Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Majju- zwolnię tempo na pewno, jeszcze tylko 5 tygodni zamierzam popracować

Ejrene- jak wcinasz kapustę kiszoną, to nie dziwią wzdęcia ; ), pewnie możesz espumisan wziąć na wzdęcia i nospę jakby Ci napinało brzuch.
Też myślałam, żeby powiedzieć na Święta, ale chcę wszystkim indywidualnie przekazac przed Świętami. Wiem, że mój braciszek z żoną się starają, nikomu o tym nie mówią, tylko mi brat powiedział w tajemnicy. Nie chcę, żeby im się zrobiło przykro. Mam cichą nadzieję, że może jeszcze się im uda lada chwila z tą ciążą.
Ruby- wiadomo test nie zaliczony, bo przed terminem @,
Paryzetka- chyba każdy potrzebuje krótkiego urlopu od starań, aby w nowy cykl wejść z nową siłą : )
Aga- słusznie mówisz. Trzeba fundować sobie jak najwięcej przyjemności: basen, gimnastyka, wypady z koleżankami, z mężem, żeby naładować akumulatory. A wtedy te starania wcale nie będą takie złe : )
Agatia- za syneczka trzymam kciuki, wierzę, że będzie dobrze : )
AgaL lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Wskoczę z tematem pomiędzy te śledzie w śmietanie, dobra
? Bo tak mnie zastanawia jedna rzecz, zapytam, jak jest u Was.
Śluz wodnisty jak woda w okresie owulacji (przeźroczysty, sporo), to śluz dobrej jakości? Bo już sama nie wiem. Po wiesiołku w sumie mam głównie taki w dniach ovu.
Może ten wiesiołek za bardzo rozrzedza...
-
nick nieaktualnyMamaTuśka wrote:Wskoczę z tematem pomiędzy te śledzie w śmietanie, dobra
? Bo tak mnie zastanawia jedna rzecz, zapytam, jak jest u Was.
Śluz wodnisty jak woda w okresie owulacji (przeźroczysty, sporo), to śluz dobrej jakości? Bo już sama nie wiem. Po wiesiołku w sumie mam głównie taki w dniach ovu.
Może ten wiesiołek za bardzo rozrzedza...
Moim zdaniem to dobry śluz...ja rozciągliwego nie mam w ogóle prawie chyba, że wewnątrz ale nie wypływa... -
mi też sie wydaje ze dobry
a u mnie dzisiaj w koncu koniec @ i co zaskoczenie mega rozciagliwy śluz czyzby owu miała przyjsc wczesniej? dla mnie tez jeden telefon mógłby sie przydac bo dzisiaj rano mój mi sie zepsuł zapomniałam ze mam go w kurtce i jak przyszłam do pracy i wieszałam na wieszak to mi kurtka upadła na podłoge i chyba przez to panel dotykowy nie działa nic nie moge zrobic nawet rozmowy odebrac ehhh życie...
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
MamaTuska mi sie też wydaje, że to dobry śluz. Ja rozciągliwy na maksa mam 1 dzień a przed i po mam wodnisty, tylko że po jest już mętny.
Condo telefonu to mi tez by sie przydał bo mam rozwalony przez synka
a dzisiaj załatwił mi też nowy tablet, ale reklamacja nie uwzględnia rolanego i popękanego ekranu
-
nick nieaktualnyDziewczyny wzięło mnie na sentyment i sprawdziłam moje pierwsze USG które miałam w ciąży i to było 9 grudnia i wtedy to był ok 6 tydzień
to znaczy, że cykl w ciągu tych 6 lat mam prawie taki sam , owulacja wychodzi bardzo podobnie jak wtedy max 4 dni różnicy
Ale by było moje wymarzone bliźniaki ale z 6 letnią wiekową różnicą
nick nieaktualny, AgaL, EwelinaaKa, MamaTuśka, Edycik, majju, Jasminowa, cinnamon cookie, Ejrene lubią tę wiadomość
-
Dopiero co zjadlam a dalej glodna. Narobilyscie mi smaka na sledzika

Ruby najgorzej jest przerwac cwiczenia chociaz na chwile. Musisz sie tym razem zmusic a zobaczysz ze wszystko wroci do normy. Pomysl sobie jak bardzo pozytywna energie masz zaraz po treningu.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
No Ruby wydaje mi się że nic straconego, bo testowanie na 5 dni przed @ no to wybacz kochana ale ja nie będę smucić ani tulić;-P, jak w piątek nie przyjdzie to będziemy nosy na kwintę zwieszać

Taaaa testy z tesco i rossmanna no ja to mogłabybym jakąś pracę naukową popełnić z tych cieni cieniów i cieniów widocznych gołym okiem, cieniów pod światło itp.. jak dobrze, że mam lajta w tym miesiącu:-)
AgaL jednak pozytywne myślenie dużo daje, okazuje się, że jutro będzie inna pani doktor, jakaś starsza i może małe nie będzie tak bardzo histeryzować
Dwulatek w domu to sama słodycz jest, przytulasek i misiaczek ...ale daje czasami popalić;-PP
Jaśminowa zwolnij kobieto:-))
AgaL lubi tę wiadomość

10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Dziewczyny nie da się tak w ogóle nie myśleć, nie oszukujmy się
tylko ja teraz np nie mam przymusu sikania na testy owu, a potem przymusowo seks, bo dwie krechy na teście... tylko sobie spokojnie cykl obserwuję (akurat mam dni płodne nie da się nie zauważyć;-P ale bez ciśnienia, że musimy, dzisiaj i cośtam... będziemy mieli ochotę to fajnie nie, to jutro albo za dwa dni:-)) ja tak pojmuję ten swój luz i M. jak to widzi to i chętniejszy się zrobił;-PPP
... te testy to jakaś presję niedobrą na mnie wywierały;-)))
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edycik zrelaksuj sie dziś:*
U mnie też ostatnio w pracy nie mogę zakrętu złapać....niestety tak już bedzie do końca roku. Ale mam jeszcze 6 dni urlopu w zanadrzu i nie zawaham sie ich użyć !
Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę