X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Coż za gierki pani Edytko! Ty kocico ;) hehehe :)

No,a co Cinnamonku.Czasem trzeba troszkę pograć na ich emocjach i ego żeby coś dotarło.Ja czasem tak robię jak mój powie przypadkiem za dużo niemiłych rzeczy.
    A na świeta planuję sobie kupić tą seks koszulkę mikołajki i będę tak paradować po domku mimo że grudzień odpuszczam i na spokojnie traktuję.

Paryzetka83, cinnamon cookie, MamaTuśka, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Paryzetka... Ojj jak ja Cie dobrze rozumiem :-) czytając twojego posta, czytam swoją sytuację. Wczoraj wygarnelam wszystko mojemu, potem powiedziałam że się boje,że jestem do niczego, popłakałam i tak trochę wzięłam go na litość :-)
    Powiedział, że możemy zwiększyć częstotliwość, co tylko chce :-) a wcześniej też wyrzucal mi ze ja chcę tylko w czasie tych dni. Swoją drogą ciekawe Na jak długo :-)

Ja dzisiaj ledwo wstałam...wczoraj tak okropnie rozbolalo mnie podbrzusze, że myślałam że na pogotowie pojadę. Ma są kra. Dzisiaj już jest lepiej, ale cały czas mam obolałe. Nie wiem o co kaman.

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

2da6343587.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    No,a co Cinnamonku.Czasem trzeba troszkę pograć na ich emocjach i ego żeby coś dotarło.Ja czasem tak robię jak mój powie przypadkiem za dużo niemiłych rzeczy.
    A na świeta planuję sobie kupić tą seks koszulkę mikołajki i będę tak paradować po domku mimo że grudzień odpuszczam i na spokojnie traktuję.
    Normalnie nie poznaję! :) Cóż za kusicielka ;)

Edycik lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.

Trochę ponadrabiam zaległości.

Ruby, ja bym u trzeciego lekarza sprawdziła. Bo tak, to na dwoje babka wróżyła :)
    Nie wiem, czy masz jakieś jeszcze namiary, ale na pewno warto poszukać. Będzie przynajmniej opinia 2:1.

Paryzetko, ja Cię doskonale rozumiem, bo każdy facet jak sobie wymyśli, że jest do czegoś zmuszany, to już taką "obronę Częstochowy" odstawi, że tylko koledzy go mogą zrozumieć :)

Reni, nie trać nadziei, bo komu się uda, jak nie Wam ;)?

Ja muszę przyznać z innej beczki, że śledząc nasz kołowtót w kraju po raz pierwszy mam taki poziom oburzenia i złości (również ze względów zawodowych), że nawet o obliczaniu dni w cyklu nie myślę :)...

AgaL lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edytka zazdroszczę umiejętności kusicielskich :) Ja tak nie potrafię :)
    No nic, muszę odszukać pokłady dobrego humoru, kupić piwko na wieczór i nie obrażać się tylko na spokojnie zobaczyć co się stanie :)

cinnamon cookie, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa a który dc u Ciebie? A w ogóle jak psiaczka nazwaliście?

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry??

Madka co to za jedzenie śniadania o 20? Mój dietetyk by Ci takie kazanie wyłożył. Mi się dostaje jak w przeciągu godziny od wstania nie zjem.

Jaśminowa uwielbiam Cię i twoje posty. Opiis malauszka tak mnie wzruszył że miałam ochotę krzyczeć "JA TEŻ CHCE" Błagam nie uciekaj od nas.

Bratku już się o Ciebie martwiłam gdzie ty jesteś. Mam nadzieję że cykl na luzie będzie owocny jak sama mówisz jest on inny niż wszystkie a to dobry znak że coś idzie ku dobremu. Oby tak dalej.

Aguś ty nasza ostojo spokoju. Może to objaw??

Cinnsmonku cały dzień sprzątania w robocie nie zazdroszczę ale dobrze że szybko zleciało i jeszcze tylko jeden dzień i weekend ;) a pozatym jak się czujesz. Mam nadzieję że nie dopada Cię kolejna infekcja / choróbsko? Kiedy do dentystki?

Edycik masz rację czasem faceta trzeba w jakiś inny sposób zmobilizować. Ja w najbardziej dramatycznych momentach zakładam od tak sexi koszulkę kładę się spać i mówię żeby nawet na nic nie liczył jak się tak zachowuje. Skutek - za 5 minut jest już obok marząc o <3

Ruby ile przepisów złamałaś po drodze że tak szybko dojechałaś?

Dla wszystkich w złym humorze a w szczególności dla Paryzetki https://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU

AgaL, cinnamon cookie, Paryzetka83, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby dobrze mówisz, ale piszesz też, że to była Wasza wspólna decyzja...a co jak jedno chce bardziej? ;)

no wiadomo, mam to szczęście, że u mnie małż bez problemu gorzej jest ze mną i to ja mam z tym problem jak coś, ale mi bardzo zależy więc zawszę się mobilizuje kiedy trzeba...koboety tak maja:)

AgaL, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka niezły sposób z tym tekstem "nawet nie licz na nic " i do tego sexy koszulka :D

Ruby u mnie tak było dopóki nie zaczęłam gadać tylko o staraniach, temp, dziecku, dniach płodnych. Teraz już tego nie robię. I pozytywnie mnie zaskoczył, gdy było teraz to "kochanie na zawołanie" to nawet w trzeci dzień się pytał, czy może nie trzeba poprawić?;)

katiuszaa, madzikk, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Partyzerka mysle ze wiekszosc z nas przez to przechodzila. Ciezko tak na zawolanie. Co moge doradzic to faszerowanie go granatami (chodzi mi o owoce i to naprawde dziala) oraz kuszenie, jakis ciuszek sexowny, albo zrobcie cos ekstramalnego (ja poszlam na karting) tego dnia, z doswiadczenia wiem ze jak facetowi skoczy adrenalina to chetniej sie odda ;)
    A jestes pewna ze on jest gotowy zeby miec potomstwo i ze tego chce? Czy to jest wasza decyzja?

Ja po tym hsg czuje dyskomfort, plamilam przez 5 dni, mialam wrazenie ze mnie jajniki swedza, ze rozszerzaja mi sie jajowody i wczoraj bolal mnie prawy jajnik jakby plyn mi sie wylal do otrzewnej. Dzisiaj mija tydzien od badania, na sama mysl robi mi sie slabo. Nigdy wiecej chyba ze pod pelna narkoza

Paryzetka83, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 dc :-) koniec @ i dlatego ból mnie dziwi bo nie miałam tak wcześniej, ale może coś się poprzestawialo.
    A piesek jest bezimienny narazie :-)

2da6343587.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza dowiem się pewnie za kilka tygodni jak mandaty przyjdą :P ale obstawiam że jednak głupiemu się udało ;) ale dostałam 1rs worning na parkingu w pracy za to bo pisało że 3 miejsca wolne, ale nie mogłam znaleźć i zaparkowałam gdzieś z boczku i dostałam worning :( po kolejnym zablokuja mi dostęp do parkingu :(

Edycik no no no kusicielka, a jak po dupku? czujesz już zblizającą @ ?

Cynamon - przedświąteczne porządki w pracy?

Edycik lubi tę wiadomość

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka dziękuję za pytanie :) u mnie póki co Ok :) ta temperatura trochę sie utrzymuje ale bez tragedii :) do dentystki idę 9 grudnia, zobaczę co mi powie...
    A co u Ciebie? Jak humor?

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa no to widocznie coś tam jeszcze się dzieje... Mnie też wczoraj pobolewało a mam 8dc.

Ruby no tak się złożyło po wizycie managerki, kazała powywalać stare rzeczy, poprzestawiać meble i tak wyszło, że nieźle się narobiłyśmy...

Ok uciekam ja do empiku po prezenty bo przyszło moje zamówienie a później na paznokcie :) zajrzę wieczorkiem :) miłego dnia!

AgaL, EwelinaaKa, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyn aopyla sie kupić taka lampę na allegro i sobie hybrydy samemu robic na swoich mysle paznokciach?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby moje znajome niektóre mają i bawią się w to, ładnie wychodzi....ale nigdy nie jest to tak profesjonalne jak u kosmetyczki. No chyba, że któraś jakaś uzdolniona, tu chyba Mundek ma takie zdolności ;)

ja lubię iść raz na jakiś czas, zajmą się mną i wychodzę zrobiona ;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek jakieś świąteczne pazurki już robisz??:) pochwal się potem

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ja sobie zazyczylam od Mikołaja taki zestaw :-) co prawda skończyłam kurs kosmetyczny, ale nawet na YouTube są filmiki z nauką :-) myślę, że warto kupić :-) u mnie na roku dziewczyny tez sobie pokupowaly i są zadowolone :-) semilac chyba najlepsze

Ruby lubi tę wiadomość

2da6343587.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKaa u mnie też wszystkie Semilac mają :)
    a taki zestaw?

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL na allegro po ok. 300zł chodzą. Można tańsze, ale wtedy mniej lakierów :-) masz tam wszystko od pilniczka po lampę :-)

AgaL lubi tę wiadomość

2da6343587.png
‹‹ 941 942 943 944 945 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ