Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Jasminowa masz 100% rację z tym wyprostowaniem organizmu
Ja w przyszlym cyklu czyli prawie w aktualnymidę na monitoring, ale rezygnuję z mierzenia tempki, testow owulacyjnych, wykresów i innych gadżetów. Będę kierować się monitoringiem. Ten cykl mnienzmęczył
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
majju dziękuję że pytasz,średnio się czuję bo zimno mi ciągle i gardło boli i wiem jak to moje przeziębienie się skończy niedoleczone pewnie antybiotykiem za jakiś czas.Zawsze tak jest.Nie mogę sobie teraz pozwolić na kilka dni wolnego bo roboty w pracy mam za dużo
We Wrocławiu dziś pada śnieg majju -
Edycik- polecz się , a nuż uda się bez antybiotyku dojść do siebie, zdrówka życzę : )
Agatia- odpoczynek od codziennych pomiarów to już będzie coś, fajnie, że będzie za to monitoring, to jest jednak konkret.
Mundek- może wynajdź w męża zachowaniu jakieś pozytywne rzeczy i go trochę pochwal ( nawet jak Ci to z trudem przyjdzie ; ), to zaraz będzie lgnął do Ciebie ; ) Jak mówimy tym mężom naszym, czego nam brakuje, to oni to traktują jako krytykę i często jeszcze bardziej się zamykają w sobie, czy odsuwają.
Zobaczysz, że jak będzie zgoda, to i chęci na starania się pojawią. A po gorszych dniach, zawsze przychodzą cuuuudowne pojednania : )
Paryzetka- zerkam z sentymentem na Twój wykres, bo w zeszłym cyklu prawie łeb w łeb szłyśmy, owulkę miałyśmy niemal w tym samym czasie i wchodziłam na Twój wykres, tak jak na swój, każdego dnia. To prawda, że silny związek to podstawa przy staraniach, więc Ty sobie odpoczywaj, a ja i tak kciuki zaciskam.Edycik, AgaL, Paryzetka83, Mundek lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
AgaL wrote:EwelinaaKa na stronie o ovitrelle znalazłam:
"Zalecane jest, aby pacjentka odbyła stosunek płciowy w dniu wstrzyknięcia preparatu i w dniu następnym." Pękniecie następuje chyba 24-36 godzin(lub 36-48). Dowiem się w środę na monitoringu jak poda mi zastrzyk.
oj, to pacjentka odbędzie przynajmniej dwa stosunki płciowe w tym tygodniu ; )AgaL, MamaTuśka lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Dziś tu w miarę spokojnie
nie musiałam dużo nadrabiać.
Mój M dziś zawalony pracą, więc z nudów gotuję rosołek, będzie obiad na jutro.
Podeślę tym przeziębionym, może pomoże:)
Jaśminowa pacjentka zaliczy kilka numerkówa co!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 20:24
MamaTuśka, Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Gdyby ból podbrzusza był pewnym objawem ciąży to mogłaby obstawić że jestem. Ciągnie jak nie wiem co.
Mimo wszystko jakoś się nie nakręcam, wiecie. Tak sobie obserwuję, czekam i nawet nawet nie świruję. To mnie cieszy najbardziej.
W końcu się uda
Herbatki z cytryną komuś?AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamaTuśka wrote:Gdyby ból podbrzusza był pewnym objawem ciąży to mogłaby obstawić że jestem. Ciągnie jak nie wiem co.
Mimo wszystko jakoś się nie nakręcam, wiecie. Tak sobie obserwuję, czekam i nawet nawet nie świruję. To mnie cieszy najbardziej.
W końcu się uda
Herbatki z cytryną komuś?
Ja poproszęa ty ledwo po owu mniemam z terminu @ więc nawet jakby podbrzusze było objawem to w twoim przypadku nie ma to prawa być objawem ciążowym
chyba że cionszy tooo takWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 21:34
-
Tato mi az dzisiaj video wyslal jak we wrocku snieg pada:) nie zazdroszcze, u mnie tez zimnica. Ja na okres zimowy najchetniej bym sie wyptowadzila na kanary lub karaiby. Rece mam lodowate. Edycik mam nadzieje ze choroba szybko przejdzie. Powinnas wybrac sie do Agi na rosolek.
U mnie chyba znowu dwa janiki pracuja. Mysle i mam nadzieje ze owulka bedzie w sobote. A dziewczyny ktore mialy hsg, bralyscie tez tabletki przeciwbolowe dzien przed badaniem? Ja mam brac jedna po kolacji a druga dwie godziny przed badaniem.
Gorace mleczko i spac.
Dobrej nocki zycze!
AgaL lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Edycik grzej się w wyrku i odganiaj choróbsko.
Ruby- spokojnej nocki, aby nikt Ci gitary nie zawracał na nocnym dyżurze ; )
Aga- i to mi się podoba : )
Mama Tuśka- no to zdrówko, ja właśnie wychyliłam ostatni łyk herbaty z cytryn
Dobrej nocy dziewczynki !AgaL, MamaTuśka lubią tę wiadomość
Ruby wrote:Ja poproszę
a ty ledwo po owu mniemam z terminu @ więc nawet jakby podbrzusze było objawem to w twoim przypadku nie ma to prawa być objawem ciążowym
chyba że cionszy tooo tak
A to wiem, to wiem, 3 dni po ovu to z fusów sobie mogę powróżyć
Ruby lubi tę wiadomość
-
Spokojnie w miarę tu dzisiaj...
Ja wróciłam do domu, załatwiłam wszystko co potrzeba i zmykam do wyrka, bo zatoki mi żyć nie dają
U mnie wigilia niestety będzie taka sobie. Odkąd nie ma mamy, a ojciec poznał nową kobietę to już nic takie nie będzie. Brat też mieszka daleko. Oj, posypało się trochę... Wigilie spędzimy w trójkę, więc nie będzie zbyt bogato w potrawach.
Fajnie tu być, jest wesoło, czuć wsparcie między Wami, dziękiMamaTuśka, Ruby, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
madka wrote:Spokojnie w miarę tu dzisiaj...
Ja wróciłam do domu, załatwiłam wszystko co potrzeba i zmykam do wyrka, bo zatoki mi żyć nie dają
U mnie wigilia niestety będzie taka sobie. Odkąd nie ma mamy, a ojciec poznał nową kobietę to już nic takie nie będzie. Brat też mieszka daleko. Oj, posypało się trochę... Wigilie spędzimy w trójkę, więc nie będzie zbyt bogato w potrawach.
Fajnie tu być, jest wesoło, czuć wsparcie między Wami, dzięki
Madka, aż mnie zmroziło po przeczytaniu...
Mojej Mamy nie ma od 2013 r.
Ojciec ma nową, 20 lat młodszą...
Dobrze, że Teściów mam cudownych. -
MamaTuśka, bardzo mi przykro...
Moja teściowa niestety nie przywiązuje uwagi do świąt, odkąd teść ją zostawił ponad 15 lat temu. Więc jak mamy pójść do niej na herbatkę w wigilię to wolimy chociaż barszczyk zrobić, rybkę po grecku, pierogi i spędzić czas we trójkę. Teściowa zawsze jeździ do swojej siostry.
Czy możecie mi podpowiedzieć czy jest możliwe, aby po wiesiołku @ trwała dłużej i była bardziej obfita, bo ja nie wiem co się dzieje...
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."