Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
To mnie już przybiło na amen. Próbowałam dorwać męża dziś rano, ale się nie dał, bo zmęczony. Ma się postarać wieczorem. Sprawdzałam szyjke, mega wysoko, dosięgnąć się nie da, ale śluzu rozciągliwego już nie znalazłam, tylko lepki. Myślałam, że na owu jeszcze czas, bo testy negatywne, a tu chyba d... Już mam dość tak różnych cykli. W sumie przytulaliśmy się tylko raz w nocy z pon na wt, więc ten cykl mogę uznać za nieudany ;-(29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Katiuszka dzięki :*
Madzikk decyzja wspólna jak najbardziej, tylko, że ja ją podjęłam dwa lata wcześniej niż on
Pośmiałam się trochę w pracy z jakiś pierdół i od razu mi lepiej
Pazurki też mnie korci, żeby zrobić, tylko u mniecto bez sensu bo moja praca masakrycznie niszczy skórki i ciężko utrzymać ich w przyzwoity wygląd.madzikk lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyEwelinaaKa wrote:Ruby ja sobie zazyczylam od Mikołaja taki zestaw
co prawda skończyłam kurs kosmetyczny, ale nawet na YouTube są filmiki z nauką
myślę, że warto kupić
u mnie na roku dziewczyny tez sobie pokupowaly i są zadowolone
semilac chyba najlepsze
super dzieki za info
Aguś ale ja chcę tylko malować bez ozdób i bez wydłużania ...wiesz żeby były ładnie pomalowane ale wytrzymały dłużej niż 2 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 11:06
AgaL lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:A jakie kolorki sobie wybierzesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 11:06
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madka wrote:To mnie już przybiło na amen. Próbowałam dorwać męża dziś rano, ale się nie dał, bo zmęczony. Ma się postarać wieczorem. Sprawdzałam szyjke, mega wysoko, dosięgnąć się nie da, ale śluzu rozciągliwego już nie znalazłam, tylko lepki. Myślałam, że na owu jeszcze czas, bo testy negatywne, a tu chyba d... Już mam dość tak różnych cykli. W sumie przytulaliśmy się tylko raz w nocy z pon na wt, więc ten cykl mogę uznać za nieudany ;-(
Madka Paryzetka ma rację. Żyjemy w takich stresach, nawale pracy, że organizm tez może zwariować
Może nic straconego -
Przepraszam Was za moje smęcenie... Wkurza mnie, że nie potrafie poznać swojego ciała, a to już 6 cykl bez tabletek. Ja nie umiem odpuszczać
Paryzetka, Ewelinka dziękuję za pocieszenie. Nadzieja trochę wróciłaEwelinaaKa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
madka wrote:Przepraszam Was za moje smęcenie... Wkurza mnie, że nie potrafie poznać swojego ciała, a to już 6 cykl bez tabletek. Ja nie umiem odpuszczać
Paryzetka, Ewelinka dziękuję za pocieszenie. Nadzieja trochę wróciłamadka lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ruby wrote:super dzieki za info
Aguś ale ja chcę tylko malować bez ozdób i bez wydłużania ...wiesz żeby były ładnie pomalowane ale wytrzymały dłużej niż 2 dni
Do zdobienia tez są gotówceodciskasz na pazurku i masz piękny wzór
nie pamiętam jak to się nazywa
Ruby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadka wrote:Przepraszam Was za moje smęcenie... Wkurza mnie, że nie potrafie poznać swojego ciała, a to już 6 cykl bez tabletek. Ja nie umiem odpuszczać
Paryzetka, Ewelinka dziękuję za pocieszenie. Nadzieja trochę wróciła
Madka będzi edobrze, biust do przoduja miałam miec spokojny grudzień a tu takie cyrki z polipami i innymi rzeczami
damy radę
mamy wsparcie tutaj takie jak nigdzi eindziej
-
nick nieaktualny
-
Dzien Dobry wszystkim w południe
Paryzetka wiem co czujesz i bardzo mi przykro. Wszystko bedzie dobrze, musi
madzikk ja czesto pije sok z świeżych granatów, sama robię. I na nas nie działa.
Jakis czas temu znajomy ok. 40 lat mowil mojemu mezowi ze na niego dziala pietruszka lub seler, ale na kazdego zadziała cos innego.
Wczoraj na Allegro -strefa okazji widziałam fajna lampe z wszystkim do paznokci. Sama sie nad nia zastanawiam. Tylko ze ja nie mam cierpliwości zeby sama sobie robic
Choc w tym roku postanowilam sama zrobić kartki świąteczne, ale nie wiem co z tego wyjdzieParyzetka83, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość