Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry kobity..w sumie nie wiem czy dobry ale nieważne
Ruby czyli Ty po wizycie neutralnie ..no nic trzymam kciuki za betę piątkową i oby @ nie przyszła.
Aguś dziękuję.Przemyślałam że do wizyty 30 musze poczekać i popytam co dalej.Najgorsze że 30 mam monitoring u innego lekarza a do mojej lekarki miejsce było dopiero na 7 grudnia.
Jak się bawiłaś na basenie z przyjaciółką?
Ja miałam wczoraj ciężki wieczór i pogadankę z mężem, w sumie bardziej kłótnie.
I na razie naprawdę odpuszczamy temat ...tzn pójde jeszcze na te dwie wizyty,popytam i zobaczę co dalej.
Mąż mówi że na tym strasznie cierpi nasze małżeństwo w sumie ma rację też to czuję.
Źle spałam tej nocy obudziłam się o 2.10 potem godzinę później, a potem dwie godziny później i jestem padnięta.
Dziś o 13 wychodzę z pracy i idę na solarium i do kosmetyczki może troszkę poprawi mi sie humor.
A w grudniu kieruję się tezami Imię_Róży czyli imprezuję,jem i piję co chcę, z suplementów tylko inofolic i może witamina D i tyle.Będzie co ma być bo za dużo o tym myślę,liczę...a to mnie dobija i stresuje niepotrzebnie.
-
Witam Piękne Panie, jakoś ostatnio szybko zasypiam i głęboko śpię, o 22 to już dawno w objęciach Morfeusza jestem
Edycik, ech z tymi chłopami. Masz rację, popraw sobie nastrój, chłop zobaczy zmianę i od razu zmieni nastawienie :)Tak piszecie o tym solarium, że też mam ochotę pójść, ostatnio chyba byłam z 3 lata temu. A trochę endorfin, chociaż ze sztucznego słońca by się przydało. A i może ciut witaminy D by się wytworzyło
Mój M. ostatnio wręcz za bardzo chce o tym rozmawiać i dociekać. A wczoraj razem ze mną się popłakał na wspomnienie ubiegłorocznych Świąt i życzeń, które sobie składaliśmy... Był nawet u lekarza rodzinnego po skierowanie na podstawowe badania. Dostał też skierowanie do urologa żeby ten z kolei zlecił mu badanie hormonów, bo lekarz rodzinny może tylko TSH. Chociaż zazwyczaj stawia mnie do pionu to wiem, że też mu to leży mocno na sercu, a czasem i na wątrobie
Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry - poległam w walce z chorobą, nie wiem co mi jest, ale obstawiam zapalenie oskrzeli
Poza bólem gardła nic mi nie jest. Ogólne rozbicie co najwyżej.
Edycik, może jednak odpoczynek jest wskazany. Wyluzuj sobie przez grudzień i w nowym roku zacznij stymulować owulację z nową siłąMąż też odpocznie i zmieni nastawienie
Majju świetna postawa męża - brawa dla niegoJa swojego jakoś na badania namówić nie mogę, ale powiedziałam mu, że do marca gin dał nam czas potem zaczniemy się badać i na razie się nie spina.
Za to powiem Wam, że na poprawia nam się jakość związku odkąd nie spędzam wieczorów czytając OFJasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka bidulko kuruj się, albo marsz do lekarza zapalenie oskrzeli to nie przelewki wiem bo sama często przechodzę,nie mam migdałków i wszystko idzie dalej zawsze.
Co do jakości związku super że Ci sie poprawia, chyba muszę podobnie postąpić.Tak jak mówisz od grudnia nie ma spiny luz totalny,bawię się,piję,imprezuję i luzujęRuby, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeja:)
Edycik- przytulam :* bédzie dobrze...
Majju - ten Ziéba mówił w wykładzie, że jeśli chodzi o D i solarium to jak nbajbardziej, ale żeby dla samej witaminy a nie zaszkodzić skórze to wystarczy 3 minutki
Paryzetka - i tak na ogól wieczorami jest ciszej na forum, ja z kolei mam więcej czasu wtedy na OF bo kładę młodą i wtedy mam już totalny luz...mój się z kolei relaksuje przy serialu, tak już ma, że cały dzień gadając w pracy w domu musi się wyciszyć...więc ja wtedy hops na forum:) ale wiadomo każdy robi po swojemu i tak jak mu pasuje
-
Hej dziewczyny
żyję, żyję, ale kiepsko... to jakiś niezly wirus bo wieczorem miałam 39 st gorączki, kaszel, katar a dzisiaj jakby ciut lepiej. Chłopina też nieźle się ma, chociaż wczoraj rano był umierający
a synuś naklepiej zniósł chorobę bo 2 razy zwymiotował i tyle
No i przyszła dzisiaj @, ale po tak lekowym mc to się cieszę, bo tylko bym się martwiła. Dzisiaj zamierzam się napić grzańca
Jaśminowa takie są uroki ciąży, że biust osiąga stan kosmiczny
Edycik przykro mi, że pecherzyki nie urosły
Reni może ten cykl jeszcze nie jest stracony, poczekaj spokojniea z tymm zaświadczeniem to niezby ciekawie
Paryzetka zdrówka, zdrówka, zdrówka
Ruby no to czekam na dwie krechyi innej opcji nie ma
Paryzetka83, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Ruby, pewnie, że każdy robi jak uważa i mi chodziło ogólnie o czytanie pierdół na OF, pamiętników i myślenie w kółko o tym, żeby badać to, tamto, sramto, a teraz wolę się wtulić w ukochanego i chociażby popatrzeć w tv
Spokojniejsza jestem dzięki temu, a na forum siedzę w pracy
Agatia powiem Ci, że niefajny miałaś tamten cykl, na początku choroba, w środku choroba, na koniec jeszcze wirus. Dobrze, że się skończył i teraz dbaj o siebie i działaj8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Witam Wszystkie Kobitki:)
Edycik na basenie super, popływałyśmy, potem ploteczki przy soczku do 22miło było. Opowiadałam Przyjaciółce jakie ogromne wsparcie mam od Was tutaj :*
Ruby, Paryzetka, Agatia, Majju dzień dobry:)
I dzień dobry wszystkim jeszcze śpiącym....oj zazdroszczę, ledwo wstałamParyzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Dziewczyny kurujcie się biedulki. Mnie lekko pobolewało gardło przy przełykaniu i migdałki chyba i idzie to do uszu. Jak wszystkie to wszystkie.
Edycik ułoży się zobaczysz. Ja mojemu nic nie mówię raczej. Czasem wypalę, że np. dziś musi się postarać a jego to motywuje i mu się podoba. A jak dostanę @ to tylko mówi "to nie jesteś w ciąży?".
Paryzetka do lekarza! Fajnie, że poprawia się w związku. Mój akurat na nocki pracuję więc mi akurat lepiej wieczorem
Znowu "w cyklu mi nie wyszło". Przyszła @ i czas zacząć nowy cykl. Już mnie to znudziło ciągle ta @ i @
. A akurat w tym tygodniu w sobote mam urodziny okrągłe a dzień wcześniej miałam zostać mamą. I tak miałam trochę nadzieje, że jak nie ma tej dzidzi to może pojawi się początek nowego życia ale niestety to jeszcze nie ten czas.
Ruby trzymam kciuki za bete :-*. -
Kjopa szkoda że się nie udało, ale podoba mi się Twoje nastawienie :*
\
wszystkie tu sobie pewnie planujemy w pewien sposób, ze super by było wtedy i wtedy....a tu nie wychodzi i ta wredna @ przychodziechh....
Ale nowy cykl nowe szanse, no i ten magiczny czas Świąt, więc myślę, ze wszystkim się nam udzieli i wyluzujemy na ten miesiąc choć, naładujemy akumulatory
Edycik, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Paryzetka dobrze robisz! najważniejsze to wyleżeć, żeby dziadostwo się nie rozwinęło. To w piątek jak dobrze pójdzie będziemy obydwie leniuchować w domku, bo ja mam wolne
Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Witam drogie Panie
Ruby jeszcze nic nie jest przesadzone dopóki @ nie przyjdzie...
Zdrówka życze wszystkim chorowitkom
Aga a masz link do tej sukienki dzinsowej co wczoraj o nia pytałas? skoro jest taka ekstra to moze sie nad jej kupnem zastanowie
Kjopa powodzenia w nowym cyklu pozytywne nastawienie to podstawa tak trzymajMundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Witam wszystkich
Ruby - czyli po wizycie wiesz, że nic nie wieszot to się dowiedziałaś
trzeba czekać, nie ma wyjścia...
Aga - czyli fajnie spędziłaś wieczór, superpochwaliłaś się nami???? Ooooo how sweet
:*
Paryzetka, Kjopa, Agatia.. Ehhh prawie wszystkie, życzę dużo zdrówka! Co za pogoda i wirusy mutantymnie też po obudzeniu jeszcze bolało gardło, zaraz coś wypiję to powinno przejść
Aha...i dołączam się do tych z @. Właśnie zaczęłam plamić więc kończę mój długi cykl... Co zrobićAgaL lubi tę wiadomość
-
Kjopa, ściskam, wredna @ nie miała kiedy przyjść tylko na urodziny
Ale przynajmniej poświętujesz sobie nie przejmując się %
Tylko wyzdrowiej szybko!
Dziewczyny mam wrażenie, że całe forum rozłożyło bo zamiast wiruski ciążowe to ktoś puścił w obieg chorobowe. Kurujcie się Kochane i wracajcie szybko do zdrowia. Odpoczynek dobrze Wam zrobi.
Cynamonka jeszcze dzisiaj chyba nie widziałam? Pewnie leniuchuje
O już widzę, dzień dobryI brawo za nastawienie pomimo wredoty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 09:18
Edycik, cinnamon cookie, madzikk, AgaL lubią tę wiadomość
-
Edycik, wakacje od staran sie przydadza, Wrocisz naladowana pozytywna energia, ale bez stymulacji sie nie obedzie. Wiec odpocznij i zacznij cykl z odpowiednimi lekami. Z drugiej strony w zwiazkach sa kryzysy i co was nie zabije to was wzmocni
Partyzerka bierz l4 i zmykaj do domku.
Tym co @ nawiedzila, powodzenia w nowym cyklu.
Agtia cale szczescie ze synus lekko przeszedl przez chorobe, przynajmmiej moze sie wami opiekowac teraz;)
U mnie juz czwarty tydzien kataru, pewnie jeszcze dwa i przejdzie, cholerne zatoki. Ale wczoraj zamowilam tran, dostarcza w niedziele;)
Ciekawe jak Kas sie trzyma...
Milego dnia!
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Oto moja grudniowa lista postanowień:
Z dniem 1 grudnia mam zamiar..
-zadbać o siebie ,swoją kondycję fizyczną i psychiczną
-zadbać o moje małżeństwo i polepszyć relacje z mężem
- imprezować,popijac winko i cieszyć się nadchodzącymi świętami
- nie skupiać się na tym kiedy będą te dni
- jeść to na co mam ochotę ( zdrowo czy niezdrowo tzn będę miała ochotę na kawałek ciasta to zjem)
- z suplementów będę brała tylko inofolic
...tyle mi na razie do głowy przychodzi
majju, AgaL, cinnamon cookie, Mundek, Ruby, Jasminowa, madzikk, Imię_Róży, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Cinnamonku no raczej, ze się pochwaliłam Wami
Tulę za piękne podejście do nowego cyklu :*
Edycik chyba skopiuje Twoje postanowienia grudnioweMój M na pewno by się ucieszył
Dziś mi Go szkoda będzie, bo o 4 rano jechał do Warszawy, wróci padnięty a będzie musiał znaleźć siły na mnie
jak wrócę wieczorem po zastrzyku. I jutro i moze pojutrze. Ech... i mnie to męczy, tak na zawołanie, ale jak się zdecydowaliśmy na te stymulacje to spróbujemy do końca.
Ale grudzień wolny
cinnamon cookie, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość