X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny poruszamy tu niebo i ziemię, ale nie wiadomo czy coś się uda :(
    głowa mnie rozbolała strasznie, ledwo tu siedzę.

A tak zmieniając temat widziałyście dzisiejszą poradę ovufriend :)
    to czekam na bliźniaki i idę na wolne....oj marzy mi się.

Paryzetka83, Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Ruby, ja kupilam zeykla lampr na allegro, i czerwona zarowke philipsa.

A ja zapomnialam sie wam pochwalic ze wczoraj miszczu kupil choinke sztuczna 180cm, wiec mala idzie do sypiani a duza bedzie w salonie. Juz mam wszystkie ozdoby i bedziemy ubierac ja w sobote:)

Agulek nie daj sie.

ocho jednak ten gotowiec nie dał ci spać, brawo ty ;)

Aga walczcie! :)

madzikk lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już mam ubraną choinkę :D

Aguś trzymam kciuki, żeby Cię nie przenieśli :*

Ruby no niestety nie mamy czegoś takiego w ofercie :D ale może kup jakąś grę? Mini ruletkę czy coś w tym stylu? :P

Mi dziś na wszystko brakuje czasu :/ pranie, sprzątanie, miasto... Uffff ;)

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

Ktoś mnie jeszcze pamięta? :)
    Ależ miałam przeprawę przez weekend. Nikomu nie życzę. Najpierw urodziny córy (super) a potem wizyta mikołajowo-urodzinowa mojego ojca, który to drugą młodość przeżywa i jazda na całego... No masakra jaki stary taki...

Wszystkie pozdrawiam ;)

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka coś tam pamiętamy :D żartuję oczywiście :)

Tak mnie boli prawy jajnik, gdyby nie to że jest dopiero 10 dzień cyklu to byłabym pewna, że to owulacja!

Młoda tak kaszle, że płuca zaraz wypluje, a ja 8 dzień antybiotyku i dla odmiany coraz większy kaszel...bomba po prostu bomba... mam tylko nadzieję, że wymaz jutro będzie ok, że ten ból jajnika nie zwiastuje infekcji bo z tym już nie mam siły walczyć...

Wymyśliłam wstępnie leginsy czarne bądź czarne rajstopy z dziurami, jeansowa spódniczka postrzępiona na dole , żółte trampki i kolorowa bluzka, najlepiej jeszcze włosy gofrownicą zrobione ale nie wiem skąd wytrzasnąć gofrownicę :) co powiecie na taki obciachowy kolorowy look ?;)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby odważny look ale warto spróbować bo zrobi oszałamiające wrażenie.
    Wróciłam padnięta do domu i rozmowa ze szwagierką mnie dobiła :( no teście ich pytali co na gwiazdkę by chcieli a Oni wózek dla dziecka a ze będą u mnie na wigilię to boję się swojej reakcji.... ona rodzi w marcu i wszyscy będą mówić pewnie tylko o dziecku

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby odważny look ale warto spróbować bo zrobi oszałamiające wrażenie.
    Wróciłam padnięta do domu i rozmowa ze szwagierką mnie dobiła :( no teście ich pytali co na gwiazdkę by chcieli a Oni wózek dla dziecka a ze będą u mnie na wigilię to boję się swojej reakcji.... ona rodzi w marcu i wszyscy będą mówić pewnie tylko o dziecku

Takie spotkania są trudne...musisz pomyśleć, że za niedługo ty też będziesz wózek wybierać,kupować wyprawkę i to o twoim dziecku będą mówić...a może jeśli wiedzą, że się staracie nie będą zbyt dużo o tym mówić...siły życzę, będzie dobrze :*

Edycik lubi tę wiadomość

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny nie wiem czy mogę się do was tutaj wkupić ale przeglądam wasz temacik i tak tutaj miło. Fajnie tak popatrzeć że wspieracie się nie tylko w całym tym stresie jeżeli chodzi o staranka ale we wszystkim co spotyka was w życiu codziennym :)
    Bardzo podoba mi się ten wasz temacik :)
    Może opowiem coś o sobie :)
    Staram się z mężusiem o rodzeństwo dla naszego ośmioletniego synusia 5 lat, mam PCOS i już na szczęście wyciszoną prolaktynę. I nadal nie przestaję wierzyć, że nam się uda. Teraz jak dostanę @ zaczynam ponowną walkę z clo :)
    Pozdrawiam was dziewczynki i życzę miłego wieczoru :)

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1407 witaj :)

Edycik mam podobnie, jak jest mozliwosc zmieniam temat, albo przestaje słuchać. Ruby ma racje za niedlugo i Ty będziesz wybierać wózek itp...itd :)

Edycik lubi tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się cieplutko

strasznie tu ostatnio spokojnie na forum

Ruby jak Młoda się czuje?
    Kamila:) co u Ciebie?
    Aguś,Cinnamonek wywołuję Was kochane :*
    Ejrene,Lunka,Carloq jak się czujecie?
    katiuszkaa co u Was? wszystko dobrze?

ja dziś wstałam i zebrałam się do pracy
    wiecie to tak spojrzałam w lustro i pora zacząć się odchudzać tyłek rośnie nie ma zmiłuj
    w liście postanownień miałam się wziąść za siebie więc jutro po pracy siłownia albo basen
    troszkę muszę się poruszać ....ogólnie dołek od rana mi dopisuje @ nie mam, wyć się chce.Wykres oszalał ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się środowo :)

Ja już po wymazach, wizyta dopiero 22 także hulaj dusza ;)

Edycik może powoli dopada cię PMS skoro nastrój wisielczy? ja przewiduję na dzisiaj ale dzień jeszcze się nie skończył ;)

Kasia witaj - miło tyle ciepłych słów o naszym forum usłyszeć :)

Dziewczyny to fakt ostatnio się ociągacie z pisaniem, czyżby przedświąteczna gorączka?
    Pozazdrościłam cynamonowi i jutro stoimy choinkę :P

Katiuszka skrobnij parę słów co tam u was...

Wstawać śpiochy! ;)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby to do 22 masz luzik kochana :)

Może masz rację, może to PMS... nawet pracować mi się nie chce.
    Mam już weekendowe plany : piątek po pracy idziemy na urodziny kolegi,sobota sprzątanie i pieczenie ciasteczek pomarańczowych z kardamonem
    http://razadobrze.blogspot.com/2014/12/ciasteczka-pomaranczowo-kardamonowe.html
    niedziela o ile mi starczy sił pójdę za choinkę RMF FNu ;)

Kasia1407 witaj u nas :)

• madka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana :-)

Ja już od godziny w pracy. Dziś mamy mikołaja w p-lu więc będzie wesoło :-)

Edycik tulę mocno i wierzę, że to już ten dzień

Ruby jak Córa? U mnie Młody od rana z kaszlem :-/

Pozdrawiam Was Wszystkie cieplutko!
    Miłego dnia!

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane. Witaj Kasia1407 .
    Faktycznie tu ostatnio spokojniej...
    powiem Wam, że ledwo do pracy dziś przyszłam. Nie mogłam spać w nocy, stresuje mnie ta sytuacja ze zmianą stanowisk. Wiem jak to będzie wyglądać w praktyce, tu gdzie jestem teraz mam samodzielne stanowisko, ta osoba co na moje miejsce przyjdzie do tej pory miala wszystko kawa na ławę....więc będzie co chwilę, żebym przyszła coś pokazała, wytłumaczyła, a jednocześnie będe się wdrażać w całkiem nowe stanowisko. Po prostu tego mi brakowało-permanentny stres i niechęć do pracy.... przy staraniach :(

Mój spokój mnie opuścił.

Edycik łączę się w bólu :* obyś szybko zaczęła nowy cykl:*

Ruby to spokój do 22ego, zabieraj się za choinkę, może my też już ubierzemy, poprawi mi to nastrój ;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się witam, popijając kawkę :)

Edycik super te ciacha, muszę nabyć kardamon i dołączyć je do swoich corocznych wypieków.

Ruby pomysł na strój imprezowy super ;)

Rzeczywiście cicho tu ostatnio - miesiąc odpuszczony, święta i pewnie mniej czasu dla forum :) Ja intensywnie tworzę ozdoby choinkowe i dokupuję bombki, jak skompletuję to zrobię zdjęcie :) A czas przed świąteczny intensywny - dzisiaj jadę do Ikei po prezenty dla mamy ;) A jutro po ... maszynę do szycia do Lidla :) Jak będzie to chyba zniknę na dłużej :D

Ja też wywołuję do tablicy nasze ciężarówki i staraczki :)

Ejrene, Wiola, Lunka, Kas50, Bratek, Agatia co tam u Was kochane?

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki możecie zajrzeć na mój wykres nie wiem o co chodzi od dzisiaj9.12.2015 mam dwa tyg do @ a owulacja gdzie ? Byl spadek w 14dc skok w 15dc a potem spadło :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może owulacja jest jeszcze przede mną a to jakies zakłócenie lub przegrzanie organizmu?

• Edycik Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś domyślam się,że ta cała sytuacja Cię stresuje to zrozumiałe kochana.Mam nadzieję,że będzie dobrze.

Paryzetka widze ostro kompletujesz wszystko :) koniecznie musisz nam się pochwalić wszystkim.

Ja dziś lecę po foremki na ciasteczka bo moje diabeł ogonem przykrył.
    Dodatkowo zabieram kota mamy do siebie na kilka dni ponieważ Mamcia musiała wyjechać do naszej cioci zając się nią bo jest po ciężkiej operacji.W sumie nie wiadomo czy Mama wróci na Wigilię ...

AgaL lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus strasznie współczuję tej nagłej zmiany w pracy, nie da się tego odkręcić?

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owulacja występuje zwykle w połowie 3tyg potencjalnej ciąży bo liczy się od miesiączki a ja mam 2 tydz i 6 dni.

‹‹ 955 956 957 958 959 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ