Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej kochane,
Edycik może dlatego że to nie jest jednolity kolor? Mam koleżankę która nie znosi pasemek i kiedyś tak długo za mną chodziła żebym przefarbowala na jeden kolor że mnie złamała, ale to było dawno temuzmiany są potrzebne a może tak reagują bo zawsze mialas ten sam kolor i ciężko im się przyzwyczaić? Tak czy siak wygladasz ładnie i tu nie ma co dyskutować
Jaśminowa biedna ty...w poprzednich ciazach też mialas takie mdłości? Pocieszenie, że jeszcze chwila moment i L4, sciskam :*
Cynamon kiedy idziesz z tymi 8 ? Temp dalej podwyższona? Myślała że już ci przeszło zupełnie...
Katiuszka żyjesz tam ? Słabo się odzywasz ostatnio...
A jak się czuje reszta ciężarówek? I nasze cienszarne ? -
Jasminowa współczuję objawów
oby szybko przeszły! A jak z apetytem? Nowe zachcianki są?
Ruby właśnie trochę podwyższona jest cały czasidę w środę, zobaczę co inna dentystka mi powie... Skoro CRP jest ok to musi być od tego, że te ósemki wychodzą bo co innego? Mama mi mówiła, że jak byłam mała i wychodziły mi zęby to zawsze się to objawiało wysoką temperaturą
więc może to to
Edycik widzę, że przejmujesz się tym nowym koloremwg mnie niepotrzebnie, bo naprawdę ładnie wyglądasz
i wcale to nie jest siwy!!!!
-
Ehhhh z moją super pamięcią... Czy polecałam Wam książkę "Kiedy dzieje się cud"? Jeśli nie to polecam
o dziewczynce która jest w śpiączce po wypadku i okazuje się, że potrafi leczyć ludzi... Wciągająca lektura na te zimne wieczory
a teraz zabieram się za coś zupełnie innego.. "Wilk z Wall Street", czytała któraś?
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ehhhh z moją super pamięcią... Czy polecałam Wam książkę "Kiedy dzieje się cud"? Jeśli nie to polecam
o dziewczynce która jest w śpiączce po wypadku i okazuje się, że potrafi leczyć ludzi... Wciągająca lektura na te zimne wieczory
a teraz zabieram się za coś zupełnie innego.. "Wilk z Wall Street", czytała któraś?
-
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Ehhhh z moją super pamięcią... Czy polecałam Wam książkę "Kiedy dzieje się cud"? Jeśli nie to polecam
Ja nie czytałam ale skoro polecasz może przeczytam Cinnamonkucinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Dziewuchy nie uwierzycie mam już wyniki nasienia i muszę powiedzieć, że z tego co patrzę na normy to chyba lepiej być nie mogło
małż jak to powiedziała chyba katiuszka dumny jak paw chodzi...mówi żebym nawet się nie patrzyła jak piwo będzie miał w rękach
także huraaa
czyli teraz wszystko zależy ode mnie ....
edit: chyba jednak nie tak super, bo niby normy to więcej niż 4 % prawidłowych a u m jest 6% więc tego raczej mało... wszystko inne dość wysokie...AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja wam muszę się trochę pożalić ale nie żaląc kurde nie wiem jak. Mamy teraz w domu MEGA problemy i nie wiem kiedy i czy w ogóle się rozwiążą i dlatego coraz mniej tu jestem bo staram się je rozwiązać. Mam do was prośbę abyście się pomodliły za mnie i za M żebyśmy mogli znów odżyć teraz chodzimy jak duchy we mgle co jakiś czas się załamując a wszystko zamiast się wyjaśniać to coraz bardziej komplikuje. Nie mam już siły myśleć o staraniach i może lepiej nawet będzie jeśli dziecko przyjdzie później. Tak mi do głowy czasem przychodzi że może ten na górze nie chce abyśmy mieli bo to on zsyła na nas to wszystko, po co miało by się dziecko męczyć
-
Cześć Kochane:)
przepraszam,że taka ostatnio mało obecna jestem....podczytuje, staram się być na bieżąco no i moich myśli nie opuszczacieDziś z rana myślałam sobie jak tam Edycik na wyjeździe, pogoda chyba słoneczna, bo u mnie tak, a blisko gór jestem
I podejrzałam Cię na fejsie...i ślicznie wyglądasz, a znajomi muszą się przyzwyczaić. Jak to Jaśminowa mądrze napisała, zrobiłaś tą zmianę dla siebie:* baw się dobrze:*
Jaśminkowa dopadły Cię mdłości....oj Biedulko. Ale jak sama wiesz, to uroki ciąży, ja tam sobie takich życzę
Ruby cieszę się, że się uspokoiłaś, wyniki Męża naprawdę super:) I ten zestaw co zamówiłaś....dodałam do obserwowanych na allegro, najlepszy wybrałaś, cenowo i ilościowo
Cinnamonek ta tempka to pewnie od ósemek, w tygodniu wszystko się wyjaśniPracujesz czy wolny weekend?:*
Majju na zawodach z Męzulem, napisz jak było
Paryzetka co u Ciebie?
Katiuszka... zmartwił mnie Twój ostatni postMożesz być pewna mojej modlitwy:* dużo sił Wam życzę:*
Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Cinnamonek to wytrzymania :*
My zbieramy się powoli na urodziny do synka przyjaciólki mojej, będą same pary z dzieciakami, wesoło będzie pewnie. Mam tylko nadzieje, że nie zaczną mnie wszystkie mamusie z troską wypytywać jak u nas, jak starania itp. Nie czuję potrzeby o tym opowiadaćKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny