Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Katiuszka ma rację - przegłosowane! Co gorsza Twój mąż nie ma wyboru i idzie badać nadienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 12:07
katiuszaa, AgaL, Ruby lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Carloq gratuluję wybranego imienia dla dziecka
trzymam dalej kciuki za pomyslny przebieg ciąży,miło że do nas zajrzałaś
Ruby jakie my tu jestesmy zgodne,musisz iść do jeszcze jednego lekarza na porzadne USG i zasięgnąć opinii.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 12:12
katiuszaa, Carolq, Ruby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarolqu fajne imię i dobrze że u was wszystko w porządku.
Odnośnie twojego pytania dostałam siofor i mam nie liczyć na efekty za szybko tak ok 3 mcy a za rok powinno być już cycuś glancuś i będziemy się wtedy zastawiać czy odstawić czy nie, męczę się z dietą i zanim coś zjem lecę do internetu sprawdzić jaki ma Indeks Glikiemiczny ale powiem szczerze że małe efekty już widzę, choć na początku w 1 dzień 2kg przytyłam to już powoli spada, bardzo powoli ale zawsze w dół.
Carolq lubi tę wiadomość
-
Ale z Was ranne ptaszki
Ruby co za historia....Jestem za takim rozwiązaniem jak dziewczyny, lekarz numer 3.
Miłego dnia dziewczyny, mimo ze pogoda jest paskudna.
Ide robic obiadek, później do pracy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 12:29
Ruby lubi tę wiadomość
-
Ruby niezła historia. Ja zgadzam się z dziewczynami. Konsultacja u trzeciego lekarza jest konieczna, ale nie skreślałabym tak szybko tego Twojego doktorka, może po prostu ma lepszy sprzęt, więcej widzi. Z Twoich opowieści o wizytach wynikało że naprawdę chce Ci pomóc i ma konkretny plan. Wizyta u kogoś niezależnego rozwieje wątpliwości.
AgaL lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualny
katiusza wsyztsko Kochana wymaga czasu ważne ze zaczeło się coś dziać powoli . Wiem ze to ciężkie mi też lekarz kazał schudnąć i zeszło mi koło 10 kg a miałam też motywację bo ślub
staraj się jeść leciutko , i 5 razy dziennie . Chodzisz na jakieś ćwiczenia ? to tez zawsze pomaga
Wytrwałości Kochana życzę bo wiem ile to wymaga wysiłku ale czego się nie robi dla tego cudu
Pozdrawiamy Was wszystkich
wpadniemy w wtorek podrzucić fotkę z zarazkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 12:35
Edycik, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Wy tu o jedzonku a mi mąż przed chwilą pysznego chińczyka podrzucił mmmm
alez pojadłam
już powoli odliczam czas do 15 hihi
Carlog to wpadnij we wtorek ze zdjątkiem,będziemy czekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 12:45
Carolq, Paryzetka83 lubią tę wiadomość