Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie barszcz czerwony z uszkami, kapusta z grochem, ziemniaki z sosem grzybowym, pierogi z kapustą i grzybami, karp, u teściów: groch biały podsmażany na patelni z cebulką - no po prostu palce lizać, chyba jakaś zupa rybna. W tym roku jesteśmy u moich rodziców, moje rodzeństwo z dzieciaczkami też. Fajnie będzie, te miny dzieciaczków jak będą czekać całą kolacje by rozpakować prezenty spod choinki
no a przed kolacją dzielenie się opłatkiem.... jako dziecko nie lubiłam tego bardzo, teraz się wzruszam jak nie wiem....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 11:55
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyDziewczynki moczka to taki deser z piernika w którym również znajdują się wszelkiego rodzaju bakalie: orzechy, rodzynki, migdały...
Jako dzieciak nie znosiłam tego...ale teraz jest ok chociaż musi być bez rodzynków bo nie znoszę ich
Nie znam przepisu bo ja osobiście tego nie robię tylko mama albo ciotka dla mmy robi, ale coś w tym stylu:
http://durszlak.pl/przepis/moczka-192010b9-b265-4da3-a9b2-65a51d601bf4?c=tag&t=moczka -
U mnie z nielubianych w dzieciństwie dań to : kompot z suszu i kasza z jabłkami czy jakoś tak. Normalnie raz zjadłam jako dziecko tą kaszę bo babcia namawiała, że trzeba wszystkiego spróbować, i od stołu pobiegłam prosto do toalety
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
cinnamon cookie wrote:Szwagierka nie jest w ciąży
czyli te testy o czułości 10 faktycznie potrafią kłamać....
Poważnie?? testy o czułości 10... ??
nie lubię testów, chyba nie użyje żadnego prędko. stres mi dodatkowy niepotrzebny.
A jak Szwagierka się czuje?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymajju wrote:Ostro, nie kupię już nigdy tych testów
To te z Tesco, tak?
Faktycznie, miesiąc wcześniej pisałam wam też, że widzę jakiś tam cień i on tam serio był, ale wiadomo przyszła @, to był test z tesco za ok 4 -5 zeta, czy on się nazywał Pepino to nie wiem, ale możliwe? taki patyk sporo grubszy niż allegrowe tylko tyle pamiętam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 12:03
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:No a zmieniając temat ja od 7 rano otrzymałam 400 telefonów komórkowych i od rana wydaję pracownikom - wrrr.dziś muszę wydać 296 sztuk a dopiero 75 wydałam...padam już na twarz naprawdę.Zmieniliśmy operatora i sajogn straszny jest na poczcie.
ojojo a nie chciałabyś jednego na Śląsk wysłać?powodzenia :*
-
Ruby wrote:Faktycznie, miesiąc wcześniej pisałam wam też, że widzę jakiś tam cień i on tam serio był, ale wiadomo przyszła @, to był test z tesco za ok 4 -5 zeta, czy on się nazywał Pepino to nie wiem, ale możliwe? taki patyk sporo grubszy niż allegrowe tylko tyle pamiętam...
A to oszuści, jednym wiadomość że wynik jest fałszywy przyniesie ulgę a innym wielkie rozczarowanie:) -
majju wrote:A to oszuści, jednym wiadomość że wynik jest fałszywy przyniesie ulgę a innym wielkie rozczarowanie:)
ale nie dziwię się Jej... Małego jeszcze karmi cyckiem, do tego to typowy maminsynek, cały czas chce do Niej na ręce, a tu kolejna ciąża by była... Poza tym źle przechodziła poprzednie, pierwsza leżąca, cały czas na lekach.. To by była trudna sytuacja dla nich. Ale w przyszłości chcą jeszcze mieć dzieci
(lub dziecko
)
-
U mnie w święta barszcz grzybowy, śledzie, karp, pstrąg (co roku inne, bo tata lubi eksperymenty), kulebiak z kapustą i grzybami, kapusta z grochem. U mojego P. dodatkowo grzyby w cieście i coś z makuem. I kompot z suszu
Tylko jak zwykle zastanawiam się jak my te święta spędzimy - pewnie wigilię każdy ze swoimi rodzicami a później będziemy krążyć pomiędzy dwoma miastami. Powiem Wam, że ja bardzo chciałam w te święta być w ciąży między innymi po to, żeby nigdzie nie jeździć tylko siedzieć sobie we własnym domu z ukochanymA tu znowu jak zwykle - osobna wigilia i rozjazdy
Aż mi się odechciało.
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ale tu się smacznie zrobiło i świątecznie
Ja siknełam na patyk i test nwgatywny, zatem spadek przed @.
W grudniu monitoring i dalszy plan. Ale na kilka mc odpuszczę jeżeli w grudniu się nie uda bo od stycznia rutynowe (mam nadzieje) kontrole synka i stres z tym zwiazany nie pozwoli mi na cionsze.
Teraz czekam na @ i zapiszę się na monitoring.
Dziewczyny od którego dnia cyklu robć monitoring, jeżeli owulka jest koło 18 dc? Od 12 dc czy wczesniej, czy później?