Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
cinnamon cookie wrote:Coż za gierki pani Edytko! Ty kocico
hehehe
No,a co Cinnamonku.Czasem trzeba troszkę pograć na ich emocjach i ego żeby coś dotarło.Ja czasem tak robię jak mój powie przypadkiem za dużo niemiłych rzeczy.
A na świeta planuję sobie kupić tą seks koszulkę mikołajki i będę tak paradować po domku mimo że grudzień odpuszczam i na spokojnie traktuję.Paryzetka83, cinnamon cookie, MamaTuśka, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Paryzetka... Ojj jak ja Cie dobrze rozumiemczytając twojego posta, czytam swoją sytuację. Wczoraj wygarnelam wszystko mojemu, potem powiedziałam że się boje,że jestem do niczego, popłakałam i tak trochę wzięłam go na litość
Powiedział, że możemy zwiększyć częstotliwość, co tylko chcea wcześniej też wyrzucal mi ze ja chcę tylko w czasie tych dni. Swoją drogą ciekawe Na jak długo
Ja dzisiaj ledwo wstałam...wczoraj tak okropnie rozbolalo mnie podbrzusze, że myślałam że na pogotowie pojadę. Ma są kra. Dzisiaj już jest lepiej, ale cały czas mam obolałe. Nie wiem o co kaman.Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:No,a co Cinnamonku.Czasem trzeba troszkę pograć na ich emocjach i ego żeby coś dotarło.Ja czasem tak robię jak mój powie przypadkiem za dużo niemiłych rzeczy.
A na świeta planuję sobie kupić tą seks koszulkę mikołajki i będę tak paradować po domku mimo że grudzień odpuszczam i na spokojnie traktuję.Cóż za kusicielka
Edycik lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Trochę ponadrabiam zaległości.
Ruby, ja bym u trzeciego lekarza sprawdziła. Bo tak, to na dwoje babka wróżyła
Nie wiem, czy masz jakieś jeszcze namiary, ale na pewno warto poszukać. Będzie przynajmniej opinia 2:1.
Paryzetko, ja Cię doskonale rozumiem, bo każdy facet jak sobie wymyśli, że jest do czegoś zmuszany, to już taką "obronę Częstochowy" odstawi, że tylko koledzy go mogą zrozumieć
Reni, nie trać nadziei, bo komu się uda, jak nie Wam?
Ja muszę przyznać z innej beczki, że śledząc nasz kołowtót w kraju po raz pierwszy mam taki poziom oburzenia i złości (również ze względów zawodowych), że nawet o obliczaniu dni w cyklu nie myślę...
AgaL lubi tę wiadomość
-
Edytka zazdroszczę umiejętności kusicielskich
Ja tak nie potrafię
No nic, muszę odszukać pokłady dobrego humoru, kupić piwko na wieczór i nie obrażać się tylko na spokojnie zobaczyć co się staniecinnamon cookie, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyDzień Dobry??
Madka co to za jedzenie śniadania o 20? Mój dietetyk by Ci takie kazanie wyłożył. Mi się dostaje jak w przeciągu godziny od wstania nie zjem.
Jaśminowa uwielbiam Cię i twoje posty. Opiis malauszka tak mnie wzruszył że miałam ochotę krzyczeć "JA TEŻ CHCE" Błagam nie uciekaj od nas.
Bratku już się o Ciebie martwiłam gdzie ty jesteś. Mam nadzieję że cykl na luzie będzie owocny jak sama mówisz jest on inny niż wszystkie a to dobry znak że coś idzie ku dobremu. Oby tak dalej.
Aguś ty nasza ostojo spokoju. Może to objaw??
Cinnsmonku cały dzień sprzątania w robocie nie zazdroszczę ale dobrze że szybko zleciało i jeszcze tylko jeden dzień i weekenda pozatym jak się czujesz. Mam nadzieję że nie dopada Cię kolejna infekcja / choróbsko? Kiedy do dentystki?
Edycik masz rację czasem faceta trzeba w jakiś inny sposób zmobilizować. Ja w najbardziej dramatycznych momentach zakładam od tak sexi koszulkę kładę się spać i mówię żeby nawet na nic nie liczył jak się tak zachowuje. Skutek - za 5 minut jest już obok marząc o
Ruby ile przepisów złamałaś po drodze że tak szybko dojechałaś?
Dla wszystkich w złym humorze a w szczególności dla Paryzetki https://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU
AgaL, cinnamon cookie, Paryzetka83, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby dobrze mówisz, ale piszesz też, że to była Wasza wspólna decyzja...a co jak jedno chce bardziej?
no wiadomo, mam to szczęście, że u mnie małż bez problemu gorzej jest ze mną i to ja mam z tym problem jak coś, ale mi bardzo zależy więc zawszę się mobilizuje kiedy trzeba...koboety tak maja:)AgaL, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Katiuszka niezły sposób z tym tekstem "nawet nie licz na nic " i do tego sexy koszulka
Ruby u mnie tak było dopóki nie zaczęłam gadać tylko o staraniach, temp, dziecku, dniach płodnych. Teraz już tego nie robię. I pozytywnie mnie zaskoczył, gdy było teraz to "kochanie na zawołanie" to nawet w trzeci dzień się pytał, czy może nie trzeba poprawić?katiuszaa, madzikk, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Partyzerka mysle ze wiekszosc z nas przez to przechodzila. Ciezko tak na zawolanie. Co moge doradzic to faszerowanie go granatami (chodzi mi o owoce i to naprawde dziala) oraz kuszenie, jakis ciuszek sexowny, albo zrobcie cos ekstramalnego (ja poszlam na karting) tego dnia, z doswiadczenia wiem ze jak facetowi skoczy adrenalina to chetniej sie odda
A jestes pewna ze on jest gotowy zeby miec potomstwo i ze tego chce? Czy to jest wasza decyzja?
Ja po tym hsg czuje dyskomfort, plamilam przez 5 dni, mialam wrazenie ze mnie jajniki swedza, ze rozszerzaja mi sie jajowody i wczoraj bolal mnie prawy jajnik jakby plyn mi sie wylal do otrzewnej. Dzisiaj mija tydzien od badania, na sama mysl robi mi sie slabo. Nigdy wiecej chyba ze pod pelna narkozaParyzetka83, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyKatiusza dowiem się pewnie za kilka tygodni jak mandaty przyjdą
ale obstawiam że jednak głupiemu się udało
ale dostałam 1rs worning na parkingu w pracy za to bo pisało że 3 miejsca wolne, ale nie mogłam znaleźć i zaparkowałam gdzieś z boczku i dostałam worning
po kolejnym zablokuja mi dostęp do parkingu
Edycik no no no kusicielka, a jak po dupku? czujesz już zblizającą @ ?
Cynamon - przedświąteczne porządki w pracy?
Edycik lubi tę wiadomość
-
EwelinaaKa no to widocznie coś tam jeszcze się dzieje... Mnie też wczoraj pobolewało a mam 8dc.
Ruby no tak się złożyło po wizycie managerki, kazała powywalać stare rzeczy, poprzestawiać meble i tak wyszło, że nieźle się narobiłyśmy...
Ok uciekam ja do empiku po prezenty bo przyszło moje zamówienie a później na paznokciezajrzę wieczorkiem
miłego dnia!
AgaL, EwelinaaKa, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby moje znajome niektóre mają i bawią się w to, ładnie wychodzi....ale nigdy nie jest to tak profesjonalne jak u kosmetyczki. No chyba, że któraś jakaś uzdolniona, tu chyba Mundek ma takie zdolności
ja lubię iść raz na jakiś czas, zajmą się mną i wychodzę zrobionaKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby ja sobie zazyczylam od Mikołaja taki zestaw
co prawda skończyłam kurs kosmetyczny, ale nawet na YouTube są filmiki z nauką
myślę, że warto kupić
u mnie na roku dziewczyny tez sobie pokupowaly i są zadowolone
semilac chyba najlepsze
Ruby lubi tę wiadomość