Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Napisze Ci na privie Ruby
A mój cały wydział staje murem za mną, nie chcą nikogo innego. A najlepsze jest to ze robią to przeniesienie bo ta jedna osoba z innego wydziału narzeka na atmosfere w swoim wydzialeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 10:55
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Napisze Ci na privie Ruby
A mój cały wydział staje murem za mną, nie chcą nikogo innego. A najlepsze jest to ze robią to przeniesienie bo ta jedna osoba z innego wydziału narzeka na atmosfere w swoim wydziale
o to niesprawiedliwe, że na tobie sie to ma odbić! musisz walczyć, tak nie może być że z powodu jednej osoby wam rozwalą zespółsłusznie masz wkurwa!
-
nick nieaktualny
-
Ruby miałam robiony wymaz już,ale na wczorajszej wizycie ginekolog powiedziała,że zmiana ma zaledwie 2mm więc histeroskopia jej nie uchwyci i napisała,że odstepujemy narazie od histeroskopii. Z tego co pamietam u mnie wstepnie było mówione o histero na 10 dc
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby miałam robiony wymaz już,ale na wczorajszej wizycie ginekolog powiedziała,że zmiana ma zaledwie 2mm więc histeroskopia jej nie uchwyci i napisała,że odstepujemy narazie od histeroskopii. Z tego co pamietam u mnie wstepnie było mówione o histero na 10 dc
acha tak to, to gdzieś chyba twój wpig zginął mi w gąszczu innychwybacz
A jak @ ni widu ni słychu na razie? -
nick nieaktualnyEdycik - jutro będzie, mówię ci to ja prawie wróżka
A ja dzisiaj w pracy postawiłam sobie choineczkę na biurku i aż się milej zrobiło
Z racji tego,że młoda w domu to pewnie w tym tyg będziemy stroić u niej i u nas w salonie
Moja mama po raz 50ty w tym roku myje okna, a ja myłam w listopadzie więc sram na to bo zaraz znowu mnie rozłoży ...ale inne porządki to chyba juz najwyższa pora zacząć robić
W drodze losowania prezentów przyadło mi kupowanie szwagrowi - hazardziście także cynamonek macie jakieś bony dla stałych bywalców?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 11:45
Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby ja też olałam mycie okien. Nie chcę leżeć zasmarkana.
AAa własnie się dowiedziałam,że w piatek idziemy na urodziny kolegi...znowu imprezano ale co tam ;P
i bardzo dobrze, trzeba korzystaćdo nas znajomi wpadają w sobotę, potem moje urodziny, święta, sylwester, oj będzie się działo
Edycik lubi tę wiadomość
-
Aga- może jeszcze uda się wybronić przed tym przeniesieniem? faktycznie to nie fair, żeby kogoś innego uszczęśliwiać Twoim kosztem, trzymam kciuki, żeby poszło po Twojej myśli,
Ruby- jak okna myłaś w listopadzie to już na święta wystarczy. Ja też nie będę myła, część okien myłam w październiku, część w listopadzie, zaliczam to jako mycie przedświąteczne ; )
Edycik- to się rozimprezowałaś ostatnio
Tak mi dzisiaj wolno chodzą systemy, że praca mi idzie jak krew z nosa...
Ruby lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyEdycik wrote:Jaśminowa tak wypadło impreza za imprezą
a w niedzielę chyba znów stanę za choinką,jak co roku
http://www.rmf.fm/f/choinki-2015.html
czasem 4 godziny stania,ale warto
a ja się zastanawiam o chodzi, że staniesz i będziesz stać...hehe dopiero zaczaiłam jak linka otworzyłamEdycik lubi tę wiadomość
-
Edycik- weszłam na link, który podałaś, a czy Ty tylko za choinką stoisz? bo tam piszą, że poszukują też wokalnych talentów ; )
Ja mam sztuczną choinkę. Mieliśmy takiego pecha, że żywe choinki nam bardzo się sypały i w zeszłym roku kupiliśmy dużą pod sam sufit sztuczną. Wprawdzie nie ma to jak żywa...Edycik lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Edycik- weszłam na link, który podałaś, a czy Ty tylko za choinką stoisz? bo tam piszą, że poszukują też wokalnych talentów ; )
Ja mam sztuczną choinkę. Mieliśmy takiego pecha, że żywe choinki nam bardzo się sypały i w zeszłym roku kupiliśmy dużą pod sam sufit sztuczną. Wprawdzie nie ma to jak żywa...
Jaśminowa ja tez miałam kilka razy żywą, ale sypała się to fakt i też kupiliśmy sztuczną, dużą , ale żywa pieknie pachnie i klimacik daje chociaż lubię moją sztuczną, ze względu na dziecko jest też bardziej praktyczna -
Ja też lubię jak choinka trochę dłużej postoi, a żywa się bardzo sypie, poza tym kiedyś naprawdę czuć było zapach choinki w całym domu, a teraz nawet jak miałam żywą, trzeba było nos włożyć między gałęzie, żeby cokolwiek poczuć. Nie wiem, czy nawet choinki są teraz gorszej jakości.https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
-
Ruby, ja kupilam zeykla lampr na allegro, i czerwona zarowke philipsa.
A ja zapomnialam sie wam pochwalic ze wczoraj miszczu kupil choinke sztuczna 180cm, wiec mala idzie do sypiani a duza bedzie w salonie. Juz mam wszystkie ozdoby i bedziemy ubierac ja w sobote:)
Agulek nie daj sie.AgaL, Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015