Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
meczy mnie jedna sprawa... może Wy sie wypowiecie i doradzicie? dostałam tabletki dopochwowe na infekcje metronidazol i niby gin mówiła ze można brac nawet jakby sie udało ale na ulotce wyraźnie jest napisane nie stosowac w 1 trymestrze ciąży no i sie stresuje z tego powodu... czy to moze zaszkodzic w razie czego?Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMundek wrote:meczy mnie jedna sprawa... może Wy sie wypowiecie i doradzicie? dostałam tabletki dopochwowe na infekcje metronidazol i niby gin mówiła ze można brac nawet jakby sie udało ale na ulotce wyraźnie jest napisane nie stosowac w 1 trymestrze ciąży no i sie stresuje z tego powodu... czy to moze zaszkodzic w razie czego?
Mundek pewności nie masz, ale warto wyleczyć infekcje bo nawet gdyby ci się udało to przez takie infekcje dochodzi też do poronienia...uważam że powinnaś brać jak lekarka kazała i wyleczyć infekcję...Mundek lubi tę wiadomość
-
Kochane Dziewczyny- dziękuję za miłe słowa.
Mundek- też uważam, że powinnaś infekcję wyleczyć, a skoro lekarka powiedziała, że starania mogą się odbywać, to trzeba jej posłuchać,
Ruby- ja 2 razy byłam na imprezie lata 80-te. Pożyczyłam sukienkę od sąsiadki mojej mamy. Była czarna rozkloszowana, a góra obcisła, do tego plastikowa kolorowa biżuteria, koniecznie klipsy, kolorowy mocny makijaż, włosy natapirowane i kabaretki : )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Kochane Dziewczyny- dziękuję za miłe słowa.
Mundek- też uważam, że powinnaś infekcję wyleczyć, a skoro lekarka powiedziała, że starania mogą się odbywać, to trzeba jej posłuchać,
Ruby- ja 2 razy byłam na imprezie lata 80-te. Pożyczyłam sukienkę od sąsiadki mojej mamy. Była czarna rozkloszowana, a góra obcisła, do tego plastikowa kolorowa biżuteria, koniecznie klipsy, kolorowy mocny makijaż, włosy natapirowane i kabaretki : )
dziekuję za podpowiedź :*Jasminowa lubi tę wiadomość
-
Jasminowa super te twoje dzieciaczki:)
Dzieki dziewczyny, bede cierpliwa, jak cos to 8 miesiecy szybko zleci:)
Moze kredyty i praca mnie blokuja. Postaram sie wyluzowac i nie myslec wiecej o oplatach no i olac szefa:)Jasminowa lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Madzikk to super wieści, to teraz na spokojnie, bez spiny starać się
Ruby lata 80? Obejrzyj sobie Ile waży koń trojański - laski na jakiejś imprezie były i to może być dobra inspiracja
Edycik a Ty myślisz, że te wyższe tempki to po dupku? Bo w sumie jak na owu to byłoby mega późno
Aguś a Ty gdzie?
Mundek - lepiej najpierw wyleczyć infekcję nawet jakby starania miały się przesunąć o miesiącA z innej beczki - masz wiadomość na priv
Mundek, madzikk, Ruby lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Cześć Kobietki Kochane:)
podczytałam Was w ciągu dnia z komórki, ale ciężko mi na niej pisać.
Dziś mój wolny dzień -taki prezent mikołajkowy sobie zrobiłam. cały dzień z muzyką, sprzątanie świątecznie, uszczuplenie garderoby, włóczenie sie po sklepach obiadek i już popołudnie.
Jutro powrót do codzienności, ale dobrze mi taki wolny dzień zrobił
Paryzetka83, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby masz wiadomość
super imprezka przebierana, zazdroszczę, wytańczyłabym się przy takich rytmach
Koniecznie fotkę pokaż wiesz gdzie jak się odstrzelisz
Paryzetka emanujesz spokojem, widać, że wyluzowałaś
Mundek Kochana nie wiem co Ci doradzić, też miałabym wątpliwości.
Jaśminowa znowu mnie wzrusza.... masz cudowną rodzinępięknie to opisałaś, poczułam ciepło:*
Madzikk cieszę sie, że konkretny plan, ale jednak na spokojnie
Edycik jutro powrót do pracy? oj będzie ciężko, mi też
A Cinnamonka proszę o adres domowy na priva, książka przyjdzie na Świętanaprawdę dobrze się ją czyta.
Jasminowa, Ruby, Edycik, Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kochane jestem z tego wszystkiego zapomniałam,że dziś miałam wizytę u ginekologa na 17.10
USG zrobione niestety owu nie było
mam brać jeszcze 3 dni dupka i czekać na @
a od 5 dnia cyklu do 9 dc brać clostilbegyt raz dziennie po pół tabletki i przyjść na monitoring
super grudzień miał być luzik ale ginekolog zasugerowała co innego..mówiła że dawkę leku na stymulację w razie czego będziemy zwiększać w kolejnym cyklu o ile zajdzie potrzeba
podjęłam decyzję,że mężowi nic o tym nie mówię by go nie stresować niepotrzebnie
AgaL, Paryzetka83, madzikk, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:
Dziś mój wolny dzień -taki prezent mikołajkowy sobie zrobiłam. cały dzień z muzyką, sprzątanie świątecznie, uszczuplenie garderoby, włóczenie sie po sklepach obiadek i już popołudnie.
Jutro powrót do codzienności, ale dobrze mi taki wolny dzień zrobił
Aguś no to całkiem sporo jak na dzień wolny zrobiłaś
Obie jutro mamy ciężki powrót do pracy -
nick nieaktualnyEdycik wrote:kochane jestem z tego wszystkiego zapomniałam,że dziś miałam wizytę u ginekologa na 17.10
USG zrobione niestety owu nie było
mam brać jeszcze 3 dni dupka i czekać na @
a od 5 dnia cyklu do 9 dc brać clostilbegyt raz dziennie po pół tabletki i przyjść na monitoring
super grudzień miał być luzik ale ginekolog zasugerowała co innego..mówiła że dawkę leku na stymulację w razie czego będziemy zwiększać w kolejnym cyklu o ile zajdzie potrzeba
podjęłam decyzję,że mężowi nic o tym nie mówię by go nie stresować niepotrzebnie
i słusznie, że nie mówisz mno szkoda, że nie było jednak owulki, ale skoro lekarka sugeruje żeby od razu się wziąć stymulacji to też dobrze, przynajmniej nie siedzi bezczynnie..będzie dobrze
Edycik lubi tę wiadomość
-
Edycik pewnie, ze nie mów, lepiej na tym wyjdziesz
mniej tłumaczenia, stresu.... a działać będzie.
Dziwne z tą Twoją owu..... temp i wykres Ci wskazało owu...Edycik lubi tę wiadomość
-
Aguś ja to w ogóle jestem dziwna
i mój organizm też ...może tempka po dupku podskoczyła kto to wie, z tego wszystkiego nie zapytałam lekarski o to
Ruby w sumie to się cieszę,że lekarka zasugerowała ,że powoli symulujemy cyklna razie pół tabletki w razie czego z cyklu na cykl zwiększymy dawkę ...
no nic chyba koszulkę seks mikołajki muszę sobie sprawićParyzetka83, AgaL, Ruby lubią tę wiadomość
-
Edycik jak jest konkretny plan to nie ma co go odpuszczać
A zawsze możesz psychicznie odpocząć bo jak mąż będzie wyluzowany to Ty też
Aguś dziękiMuszę najpierw nad naszym libido popracować a dopiero później wrócić do walki
Byłam dziś u endo - wyniki mam superDostałam skierowanie na lipidogram i insulinę, do tego mam już glukozę w obciążeniu, więc chyba w piątek od rana czeka mnie kolejne kłucie
AgaL, Ruby, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Edycik, rok temu kolezanka przywiozla mi z polski clostilbegyt (jej tatus to ginekolog wiec tak o przepisal). Zostalo mi 5 tabletek. Brat bedzie jechal do polski na swieta to zabierze. Mozesz odebrac na kuznikach lub gadowie od 20 grudnia.
Edycik lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015