X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisze Ci na privie Ruby

A mój cały wydział staje murem za mną, nie chcą nikogo innego. A najlepsze jest to ze robią to przeniesienie bo ta jedna osoba z innego wydziału narzeka na atmosfere w swoim wydziale

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 10:55

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Napisze Ci na privie Ruby

A mój cały wydział staje murem za mną, nie chcą nikogo innego. A najlepsze jest to ze robią to przeniesienie bo ta jedna osoba z innego wydziału narzeka na atmosfere w swoim wydziale

o to niesprawiedliwe, że na tobie sie to ma odbić! musisz walczyć, tak nie może być że z powodu jednej osoby wam rozwalą zespół :/ słusznie masz wkurwa!

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś ja w maju br przechodzilam to samo c Ty, też mnie zabrali z działu w którym świetnie się czułam i doskonale zgrałam z ludźmi.Teraz już nie mam kolorowo w nowym dziale :( współczuję kochana

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik kazali ci zrobić wymazy do tej histeroskopi? ja muszę dwa zrobić, a potem masz to ustalone na który dzień cyklu 12? dobrze pamiętam? bo się zastanawiam czy biopsję tak samo się robi...

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby miałam robiony wymaz już,ale na wczorajszej wizycie ginekolog powiedziała,że zmiana ma zaledwie 2mm więc histeroskopia jej nie uchwyci i napisała,że odstepujemy narazie od histeroskopii. Z tego co pamietam u mnie wstepnie było mówione o histero na 10 dc

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby miałam robiony wymaz już,ale na wczorajszej wizycie ginekolog powiedziała,że zmiana ma zaledwie 2mm więc histeroskopia jej nie uchwyci i napisała,że odstepujemy narazie od histeroskopii. Z tego co pamietam u mnie wstepnie było mówione o histero na 10 dc

acha tak to, to gdzieś chyba twój wpig zginął mi w gąszczu innych ;) wybacz
    A jak @ ni widu ni słychu na razie?

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby na razie nie ma @ a już czekam by przyszła wredota a temperatura dziś spadła więc mam nadzieję,że przyjdzie okres

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 11:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik - jutro będzie, mówię ci to ja prawie wróżka :D

A ja dzisiaj w pracy postawiłam sobie choineczkę na biurku i aż się milej zrobiło :)
    Z racji tego,że młoda w domu to pewnie w tym tyg będziemy stroić u niej i u nas w salonie :)
    Moja mama po raz 50ty w tym roku myje okna, a ja myłam w listopadzie więc sram na to bo zaraz znowu mnie rozłoży ...ale inne porządki to chyba juz najwyższa pora zacząć robić :)

W drodze losowania prezentów przyadło mi kupowanie szwagrowi - hazardziście także cynamonek macie jakieś bony dla stałych bywalców? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 11:45

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ja też olałam mycie okien. Nie chcę leżeć zasmarkana.

AAa własnie się dowiedziałam,że w piatek idziemy na urodziny kolegi...znowu impreza :P no ale co tam ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby ja też olałam mycie okien. Nie chcę leżeć zasmarkana.

AAa własnie się dowiedziałam,że w piatek idziemy na urodziny kolegi...znowu impreza :P no ale co tam ;P

i bardzo dobrze, trzeba korzystać ;) do nas znajomi wpadają w sobotę, potem moje urodziny, święta, sylwester, oj będzie się działo ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga- może jeszcze uda się wybronić przed tym przeniesieniem? faktycznie to nie fair, żeby kogoś innego uszczęśliwiać Twoim kosztem, trzymam kciuki, żeby poszło po Twojej myśli,

Ruby- jak okna myłaś w listopadzie to już na święta wystarczy. Ja też nie będę myła, część okien myłam w październiku, część w listopadzie, zaliczam to jako mycie przedświąteczne ; )

Edycik- to się rozimprezowałaś ostatnio

Tak mi dzisiaj wolno chodzą systemy, że praca mi idzie jak krew z nosa...

Ruby lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa tak wypadło impreza za imprezą :)

a w niedzielę chyba znów stanę za choinką,jak co roku

http://www.rmf.fm/f/choinki-2015.html

czasem 4 godziny stania,ale warto :)

Jasminowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Jaśminowa tak wypadło impreza za imprezą :)

a w niedzielę chyba znów stanę za choinką,jak co roku

http://www.rmf.fm/f/choinki-2015.html

czasem 4 godziny stania,ale warto :)

a ja się zastanawiam o chodzi, że staniesz i będziesz stać...hehe dopiero zaczaiłam jak linka otworzyłam ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik- weszłam na link, który podałaś, a czy Ty tylko za choinką stoisz? bo tam piszą, że poszukują też wokalnych talentów ; )

Ja mam sztuczną choinkę. Mieliśmy takiego pecha, że żywe choinki nam bardzo się sypały i w zeszłym roku kupiliśmy dużą pod sam sufit sztuczną. Wprawdzie nie ma to jak żywa...

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Edycik- weszłam na link, który podałaś, a czy Ty tylko za choinką stoisz? bo tam piszą, że poszukują też wokalnych talentów ; )

Ja mam sztuczną choinkę. Mieliśmy takiego pecha, że żywe choinki nam bardzo się sypały i w zeszłym roku kupiliśmy dużą pod sam sufit sztuczną. Wprawdzie nie ma to jak żywa...

Jaśminowa ja tez miałam kilka razy żywą, ale sypała się to fakt i też kupiliśmy sztuczną, dużą , ale żywa pieknie pachnie i klimacik daje chociaż lubię moją sztuczną, ze względu na dziecko jest też bardziej praktyczna ;)

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też lubię jak choinka trochę dłużej postoi, a żywa się bardzo sypie, poza tym kiedyś naprawdę czuć było zapach choinki w całym domu, a teraz nawet jak miałam żywą, trzeba było nos włożyć między gałęzie, żeby cokolwiek poczuć. Nie wiem, czy nawet choinki są teraz gorszej jakości.

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa ja jak coś tylko za choinką :P talent wokalny ze mnie żaden :P
    jak będę miała siły to pójdę w sumie to już 3 razy miałam choinkę od nich na świeta

• Mundek Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sobie nie wyobrażam świąt bez żywej choinki... nie moge sie doczec kiedy zaczne wyciagac wszystkie ozdoby i bede stroic dom... :)

Edycik lubi tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek ja już zaczęłam stroić dom, wyjęłam świąteczne świeczki,lampki powiesiłam na balkonie.I choinki nie mogę się doczekać :)

• madzikk Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby, ja kupilam zeykla lampr na allegro, i czerwona zarowke philipsa.

A ja zapomnialam sie wam pochwalic ze wczoraj miszczu kupil choinke sztuczna 180cm, wiec mala idzie do sypiani a duza bedzie w salonie. Juz mam wszystkie ozdoby i bedziemy ubierac ja w sobote:)

Agulek nie daj sie.

AgaL, Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
‹‹ 954 955 956 957 958 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ