X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku....mam łzy wzruszenia w oczach, wiara czyni cuda.

Jasminowa lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niom. A teraz sobie wyobraźcie, że słuchałam tej wzruszającej historii... ucząc się jazdy wstecz po łuku :P :P :P Ale mimo to nie skosiłam żadnej tyczki, brawo ja! B-)

majju, cudownie!!!!!!!! :) Który masz teraz dzień cyklu?

AgaL, madzikk, majju, Kjopa3, Jasminowa lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam w tym roku na Jasnej Górze, nawet udało mi się jeden dzień przejść z moją dawną grupą pielgrzymkową, pamiętajcie, że intencje tam zaniosłam i modliłam się za nas starające się. Więc teraz tylko wypatrywać Cudu :)

majju, Bratek, Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek brawo!

Bratek lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• AgaL Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek Brawo Ty :P

Bratek lubi tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekna historia Bratku no i dobra robota:)

Bratek lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • majju Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    majju, cudownie!!!!!!!! :) Który masz teraz dzień cyklu?

Jestem w 17 dc więc jeszcze 8 dni z luteiną i czekanie na @ ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 15:08

Bratek lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej Bratku...tez się wzruszylam. Coś pięknego i niesamowitego :-)

Bratek lubi tę wiadomość

2da6343587.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze godzinkę w pracy, o ile się nikt nie spóźni i biegiem po Młodego. Potem jak zwykle mnóstwo spraw do załatwienia.

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Edycik Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku piękna historia :) aż mnie ścisnęło w brzuszku

Bratek lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OGŁOSZENIE PARAFIALNE!!!!!!!!!!!!!!!klikamy :)

http://olx.pl/nakarm-psa/

AgaL, Bratek, cinnamon cookie, Kamila ;), Jasminowa lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    OGŁOSZENIE PARAFIALNE!!!!!!!!!!!!!!!klikamy :)

http://olx.pl/nakarm-psa/

Done :)

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa moja koleżanka miała takiego psiaka i nazywał się Gonzo.

Ruby dobra decyzja z trzecim doktorkiem. Fajnie, że mąż zgodził się na badanie.

Bratku miło Cię widzieć.

Majju super, że wszystko ok. i możesz spokojnie HSG robić.

Piszę z telefonu i tak z grubsza odpisałam więc odpiszę jeszcze później. Wspieram Was kochane będzie dobrze.

Mój P stwierdził, że nie idzie na badania bo wszystko z nim ok. Więc powiedziałam, że dostaje embargo a jak coś będzie ode mnie chciał to niech będzie przygotowany z gumkami :-P. Więc szybko mu przeszło i teraz znowu idzie do lekarza ale przez ostatnie dwa dni musiał pokazać i udowodnić jaki to on męski jest :-D.

Paryzetka83, Bratek, madzikk, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i maż to potrafi zepsuć humor :( wrócił spojrzał na mnie,ehhh bez rewelacji ,skrzywił się i poszedł do łazienki.
    No to tyle w temacie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    No i maż to potrafi zepsuć humor :( wrócił spojrzał na mnie,ehhh bez rewelacji ,skrzywił się i poszedł do łazienki.
    No to tyle w temacie :(

o nie co za gość, tak ładnie ci w nowych włoskach!
    Pewnie miał zły dzień, ale wróci skruszony na bank :)

Bratku no jednak coś w tym jest, w tych modlitwach, cudach...gratuluje łuku tyłem :D

Majjuś oby wszystko poszło zgodnie z planem, super że wymazy ok, ja muszę właśnie w przyszłym tygodniu zrobić. Będziemy z niecierpliwością czekać na twoje HSG ;)

i co która tego termomixa kupiła? katiuszka chyba była najbardziej napalona?

Ja wybieram zestawy hybrydowe aktualnie i zamierzam w przyszłym tyg zamówić...;) nie wybiorę za 300 zł tego bo za drogi trochę, ale poprzeglądałam już fora i znalazłam dość tanie bo w granicach 150zł za zestaw i taki na początek mi wystarczy, potem dokupię inne lakiery, droższe bądź tańsze zależy jak się te będą sprawdzać :)

Bratek lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik faceci są czasem bez serca normalnie :(
    Ruby ale Cię wzięło, jak już kupisz i użyjesz to pochwal się :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    Paryzetka.... Echhh, paskudna sytuacja. Ale tak, jak dziewczyny piszą, chyba większość z nas ma z tym większy, bądź mniejszy problem. Swoją drogą niedawno oglądaliśmy z Mężem fajny film, w którym m.in. stworzono kreację małżeństwa starającego się bezowocnie od 2 lat, będącego już na krawędzi.... Och, jakże wiele rzeczy było tam znajomych....

katiuszaa, dzięki za troskę :-* Też łapię się chwilami na myśli, że może coś, skoro tym razem jest ewidentnie inaczej... Ale to nie jest dobra opcja, człek od razu kieruje myśli w wiadomym kierunku, a jednak taki cykl odpoczynku dobrze robi.... :)

Rany, dziewczyny, że Wy potraficie nastawić budzik na rano i... <3 na zawołanie? WOW!!!!! U nas nie ma takiej opcji. Mnie baaaardzo dużo zajmuje dobudzenie się, a dopóki się nie dobudzę, nie ma żadnej opcji, by mój organizm choć ciuteczkę wbił się w klimat łóżkowego urzędowania....

A tak w ogóle, to Wam coś napiszę, tak dla wlania odrobiny ciepełka w serca. Opowiedział mi to wczoraj mój instruktor jazdy. Oczywiście jeden się w tym dopatrzy znaku, drugi przypadku, ale to już wybór czytającego :)

Mówi, że dość długo starali się o dziecko, bezskutecznie. Teściowa poradziła, by pojechali na Jasną Górę w tej intencji. Ten, kto był, kojarzy, że można potem na klęczkach obejść obraz. I tam właśnie pojawił się jakiś chłopiec, w wieku gdzieś ok. 3 latek, który z bardzo bliska im się przypatrywał, patrzył w oczy itd. Miał w sobie coś niesamowitego. Potem nagle się "ulotnił" i choć intensywnie się rozglądali, nie udało im się go powtórnie namierzyć. No cóż, dziecko, to dziecko... ale miał w sobie coś poruszającego, stąd taka reakcja.
    Potem wrócili do domku i niedługo potem mieli wizytę u lekarza. Facet czekał w poczekalni. Nagle wychodzi lekarka i mówi: Panie X., zapraszam do gabinetu.
    Gość wchodzi, a tu żona siedzi rozkraczona na fotelu i ryczy. Jemu już nogi zmiękły, że coś okropnego musiało się stać...
    Lekarka mówi (pokazując na monitor od USG): widzi Pan ten punkcik? Ma 15mm. A na tle tego punkciku widzi Pan tę migająca kropkę? To... serce :)
    Mówi, że po prostu go zgniotło na miejscu.... :)

Byliśmy na Jasnej Górze
    trzy miesiące temu...czekamy na naszą kropkę...

Bratek, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh mój mnie właśnie skwitował, że okropny mam ten cellulitis :P ale się ie mogę obrazić bo to najprawdziwsza prawda jest ;)

i tak naszykowałam sobie sukienkę, po czym twierdzę, że najfajniej czuję się w jeansach albo leginsach i chyba na tym się skończy także na razie sukienek nie będę oglądać bo muszę poczekać na moment kiedy wejdą one znowu w moje łaski :/

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby mój mąż lubi celulit bo mówi że to jest kobiece- wiem dziwne :p

Edytka nie przejmuj się opinią męża :* też musi się przyzwyczaić. Mój mi kiedyś jak wróciłam od fryzjera powiedział że on zrobił by to lepiej :)

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój ma stresa chyba :P mówię mu to co tatuś jutro dajemy czadu , jedziemy z koksem :D pyta się co tam ma powiedzieć jak wejdzie " że chciałabym zbadać nasienie?" heeh i że mam się nie śmiać bo nie pójdzie :D

Marietta, Jasminowa lubią tę wiadomość

‹‹ 944 945 946 947 948 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ