Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby wrote:w zupełności się z tobą zgadzam, wiesz ja liczyłam na badanko i że np powie, że macica jednak nie przygotowuje się do ciąży, że będzie się złuszczać czy coś w tym stylu...ale jak mówisz jeszcze te parę dni muszę poczekać...
Jaśminowa to co dzieciom powiecie przed świętami a potem reszcie?ciekawe jakie bedą miały miny? czy wiedzieli, ze planujecie rodzeństwo?
To czekanie jest męczące, ale nadejdzie moment chwały, zobaczysz : )
Dzieci bardzo nas proszą od jakiegoś czasu, a od wakacji, kiedy u naszych przyjaciół urodził się trzeci maluch, to już nagminnie. Ja tylko mówię, że zobaczymy, co będzie, że nie mówię na pewno nie, ani na pewno tak, bo to nie do końca od nas zależy.ALe powiedziałam, że też byśmy z tatą chcieli no i to wystarczyło, że wciąż pytają. Moja córka wczoraj weszła do mnie do mojego pokoju, w którym pracuje i mówi- Mamo, gdzie mój bobas? Ona ma już ponad 12 lat jest prawie mojego wzrostu i w ogóle ciągle żartuje i męczy temat, że się nie może doczekać. Na pewno się bardzo ucieszą. Sama się nie mogę doczekać, aż im powiem. Na pewno powiemy przed świętami. Mąż mówi, żeby w przyszłym tygodniu powiedzieć, skoro już w pracy będę zgłaszać, bo to dzieci miały być pierwsze, które się dowiedzą, a nie szefostwo w robocie : )
Dzisiaj zaczął się 6-ty tydzień ciąży i pierwszy raz dopadło mnie poranne rzyganko. Mam nadzieję, że to incydentalnie się zdarzyło. Zaśmierdziały mi perfumy, które bardzo lubię...
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Aguś po prostu już nie widzę sensu się denerwować co każdą następną @.. Szkoda nerwów
i tak jestem z natury nerwusem to po co mi jeszcze dokładać
a u Ciebie to tak jak piszesz, zdecydowaliście się na stymulację to musicie działać, oby się udało, a jeśli nie to w grudniu odpoczywasz od wszystkiego razem z nami
-
Jaśminowa koniecznie nam tu napisz jak dzieci zareagowały bardzo lubie słuchac takie historie
Edycik mozna jeszcze raz link tej dzinsowej sukienki co sie wczoraj o nia Aga pytała?AgaL, Edycik, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Jaśminowa cudowna nowina do ogłoszenia dzieciom:) A córa będzie pomocą przy Maluszku
Cinnamonek i racja, ja też nerwus straszny więc po co sobie dokładaćEdycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Proszę oto link do sukienki
http://allegro.pl/jeansowa-rozkloszowana-sukienka-suwak-zip-plecy-m-i5817725866.html
musiałam ją troszkę skrócić bo dla mnie była za długa
a teraz choruję na tą:
http://allegro.pl/sukienka-czarna-popiel-rozkloszowana-dresowa-s-i5817969818.html tylko do wypłaty jeszcze daleko....
Aguś no to zycze by były siły na dzisiejsze seksy
Mundek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWow ledwo kawe wypiłam i tyle nadrabiania
MamaTuska ja tez nie lubie tego oczekiwania właśnie, wolę z grubej rury...
Dziewczyny ale macie fajnie, tyle zaczyna cykl razem...w kupie siła, niech moc będzie z wami:)
Edycik dzięki za linka mi też ta sukienka wpdła w oko:) może sprawie sobie na urodziny...tzn rozważam czy tw takiej jeansowej czy w jakiejś mega eleganckiej wyskoczyć?
A tak między nami, cieszę się że tak mi kibicujecie,ale gdzieś głęboko czuję,że to nie to niestety .... ale jak pisze cynamonek co zrobić...płakać nie będęJasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziękujemy Edycik :*
Aga jest o niebo lepiej chyba pomału wychodzimy na prostą mam nadzieje ze bedzie juz tylko lepiej...a teraz taki czas przed swiateczny to moze tez magia świat tak działa bo mam bardzo dobry humor
Edycik, Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
nick nieaktualny
-
Edycik, Agatia, Paryzetka- leczcie się, kurujcie, bo Was porozkładało bidulki, przytulam
Edycik- plan na grudzień piękny : )
Majju- mąż super
Kjopa- 100 lat z okazji urodzin, dzidzia przyjdzie zobaczysz, jak nie przyszła na urodziny to teraz jej odraczamy termin do Świąt : )
Mundek- na pewno Wam przekażę, gdy już informacja zostanie przekazana dzieciakom i potem rodzince : ), cieszę się, że pojednaliście się z mężem : )
Aga- pamiętam jak mój brat się urodził, gdy miałam 12 lat, do tej pory to pamiętam. Postawiłam sobie krzesło przy łóżeczku i ciągle przy nim siedziałam.
Córcia na pewno będzie super, ma instynkt do dzieci. Synek zresztą też bardzo lubi małe dzieci.
Dobrze, że się relaksujesz, basenujesz, tak trzymać!
Zabieram się za pracę, bo przede mną full roboty, miłego dnia wszystkim!Mundek, AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny