X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisze Ci na privie Ruby

A mój cały wydział staje murem za mną, nie chcą nikogo innego. A najlepsze jest to ze robią to przeniesienie bo ta jedna osoba z innego wydziału narzeka na atmosfere w swoim wydziale

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 10:55

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Napisze Ci na privie Ruby

A mój cały wydział staje murem za mną, nie chcą nikogo innego. A najlepsze jest to ze robią to przeniesienie bo ta jedna osoba z innego wydziału narzeka na atmosfere w swoim wydziale

o to niesprawiedliwe, że na tobie sie to ma odbić! musisz walczyć, tak nie może być że z powodu jednej osoby wam rozwalą zespół :/ słusznie masz wkurwa!

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś ja w maju br przechodzilam to samo c Ty, też mnie zabrali z działu w którym świetnie się czułam i doskonale zgrałam z ludźmi.Teraz już nie mam kolorowo w nowym dziale :( współczuję kochana

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik kazali ci zrobić wymazy do tej histeroskopi? ja muszę dwa zrobić, a potem masz to ustalone na który dzień cyklu 12? dobrze pamiętam? bo się zastanawiam czy biopsję tak samo się robi...

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby miałam robiony wymaz już,ale na wczorajszej wizycie ginekolog powiedziała,że zmiana ma zaledwie 2mm więc histeroskopia jej nie uchwyci i napisała,że odstepujemy narazie od histeroskopii. Z tego co pamietam u mnie wstepnie było mówione o histero na 10 dc

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby miałam robiony wymaz już,ale na wczorajszej wizycie ginekolog powiedziała,że zmiana ma zaledwie 2mm więc histeroskopia jej nie uchwyci i napisała,że odstepujemy narazie od histeroskopii. Z tego co pamietam u mnie wstepnie było mówione o histero na 10 dc

acha tak to, to gdzieś chyba twój wpig zginął mi w gąszczu innych ;) wybacz
    A jak @ ni widu ni słychu na razie?

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby na razie nie ma @ a już czekam by przyszła wredota a temperatura dziś spadła więc mam nadzieję,że przyjdzie okres

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 11:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik - jutro będzie, mówię ci to ja prawie wróżka :D

A ja dzisiaj w pracy postawiłam sobie choineczkę na biurku i aż się milej zrobiło :)
    Z racji tego,że młoda w domu to pewnie w tym tyg będziemy stroić u niej i u nas w salonie :)
    Moja mama po raz 50ty w tym roku myje okna, a ja myłam w listopadzie więc sram na to bo zaraz znowu mnie rozłoży ...ale inne porządki to chyba juz najwyższa pora zacząć robić :)

W drodze losowania prezentów przyadło mi kupowanie szwagrowi - hazardziście także cynamonek macie jakieś bony dla stałych bywalców? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 11:45

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ja też olałam mycie okien. Nie chcę leżeć zasmarkana.

AAa własnie się dowiedziałam,że w piatek idziemy na urodziny kolegi...znowu impreza :P no ale co tam ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby ja też olałam mycie okien. Nie chcę leżeć zasmarkana.

AAa własnie się dowiedziałam,że w piatek idziemy na urodziny kolegi...znowu impreza :P no ale co tam ;P

i bardzo dobrze, trzeba korzystać ;) do nas znajomi wpadają w sobotę, potem moje urodziny, święta, sylwester, oj będzie się działo ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga- może jeszcze uda się wybronić przed tym przeniesieniem? faktycznie to nie fair, żeby kogoś innego uszczęśliwiać Twoim kosztem, trzymam kciuki, żeby poszło po Twojej myśli,

Ruby- jak okna myłaś w listopadzie to już na święta wystarczy. Ja też nie będę myła, część okien myłam w październiku, część w listopadzie, zaliczam to jako mycie przedświąteczne ; )

Edycik- to się rozimprezowałaś ostatnio

Tak mi dzisiaj wolno chodzą systemy, że praca mi idzie jak krew z nosa...

Ruby lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa tak wypadło impreza za imprezą :)

a w niedzielę chyba znów stanę za choinką,jak co roku

http://www.rmf.fm/f/choinki-2015.html

czasem 4 godziny stania,ale warto :)

Jasminowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Jaśminowa tak wypadło impreza za imprezą :)

a w niedzielę chyba znów stanę za choinką,jak co roku

http://www.rmf.fm/f/choinki-2015.html

czasem 4 godziny stania,ale warto :)

a ja się zastanawiam o chodzi, że staniesz i będziesz stać...hehe dopiero zaczaiłam jak linka otworzyłam ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik- weszłam na link, który podałaś, a czy Ty tylko za choinką stoisz? bo tam piszą, że poszukują też wokalnych talentów ; )

Ja mam sztuczną choinkę. Mieliśmy takiego pecha, że żywe choinki nam bardzo się sypały i w zeszłym roku kupiliśmy dużą pod sam sufit sztuczną. Wprawdzie nie ma to jak żywa...

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Edycik- weszłam na link, który podałaś, a czy Ty tylko za choinką stoisz? bo tam piszą, że poszukują też wokalnych talentów ; )

Ja mam sztuczną choinkę. Mieliśmy takiego pecha, że żywe choinki nam bardzo się sypały i w zeszłym roku kupiliśmy dużą pod sam sufit sztuczną. Wprawdzie nie ma to jak żywa...

Jaśminowa ja tez miałam kilka razy żywą, ale sypała się to fakt i też kupiliśmy sztuczną, dużą , ale żywa pieknie pachnie i klimacik daje chociaż lubię moją sztuczną, ze względu na dziecko jest też bardziej praktyczna ;)

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też lubię jak choinka trochę dłużej postoi, a żywa się bardzo sypie, poza tym kiedyś naprawdę czuć było zapach choinki w całym domu, a teraz nawet jak miałam żywą, trzeba było nos włożyć między gałęzie, żeby cokolwiek poczuć. Nie wiem, czy nawet choinki są teraz gorszej jakości.

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa ja jak coś tylko za choinką :P talent wokalny ze mnie żaden :P
    jak będę miała siły to pójdę w sumie to już 3 razy miałam choinkę od nich na świeta

• Mundek Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sobie nie wyobrażam świąt bez żywej choinki... nie moge sie doczec kiedy zaczne wyciagac wszystkie ozdoby i bede stroic dom... :)

Edycik lubi tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek ja już zaczęłam stroić dom, wyjęłam świąteczne świeczki,lampki powiesiłam na balkonie.I choinki nie mogę się doczekać :)

• madzikk Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby, ja kupilam zeykla lampr na allegro, i czerwona zarowke philipsa.

A ja zapomnialam sie wam pochwalic ze wczoraj miszczu kupil choinke sztuczna 180cm, wiec mala idzie do sypiani a duza bedzie w salonie. Juz mam wszystkie ozdoby i bedziemy ubierac ja w sobote:)

Agulek nie daj sie.

AgaL, Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
‹‹ 954 955 956 957 958 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ