Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby tsh mam w normie i już nie ma potrzeby zbijać, większa dawka jest po to, żeby guzki zaczęły się kurczyć
Ale na tsh pewnie też podziała. I też biorę teraz 50 ale codziennie po 1
Cynamonku jesteś jak najbardziej normalnaJa kupiłam już część bombek, ale choinkę najwcześniej za tydzień będę ubierać
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Cinnamonku, trochę przyszalałaś ale skoro czekoladowe mikołaje stoją w sklepach od października to kto Tobie zabroni ubrać choinkę na początku grudnia?
Muszę zapisać ten tytuł filmu, przyda się fajna komedyjka na gorsze dni.
Madzikk a miałaś przed HSG robiony wymaz żeby zobaczyć czy nie ma żadnej infekcji? I brałaś coś przeciw zakażeniowego na parę dni przed zabiegiem? Nie znam się za bardzo ale może jakaś infekcja do otrzewnej się wlała z kontrastem?
Sukienka niebiesko-czarnaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 10:10
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
a dla mnie jak juz kiedyś widziałam znowu jest biało złota dopiero po jakimś czasie widze niebiesko czarną
Edycik mi tez podoba sie Twoja fryzurkai powiem Ci ze gdym ja zrobiła cos innego z włosami niz zwykle to tez byłoby pewnie spiecie z moim R on tez jak wiekszosc facetów jest pod tym wzgledem dziwny i nie lubi ja cos zmieniam...
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
a dla mnie jak juz kiedyś widziałam znowu jest biało złota dopiero po jakimś czasie widze niebiesko czarną
Edycik mi tez podoba sie Twoja fryzurkai powiem Ci ze gdym ja zrobiła cos innego z włosami niz zwykle to tez byłoby pewnie spiecie z moim R on tez jak wiekszosc facetów jest pod tym wzgledem dziwny i nie lubi ja cos zmieniam...
cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
nick nieaktualny
-
Witam w piąteczek
Ja od rana na nogach, załatwiałam sprawy w urzędzie. Jestem już wyczerpana psychicznie, ale chyba w końcu się udało i ten rok zamknę spokojnie. Powiem Wam ważną rzecz, nie wolno odkładać spraw spadkowych na później, bo potem są same problemy.
Edycik udanego wyjazdu!
Ruby kciuki za badania
Zmykam do pracy, odezwe się później29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Sraczkowata, juz dawno o tym kolorze nie slyszalam
ale zgadam sie z Ruby.
Majju zadnych badan i zadnych lekow:( takie zwyczaje maja w holandii. Lekarz internista ma dzisiaj do mnie oddzwonic a w poniedzialek mam juz ginekologa z wynikami hsg. Moze akururat przejdzie.
Edycik udanej zabawy:)
Ruby, maz juz po? Jak wrazenia?
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Oj niedobre dziewczynki, niedobre... znowu dużo napisały i muszę tu pomiędzy sprawozdaniami zczytywać
Cześć mamuśki:-)
Edycik męże tak jaką jak się przyzwyczai to mu się będzie podobać... u nas kiedyś prawie do rozstania doszło jak mi powiedział po wizycie u fryzjera,że :"teraz to ci grzywka do brwi nie pasuje;-PP" brwi mam czarne jak matka ziemia, a włosy trzasnęłam sobie rude...)
Ruby no to kciuki za armię
Paryzetka moja kuzynka zawsze powtarza mi prawo murphego o facetach tzn. podstawiony pod ścianą, facet zawsze ucieknie;-))... wiem że cieżko wyluzować.... bo mój wczoraj kupując mleko dla synka w Rossmannie kupił UWAGA!!! dwa testy ciążowe faccelle...:"Bo ty kochanie lubisz testować"!!! noooo to jakby alkoholikowi dać butelkę wódki i liczyć że sie nie napije.... no i nie ma takiej siły na niebie i na ziemi która mnie powstrzyma jutro przed siknięciem.... a mieliśmy sie nie nakręcać... echhhhh faceci
EwelinaaKa, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak to gdzie niebieski? Ja się pytam gdzie Wy widzicie biały? Czarny lub sraczkowaty - okej, widzę oba, ale biały?
Imię róży - zebrałam się w sobie i znów jestem wyluzowana, choć wczoraj też nie byłoale płodne trwają więc mamy czas
A Tobie odpuszczony cykl zaliczamy, to Twój mąż się złamał, nie TyImię_Róży lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?