X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Śpiochy :)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Mikołaj już był u Was?? :)

Aga jak po imprezce? ;) nie było nadmiernej ilości pytań?

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Mikołajowo :)
    Katiuszka mam nadzieję, że nowy rok przyniesie rozwiązanie wszelkich problemów. Tulę mocno :-*

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadam na chwilkę życzyć Wam miłego dnia. Czytam na bierząco. Ruby super wyniki. AgaL jak po imrezie? Edycik nie przejmuj się przyzwyczają się a jak będziesz się źle czuła z włosami to rozjaśnisz sobie.

AgaL lubi tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka mam nadzieję że wszystko dobrze się ułoży.Życzę tego Ci z całego serca.

Agus dziękuję kochana za miłe słowa.Kochana jesteś.

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka wszystko bedzie dobrze. Kazdy zwiazek przechodzi przez problemy. Najwazniejsze jest byc pozytywnym i sie nie poddawac.

Edycik ladny masz ten kolorek, wszystko bym oddala aby udal mi sie siwy blond. Niestety mam duzo czerwonego pigmentu i w domu sie nie udaje, na fryzjera w tej chwili mnie nie stac, tzn srac ale wole najpierw kredyt zaplacic. A w domku sama robie wloski farba rozjasniajaca alfaparf 11,11 wiec podwojny popiel a i tak nie osiagam wymarzonej szarosci, szkoda:)

Ja wczoraj caly dzien gotowalam, juz na swieta, bigos, pierogi ruskie i uszka od rana do 6:30pm, zrobilam tez zupe groszkowa krem (pyszna, chyba moja ulubiona) na kolacje i kurczaczka na obiad. Dzis relaks a na opiad pierogi.
    Zaraz z ukochanym jedziemy do sklepikow moze tez ikeii.

Milej niedzieli

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik a ja to co??? :( pisałam Ci, że wcale siwa nie jesteś i super wyglądasz! :P heheh :) już w domu?

Ja jeszcze w pracy, klientów brak, nuuudyyyy.... A niebo zrobiło się właśnie pięknie pomarańczowe! :) cud miód ;)

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki wpadłam zameldować negatywy:-)) tzn te cienie ale wiadomo jak to sie kończy.
    Jaśminowa kochana ciężarówko dzięki za wiarę ale ten miesiąc to naprawdę był luz:-).
    Aha M. na mikołaja miał dostać test z II krechami ale dostał z cieniem:-PPP

Buźka dla wszystkich:-) spadam do jutra

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek, Kjopa impreza udana, choć miałam takie myśli jak kolejny dzieć biegł i wołał "mama!", że tez chciałabym to kiedyś usłyszeć ;)

Edycik pisałam szczerze, piękna Kobieta z Ciebie, więc w każdym kolorze Ci pięknie:*
    Co potwierdza też moja Sisterka Forumowa;)

Madzikk mistrzu kuchni, gratuluje niezłe tempo masz:) smaka mi zrobiłaś ;)

Imie Rózy....cienie powiadasz?:) Oby ściemniały na dwie piękne krechy :)

Biorę sie za prasowanie, a na jutro zrobilam sobie prezent mikołajkowy - i mam wolne :D:D:D

cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś na pewno usłyszysz jak do Ciebie dzieciątko będzie wołało "mama".

Imię Róży mam nadzieję, że tym razem ściemnieją te kreski.

U mnie było dziś słonecznie a od niedawna pada.

AgaL, Imię_Róży lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopeczko dzięki za wiarę ale ja tam wiem swoje;-) nie tylko mnie te cienie wychodzą;-)

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku przepraszam kochana :* i dziękuję oczywiście. Siwa nie jestem ale to nie mój kolor.
    Aguś :* dziękuję aż się zarumieniłam.
    madzikk widzę część menu na święta już gotowa :D super :)ahh pierogi ruskie.
    Kjopa masz rację najwyżej następnym razem rozjaśnię sobie ;)
    katiuszkaa pamiętaj że wspieramy Cię i jesteśmy sercem z Tobą,jakbyś chciała nam się wyżalić wal śmiało,przytulam.

my już w domku :) jestem mega zmęczona i czekam na @ a tu lipa
    temperaturka 36,80 dziś w ogóle od kilku dni wyższa i nie wiem o co chodzi naprawdę :P może owulka była...kto to wie... jutro mam wolne więc odpocznę sobie :P tzn odeśpię
    w Dunajcu było super,pobawiłam się i pośmiałam ale debet snu mam.
    Od męża na mikołaja dostałam czekoladowego mikołajka i ciepłe kapciuszki po domku ;)

AgaL, madzikk, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie...
    Mam nadzieje ze Mikołaj Was cudnie prezencikami obdarował...

Nie mam siły dzis nadrabiać, mam nadzieje ze wybaczycie mi to, w koncu dzis Mikołaj :D ale mam lekkiego doła.

Wczoraj duzo chodziłam, miałam znow bóle podbrzusza. Sadziłam ze powodem było to ze wzielam antybiotyk nie cale 2godz później. Lecz dostałam lekkie plamienie brązowe i krew, tylko przez druga połowę dnia. Teraz juz nic....Łyżeczkowanie mialam 24 dni temu, antybiotyki na stan zapalny jajnika i torbiel biore od wtorku. Moze to nic poważnego, jak sadzicie?

Milego wieczorku wszystkim

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ja się nie znam za bardzo. Może to być od torbieli? Może pękła? To jest skutek zabiegu, ten stan zapalny jajnika?

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz jak wychodziłam z szpitala wszystko było ok wiec nie mam pojęcia, czasem łapie doła....ah

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heja,

My też wróciliśmy od moich rodziców:) młoda przeszczęśliwa już nie może się doczekać jutra aż opowie koleżankom co dostała od Mikołaja ;)

Ja wczoraj miałam burzę hormonów odwaliłam numer u rodziców...mama coś w żartach pokazała do m o moim tyłku, że większy...a m odpowiedział " a że ma ona większy zadek mama pokazuje?" też niby żarty ale tak mnie to zmroziło, że zrobiłam im awanturę, obraziłam się i poszłam płakać do pokoju obok ( to wszystko na trzeźwo bez alko) nie wiem czemu dziewczyny ale nie mogłam przestać płakać...masakra potem mama przychodziła mnie przepraszać ale m powiedział, że przesadziłam....to wszystko przez te rozregulowane hormony pewnie, ale trochę mi teraz wstyd...chociaż wiecie żarty żartami ale ruszyło mnie to...no nic w końcu przeprosiny przyjęłam i poszłam znowu posiedzieć do nich, a na rozluźnienie wypiłam browara...

Katiuszka:*

Aguś - jak tam? kiedy masz termin @ ?

Edycik - super że wyjazd udany, włosy włosami można przefarbować w każdej chwili ...gorzej jakbyś ścięła na krótko to już by był problem:)

Kamila nie mam pojęcia, ale może jeszcze za mało czasu minęło i organizm wraca do siebie jeszcze?

Imię róży - cienie cieni nas nie satysfakcjonują, także musisz w końcu wysikać coś porządnego!

A u mnie jak nigdy 7 dzień cyklu śluz rozciągliwy, wodnisty, pełno go wow, jestem w szoku bo żadnego wiesiołka nie łykam :/ i @ jak nigdy 5 dni a nie 9!!!

cynamon, miałaś się pochwalić sukienką ostatnio! pamiętam! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 19:19

Imię_Róży, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Ruby każdemu pewnie nie raz zdarzyła się taka sytuacja. Ja zawsze zwalam na hormony ;-). Zwłaszcza jak krzyczę na mojego P :-P.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się poniedziałkowo:)

dziewczyny gdzie się podziewacie?

Miłego!:)

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem i zaraz uciekam bo najpierw mam naradę i występuję galowo a potem przebieram w gumiaki i w teren;-)

Katiuszkaa tulam:-)

Ruby no co ja poradzę że te cienie wysikuje;-)), dzisiaj też był drugi test i też cień czy tam poświata i już żadnego nie robię czekam na @. Mam to w nosie, testy to się robi jak się @ nie pojawi;-PP póki co jezdem w cionszy:-) do środy :-) a co!!

Oczywiście miłego i udanego dnia dziewczynki:-))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 07:51

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się witam, z racji tego, że cykl odpuszczony totalnie, w sobotę na imieninach babci popłynęłam i wczoraj leczyłam kaca - proszę o usprawiedliwienie nieobecności ;) A zgodnie z radą Róży odpuściłam totalnie - chcę zobaczyć jakie objawy i temperatury mam normalnie kiedy na 100% nie jestem w ciąży :)
    Miłego dnia kobietki :)

Imię_Róży, Edycik lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
‹‹ 950 951 952 953 954 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ