane gaduly :* majju konkurs sie zakonczyl miejsce 5 wiec calkiem dobrze jak na debiut...
Tez mysle o Kas...
Jasminowa ciesze sie ze po wizycie wszystko ok
Ejrene wspaniale mam nadzieje ze i ja kiedys doczekam takiego widoku...
Majju piekny podpis
Milego dnia wszystkimMundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni