Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Wpadam na chwilkę życzyć Wam miłego dnia. Czytam na bierząco. Ruby super wyniki. AgaL jak po imrezie? Edycik nie przejmuj się przyzwyczają się a jak będziesz się źle czuła z włosami to rozjaśnisz sobie.
AgaL lubi tę wiadomość
-
Katiuszka wszystko bedzie dobrze. Kazdy zwiazek przechodzi przez problemy. Najwazniejsze jest byc pozytywnym i sie nie poddawac.
Edycik ladny masz ten kolorek, wszystko bym oddala aby udal mi sie siwy blond. Niestety mam duzo czerwonego pigmentu i w domu sie nie udaje, na fryzjera w tej chwili mnie nie stac, tzn srac ale wole najpierw kredyt zaplacic. A w domku sama robie wloski farba rozjasniajaca alfaparf 11,11 wiec podwojny popiel a i tak nie osiagam wymarzonej szarosci, szkoda:)
Ja wczoraj caly dzien gotowalam, juz na swieta, bigos, pierogi ruskie i uszka od rana do 6:30pm, zrobilam tez zupe groszkowa krem (pyszna, chyba moja ulubiona) na kolacje i kurczaczka na obiad. Dzis relaks a na opiad pierogi.
Zaraz z ukochanym jedziemy do sklepikow moze tez ikeii.
Milej niedzieli
AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Cześć dziewczynki wpadłam zameldować negatywy:-)) tzn te cienie ale wiadomo jak to sie kończy.
Jaśminowa kochana ciężarówko dzięki za wiarę ale ten miesiąc to naprawdę był luz:-).
Aha M. na mikołaja miał dostać test z II krechami ale dostał z cieniem:-PPP
Buźka dla wszystkich:-) spadam do jutra

10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Cinnamonek, Kjopa impreza udana, choć miałam takie myśli jak kolejny dzieć biegł i wołał "mama!", że tez chciałabym to kiedyś usłyszeć

Edycik pisałam szczerze, piękna Kobieta z Ciebie, więc w każdym kolorze Ci pięknie:*
Co potwierdza też moja Sisterka Forumowa;)
Madzikk mistrzu kuchni, gratuluje niezłe tempo masz:) smaka mi zrobiłaś
Imie Rózy....cienie powiadasz?
Oby ściemniały na dwie piękne krechy 
Biorę sie za prasowanie, a na jutro zrobilam sobie prezent mikołajkowy - i mam wolne
:D:D
cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
Aguś na pewno usłyszysz jak do Ciebie dzieciątko będzie wołało "mama".
Imię Róży mam nadzieję, że tym razem ściemnieją te kreski.
U mnie było dziś słonecznie a od niedawna pada.
AgaL, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
Cinnamonku przepraszam kochana :* i dziękuję oczywiście. Siwa nie jestem ale to nie mój kolor.
Aguś :* dziękuję aż się zarumieniłam.
madzikk widzę część menu na święta już gotowa
super :)ahh pierogi ruskie.
Kjopa masz rację najwyżej następnym razem rozjaśnię sobie
katiuszkaa pamiętaj że wspieramy Cię i jesteśmy sercem z Tobą,jakbyś chciała nam się wyżalić wal śmiało,przytulam.
my już w domku
jestem mega zmęczona i czekam na @ a tu lipa
temperaturka 36,80 dziś w ogóle od kilku dni wyższa i nie wiem o co chodzi naprawdę
może owulka była...kto to wie... jutro mam wolne więc odpocznę sobie
tzn odeśpię
w Dunajcu było super,pobawiłam się i pośmiałam ale debet snu mam.
Od męża na mikołaja dostałam czekoladowego mikołajka i ciepłe kapciuszki po domku
AgaL, madzikk, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Melduje sie...
Mam nadzieje ze Mikołaj Was cudnie prezencikami obdarował...
Nie mam siły dzis nadrabiać, mam nadzieje ze wybaczycie mi to, w koncu dzis Mikołaj
ale mam lekkiego doła.
Wczoraj duzo chodziłam, miałam znow bóle podbrzusza. Sadziłam ze powodem było to ze wzielam antybiotyk nie cale 2godz później. Lecz dostałam lekkie plamienie brązowe i krew, tylko przez druga połowę dnia. Teraz juz nic....Łyżeczkowanie mialam 24 dni temu, antybiotyki na stan zapalny jajnika i torbiel biore od wtorku. Moze to nic poważnego, jak sadzicie?
Milego wieczorku wszystkim -
nick nieaktualnyheja,
My też wróciliśmy od moich rodziców:) młoda przeszczęśliwa już nie może się doczekać jutra aż opowie koleżankom co dostała od Mikołaja
Ja wczoraj miałam burzę hormonów odwaliłam numer u rodziców...mama coś w żartach pokazała do m o moim tyłku, że większy...a m odpowiedział " a że ma ona większy zadek mama pokazuje?" też niby żarty ale tak mnie to zmroziło, że zrobiłam im awanturę, obraziłam się i poszłam płakać do pokoju obok ( to wszystko na trzeźwo bez alko) nie wiem czemu dziewczyny ale nie mogłam przestać płakać...masakra potem mama przychodziła mnie przepraszać ale m powiedział, że przesadziłam....to wszystko przez te rozregulowane hormony pewnie, ale trochę mi teraz wstyd...chociaż wiecie żarty żartami ale ruszyło mnie to...no nic w końcu przeprosiny przyjęłam i poszłam znowu posiedzieć do nich, a na rozluźnienie wypiłam browara...
Katiuszka:*
Aguś - jak tam? kiedy masz termin @ ?
Edycik - super że wyjazd udany, włosy włosami można przefarbować w każdej chwili ...gorzej jakbyś ścięła na krótko to już by był problem:)
Kamila nie mam pojęcia, ale może jeszcze za mało czasu minęło i organizm wraca do siebie jeszcze?
Imię róży - cienie cieni nas nie satysfakcjonują, także musisz w końcu wysikać coś porządnego!
A u mnie jak nigdy 7 dzień cyklu śluz rozciągliwy, wodnisty, pełno go wow, jestem w szoku bo żadnego wiesiołka nie łykam
i @ jak nigdy 5 dni a nie 9!!!
cynamon, miałaś się pochwalić sukienką ostatnio! pamiętam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 19:19
Imię_Róży, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja jestem i zaraz uciekam bo najpierw mam naradę i występuję galowo a potem przebieram w gumiaki i w teren;-)
Katiuszkaa tulam:-)
Ruby no co ja poradzę że te cienie wysikuje;-)), dzisiaj też był drugi test i też cień czy tam poświata i już żadnego nie robię czekam na @. Mam to w nosie, testy to się robi jak się @ nie pojawi;-PP póki co jezdem w cionszy:-) do środy
a co!!
Oczywiście miłego i udanego dnia dziewczynki:-))Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 07:51
Paryzetka83 lubi tę wiadomość

10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
To i ja się witam, z racji tego, że cykl odpuszczony totalnie, w sobotę na imieninach babci popłynęłam i wczoraj leczyłam kaca - proszę o usprawiedliwienie nieobecności
A zgodnie z radą Róży odpuściłam totalnie - chcę zobaczyć jakie objawy i temperatury mam normalnie kiedy na 100% nie jestem w ciąży 
Miłego dnia kobietki
Imię_Róży, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?

pisałam Ci, że wcale siwa nie jesteś i super wyglądasz!