Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby - no też widzę troszkę stresów przed Tobą,ale nie martw się kochana wszystko się ułoży i będzie dobrze.Najwążniejsze że jest konkretny plan działania- lekarz wie co robi.
majju bardzo dziekuję za przepis
Aguś-dziękuję za modlitwę :*
Kamilaprzykro mi z powodu stłuczki wczorajszej.
madka ma rację,ostatnio brak tu u nas dobrych wieści.Przepraszam za wyrażenie,ale cholera jasna co jest z nami tu nie tak....? nie pojmuję.
Ja już w pracy, za oknem deszcz leje, chyba wolalabym troszkę śniegu i atmosfery przedświątecznej.
Kobitki od którego rusza stacja RMF Święta? bo doczekać się nie mogę.
Obudziłam się rano też coś nie w humorze,nie wiem czemu,przylałam do pracy i biorę się za robotę.
-
Dzień dobry... ale ponury. Nie dziwię się, że dopadają podłe nastroje. Ja się ledwo zwlekłam z łóżka.
Edycik no cykle to masz długaśne, współczuję Ci Kochana.
Ja wczoraj rozpisałam sobie na kartce moje działania w tym miesiącu i z wyliczeń wychodzi mi, że HSG wypadło by w okolicy Świąt, zależy ile dni po odstawieniu luteiny przyjdzie @. Jak jest zazwyczaj u Was? Jeśli do 22.12 nie zrobię HSG to niestety przekładam na kolejny cykl. No chyba, że się przeciągnie i będzie możliwość zrobienia po Świętach. Ech zobaczymy. Dzisiaj mam mieć wyniki wymazu, mam nadzieję, że przynajmniej nie siedzi tam jakaś utajona infekcja. -
Cześć Kobietki:)
ponury poranek, ale nie dajmy się!
Edycik może właśnie nowe działanie ginekolog jakoś wspomoże kolejny cykl, ureguluje. Życzę Ci tego:*
Majju nie wiem ile dni po odstawieniu luteiny przychodzi @?a kiedy odstawiłaś?
MamaTuśka obyś miałaś rację z tym Nowym Rokiem, bo ta końcówka u nas kiepska póki co...Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Dzień dobry dziewczynki, nie skreślajmy grudnia, dopiero się zaczął
Edycik ja też się zastanawiam dlaczego tak jest, coś co powinno być najbardziej naturalną rzeczą przychodzi z takim trudemKurde takie fajne babki są na tym forum, takie którym zależy, które się starają i nic z tego nie wychodzi
Ehhh życie jest niesprawiedliwe.
Kochane moje trzymam kciuki, żeby grudzień był tym miesiącem, w którym zbierzemy energię do działaniaEdycik, majju, katiuszaa, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Pomimo pogody i niepowodzeń jakoś nie tracę optymizmu
Kurde kiedyś się uda przecież, a że nie wtedy kiedy planowałam? Widocznie tak ma być
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 08:29
majju, AgaL, Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Heja laseczki
Majju mam nadzieje ze uda sie z hsg przed swietami.
Partyzerka co do twojego badania 47 lat ja bym w to do konca nie wierzyla, ludzie potrafia naciagac.
Nie przekreslamy grudnia, ja jestem pewna ze ktorejs sie uda:)
Jakby mi ktos samochod obil to bym mu chyba jaja obila. Samochodu juz nie mam, ale wiem ze moj brat jak jedzie gdzies na zakupy to wybiera najdalszy parking bo wiadomo ze ludzie chce byc jak najblizej sklepu.
Milej srody (przez chwile myslalam ze to juz piatek)Paryzetka83, AgaL, Kamila ;), Jasminowa lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Edycik wrote:Nie wiem jak u Was,ale u mnie pogoda za oknem nastraja..do łóżka.Tak deszcz pada,że wychodzić się nie chce.
majju to mam nadzieję,że uda się HSG zrobić przed świetami.
U mnie nie pada na szczęście, ale wieje masakrycznie. Dobrze, że w pracy ciepło, herbatka zaparzona jakoś wytrzymam
Madzikk nie przejęłam się za bardzo, ale fakt faktem, że dietetyczkę powinnam odwiedzić, planuję po świętach, bo przed to raczej nie ma sensuEdycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Edycik wrote:Paryzetko byle jakoś przetrwać i do domku.
A ja jeszcze jutro i piatek wolnyhihih alez się cieszę
Natchnęłyście mnie wczoraj
Już się nie mogę doczekać!
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?