X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Śpiochy :)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Mikołaj już był u Was?? :)

Aga jak po imprezce? ;) nie było nadmiernej ilości pytań?

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Mikołajowo :)
    Katiuszka mam nadzieję, że nowy rok przyniesie rozwiązanie wszelkich problemów. Tulę mocno :-*

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadam na chwilkę życzyć Wam miłego dnia. Czytam na bierząco. Ruby super wyniki. AgaL jak po imrezie? Edycik nie przejmuj się przyzwyczają się a jak będziesz się źle czuła z włosami to rozjaśnisz sobie.

AgaL lubi tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka mam nadzieję że wszystko dobrze się ułoży.Życzę tego Ci z całego serca.

Agus dziękuję kochana za miłe słowa.Kochana jesteś.

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka wszystko bedzie dobrze. Kazdy zwiazek przechodzi przez problemy. Najwazniejsze jest byc pozytywnym i sie nie poddawac.

Edycik ladny masz ten kolorek, wszystko bym oddala aby udal mi sie siwy blond. Niestety mam duzo czerwonego pigmentu i w domu sie nie udaje, na fryzjera w tej chwili mnie nie stac, tzn srac ale wole najpierw kredyt zaplacic. A w domku sama robie wloski farba rozjasniajaca alfaparf 11,11 wiec podwojny popiel a i tak nie osiagam wymarzonej szarosci, szkoda:)

Ja wczoraj caly dzien gotowalam, juz na swieta, bigos, pierogi ruskie i uszka od rana do 6:30pm, zrobilam tez zupe groszkowa krem (pyszna, chyba moja ulubiona) na kolacje i kurczaczka na obiad. Dzis relaks a na opiad pierogi.
    Zaraz z ukochanym jedziemy do sklepikow moze tez ikeii.

Milej niedzieli

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik a ja to co??? :( pisałam Ci, że wcale siwa nie jesteś i super wyglądasz! :P heheh :) już w domu?

Ja jeszcze w pracy, klientów brak, nuuudyyyy.... A niebo zrobiło się właśnie pięknie pomarańczowe! :) cud miód ;)

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki wpadłam zameldować negatywy:-)) tzn te cienie ale wiadomo jak to sie kończy.
    Jaśminowa kochana ciężarówko dzięki za wiarę ale ten miesiąc to naprawdę był luz:-).
    Aha M. na mikołaja miał dostać test z II krechami ale dostał z cieniem:-PPP

Buźka dla wszystkich:-) spadam do jutra

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek, Kjopa impreza udana, choć miałam takie myśli jak kolejny dzieć biegł i wołał "mama!", że tez chciałabym to kiedyś usłyszeć ;)

Edycik pisałam szczerze, piękna Kobieta z Ciebie, więc w każdym kolorze Ci pięknie:*
    Co potwierdza też moja Sisterka Forumowa;)

Madzikk mistrzu kuchni, gratuluje niezłe tempo masz:) smaka mi zrobiłaś ;)

Imie Rózy....cienie powiadasz?:) Oby ściemniały na dwie piękne krechy :)

Biorę sie za prasowanie, a na jutro zrobilam sobie prezent mikołajkowy - i mam wolne :D:D:D

cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś na pewno usłyszysz jak do Ciebie dzieciątko będzie wołało "mama".

Imię Róży mam nadzieję, że tym razem ściemnieją te kreski.

U mnie było dziś słonecznie a od niedawna pada.

AgaL, Imię_Róży lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopeczko dzięki za wiarę ale ja tam wiem swoje;-) nie tylko mnie te cienie wychodzą;-)

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku przepraszam kochana :* i dziękuję oczywiście. Siwa nie jestem ale to nie mój kolor.
    Aguś :* dziękuję aż się zarumieniłam.
    madzikk widzę część menu na święta już gotowa :D super :)ahh pierogi ruskie.
    Kjopa masz rację najwyżej następnym razem rozjaśnię sobie ;)
    katiuszkaa pamiętaj że wspieramy Cię i jesteśmy sercem z Tobą,jakbyś chciała nam się wyżalić wal śmiało,przytulam.

my już w domku :) jestem mega zmęczona i czekam na @ a tu lipa
    temperaturka 36,80 dziś w ogóle od kilku dni wyższa i nie wiem o co chodzi naprawdę :P może owulka była...kto to wie... jutro mam wolne więc odpocznę sobie :P tzn odeśpię
    w Dunajcu było super,pobawiłam się i pośmiałam ale debet snu mam.
    Od męża na mikołaja dostałam czekoladowego mikołajka i ciepłe kapciuszki po domku ;)

AgaL, madzikk, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie...
    Mam nadzieje ze Mikołaj Was cudnie prezencikami obdarował...

Nie mam siły dzis nadrabiać, mam nadzieje ze wybaczycie mi to, w koncu dzis Mikołaj :D ale mam lekkiego doła.

Wczoraj duzo chodziłam, miałam znow bóle podbrzusza. Sadziłam ze powodem było to ze wzielam antybiotyk nie cale 2godz później. Lecz dostałam lekkie plamienie brązowe i krew, tylko przez druga połowę dnia. Teraz juz nic....Łyżeczkowanie mialam 24 dni temu, antybiotyki na stan zapalny jajnika i torbiel biore od wtorku. Moze to nic poważnego, jak sadzicie?

Milego wieczorku wszystkim

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ja się nie znam za bardzo. Może to być od torbieli? Może pękła? To jest skutek zabiegu, ten stan zapalny jajnika?

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz jak wychodziłam z szpitala wszystko było ok wiec nie mam pojęcia, czasem łapie doła....ah

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heja,

My też wróciliśmy od moich rodziców:) młoda przeszczęśliwa już nie może się doczekać jutra aż opowie koleżankom co dostała od Mikołaja ;)

Ja wczoraj miałam burzę hormonów odwaliłam numer u rodziców...mama coś w żartach pokazała do m o moim tyłku, że większy...a m odpowiedział " a że ma ona większy zadek mama pokazuje?" też niby żarty ale tak mnie to zmroziło, że zrobiłam im awanturę, obraziłam się i poszłam płakać do pokoju obok ( to wszystko na trzeźwo bez alko) nie wiem czemu dziewczyny ale nie mogłam przestać płakać...masakra potem mama przychodziła mnie przepraszać ale m powiedział, że przesadziłam....to wszystko przez te rozregulowane hormony pewnie, ale trochę mi teraz wstyd...chociaż wiecie żarty żartami ale ruszyło mnie to...no nic w końcu przeprosiny przyjęłam i poszłam znowu posiedzieć do nich, a na rozluźnienie wypiłam browara...

Katiuszka:*

Aguś - jak tam? kiedy masz termin @ ?

Edycik - super że wyjazd udany, włosy włosami można przefarbować w każdej chwili ...gorzej jakbyś ścięła na krótko to już by był problem:)

Kamila nie mam pojęcia, ale może jeszcze za mało czasu minęło i organizm wraca do siebie jeszcze?

Imię róży - cienie cieni nas nie satysfakcjonują, także musisz w końcu wysikać coś porządnego!

A u mnie jak nigdy 7 dzień cyklu śluz rozciągliwy, wodnisty, pełno go wow, jestem w szoku bo żadnego wiesiołka nie łykam :/ i @ jak nigdy 5 dni a nie 9!!!

cynamon, miałaś się pochwalić sukienką ostatnio! pamiętam! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 19:19

Imię_Róży, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Ruby każdemu pewnie nie raz zdarzyła się taka sytuacja. Ja zawsze zwalam na hormony ;-). Zwłaszcza jak krzyczę na mojego P :-P.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się poniedziałkowo:)

dziewczyny gdzie się podziewacie?

Miłego!:)

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem i zaraz uciekam bo najpierw mam naradę i występuję galowo a potem przebieram w gumiaki i w teren;-)

Katiuszkaa tulam:-)

Ruby no co ja poradzę że te cienie wysikuje;-)), dzisiaj też był drugi test i też cień czy tam poświata i już żadnego nie robię czekam na @. Mam to w nosie, testy to się robi jak się @ nie pojawi;-PP póki co jezdem w cionszy:-) do środy :-) a co!!

Oczywiście miłego i udanego dnia dziewczynki:-))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 07:51

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się witam, z racji tego, że cykl odpuszczony totalnie, w sobotę na imieninach babci popłynęłam i wczoraj leczyłam kaca - proszę o usprawiedliwienie nieobecności ;) A zgodnie z radą Róży odpuściłam totalnie - chcę zobaczyć jakie objawy i temperatury mam normalnie kiedy na 100% nie jestem w ciąży :)
    Miłego dnia kobietki :)

Imię_Róży, Edycik lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
‹‹ 950 951 952 953 954 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ