X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to będziesz się bawić w malowanie :)
    kusi mnie to też, w sumie relaks i efekt ładny końcowy w jednym :)

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie :-) wiesz, akryl lub żel trudniej nałożyć samemu, a z hybryda nie będzie tak źle :-)

AgaL lubi tę wiadomość

2da6343587.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakie kolorki sobie wybierzesz?:)

• madka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mnie już przybiło na amen. Próbowałam dorwać męża dziś rano, ale się nie dał, bo zmęczony. Ma się postarać wieczorem. Sprawdzałam szyjke, mega wysoko, dosięgnąć się nie da, ale śluzu rozciągliwego już nie znalazłam, tylko lepki. Myślałam, że na owu jeszcze czas, bo testy negatywne, a tu chyba d... Już mam dość tak różnych cykli. W sumie przytulaliśmy się tylko raz w nocy z pon na wt, więc ten cykl mogę uznać za nieudany ;-(

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka dzięki :*
    Madzikk decyzja wspólna jak najbardziej, tylko, że ja ją podjęłam dwa lata wcześniej niż on ;)

Pośmiałam się trochę w pracy z jakiś pierdół i od razu mi lepiej :)

Pazurki też mnie korci, żeby zrobić, tylko u mniecto bez sensu bo moja praca masakrycznie niszczy skórki i ciężko utrzymać ich w przyzwoity wygląd.

madzikk lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka a może w ciągu dnia się jeszcze śluz zmieni? U mnie tak jest często podczas owu :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa wrote:
    Ruby ja sobie zazyczylam od Mikołaja taki zestaw :-) co prawda skończyłam kurs kosmetyczny, ale nawet na YouTube są filmiki z nauką :-) myślę, że warto kupić :-) u mnie na roku dziewczyny tez sobie pokupowaly i są zadowolone :-) semilac chyba najlepsze

super dzieki za info :)

Aguś ale ja chcę tylko malować bez ozdób i bez wydłużania ...wiesz żeby były ładnie pomalowane ale wytrzymały dłużej niż 2 dni :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 11:06

AgaL lubi tę wiadomość

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    A jakie kolorki sobie wybierzesz?:)
    No ja chce coś z pasteli (jakiś róż, beż) i coś z żywych, ale dokładnie nie przeglądałam się palecie:-) czerwień sue znajdzie obowiązkowo :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 11:06

AgaL lubi tę wiadomość

2da6343587.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa wrote:
    No ja chce coś z pasteli (jakiś róż, beż) i coś z żywych, ale dokładnie nie przeglądałam się palecie:-) czerwień sue znajdzie obowiązkowo :-)

bo te lakiery to musza być specjalne tak? czyli lepiej kupić w zestawie z lampą?

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    To mnie już przybiło na amen. Próbowałam dorwać męża dziś rano, ale się nie dał, bo zmęczony. Ma się postarać wieczorem. Sprawdzałam szyjke, mega wysoko, dosięgnąć się nie da, ale śluzu rozciągliwego już nie znalazłam, tylko lepki. Myślałam, że na owu jeszcze czas, bo testy negatywne, a tu chyba d... Już mam dość tak różnych cykli. W sumie przytulaliśmy się tylko raz w nocy z pon na wt, więc ten cykl mogę uznać za nieudany ;-(

Madka Paryzetka ma rację. Żyjemy w takich stresach, nawale pracy, że organizm tez może zwariować :-)
    Może nic straconego :-)

2da6343587.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    bo te lakiery to musza być specjalne tak? czyli lepiej kupić w zestawie z lampą?

Tak, tam musi być m.in. odtluszczacz i utwardzacz w lakierze . Lepiej z lampą bo chyba taniej wychodzi, chociaż aż tak nie wglebialam sie w to

2da6343587.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam Was za moje smęcenie... Wkurza mnie, że nie potrafie poznać swojego ciała, a to już 6 cykl bez tabletek. Ja nie umiem odpuszczać :-(

Paryzetka, Ewelinka dziękuję za pocieszenie. Nadzieja trochę wróciła

EwelinaaKa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Przepraszam Was za moje smęcenie... Wkurza mnie, że nie potrafie poznać swojego ciała, a to już 6 cykl bez tabletek. Ja nie umiem odpuszczać :-(

Madka zobacz sama co z mojego odpuszczenia wyszło. Tak do końca się nie da niestety. U mnie też tuż przed owu. Jak potrzebujesz to posmęć. Wesprzemy się nawzajem ;)

madka lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka smęć ile potrzebujesz, mi zawsze jest lżej jak się wygadam :)

madka lubi tę wiadomość

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    super dzieki za info :)

Aguś ale ja chcę tylko malować bez ozdób i bez wydłużania ...wiesz żeby były ładnie pomalowane ale wytrzymały dłużej niż 2 dni :)

Do zdobienia tez są gotówce :-) odciskasz na pazurku i masz piękny wzór :-) nie pamiętam jak to się nazywa

Ruby lubi tę wiadomość

2da6343587.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:

Madka będzi edobrze, biust do przodu :) ja miałam miec spokojny grudzień a tu takie cyrki z polipami i innymi rzeczami :) damy radę :) mamy wsparcie tutaj takie jak nigdzi eindziej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa wrote:
    Do zdobienia tez są gotówce :-) odciskasz na pazurku i masz piękny wzór :-) nie pamiętam jak to się nazywa
    to cos dla mnie, ok uderzam na allegro zatem :)

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry wszystkim w południe :)

Paryzetka wiem co czujesz i bardzo mi przykro. Wszystko bedzie dobrze, musi :)

madzikk ja czesto pije sok z świeżych granatów, sama robię. I na nas nie działa.
    Jakis czas temu znajomy ok. 40 lat mowil mojemu mezowi ze na niego dziala pietruszka lub seler, ale na kazdego zadziała cos innego.

Wczoraj na Allegro -strefa okazji widziałam fajna lampe z wszystkim do paznokci. Sama sie nad nia zastanawiam. Tylko ze ja nie mam cierpliwości zeby sama sobie robic :)

Choc w tym roku postanowilam sama zrobić kartki świąteczne, ale nie wiem co z tego wyjdzie ;D

Paryzetka83, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem,zmiana dokonana widoczna same wiecie o czym mówię :P tylko muszę się przywyczaić kochane teraz

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
‹‹ 942 943 944 945 946 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ