X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 00:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acha, sukienka jest niebiesko- czarna, niemożliwe, że ktoś widzi coś innego ; )
    psiak nakarmiony : )

Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 02:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podczytuje Was kochane.Znajomi tez średnio zareagowali na zmiane...idę teraz spać dobranoc

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane,

Edycik może dlatego że to nie jest jednolity kolor? Mam koleżankę która nie znosi pasemek i kiedyś tak długo za mną chodziła żebym przefarbowala na jeden kolor że mnie złamała, ale to było dawno temu ;) zmiany są potrzebne a może tak reagują bo zawsze mialas ten sam kolor i ciężko im się przyzwyczaić? Tak czy siak wygladasz ładnie i tu nie ma co dyskutować :)

Jaśminowa biedna ty...w poprzednich ciazach też mialas takie mdłości? Pocieszenie, że jeszcze chwila moment i L4, sciskam :*

Cynamon kiedy idziesz z tymi 8 ? Temp dalej podwyższona? Myślała że już ci przeszło zupełnie...

Katiuszka żyjesz tam ? Słabo się odzywasz ostatnio...

A jak się czuje reszta ciężarówek? I nasze cienszarne ? ;)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Ruby.
    Ha ha a ovu wyznaczylo mi owulke.Dzis 6 dzien dupka i na @ czekam.

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa współczuję objawów :( oby szybko przeszły! A jak z apetytem? Nowe zachcianki są?

Ruby właśnie trochę podwyższona jest cały czas :/ idę w środę, zobaczę co inna dentystka mi powie... Skoro CRP jest ok to musi być od tego, że te ósemki wychodzą bo co innego? Mama mi mówiła, że jak byłam mała i wychodziły mi zęby to zawsze się to objawiało wysoką temperaturą :/ więc może to to :)

Edycik widzę, że przejmujesz się tym nowym kolorem :( wg mnie niepotrzebnie, bo naprawdę ładnie wyglądasz :) i wcale to nie jest siwy!!!!

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 5 grudnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhhh z moją super pamięcią... Czy polecałam Wam książkę "Kiedy dzieje się cud"? Jeśli nie to polecam :) o dziewczynce która jest w śpiączce po wypadku i okazuje się, że potrafi leczyć ludzi... Wciągająca lektura na te zimne wieczory :) a teraz zabieram się za coś zupełnie innego.. "Wilk z Wall Street", czytała któraś?

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ehhhh z moją super pamięcią... Czy polecałam Wam książkę "Kiedy dzieje się cud"? Jeśli nie to polecam :) o dziewczynce która jest w śpiączce po wypadku i okazuje się, że potrafi leczyć ludzi... Wciągająca lektura na te zimne wieczory :) a teraz zabieram się za coś zupełnie innego.. "Wilk z Wall Street", czytała któraś?
    Nie czytała ale film był fajny to książka będzie jeszcze lepsza ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cyna moja N też przy zębach zawsze temp miała więc obstawiam że to będzie to ;)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:

Ja nie czytałam ale skoro polecasz może przeczytam Cinnamonku

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Dziewuchy nie uwierzycie mam już wyniki nasienia i muszę powiedzieć, że z tego co patrzę na normy to chyba lepiej być nie mogło ;) małż jak to powiedziała chyba katiuszka dumny jak paw chodzi...mówi żebym nawet się nie patrzyła jak piwo będzie miał w rękach ;) także huraaa :) czyli teraz wszystko zależy ode mnie ....

edit: chyba jednak nie tak super, bo niby normy to więcej niż 4 % prawidłowych a u m jest 6% więc tego raczej mało... wszystko inne dość wysokie...
    ruby jest prawidłowa mój gin to sprawdzał i mówił że jest suuper. Mój miał też 6%

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja wam muszę się trochę pożalić ale nie żaląc kurde nie wiem jak. Mamy teraz w domu MEGA problemy i nie wiem kiedy i czy w ogóle się rozwiążą i dlatego coraz mniej tu jestem bo staram się je rozwiązać. Mam do was prośbę abyście się pomodliły za mnie i za M żebyśmy mogli znów odżyć teraz chodzimy jak duchy we mgle co jakiś czas się załamując a wszystko zamiast się wyjaśniać to coraz bardziej komplikuje. Nie mam już siły myśleć o staraniach i może lepiej nawet będzie jeśli dziecko przyjdzie później. Tak mi do głowy czasem przychodzi że może ten na górze nie chce abyśmy mieli bo to on zsyła na nas to wszystko, po co miało by się dziecko męczyć

• AgaL Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane:)
    przepraszam,że taka ostatnio mało obecna jestem....podczytuje, staram się być na bieżąco no i moich myśli nie opuszczacie :) Dziś z rana myślałam sobie jak tam Edycik na wyjeździe, pogoda chyba słoneczna, bo u mnie tak, a blisko gór jestem ;) I podejrzałam Cię na fejsie...i ślicznie wyglądasz, a znajomi muszą się przyzwyczaić. Jak to Jaśminowa mądrze napisała, zrobiłaś tą zmianę dla siebie:* baw się dobrze:*

Jaśminkowa dopadły Cię mdłości....oj Biedulko. Ale jak sama wiesz, to uroki ciąży, ja tam sobie takich życzę ;)

Ruby cieszę się, że się uspokoiłaś, wyniki Męża naprawdę super:) I ten zestaw co zamówiłaś....dodałam do obserwowanych na allegro, najlepszy wybrałaś, cenowo i ilościowo ;)

Cinnamonek ta tempka to pewnie od ósemek, w tygodniu wszystko się wyjaśni :) Pracujesz czy wolny weekend?:*

Majju na zawodach z Męzulem, napisz jak było :)

Paryzetka co u Ciebie?:)

Katiuszka... zmartwił mnie Twój ostatni post :( Możesz być pewna mojej modlitwy:* dużo sił Wam życzę:*

Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję

• kas50 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka głowa do góry:-) po każdej burzy zawsze wychodzi słońce:-*

katiuszaa lubi tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

Wysłany: 5 grudnia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka wspieram modlitwą.... Życzę dużo siły :*

Aguś no niestety weekend w pracy... Ale za tydzień urodzinowy weekend wolny :)
    A co u Ciebie nowego ciekawego? :) jak sobota mija? :*

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek to wytrzymania :*
    My zbieramy się powoli na urodziny do synka przyjaciólki mojej, będą same pary z dzieciakami, wesoło będzie pewnie. Mam tylko nadzieje, że nie zaczną mnie wszystkie mamusie z troską wypytywać jak u nas, jak starania itp. Nie czuję potrzeby o tym opowiadać;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka sciskam :*** i pomodle się oczywiście ;)

Wysłany: 5 grudnia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to życzę by Cię to ominęło, chociaż nie wiem czy to możliwe :/ babki generalnie lubią i tym rozmawiać i wypytywać.... Są drugie w kolejności po rodzinie ;)

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Katiuszka głowa do góry:-) po każdej burzy zawsze wychodzi słońce:-*
    Obyś miała rację

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Miłego weekendu :-)

Katiuszka wspieram modlitwa :-*

2da6343587.png
‹‹ 949 950 951 952 953 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ