X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka jestem pewna, że jutro będzie na teście biel jak tej sukienki:-PPP, bo ja właśnie unikałam seksów w dni płodne żeby się faktycznie wyluzować:-)).. no ale mnie mój M. zaskoczył, pewnie myślała że sie ucieszę;-PP.... a tak z innej beczki schudłam dziewczynki już 2 kg juuupiii:-) i do świąt zamierzam jeszcze dwa zrzucić:-)))

majju, AgaL, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię róży to wspaniale!!! a co do testu to kciuki trzmac można nikt nam tego nie zabroni nie? :P

Biały, biały biały żaden inny! ;)

Imię_Róży lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem gdzie Wy tam biały widzicie ;P
    Madzikk kurczę to nie bardzo z tym brakiem badań przed HSG. Mi gin najpierw zrobiła wymaz bo mówi, że jakakolwiek infekcja nie pozwala na przeprowadzenie tego badania. Do tego w pierwszym dniu miesiączki też mam zobaczyć czy nie ma infekcji robiąc badania krwi: morfologię i CRP. Oprócz tego wstrzemięźliwość od seksu od początku cyklu do dnia badania i Betadine dopochwowo przeciw wszelkim zakażeniom.
    Imię Róży mimo wszystko będę trzymała ksiukersy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 11:36

Bratek lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby, majju:-*
    z drugiej strony może i dobrze że siknę to zobaczę czy mi cienie nie wyjdą, jak nie, to by znaczyło, że dupek mi cienie na testach robił, któraś dziewczyna pisała że tak miała:-))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 11:41

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEBIESKI!!! Gdzie ten biały macie??? :D

Paryzetka83, Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    NIEBIESKI!!! Gdzie ten biały macie??? :D

jaja jak berety z tą sukienkA :D widziałam na innej fotce dziewczynę ubraną i sukienka jest czarno -niebieska , ale jak wracam do tej fotki albo mam je nawet obok siebie to na tym zdjęciu widzę biało- złotą (sraczkowatą ) a na tym z modelką niebiesko-czarną....wtf ja się pytam?!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 12:02

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Mundek Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ja mam lepiej jak przesuwam strone od góry do dołu to jest biało złota a jak odwrotnie oddołu do góry to już widze niebiesko czarną heh takie czary :)

Ruby, cinnamon cookie, madzikk, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    Ruby ja mam lepiej jak przesuwam strone od góry do dołu to jest biało złota a jak odwrotnie oddołu do góry to już widze niebiesko czarną heh takie czary :)

teraz już wiem wiem, że jest czarno - niebieska ale za cholerę tego nie widzę, dziewczyny podziwiam was, chyba mój mózg tego nie ogarnia!

cinnamon cookie, Kamila ;) lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poważnie mówicie z tym, że ktoś widzi białą??
    jejku ale jaja.
    dla mnie niebieska od razu i od góry i od dołu:)

pędzicie dziś z pisaniem,a ja w pracy mam sajgon:( ledwo żyję....
    za to załatwiłam sobie wolne na poniedziałek :D

cinnamon cookie, madzikk, majju, Ruby, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • madka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie mogę zobaczyć zdjęcia tej sukienki :-/

Jakie macie plany weekendowe? Ja w związku z rocznicą ślubu i urodzinami małżonka porywam go jutro do jakiejś knajpki. Nie mam pomysłu na prezent, bo mój zawsze wybredny i uważa, że wszystko ma, więc wpadłam na taki pomysł, bo my nigdy sami nie wychodzimy.

AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    A ja nie mogę zobaczyć zdjęcia tej sukienki :-/

Jakie macie plany weekendowe? Ja w związku z rocznicą ślubu i urodzinami małżonka porywam go jutro do jakiejś knajpki. Nie mam pomysłu na prezent, bo mój zawsze wybredny i uważa, że wszystko ma, więc wpadłam na taki pomysł, bo my nigdy sami nie wychodzimy.

A ja jadę na imprezę do rodziców ale niestety antybiotyk ni epozwala mi poreperowac mojego endo więc muszę obejść się smakiem;)
    No to dobrze wam zrobi wyjście we dwoje:)

madka lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety weekend w pracy :( ale w niedzielę wieczorem do kina w końcu na "Listy do M 2" ;)

madka, Edycik lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój luby wybywa dziś na męski wieczór, a ja pogram w grę na kompie ;) A jutro imieniny jego babci, więc też poza domkiem będziemy ;)

madka lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • madka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ja niestety weekend w pracy :( ale w niedzielę wieczorem do kina w końcu na "Listy do M 2" ;)

Cinnamonku no to kiepsko, że weekend w pracy :-/ Chociaż kinem sobie wynagrodzisz :-)

Paryzetka, wolny wieczór, mmmmm przydałby mi się taki :-)

Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny dawno nie zaglądałam bo musiałam się zresetować ;) tyle namachałyście że nie wiem, co komu miałam napisać ;)
    Ja tempki nie mierzę bo rozbiłam termimetr, do tego był rtęciowy jak się okazało, więc sajgon w domu. Na monitoring się nie zapisałam i nie wiem czy uda się po week bo przed świętami trudno się wcisnąć.
    Złapałam lekkiego doła, bo znajomi ktorzy mają dwoje dzieci - jedno 12 mc wpadli i spodziewają się dzidzi. Jeden seks i od razu wpadli, bo gumek zabrakło :/ trochę dołują mnie takie rzeczy...
    ścisma Was wszystkie mocno.
    PS. Co do sukienki to ja widzę raz biało-złotą raz czarno-niebieską ;)

• madka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia trzymam kciuki, żeby jednak się udało zapisać. Ja myślę, że większość z nas takie historie dołują. Głowa do góry!

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki madka :) zapisałam się na monitoring przed chwilą na 15 dc trochę za wcześnie bo owu w 18 dc w sobotę, ale w środę mam dalej ustalać lekarką zobaczę czy coś rośnie wogóle ;)

madka, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Miałam trochę do nadrobienia ale dałam rade :)

Co do sukienki to widze tak samo ja Ruby :D

Odnośnie zmiany kolorów włosów to moj Mąż, na pytanie w jakim kolorze jest mi najlepiej nie potrafi odpowiedzieć. Po czasie tez zauważa zmianę :D Ciekawe co powie jak zrobię sobie tęcze na włosach :D
    Także u niektórych to niestety standard.

Ja dzis mialam pichcenie w kuchni, niespodzianki dla mojego Górnika i udało sie :) A wieczorem wypad do knajpki, na soczek albo karmi bo dalej biorę antybiotyki.

Fajna akcja http://olx.pl/nakarm-psa/rankings/ Juz wybrałam psiaka :) Oczywiście wzięłam jednego z najmniej dokarmianych.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 16:32

AgaL lubi tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuchy nie uwierzycie mam już wyniki nasienia i muszę powiedzieć, że z tego co patrzę na normy to chyba lepiej być nie mogło ;) małż jak to powiedziała chyba katiuszka dumny jak paw chodzi...mówi żebym nawet się nie patrzyła jak piwo będzie miał w rękach ;) także huraaa :) czyli teraz wszystko zależy ode mnie ....

edit: chyba jednak nie tak super, bo niby normy to więcej niż 4 % prawidłowych a u m jest 6% więc tego raczej mało... wszystko inne dość wysokie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 17:36

Ejrene, cinnamon cookie, majju, madka, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nakarmiłam tak btw:)

‹‹ 947 948 949 950 951 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ