Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Wpadam na chwilkę życzyć Wam miłego dnia. Czytam na bierząco. Ruby super wyniki. AgaL jak po imrezie? Edycik nie przejmuj się przyzwyczają się a jak będziesz się źle czuła z włosami to rozjaśnisz sobie.
AgaL lubi tę wiadomość
-
Katiuszka wszystko bedzie dobrze. Kazdy zwiazek przechodzi przez problemy. Najwazniejsze jest byc pozytywnym i sie nie poddawac.
Edycik ladny masz ten kolorek, wszystko bym oddala aby udal mi sie siwy blond. Niestety mam duzo czerwonego pigmentu i w domu sie nie udaje, na fryzjera w tej chwili mnie nie stac, tzn srac ale wole najpierw kredyt zaplacic. A w domku sama robie wloski farba rozjasniajaca alfaparf 11,11 wiec podwojny popiel a i tak nie osiagam wymarzonej szarosci, szkoda:)
Ja wczoraj caly dzien gotowalam, juz na swieta, bigos, pierogi ruskie i uszka od rana do 6:30pm, zrobilam tez zupe groszkowa krem (pyszna, chyba moja ulubiona) na kolacje i kurczaczka na obiad. Dzis relaks a na opiad pierogi.
Zaraz z ukochanym jedziemy do sklepikow moze tez ikeii.
Milej niedzieliAgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Cześć dziewczynki wpadłam zameldować negatywy:-)) tzn te cienie ale wiadomo jak to sie kończy.
Jaśminowa kochana ciężarówko dzięki za wiarę ale ten miesiąc to naprawdę był luz:-).
Aha M. na mikołaja miał dostać test z II krechami ale dostał z cieniem:-PPP
Buźka dla wszystkich:-) spadam do jutra
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Cinnamonek, Kjopa impreza udana, choć miałam takie myśli jak kolejny dzieć biegł i wołał "mama!", że tez chciałabym to kiedyś usłyszeć
Edycik pisałam szczerze, piękna Kobieta z Ciebie, więc w każdym kolorze Ci pięknie:*
Co potwierdza też moja Sisterka Forumowa;)
Madzikk mistrzu kuchni, gratuluje niezłe tempo masz:) smaka mi zrobiłaś
Imie Rózy....cienie powiadasz?Oby ściemniały na dwie piękne krechy
Biorę sie za prasowanie, a na jutro zrobilam sobie prezent mikołajkowy - i mam wolne:D:D
cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aguś na pewno usłyszysz jak do Ciebie dzieciątko będzie wołało "mama".
Imię Róży mam nadzieję, że tym razem ściemnieją te kreski.
U mnie było dziś słonecznie a od niedawna pada.AgaL, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
Cinnamonku przepraszam kochana :* i dziękuję oczywiście. Siwa nie jestem ale to nie mój kolor.
Aguś :* dziękuję aż się zarumieniłam.
madzikk widzę część menu na święta już gotowasuper :)ahh pierogi ruskie.
Kjopa masz rację najwyżej następnym razem rozjaśnię sobie
katiuszkaa pamiętaj że wspieramy Cię i jesteśmy sercem z Tobą,jakbyś chciała nam się wyżalić wal śmiało,przytulam.
my już w domkujestem mega zmęczona i czekam na @ a tu lipa
temperaturka 36,80 dziś w ogóle od kilku dni wyższa i nie wiem o co chodzi naprawdęmoże owulka była...kto to wie... jutro mam wolne więc odpocznę sobie
tzn odeśpię
w Dunajcu było super,pobawiłam się i pośmiałam ale debet snu mam.
Od męża na mikołaja dostałam czekoladowego mikołajka i ciepłe kapciuszki po domkuAgaL, madzikk, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Melduje sie...
Mam nadzieje ze Mikołaj Was cudnie prezencikami obdarował...
Nie mam siły dzis nadrabiać, mam nadzieje ze wybaczycie mi to, w koncu dzis Mikołajale mam lekkiego doła.
Wczoraj duzo chodziłam, miałam znow bóle podbrzusza. Sadziłam ze powodem było to ze wzielam antybiotyk nie cale 2godz później. Lecz dostałam lekkie plamienie brązowe i krew, tylko przez druga połowę dnia. Teraz juz nic....Łyżeczkowanie mialam 24 dni temu, antybiotyki na stan zapalny jajnika i torbiel biore od wtorku. Moze to nic poważnego, jak sadzicie?
Milego wieczorku wszystkim -
nick nieaktualnyheja,
My też wróciliśmy od moich rodziców:) młoda przeszczęśliwa już nie może się doczekać jutra aż opowie koleżankom co dostała od Mikołaja
Ja wczoraj miałam burzę hormonów odwaliłam numer u rodziców...mama coś w żartach pokazała do m o moim tyłku, że większy...a m odpowiedział " a że ma ona większy zadek mama pokazuje?" też niby żarty ale tak mnie to zmroziło, że zrobiłam im awanturę, obraziłam się i poszłam płakać do pokoju obok ( to wszystko na trzeźwo bez alko) nie wiem czemu dziewczyny ale nie mogłam przestać płakać...masakra potem mama przychodziła mnie przepraszać ale m powiedział, że przesadziłam....to wszystko przez te rozregulowane hormony pewnie, ale trochę mi teraz wstyd...chociaż wiecie żarty żartami ale ruszyło mnie to...no nic w końcu przeprosiny przyjęłam i poszłam znowu posiedzieć do nich, a na rozluźnienie wypiłam browara...
Katiuszka:*
Aguś - jak tam? kiedy masz termin @ ?
Edycik - super że wyjazd udany, włosy włosami można przefarbować w każdej chwili ...gorzej jakbyś ścięła na krótko to już by był problem:)
Kamila nie mam pojęcia, ale może jeszcze za mało czasu minęło i organizm wraca do siebie jeszcze?
Imię róży - cienie cieni nas nie satysfakcjonują, także musisz w końcu wysikać coś porządnego!
A u mnie jak nigdy 7 dzień cyklu śluz rozciągliwy, wodnisty, pełno go wow, jestem w szoku bo żadnego wiesiołka nie łykami @ jak nigdy 5 dni a nie 9!!!
cynamon, miałaś się pochwalić sukienką ostatnio! pamiętam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 19:19
Imię_Róży, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja jestem i zaraz uciekam bo najpierw mam naradę i występuję galowo a potem przebieram w gumiaki i w teren;-)
Katiuszkaa tulam:-)
Ruby no co ja poradzę że te cienie wysikuje;-)), dzisiaj też był drugi test i też cień czy tam poświata i już żadnego nie robię czekam na @. Mam to w nosie, testy to się robi jak się @ nie pojawi;-PP póki co jezdem w cionszy:-) do środya co!!
Oczywiście miłego i udanego dnia dziewczynki:-))Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 07:51
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
To i ja się witam, z racji tego, że cykl odpuszczony totalnie, w sobotę na imieninach babci popłynęłam i wczoraj leczyłam kaca - proszę o usprawiedliwienie nieobecności
A zgodnie z radą Róży odpuściłam totalnie - chcę zobaczyć jakie objawy i temperatury mam normalnie kiedy na 100% nie jestem w ciąży
Miłego dnia kobietkiImię_Róży, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?