X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądałyście kiedyś burleske z Christiną. Oglądam właśnie na polsacie. Uwielbiam.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • majju Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faceci chyba mega to przeżywają. Mój na szczęście mógł oddać w domu i w pół godziny dowieźć do laboratorium ;) ale i tak się stresował 3 dni :)
    Jak to się mówi "Chwila strachu i po fachu" :) powodzenia

Marietta, Jasminowa lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój się zgodził iść do lekarza ale powiedział, że jakby co to nie da sobie nic tam wtykać :-P.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • majju Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik bardzo ładnie wyglądasz! Ech faceci. Jak obciałam po ślubie włosy to M. się obraził :) Mama mi też opowiadała, że jak byli z tatą narzeczenstwem i obciela włosy bez jego wiedzy to jak ją zobaczył na ganku to się odwrócił na pięcie, wrócił do domu i przez tydzień nie odzywał ;)
    Dziękuję dziewczyny za dobre życzenia. Jak najszybciej chciałabym mieć to HSG z głowy.

Jasminowa lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się pierwsza piątkowo:)

Dotarłam do pracy na czas dzisiaj ;)

zaraz na śniadanko i kawkę:)

Miłego dnia dziewczyny:)

Paryzetka83, majju lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ;)
    Ruby gratuluję punktualności :) I trzymam kciuki za badanie męża ;)
    Właśnie czekam na upuszczenie złej krwi - ciekawe jak tam moje tsh po zwiększeniu dawki euthyroxu.

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • majju Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Piękne Panie. Piąteczek mamy :D
    Ruby ile się u Ciebie czeka na wyniki nasienia?
    Paryzetka co jaki czas badasz TSH? Ja się ostatnio dowiedziałam, że nawet jak się nie ma problemów z tarczycą to co pół roku trzeba badać.

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju ja co 3miesiące badam krew a co 6 miesięcy robię usg, ale może dlatego, że mam guzki to badam częściej :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kobitki

ja dziś wolne mam bo wyjeżdzamy na razie kawkę popijam w łóżku sobie ,zaraz idę się pakować :)
    Mąz chwilkę ze mną wczoraj porozmawiał powiedział że wyglądam szaro i tyle...ehh już mam w nosie to wszystko,zawsze wszystko źle.Póki co idę się ogarniać ;)

pamiętajcie na olx codziennie klikamy nakarm psiaka :D

aha żeby było śmieszne moje temperatura dziś skoczyła do 36,67 ja już mam dość tego cyklu,dziś 5 dzień dupka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 07:37

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik zabierz mnie w torbie ze sobą, plis plis :) Udanego wypoczynku, wyluzuj się kochana i wybaw :) a mąż się musi przyzwyczaić. Temperatura... no dziwna ale nie myśl o tym teraz, zajmij się wyjazdem :)

Paryzetka dobrze, że masz rękę na pulsie i wszystko under control :)

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju jak mam możliwość robić te badania to czemu nie skorzystać :)

Podczas pobrania pytałam się o badanie glukozy w obciążeniu i kobitka powiedziała, że dobrze żeby było i po 1 i po 2h a lekarz dał mi tylko po 2h. I teraz muszę za to jedno dopłacić. Zobaczę czy insulinę dostanę 3 stopniową czy nie i wtedy zdecyduję. Jak myślicie, pytanie do tych, które robiły to badanie, czy te wyniki po 1h są ważne?

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik, ależ Ci zazdroszczę tego wyjazdu :) Wykresem się nie przejmuj, jedziesz odpocząć i się wyluzować :) A mąż musi się przyzwyczaić do twojego nowego look'u ;)

Edycik lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) ja wczoraj miałam dzien wolny i byłyśmy z mamą u fryzjera a że potem zakupy to i cały dzien sie zeszło a jak wróciłam to juz nie dałam rady Was nadrobic... miłego piąteczku życzę :)

Paryzetka83, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek Tobie też życzę miłego piątku :) Fajny taki dzień wolny z mamą :)

Mundek, Mundek lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane:)

Edycik jak Mąż usłyszy jak reszta ekipy komplementuje Twój wygląd, to głupio mu się zrobi i doceni:) ale to fakt, faceci czasem są bez wyczucia. Udanego wyjazdu!

Ruby, Kjopa trzymam kciuki za wyniki Waszych Połówek ;) Mój jak miał mieć badanie, to z taką powagą podszedł, że nawet nie dało sie pożartować o tym ;)
    Wynik był po jakichś 5 dniach chyba.

Cześć Mundek:) ja też ostatnio mam problem z byciem tu na bieżąco ;)

Paryzetka życzę dobrych wyników :)

Paryzetka83, Edycik, Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie piatkowo:)

Edycik niech sobie maz gdada i mysli co chce, faceci sa dziwni jezeli chodzi o tego typu zmiany, wazne ze tobie i nam sie podoba.
    Moja kolezanka kiedys obciela z 15cm ze zostaly jej takie 10cm, moj szef wpatrywal sie w nia z 10sekund, chyba do niego nie dotarlo co sie zmienilo:)

Czy ktoras z was miala zapalenie przydatkow? Jak tak jakie byly objawy na samym poczatku? Boje sie ze po tym hsg dostalam infekcji, juz od paru dni boli mnie podbrzusze.

Milego dnia, oby szybko zlecial jak ktos jest w pracy

Edycik lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju no właśnie nie wiem kiedy będą wyniki, pewnie mu powie dzisiaj ;) a może już będzie za chwilkę pooooo :P

Edycik tempke olej, męża słowa jednym uchem wpuść drugim wypuść , a zobaczysz co ci znajomi powiedzą;)

Paryzetka a ostatni wynik TSH jaki miałaś?

Aga a jak tam u ciebie? jak się czujesz już chyba z 10 dni po owu jest co?

Edycik lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikk nie miałam zapalenia przydatków więc nie pomogę :( Najlepiej idź do gina :)

Ruby ostatnio 1,48 :) Także ładne było :)

madzikk lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Madzikk nie miałam zapalenia przydatków więc nie pomogę :( Najlepiej idź do gina :)

Ruby ostatnio 1,48 :) Także ładne było :)

o to prawie tak jak moje jak nie identyczne, też miałam 1,4 z groszem:) ładne...to czemu dawka wieksza jak ładnie spadło? jaką masz dawkę teraz?
    Ja przy takim TSH biorę 1 całą rano, potem dwa ni połówkę i potem znowu cała...mówię o euthyrox 50

Madzikk też nie mialam z tym do czynienia ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 09:28

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Babeczki! :)

Edycik - wyglądasz super więc nie przejmuj się opinią męża :P W sumie to niektórzy tak mają, lubią konkretnie, blondynki lub brunetki lub rude, żadnych pomiędzy ;) przyzwyczai się :) a tymczasem wrzuć na luz, czeka Cię super weekend! Strasznie zazdroszczę :) a piesek Dan dokarmiony ;)

Ruby - ja też mam lampę i podstawowy zestaw, ale robię sobie tylko u stóp :P bo dłonie robię żel+hybryda u kosmetyczki :) no chyba, że coś mi się zepsuje czy chcę coś zmienić, tak jak ostatnio wróciłam i coś mi brakowało, więc po dwóch dniach dołożyłam sobie "efekt syrenki" na dwóch paznokciach ;) a co do męża - trzymam kciuki :D

Aguś jak tam u Ciebie? Miałam zapytać czy oglądałaś film który polecałam? Pomyliłam się z nazwą, miało być "Za jakie grzechy dobry Boże" :) my obejrzeliśmy go znów przedwczoraj ze Szwagrami, było śmiechu ;)

Bratku piękna historia... Wzruszająca :) a że dałaś radę przy okazji z łuczkiem - szacun! :)

Majju to teraz tylko czekać i trzymać kciuki.... :)

Patyzetka a powiedz mi, to jak masz te TSH w granicach 1,4 to dalej za duże?

Madzikk ja też nie miałam, więc nie pomogę...

A TAK W OGÓLE to dziewczyny, zwariowałam przez Was :P pisałyście o tych ozdobach, choinkach itd no i ubrałam wczoraj wieczorem choinkę :/ powiedzcie, że jestem normalna? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 09:51

Edycik, AgaL, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 945 946 947 948 949 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ