Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Paryzetka jestem pewna, że jutro będzie na teście biel jak tej sukienki:-PPP, bo ja właśnie unikałam seksów w dni płodne żeby się faktycznie wyluzować
).. no ale mnie mój M. zaskoczył, pewnie myślała że sie ucieszę;-PP.... a tak z innej beczki schudłam dziewczynki już 2 kg juuupiii:-) i do świąt zamierzam jeszcze dwa zrzucić
))
majju, AgaL, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
Ja nie wiem gdzie Wy tam biały widzicie ;P
Madzikk kurczę to nie bardzo z tym brakiem badań przed HSG. Mi gin najpierw zrobiła wymaz bo mówi, że jakakolwiek infekcja nie pozwala na przeprowadzenie tego badania. Do tego w pierwszym dniu miesiączki też mam zobaczyć czy nie ma infekcji robiąc badania krwi: morfologię i CRP. Oprócz tego wstrzemięźliwość od seksu od początku cyklu do dnia badania i Betadine dopochwowo przeciw wszelkim zakażeniom.
Imię Róży mimo wszystko będę trzymała ksiukersyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 11:36
Bratek lubi tę wiadomość
-
Ruby, majju:-*
z drugiej strony może i dobrze że siknę to zobaczę czy mi cienie nie wyjdą, jak nie, to by znaczyło, że dupek mi cienie na testach robił, któraś dziewczyna pisała że tak miała:-))Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 11:41
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:NIEBIESKI!!! Gdzie ten biały macie???
jaja jak berety z tą sukienkAwidziałam na innej fotce dziewczynę ubraną i sukienka jest czarno -niebieska , ale jak wracam do tej fotki albo mam je nawet obok siebie to na tym zdjęciu widzę biało- złotą (sraczkowatą ) a na tym z modelką niebiesko-czarną....wtf ja się pytam?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 12:02
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Ruby ja mam lepiej jak przesuwam strone od góry do dołu to jest biało złota a jak odwrotnie oddołu do góry to już widze niebiesko czarną heh takie czary
Ruby, cinnamon cookie, madzikk, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
nick nieaktualnyMundek wrote:Ruby ja mam lepiej jak przesuwam strone od góry do dołu to jest biało złota a jak odwrotnie oddołu do góry to już widze niebiesko czarną heh takie czary
teraz już wiem wiem, że jest czarno - niebieska ale za cholerę tego nie widzę, dziewczyny podziwiam was, chyba mój mózg tego nie ogarnia!cinnamon cookie, Kamila ;) lubią tę wiadomość
-
Poważnie mówicie z tym, że ktoś widzi białą??
jejku ale jaja.
dla mnie niebieska od razu i od góry i od dołu:)
pędzicie dziś z pisaniem,a ja w pracy mam sajgon:( ledwo żyję....
za to załatwiłam sobie wolne na poniedziałekcinnamon cookie, madzikk, majju, Ruby, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
A ja nie mogę zobaczyć zdjęcia tej sukienki
Jakie macie plany weekendowe? Ja w związku z rocznicą ślubu i urodzinami małżonka porywam go jutro do jakiejś knajpki. Nie mam pomysłu na prezent, bo mój zawsze wybredny i uważa, że wszystko ma, więc wpadłam na taki pomysł, bo my nigdy sami nie wychodzimy.AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnymadka wrote:A ja nie mogę zobaczyć zdjęcia tej sukienki
Jakie macie plany weekendowe? Ja w związku z rocznicą ślubu i urodzinami małżonka porywam go jutro do jakiejś knajpki. Nie mam pomysłu na prezent, bo mój zawsze wybredny i uważa, że wszystko ma, więc wpadłam na taki pomysł, bo my nigdy sami nie wychodzimy.
A ja jadę na imprezę do rodziców ale niestety antybiotyk ni epozwala mi poreperowac mojego endo więc muszę obejść się smakiem;)
No to dobrze wam zrobi wyjście we dwoje:)madka lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Ja niestety weekend w pracy
ale w niedzielę wieczorem do kina w końcu na "Listy do M 2"
Cinnamonku no to kiepsko, że weekend w pracyChociaż kinem sobie wynagrodzisz
Paryzetka, wolny wieczór, mmmmm przydałby mi się takiParyzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
-
Hej dziewczyny dawno nie zaglądałam bo musiałam się zresetować
tyle namachałyście że nie wiem, co komu miałam napisać
Ja tempki nie mierzę bo rozbiłam termimetr, do tego był rtęciowy jak się okazało, więc sajgon w domu. Na monitoring się nie zapisałam i nie wiem czy uda się po week bo przed świętami trudno się wcisnąć.
Złapałam lekkiego doła, bo znajomi ktorzy mają dwoje dzieci - jedno 12 mc wpadli i spodziewają się dzidzi. Jeden seks i od razu wpadli, bo gumek zabrakłotrochę dołują mnie takie rzeczy...
ścisma Was wszystkie mocno.
PS. Co do sukienki to ja widzę raz biało-złotą raz czarno-niebieską -
Agatia trzymam kciuki, żeby jednak się udało zapisać. Ja myślę, że większość z nas takie historie dołują. Głowa do góry!29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
-
Witajcie
Miałam trochę do nadrobienia ale dałam rade
Co do sukienki to widze tak samo ja Ruby
Odnośnie zmiany kolorów włosów to moj Mąż, na pytanie w jakim kolorze jest mi najlepiej nie potrafi odpowiedzieć. Po czasie tez zauważa zmianęCiekawe co powie jak zrobię sobie tęcze na włosach
Także u niektórych to niestety standard.
Ja dzis mialam pichcenie w kuchni, niespodzianki dla mojego Górnika i udało sieA wieczorem wypad do knajpki, na soczek albo karmi bo dalej biorę antybiotyki.
Fajna akcja http://olx.pl/nakarm-psa/rankings/ Juz wybrałam psiakaOczywiście wzięłam jednego z najmniej dokarmianych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 16:32
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewuchy nie uwierzycie mam już wyniki nasienia i muszę powiedzieć, że z tego co patrzę na normy to chyba lepiej być nie mogło
małż jak to powiedziała chyba katiuszka dumny jak paw chodzi...mówi żebym nawet się nie patrzyła jak piwo będzie miał w rękach
także huraaa
czyli teraz wszystko zależy ode mnie ....
edit: chyba jednak nie tak super, bo niby normy to więcej niż 4 % prawidłowych a u m jest 6% więc tego raczej mało... wszystko inne dość wysokie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 17:36
Ejrene, cinnamon cookie, majju, madka, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny