X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś no masz rację,przerważnie jestem pierwsza :) ale dziś mam takie ciśnienie,że zaraz kogoś rozniosę w pracy.

Jak Twój humorek?

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam.
    Mój wczorajszy optymizm zniknął, cykl na luzie przestał być na luzie, bo jak zwykle wraca temat tego, że sama sobie dziecka nie zrobię. Także nie ważne jest to co ja wymyślę, jak podejdę do cyklu i tak doopa z tego wychodzi. Mam dość tego, że tylko mi zależy, a moja primadonna się obraża o to, że ja chcę się bzykać w dni płodne a wcześniej i później nie bardzo, a sam nigdy nie wychodzi z inicjatywą i mi się odechciewa. Zwłaszcza, że ja chcę przez cały cykl, ale oderwać go od kompa przed 23 to jest nie lada wyczyn a później nie mam siły :( Także nastrój mam tak zje**ny, że chyba nawet dziś nie podejmę próby kolejnego <3 :(
    Sorki, że tak smęcę od rana :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 08:36

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka Kochana.... rozumiem Cię. U mnie też czasem tak jest. Ostatnio to mieliśmy nawet konkretnie w ten dzień i o tej godzinie, nie było to fajne dla obojga. Też już tak nie chcę. Ale jak inaczej??
    Szkoda, że nie docenia Twój M, że starasz się zluzować, ale wiadomo, ze płodne to płodne. też chyba z tego nie zrezygnuje.
    Ściskam mocno:* a pogadaliście coś, czy zostało tak narazie??

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka ja też Cię rozumiem,sama dziecka sobie nie zrobisz...skąd ja to znam kochana.Wiem co czujesz i wierz mi nie Ty jedna tak masz :(
    ściskam i przytulam.

Paryzetka83, AgaL, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś u mnie tak jest co cykl :( Jemu się nie spieszy do dziecka, a jak już rozmawiamy to on mi właśnie zarzuca, że traktuję go jak reproduktora :( Nie umiem już przejść nad tym do porządku dziennego, odpuścić na tyle, żeby przełożyć starania na kolejny cykl. Bo ja w tych staraniach jestem sama :(

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem, że nikt mnie nie zrozumie tak jak wy :*

AgaL, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Aguś no masz rację,przerważnie jestem pierwsza :) ale dziś mam takie ciśnienie,że zaraz kogoś rozniosę w pracy.

Jak Twój humorek?

A Edycik u mnie dobrze, spokojnie:) przelewam trochę tego spokoju na Ciebie:)
    pomyśl sobie, że już masz wyjazd lada moment i wytrzymasz dziś :)

Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka im się nie śpieszy, bo mogą długo.... a nam lata lecą. Rozumiem Cię bardzo dobrze. Tylko co z tym zrobić?

Edycik lubi tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka wiem co czujesz i strasznie mi przykro :-( Mój robi podobnie, a mi się tylko ciśnienie podnosi. Właśnie wczoraj doła złapałam, bo zaczęłam się zastanawiać czy uda mi się w odpowiedniej chwili mojego zachęcić i czy się da. Nie ma mowy o cyklu na luzie. Ale dogadaliście się jakoś czy strefa milczenia narazie?

Edycik spokojnie, weź głęboki wdech i pomyśl o wyjeździe :-)

Edycik lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja,

Kobiety ja dzisiaj zaspałam...zamiast o 5.45 to nastwaiłam budzik o 6.45...
    Ale na 7.30 dojechałam do pracy:P

Paryzetka hmmm a co dwa dni albo ewentualnie w okresie po owulacyjnym co 3 dni nie dałoby rady? to była nasza taktyka na początku...

Miłego kobiety:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik a co takie ciśnienie? PMS się zbliża? jutro kochana wyjazd a dzisiaj fryzjer!!!! będzie super!

Edycik lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Paryzetka im się nie śpieszy, bo mogą długo.... a nam lata lecą. Rozumiem Cię bardzo dobrze. Tylko co z tym zrobić?
    Nie wiem właśnie:( Spróbuję utopić smutki w butelce pepsi :)

Jasminowa lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby dobrze mówisz, ale piszesz też, że to była Wasza wspólna decyzja...a co jak jedno chce bardziej? ;)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Edycik a co takie ciśnienie? PMS się zbliża? jutro kochana wyjazd a dzisiaj fryzjer!!!! będzie super!

Kochana masz rację musze wyluzować dziś :)
    szaleństwo w pracy koniec roku się zbliża, kadry z urlopami się obudziły,walka o wolne przed świetami i sylwestrem....koszmar ...najchętniej poszłabym w zbliżającym się okresie na l4 :P ooo :P

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się czwartkowo ;)
    Podczytałam Was wczoraj popołudniu ale nie miałam czasu pisać, w pracy byłyśmy we dwie i miałyśmy zarządzone sprzątanie, więc cały dzień szybko zleciał... Dziś też mam sporo spraw więc wpadam na chwilę :)

Ruby - w szoku jestem z tymi Twoimi lekarzami!!!! No i również zgadzam się z opiniami dziewczyn - trzeci lekarz jest niezbędny do wydania swojej opinii... A dla męża - BRAWO ON! ;) życzę dobrych wyników :)

Paryzetka - co tak smutno u Ciebie? :( miałaś taki dobry nastrój świąteczny... Rozumiem, że nie da się nie mówić facetowi kiedy są te dni i po prostu ciągnąć do łóżka? Po dłuższym czasie faktycznie oni też już wiedzą, kiedy mniej więcej jest "ten czas" :/ życzę, byście się dogadali, przemyśli wszystko, zobaczysz :)

Edycik a liczyłam, że włoski już będą!!! :) to czekam na Twoje szaleństwo dzisiaj ;) a proszę mi na fb nie wstawiać takich smakowitych zdjęć bo dostałam w pracy skurczu żołądka :P

Aguś cieszę się, że u Ciebie taki spokój :) niech trwa! :)

Jasminowa - cuda cudeńka u Ciebie w brzuszku się dzieją :) tak poczytać o tym... Wzruszające!

Komu jeszcze miałam coś napisać? Hmmmmmmm...

A widzę, że piszecie o tym cudownym urządzonku.. Też mnie to bardzo ciekawi. Ale z drugiej strony mam takie obawy jak Ruby, czy to po tygodniu zabaw nie pójdzie w kąt :/ a cena mimo wszystko spora! Może kiedyś... ;)

AgaL, Edycik, Ruby, Jasminowa lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Aguś u mnie tak jest co cykl :( Jemu się nie spieszy do dziecka, a jak już rozmawiamy to on mi właśnie zarzuca, że traktuję go jak reproduktora :( Nie umiem już przejść nad tym do porządku dziennego, odpuścić na tyle, żeby przełożyć starania na kolejny cykl. Bo ja w tych staraniach jestem sama :(

Kochana też tak mam u siebie ...nie raz słyszałam że jemu się nie śpieszy,będzie to będzie nie to nie...także naprawdę rozumiem Cię.Wydaje mi się,że jedn cykl musisz dosłownie dac spokój facetowi żeby odczuł że nie traktujesz Go jak reproduktora, a potem spokojnie i powoli od następnego cyklu sama zadziałać...podobierać się,zrobić mu ochote na seks jednego dnia i odpuścić,tak by nastepnego wyposzczony sam się rzucił :)

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku witaj Kochana:* miłego dnia :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Kochana też tak mam u siebie ...nie raz słyszałam że jemu się nie śpieszy,będzie to będzie nie to nie...także naprawdę rozumiem Cię.Wydaje mi się,że jedn cykl musisz dosłownie dac spokój facetowi żeby odczuł że nie traktujesz Go jak reproduktora, a potem spokojnie i powoli od następnego cyklu sama zadziałać...podobierać się,zrobić mu ochote na seks jednego dnia i odpuścić,tak by nastepnego wyposzczony sam się rzucił :)
    Coż za gierki pani Edytko! Ty kocico ;) hehehe :)

Aguś Tobie również miłego życzę :) pojutrze weekend masz, szybko zleci ;)

AgaL, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka grudzień faktycznie daj zupełnie spokój.... zajmij się tymi ozdobami, przygotowaniami, wpadniesz w dobry nastrój, wtedy Twój powinien zrozumieć i może choć będzie lepsza atmosfera do rozmowy i jemu się zachce to i owo.

Bratek lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, na wasze wsparcie zawsze można liczyć :)
    Ruby - on by musiał chcieć coś zaplanować, bo ja sama to już z doświadczenia wiem, że mogę sobie snuć plany a to i tak nic nie da.

Cynamonku - tym razem postanowiłam nie mówić tylko bzykać się na luzie, ale przez tą chorobę znowu wychodzi, że chcę tylko w dni płodne. Chyba mój chłop umie liczyć i wie kiedy są te dni :)

Madka - nie gadaliśmy, dał mi do zrozumienia wczoraj, że nie chce. Zobaczymy dziś i jutro.

Edycik chyba tak trzeba, tylko że ostatnio jak ja odpuszczę to on też i wcale się nie garnie.

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
‹‹ 940 941 942 943 944 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ