Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik bardzo ładnie wyglądasz! Ech faceci. Jak obciałam po ślubie włosy to M. się obraził
Mama mi też opowiadała, że jak byli z tatą narzeczenstwem i obciela włosy bez jego wiedzy to jak ją zobaczył na ganku to się odwrócił na pięcie, wrócił do domu i przez tydzień nie odzywał
Dziękuję dziewczyny za dobre życzenia. Jak najszybciej chciałabym mieć to HSG z głowy.Jasminowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Piękne Panie. Piąteczek mamy
Ruby ile się u Ciebie czeka na wyniki nasienia?
Paryzetka co jaki czas badasz TSH? Ja się ostatnio dowiedziałam, że nawet jak się nie ma problemów z tarczycą to co pół roku trzeba badać.EwelinaaKa lubi tę wiadomość
-
cześć kobitki
ja dziś wolne mam bo wyjeżdzamy na razie kawkę popijam w łóżku sobie ,zaraz idę się pakować
Mąz chwilkę ze mną wczoraj porozmawiał powiedział że wyglądam szaro i tyle...ehh już mam w nosie to wszystko,zawsze wszystko źle.Póki co idę się ogarniać
pamiętajcie na olx codziennie klikamy nakarm psiaka
aha żeby było śmieszne moje temperatura dziś skoczyła do 36,67 ja już mam dość tego cyklu,dziś 5 dzień dupkaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 07:37
-
Edycik zabierz mnie w torbie ze sobą, plis plis
Udanego wypoczynku, wyluzuj się kochana i wybaw
a mąż się musi przyzwyczaić. Temperatura... no dziwna ale nie myśl o tym teraz, zajmij się wyjazdem
Paryzetka dobrze, że masz rękę na pulsie i wszystko under control
Edycik lubi tę wiadomość
-
Majju jak mam możliwość robić te badania to czemu nie skorzystać
Podczas pobrania pytałam się o badanie glukozy w obciążeniu i kobitka powiedziała, że dobrze żeby było i po 1 i po 2h a lekarz dał mi tylko po 2h. I teraz muszę za to jedno dopłacić. Zobaczę czy insulinę dostanę 3 stopniową czy nie i wtedy zdecyduję. Jak myślicie, pytanie do tych, które robiły to badanie, czy te wyniki po 1h są ważne?8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Edycik, ależ Ci zazdroszczę tego wyjazdu
Wykresem się nie przejmuj, jedziesz odpocząć i się wyluzować
A mąż musi się przyzwyczaić do twojego nowego look'u
Edycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
hej
ja wczoraj miałam dzien wolny i byłyśmy z mamą u fryzjera a że potem zakupy to i cały dzien sie zeszło a jak wróciłam to juz nie dałam rady Was nadrobic... miłego piąteczku życzę
Paryzetka83, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Dzień dobry Kochane:)
Edycik jak Mąż usłyszy jak reszta ekipy komplementuje Twój wygląd, to głupio mu się zrobi i doceni:) ale to fakt, faceci czasem są bez wyczucia. Udanego wyjazdu!
Ruby, Kjopa trzymam kciuki za wyniki Waszych PołówekMój jak miał mieć badanie, to z taką powagą podszedł, że nawet nie dało sie pożartować o tym
Wynik był po jakichś 5 dniach chyba.
Cześć Mundek:) ja też ostatnio mam problem z byciem tu na bieżąco
Paryzetka życzę dobrych wyników
Paryzetka83, Edycik, Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Witam sie piatkowo:)
Edycik niech sobie maz gdada i mysli co chce, faceci sa dziwni jezeli chodzi o tego typu zmiany, wazne ze tobie i nam sie podoba.
Moja kolezanka kiedys obciela z 15cm ze zostaly jej takie 10cm, moj szef wpatrywal sie w nia z 10sekund, chyba do niego nie dotarlo co sie zmienilo:)
Czy ktoras z was miala zapalenie przydatkow? Jak tak jakie byly objawy na samym poczatku? Boje sie ze po tym hsg dostalam infekcji, juz od paru dni boli mnie podbrzusze.
Milego dnia, oby szybko zlecial jak ktos jest w pracyEdycik lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyMajju no właśnie nie wiem kiedy będą wyniki, pewnie mu powie dzisiaj
a może już będzie za chwilkę pooooo
Edycik tempke olej, męża słowa jednym uchem wpuść drugim wypuść , a zobaczysz co ci znajomi powiedzą
Paryzetka a ostatni wynik TSH jaki miałaś?
Aga a jak tam u ciebie? jak się czujesz już chyba z 10 dni po owu jest co?Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Madzikk nie miałam zapalenia przydatków więc nie pomogę
Najlepiej idź do gina
Ruby ostatnio 1,48Także ładne było
o to prawie tak jak moje jak nie identyczne, też miałam 1,4 z groszem:) ładne...to czemu dawka wieksza jak ładnie spadło? jaką masz dawkę teraz?
Ja przy takim TSH biorę 1 całą rano, potem dwa ni połówkę i potem znowu cała...mówię o euthyrox 50
Madzikk też nie mialam z tym do czynienia ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 09:28
-
Dzień dobry Babeczki!
Edycik - wyglądasz super więc nie przejmuj się opinią mężaW sumie to niektórzy tak mają, lubią konkretnie, blondynki lub brunetki lub rude, żadnych pomiędzy
przyzwyczai się
a tymczasem wrzuć na luz, czeka Cię super weekend! Strasznie zazdroszczę
a piesek Dan dokarmiony
Ruby - ja też mam lampę i podstawowy zestaw, ale robię sobie tylko u stópbo dłonie robię żel+hybryda u kosmetyczki
no chyba, że coś mi się zepsuje czy chcę coś zmienić, tak jak ostatnio wróciłam i coś mi brakowało, więc po dwóch dniach dołożyłam sobie "efekt syrenki" na dwóch paznokciach
a co do męża - trzymam kciuki
Aguś jak tam u Ciebie? Miałam zapytać czy oglądałaś film który polecałam? Pomyliłam się z nazwą, miało być "Za jakie grzechy dobry Boże"my obejrzeliśmy go znów przedwczoraj ze Szwagrami, było śmiechu
Bratku piękna historia... Wzruszającaa że dałaś radę przy okazji z łuczkiem - szacun!
Majju to teraz tylko czekać i trzymać kciuki....
Patyzetka a powiedz mi, to jak masz te TSH w granicach 1,4 to dalej za duże?
Madzikk ja też nie miałam, więc nie pomogę...
A TAK W OGÓLE to dziewczyny, zwariowałam przez Waspisałyście o tych ozdobach, choinkach itd no i ubrałam wczoraj wieczorem choinkę
powiedzcie, że jestem normalna?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 09:51
Edycik, AgaL, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość