X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby 3 dni przed badaniem: zero seksu, piszczenia sutków, wysiłku fizycznego

Ruby lubi tę wiadomość

• ania__l Ekspertka

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa super ze widzialas swoja dzidzie :-) dbaj teraz o siebie aby wszystko bylo dobrze :-)

Ruby w zeszlym miesiacu robilam prl i nie moglam miec dzien przed wysilku fizycznego

Jasminowa lubi tę wiadomość

ania__l
  • agatia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku widziałam ten program o jedzeniu kamieni :)
    Ja miałam koleżankę na stidiach, która nie mogła się powstrzymać i jadła białą kredę (kolorowa jej nie smakowała) i piasek. Masakra. Jak piach jej chrzęścił w zębach to aż mnie wszystko bolało ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny to dobrze się składa, że dzisiaj nie byłam, jutro też odpuszczę :)

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia piszczenia sutków? :D to sutki mogą piszczeć? :D hahaha żartuję ;)

katiuszaa, agatia, AgaL lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Cinnamonku widziałam ten program o jedzeniu kamieni :)
    Ja miałam koleżankę na stidiach, która nie mogła się powstrzymać i jadła białą kredę (kolorowa jej nie smakowała) i piasek. Masakra. Jak piach jej chrzęścił w zębach to aż mnie wszystko bolało ;)
    Okropnosc! Na sama mysl zeby bola :-)

ania__l
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój gin mówił tylko o wieczorze przed, lekkiej kolacji i rano lepiej nadczczo ale może być lekkie śniadanie. rano bez kawy i bez herbaty tylko woda nie gazowana. a i jeszcze kazał się wyspać ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Mój gin mówił tylko o wieczorze przed, lekkiej kolacji i rano lepiej nadczczo ale może być lekkie śniadanie. rano bez kawy i bez herbaty tylko woda nie gazowana. a i jeszcze kazał się wyspać ;)

ale rano już bez tabletek? na tsh też mam nie brać już rano , nie wiecie?

• ania__l Ekspertka

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj spotkalam swoja kolezanke. Lat 39. Powiedziala mi co u niej slychac a mianowicie brak dzieci. Nie miesiaczkuje. 3 inseminacje, trzy in vitro i nic. Wyniki wszystkie w normie. Hormony bardzo dobrze. Nikt nie wie co jest przyczynna. Szkoda mi sie jej zrobilo.

ania__l
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    ale rano już bez tabletek? na tsh też mam nie brać już rano , nie wiecie?
    no ja miałam wszystko odstawic żebu nie zaburzyć wyników ale nie wiem czy t o tyczy się prolaktyny czy tylko innych hormonów

• agatia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Agatia piszczenia sutków? :D to sutki mogą piszczeć? :D hahaha żartuję ;)
    Kurcze ;) mam włączony w tablecie ten okropny słownik i nie mogę wyłączyć ;)
    Piszczenia sutków, aż sama się uśmiałam na maksa :-D
    Ruby badanie TSH bez tabletki :)

Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania__l wrote:
    Dzisiaj spotkalam swoja kolezanke. Lat 39. Powiedziala mi co u niej slychac a mianowicie brak dzieci. Nie miesiaczkuje. 3 inseminacje, trzy in vitro i nic. Wyniki wszystkie w normie. Hormony bardzo dobrze. Nikt nie wie co jest przyczynna. Szkoda mi sie jej zrobilo.
    masakra ale niestety takie blokady się zdażają

• agatia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby lepiej nie bierz nic, lykniesz po badaniu :)

Ruby lubi tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super awatarek Cynamonku.

Jasminku, podaj namiary na lekarza, ma super podejscie. Mi sie pracowac nie chce a w ciazy jeszcze nie jestem:)

Cos ostatnio malo aktywna jestem na forum. Brak czasu, w pracy zapierdziel. Nawet na silke nie chodze. Ciagle tylko praca i gotowanie.

Mam nadzieje ze u Kas wszystko bedzie dobrze.

Spijcie spokojnie!

cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • agatia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Kjopa- dobrze, że kontrolujesz tarczycę. Naiecierpię jak widzę jak ktoś zaniedbuje swoje zdrowie. Mam znajomą, która ma 30 lat, męża i NIGDY nie była u ginekologa. Stwierdziła, że pójdzie dopiero jak zajdzie w ciążę…
    Edycik, jak się czujesz? Lepiej troszkę po dniu w domu? Ja niestety dopiero wróciłam z pracy, mało mi łba nie urwało. Trzymam kciuki za Twój jutrzejszy monitoring.
    Agatia, życzę żeby @ nie przyszła i żebyś pozytywnie zatestowała.
    Kas, trzymaj się kochana, i staraj się naprawdę nie myśleć negatywnie, chociaż wiem, że jest Ci na pewno bardzo ciężko…
    Ruby co za sen! A skoro Jasminowa też ma dziwne sny, to już wiadomo…. 
    Dziewczyny weźcie i mnie do Edycik i kominka! Proszę! Proszę!
    Bratku, seksi gorsecik, muszę pomyśleć o czymś podobnym pod choinkę.
    Cinnamonku- zdrowiej szybciorem!
    Imię_Róży – Brawo Ty!
    Aga- ja tak właśnie robię. Ale w tym cyklu zaczynam mierzyć dopiero jak się @ skończy.
    Mundek a jak tam Twój konkurs i głosowanie?

Dziękuję za życzenia powodzenia na prezentacji, przydały się i poszło w miarę ok. Jutro znów wyjeżdżam na dwa dni szkolenia, w tym zajęcia terenowe. Mam nadzieję, że żadne drzewo nie padnie na tory i szczęśliwie dojadę.
    Majju dziekuje, że zyczysz mi żeby @ nie przyszła, ale chyba wolalabym żeby przyszła. Biorę antybiotyk na bakterie w pęcherzu i boje się, że mógłby mieć wpływ na ciążę. Niby lekarka w szpitalu powiedziała, że jest to antybiotyk bezpieczny w ciąży (bo powiedziałam, że się staram) i powiedziała, że gorsza dla ewentualnej ciąży infekcja niż antybiotyk. Poza tym jeszcze mówiła, że 2 tyg po owu są zupełnie bezpieczne bo w tym czasie trwa zagnieżdżanie i podział komórek i leki nie maja wpływu bo dziecko jeszcze nie ma połączenia z krwią matki. Ale i tak się martwię za wczasu ;) i wolalabym ten cykl spisać na straty. Ale jest szansa, że owulki znowu nie było ;) i spadła mi tempa, więc raczej nie ciaza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczynki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 22:10

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc dziewczyny
    wpadłam Wam powkedzieć "dobranoc" :)
    śpicie już wszystkie, czy jeszcze któraś się tu czai ? ;)

• majju Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 05:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tym razem ja pierwsza mówię dzień dobry wszystkimi :) Miłego dnia!

ania__l, madzikk lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2015, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja sie witam :-)

Zycze wam milego dnia :-)

ania__l
‹‹ 833 834 835 836 837 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ