Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Majju- zwolnię tempo na pewno, jeszcze tylko 5 tygodni zamierzam popracować
Ejrene- jak wcinasz kapustę kiszoną, to nie dziwią wzdęcia ; ), pewnie możesz espumisan wziąć na wzdęcia i nospę jakby Ci napinało brzuch.
Też myślałam, żeby powiedzieć na Święta, ale chcę wszystkim indywidualnie przekazac przed Świętami. Wiem, że mój braciszek z żoną się starają, nikomu o tym nie mówią, tylko mi brat powiedział w tajemnicy. Nie chcę, żeby im się zrobiło przykro. Mam cichą nadzieję, że może jeszcze się im uda lada chwila z tą ciążą.
Ruby- wiadomo test nie zaliczony, bo przed terminem @,
Paryzetka- chyba każdy potrzebuje krótkiego urlopu od starań, aby w nowy cykl wejść z nową siłą : )
Aga- słusznie mówisz. Trzeba fundować sobie jak najwięcej przyjemności: basen, gimnastyka, wypady z koleżankami, z mężem, żeby naładować akumulatory. A wtedy te starania wcale nie będą takie złe : )
Agatia- za syneczka trzymam kciuki, wierzę, że będzie dobrze : )AgaL lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Wskoczę z tematem pomiędzy te śledzie w śmietanie, dobra
? Bo tak mnie zastanawia jedna rzecz, zapytam, jak jest u Was.
Śluz wodnisty jak woda w okresie owulacji (przeźroczysty, sporo), to śluz dobrej jakości? Bo już sama nie wiem. Po wiesiołku w sumie mam głównie taki w dniach ovu.
Może ten wiesiołek za bardzo rozrzedza...
-
nick nieaktualnyMamaTuśka wrote:Wskoczę z tematem pomiędzy te śledzie w śmietanie, dobra
? Bo tak mnie zastanawia jedna rzecz, zapytam, jak jest u Was.
Śluz wodnisty jak woda w okresie owulacji (przeźroczysty, sporo), to śluz dobrej jakości? Bo już sama nie wiem. Po wiesiołku w sumie mam głównie taki w dniach ovu.
Może ten wiesiołek za bardzo rozrzedza...
Moim zdaniem to dobry śluz...ja rozciągliwego nie mam w ogóle prawie chyba, że wewnątrz ale nie wypływa... -
mi też sie wydaje ze dobry
a u mnie dzisiaj w koncu koniec @ i co zaskoczenie mega rozciagliwy śluz czyzby owu miała przyjsc wczesniej? dla mnie tez jeden telefon mógłby sie przydac bo dzisiaj rano mój mi sie zepsuł zapomniałam ze mam go w kurtce i jak przyszłam do pracy i wieszałam na wieszak to mi kurtka upadła na podłoge i chyba przez to panel dotykowy nie działa nic nie moge zrobic nawet rozmowy odebrac ehhh życie...
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
MamaTuska mi sie też wydaje, że to dobry śluz. Ja rozciągliwy na maksa mam 1 dzień a przed i po mam wodnisty, tylko że po jest już mętny.
Condo telefonu to mi tez by sie przydał bo mam rozwalony przez synkaa dzisiaj załatwił mi też nowy tablet, ale reklamacja nie uwzględnia rolanego i popękanego ekranu
-
nick nieaktualnyDziewczyny wzięło mnie na sentyment i sprawdziłam moje pierwsze USG które miałam w ciąży i to było 9 grudnia i wtedy to był ok 6 tydzień
to znaczy, że cykl w ciągu tych 6 lat mam prawie taki sam , owulacja wychodzi bardzo podobnie jak wtedy max 4 dni różnicy
Ale by było moje wymarzone bliźniaki ale z 6 letnią wiekową różnicą
katiuszaa, AgaL, EwelinaaKa, MamaTuśka, Edycik, majju, Jasminowa, cinnamon cookie, Ejrene lubią tę wiadomość
-
Dopiero co zjadlam a dalej glodna. Narobilyscie mi smaka na sledzika
Ruby najgorzej jest przerwac cwiczenia chociaz na chwile. Musisz sie tym razem zmusic a zobaczysz ze wszystko wroci do normy. Pomysl sobie jak bardzo pozytywna energie masz zaraz po treningu.Ruby lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
No Ruby wydaje mi się że nic straconego, bo testowanie na 5 dni przed @ no to wybacz kochana ale ja nie będę smucić ani tulić;-P, jak w piątek nie przyjdzie to będziemy nosy na kwintę zwieszać
Taaaa testy z tesco i rossmanna no ja to mogłabybym jakąś pracę naukową popełnić z tych cieni cieniów i cieniów widocznych gołym okiem, cieniów pod światło itp.. jak dobrze, że mam lajta w tym miesiącu:-)
AgaL jednak pozytywne myślenie dużo daje, okazuje się, że jutro będzie inna pani doktor, jakaś starsza i może małe nie będzie tak bardzo histeryzowaćDwulatek w domu to sama słodycz jest, przytulasek i misiaczek ...ale daje czasami popalić;-PP
Jaśminowa zwolnij kobieto:-))AgaL lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Dziewczyny nie da się tak w ogóle nie myśleć, nie oszukujmy się
tylko ja teraz np nie mam przymusu sikania na testy owu, a potem przymusowo seks, bo dwie krechy na teście... tylko sobie spokojnie cykl obserwuję (akurat mam dni płodne nie da się nie zauważyć;-P ale bez ciśnienia, że musimy, dzisiaj i cośtam... będziemy mieli ochotę to fajnie nie, to jutro albo za dwa dni:-)) ja tak pojmuję ten swój luz i M. jak to widzi to i chętniejszy się zrobił;-PPP
... te testy to jakaś presję niedobrą na mnie wywierały;-)))Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edycik zrelaksuj sie dziś:*
U mnie też ostatnio w pracy nie mogę zakrętu złapać....niestety tak już bedzie do końca roku. Ale mam jeszcze 6 dni urlopu w zanadrzu i nie zawaham sie ich użyć !Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę