X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku....mam łzy wzruszenia w oczach, wiara czyni cuda.

Jasminowa lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niom. A teraz sobie wyobraźcie, że słuchałam tej wzruszającej historii... ucząc się jazdy wstecz po łuku :P :P :P Ale mimo to nie skosiłam żadnej tyczki, brawo ja! B-)

majju, cudownie!!!!!!!! :) Który masz teraz dzień cyklu?

AgaL, madzikk, majju, Kjopa3, Jasminowa lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam w tym roku na Jasnej Górze, nawet udało mi się jeden dzień przejść z moją dawną grupą pielgrzymkową, pamiętajcie, że intencje tam zaniosłam i modliłam się za nas starające się. Więc teraz tylko wypatrywać Cudu :)

majju, Bratek, Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek brawo!

Bratek lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• AgaL Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek Brawo Ty :P

Bratek lubi tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekna historia Bratku no i dobra robota:)

Bratek lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • majju Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    majju, cudownie!!!!!!!! :) Który masz teraz dzień cyklu?

Jestem w 17 dc więc jeszcze 8 dni z luteiną i czekanie na @ ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 15:08

Bratek lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej Bratku...tez się wzruszylam. Coś pięknego i niesamowitego :-)

Bratek lubi tę wiadomość

2da6343587.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze godzinkę w pracy, o ile się nikt nie spóźni i biegiem po Młodego. Potem jak zwykle mnóstwo spraw do załatwienia.

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Edycik Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku piękna historia :) aż mnie ścisnęło w brzuszku

Bratek lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OGŁOSZENIE PARAFIALNE!!!!!!!!!!!!!!!klikamy :)

http://olx.pl/nakarm-psa/

AgaL, Bratek, cinnamon cookie, Kamila ;), Jasminowa lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    OGŁOSZENIE PARAFIALNE!!!!!!!!!!!!!!!klikamy :)

http://olx.pl/nakarm-psa/

Done :)

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa moja koleżanka miała takiego psiaka i nazywał się Gonzo.

Ruby dobra decyzja z trzecim doktorkiem. Fajnie, że mąż zgodził się na badanie.

Bratku miło Cię widzieć.

Majju super, że wszystko ok. i możesz spokojnie HSG robić.

Piszę z telefonu i tak z grubsza odpisałam więc odpiszę jeszcze później. Wspieram Was kochane będzie dobrze.

Mój P stwierdził, że nie idzie na badania bo wszystko z nim ok. Więc powiedziałam, że dostaje embargo a jak coś będzie ode mnie chciał to niech będzie przygotowany z gumkami :-P. Więc szybko mu przeszło i teraz znowu idzie do lekarza ale przez ostatnie dwa dni musiał pokazać i udowodnić jaki to on męski jest :-D.

Paryzetka83, Bratek, madzikk, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i maż to potrafi zepsuć humor :( wrócił spojrzał na mnie,ehhh bez rewelacji ,skrzywił się i poszedł do łazienki.
    No to tyle w temacie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    No i maż to potrafi zepsuć humor :( wrócił spojrzał na mnie,ehhh bez rewelacji ,skrzywił się i poszedł do łazienki.
    No to tyle w temacie :(

o nie co za gość, tak ładnie ci w nowych włoskach!
    Pewnie miał zły dzień, ale wróci skruszony na bank :)

Bratku no jednak coś w tym jest, w tych modlitwach, cudach...gratuluje łuku tyłem :D

Majjuś oby wszystko poszło zgodnie z planem, super że wymazy ok, ja muszę właśnie w przyszłym tygodniu zrobić. Będziemy z niecierpliwością czekać na twoje HSG ;)

i co która tego termomixa kupiła? katiuszka chyba była najbardziej napalona?

Ja wybieram zestawy hybrydowe aktualnie i zamierzam w przyszłym tyg zamówić...;) nie wybiorę za 300 zł tego bo za drogi trochę, ale poprzeglądałam już fora i znalazłam dość tanie bo w granicach 150zł za zestaw i taki na początek mi wystarczy, potem dokupię inne lakiery, droższe bądź tańsze zależy jak się te będą sprawdzać :)

Bratek lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik faceci są czasem bez serca normalnie :(
    Ruby ale Cię wzięło, jak już kupisz i użyjesz to pochwal się :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    Paryzetka.... Echhh, paskudna sytuacja. Ale tak, jak dziewczyny piszą, chyba większość z nas ma z tym większy, bądź mniejszy problem. Swoją drogą niedawno oglądaliśmy z Mężem fajny film, w którym m.in. stworzono kreację małżeństwa starającego się bezowocnie od 2 lat, będącego już na krawędzi.... Och, jakże wiele rzeczy było tam znajomych....

katiuszaa, dzięki za troskę :-* Też łapię się chwilami na myśli, że może coś, skoro tym razem jest ewidentnie inaczej... Ale to nie jest dobra opcja, człek od razu kieruje myśli w wiadomym kierunku, a jednak taki cykl odpoczynku dobrze robi.... :)

Rany, dziewczyny, że Wy potraficie nastawić budzik na rano i... <3 na zawołanie? WOW!!!!! U nas nie ma takiej opcji. Mnie baaaardzo dużo zajmuje dobudzenie się, a dopóki się nie dobudzę, nie ma żadnej opcji, by mój organizm choć ciuteczkę wbił się w klimat łóżkowego urzędowania....

A tak w ogóle, to Wam coś napiszę, tak dla wlania odrobiny ciepełka w serca. Opowiedział mi to wczoraj mój instruktor jazdy. Oczywiście jeden się w tym dopatrzy znaku, drugi przypadku, ale to już wybór czytającego :)

Mówi, że dość długo starali się o dziecko, bezskutecznie. Teściowa poradziła, by pojechali na Jasną Górę w tej intencji. Ten, kto był, kojarzy, że można potem na klęczkach obejść obraz. I tam właśnie pojawił się jakiś chłopiec, w wieku gdzieś ok. 3 latek, który z bardzo bliska im się przypatrywał, patrzył w oczy itd. Miał w sobie coś niesamowitego. Potem nagle się "ulotnił" i choć intensywnie się rozglądali, nie udało im się go powtórnie namierzyć. No cóż, dziecko, to dziecko... ale miał w sobie coś poruszającego, stąd taka reakcja.
    Potem wrócili do domku i niedługo potem mieli wizytę u lekarza. Facet czekał w poczekalni. Nagle wychodzi lekarka i mówi: Panie X., zapraszam do gabinetu.
    Gość wchodzi, a tu żona siedzi rozkraczona na fotelu i ryczy. Jemu już nogi zmiękły, że coś okropnego musiało się stać...
    Lekarka mówi (pokazując na monitor od USG): widzi Pan ten punkcik? Ma 15mm. A na tle tego punkciku widzi Pan tę migająca kropkę? To... serce :)
    Mówi, że po prostu go zgniotło na miejscu.... :)

Byliśmy na Jasnej Górze
    trzy miesiące temu...czekamy na naszą kropkę...

Bratek, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh mój mnie właśnie skwitował, że okropny mam ten cellulitis :P ale się ie mogę obrazić bo to najprawdziwsza prawda jest ;)

i tak naszykowałam sobie sukienkę, po czym twierdzę, że najfajniej czuję się w jeansach albo leginsach i chyba na tym się skończy także na razie sukienek nie będę oglądać bo muszę poczekać na moment kiedy wejdą one znowu w moje łaski :/

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby mój mąż lubi celulit bo mówi że to jest kobiece- wiem dziwne :p

Edytka nie przejmuj się opinią męża :* też musi się przyzwyczaić. Mój mi kiedyś jak wróciłam od fryzjera powiedział że on zrobił by to lepiej :)

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój ma stresa chyba :P mówię mu to co tatuś jutro dajemy czadu , jedziemy z koksem :D pyta się co tam ma powiedzieć jak wejdzie " że chciałabym zbadać nasienie?" heeh i że mam się nie śmiać bo nie pójdzie :D

Marietta, Jasminowa lubią tę wiadomość

‹‹ 944 945 946 947 948 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ