X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby tsh mam w normie i już nie ma potrzeby zbijać, większa dawka jest po to, żeby guzki zaczęły się kurczyć :) Ale na tsh pewnie też podziała. I też biorę teraz 50 ale codziennie po 1 :)

Cynamonku jesteś jak najbardziej normalna ;) Ja kupiłam już część bombek, ale choinkę najwcześniej za tydzień będę ubierać :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki dziękuję Wam bardzo za miłe słowa,lecę się pakować bo o 12 wyruszamy :) będę się starła podczytywać Was na bieżąco :*

cinnamon cookie, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka dzięki ;) uffff, ulżyło mi :)

A słuchajcie :) znajoma na fb przypomniała mi o tym sporze, o którym było głośno w TV... Mianowicie, jaki kolor wg Was ma ta sukienka? :)
    6f17c13bbba94c1amed.jpg

Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku, trochę przyszalałaś ale skoro czekoladowe mikołaje stoją w sklepach od października to kto Tobie zabroni ubrać choinkę na początku grudnia? ;)
    Muszę zapisać ten tytuł filmu, przyda się fajna komedyjka na gorsze dni.

Madzikk a miałaś przed HSG robiony wymaz żeby zobaczyć czy nie ma żadnej infekcji? I brałaś coś przeciw zakażeniowego na parę dni przed zabiegiem? Nie znam się za bardzo ale może jakaś infekcja do otrzewnej się wlała z kontrastem?

Sukienka niebiesko-czarna ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 10:10

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dla mnie jak juz kiedyś widziałam znowu jest biało złota dopiero po jakimś czasie widze niebiesko czarną :P
    Edycik mi tez podoba sie Twoja fryzurka :) i powiem Ci ze gdym ja zrobiła cos innego z włosami niz zwykle to tez byłoby pewnie spiecie z moim R on tez jak wiekszosc facetów jest pod tym wzgledem dziwny i nie lubi ja cos zmieniam...

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dla mnie jak juz kiedyś widziałam znowu jest biało złota dopiero po jakimś czasie widze niebiesko czarną :P
    Edycik mi tez podoba sie Twoja fryzurka :) i powiem Ci ze gdym ja zrobiła cos innego z włosami niz zwykle to tez byłoby pewnie spiecie z moim R on tez jak wiekszosc facetów jest pod tym wzgledem dziwny i nie lubi ja cos zmieniam...

cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamon szalona ty! Moja N też dzisiaj ubiera swoją, a my dużą za tydzień planujemy:)
    Jak dla mnie jest biało -sraczkowata :P

• madka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w piąteczek :-) Ja od rana na nogach, załatwiałam sprawy w urzędzie. Jestem już wyczerpana psychicznie, ale chyba w końcu się udało i ten rok zamknę spokojnie. Powiem Wam ważną rzecz, nie wolno odkładać spraw spadkowych na później, bo potem są same problemy.

Edycik udanego wyjazdu!

Ruby kciuki za badania :-)

Zmykam do pracy, odezwe się później

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby no właśnie chyba zwariowałam :P Mąż też wydaje mi się, że zerkał na mnie jak na wariatkę ;)
    Serio widzisz tam kolor biały????? Dla mnie jest niebiesko-czarna i ni groma nie widzę bieli :P

Paryzetka83, Ruby lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sraczkowata, juz dawno o tym kolorze nie slyszalam :) ale zgadam sie z Ruby.

Majju zadnych badan i zadnych lekow:( takie zwyczaje maja w holandii. Lekarz internista ma dzisiaj do mnie oddzwonic a w poniedzialek mam juz ginekologa z wynikami hsg. Moze akururat przejdzie.

Edycik udanej zabawy:)

Ruby, maz juz po? Jak wrazenia?

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie, bialego nie ma, ale niebieski i sraczka;)

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Cinnamon dla.mnie biało złota ( lub sraczkowata jak kto woli) :-)
    Miłego piateczku :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 11:02

2da6343587.png

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa dla Ciebie też jest biała? :D serio ja tego nie ogarniam :D jak to możliwe, że ja widzę niebieską? :P

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj niedobre dziewczynki, niedobre... znowu dużo napisały i muszę tu pomiędzy sprawozdaniami zczytywać:-) Cześć mamuśki:-)

Edycik męże tak jaką jak się przyzwyczai to mu się będzie podobać... u nas kiedyś prawie do rozstania doszło jak mi powiedział po wizycie u fryzjera,że :"teraz to ci grzywka do brwi nie pasuje;-PP" brwi mam czarne jak matka ziemia, a włosy trzasnęłam sobie rude...;-))

Ruby no to kciuki za armię:-)

Paryzetka moja kuzynka zawsze powtarza mi prawo murphego o facetach tzn. podstawiony pod ścianą, facet zawsze ucieknie;-))... wiem że cieżko wyluzować.... bo mój wczoraj kupując mleko dla synka w Rossmannie kupił UWAGA!!! dwa testy ciążowe faccelle...:"Bo ty kochanie lubisz testować"!!! noooo to jakby alkoholikowi dać butelkę wódki i liczyć że sie nie napije.... no i nie ma takiej siły na niebie i na ziemi która mnie powstrzyma jutro przed siknięciem.... a mieliśmy sie nie nakręcać... echhhhh faceci

EwelinaaKa, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonku ja też widzę białą kurczę a ty serio niebieską???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 11:10

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    EwelinaaKa dla Ciebie też jest biała? :D serio ja tego nie ogarniam :D jak to możliwe, że ja widzę niebieską? :P

Patrzę z każdej strony i pod każdym kątem... I nie chce zmienić koloru :-P
    A swoją drogą to nie słyszałam o tym w Tv :-)

2da6343587.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobiety a gdzie ten niebieski? wtf? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i bolerko białe jest do tego....

• madzikk Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonku az spr z dziewczynami w pracy. Razem zmna wszystkie 5 widzimy niebieski ale dwie juz o tym slyszaly ze czesc osob moze widziec bialy.

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to gdzie niebieski? Ja się pytam gdzie Wy widzicie biały? Czarny lub sraczkowaty - okej, widzę oba, ale biały?

Imię róży - zebrałam się w sobie i znów jestem wyluzowana, choć wczoraj też nie było <3 ale płodne trwają więc mamy czas :)
    A Tobie odpuszczony cykl zaliczamy, to Twój mąż się złamał, nie Ty :)

Imię_Róży lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
‹‹ 946 947 948 949 950 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ