Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Cinnamonku widziałam ten program o jedzeniu kamieni
Ja miałam koleżankę na stidiach, która nie mogła się powstrzymać i jadła białą kredę (kolorowa jej nie smakowała) i piasek. Masakra. Jak piach jej chrzęścił w zębach to aż mnie wszystko bolało -
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Cinnamonku widziałam ten program o jedzeniu kamieni
Ja miałam koleżankę na stidiach, która nie mogła się powstrzymać i jadła białą kredę (kolorowa jej nie smakowała) i piasek. Masakra. Jak piach jej chrzęścił w zębach to aż mnie wszystko bolałoania__l -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Mój gin mówił tylko o wieczorze przed, lekkiej kolacji i rano lepiej nadczczo ale może być lekkie śniadanie. rano bez kawy i bez herbaty tylko woda nie gazowana. a i jeszcze kazał się wyspać
ale rano już bez tabletek? na tsh też mam nie brać już rano , nie wiecie? -
Dzisiaj spotkalam swoja kolezanke. Lat 39. Powiedziala mi co u niej slychac a mianowicie brak dzieci. Nie miesiaczkuje. 3 inseminacje, trzy in vitro i nic. Wyniki wszystkie w normie. Hormony bardzo dobrze. Nikt nie wie co jest przyczynna. Szkoda mi sie jej zrobilo.ania__l
-
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Agatia piszczenia sutków?
to sutki mogą piszczeć?
hahaha żartuję
mam włączony w tablecie ten okropny słownik i nie mogę wyłączyć
Piszczenia sutków, aż sama się uśmiałam na maksa
Ruby badanie TSH bez tabletkiRuby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania__l wrote:Dzisiaj spotkalam swoja kolezanke. Lat 39. Powiedziala mi co u niej slychac a mianowicie brak dzieci. Nie miesiaczkuje. 3 inseminacje, trzy in vitro i nic. Wyniki wszystkie w normie. Hormony bardzo dobrze. Nikt nie wie co jest przyczynna. Szkoda mi sie jej zrobilo.
-
Super awatarek Cynamonku.
Jasminku, podaj namiary na lekarza, ma super podejscie. Mi sie pracowac nie chce a w ciazy jeszcze nie jestem:)
Cos ostatnio malo aktywna jestem na forum. Brak czasu, w pracy zapierdziel. Nawet na silke nie chodze. Ciagle tylko praca i gotowanie.
Mam nadzieje ze u Kas wszystko bedzie dobrze.
Spijcie spokojnie!cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
majju wrote:Kjopa- dobrze, że kontrolujesz tarczycę. Naiecierpię jak widzę jak ktoś zaniedbuje swoje zdrowie. Mam znajomą, która ma 30 lat, męża i NIGDY nie była u ginekologa. Stwierdziła, że pójdzie dopiero jak zajdzie w ciążę…
Edycik, jak się czujesz? Lepiej troszkę po dniu w domu? Ja niestety dopiero wróciłam z pracy, mało mi łba nie urwało. Trzymam kciuki za Twój jutrzejszy monitoring.
Agatia, życzę żeby @ nie przyszła i żebyś pozytywnie zatestowała.
Kas, trzymaj się kochana, i staraj się naprawdę nie myśleć negatywnie, chociaż wiem, że jest Ci na pewno bardzo ciężko…
Ruby co za sen! A skoro Jasminowa też ma dziwne sny, to już wiadomo….
Dziewczyny weźcie i mnie do Edycik i kominka! Proszę! Proszę!
Bratku, seksi gorsecik, muszę pomyśleć o czymś podobnym pod choinkę.
Cinnamonku- zdrowiej szybciorem!
Imię_Róży – Brawo Ty!
Aga- ja tak właśnie robię. Ale w tym cyklu zaczynam mierzyć dopiero jak się @ skończy.
Mundek a jak tam Twój konkurs i głosowanie?
Dziękuję za życzenia powodzenia na prezentacji, przydały się i poszło w miarę ok. Jutro znów wyjeżdżam na dwa dni szkolenia, w tym zajęcia terenowe. Mam nadzieję, że żadne drzewo nie padnie na tory i szczęśliwie dojadę.i wolalabym ten cykl spisać na straty. Ale jest szansa, że owulki znowu nie było
i spadła mi tempa, więc raczej nie ciaza.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny