Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny poruszamy tu niebo i ziemię, ale nie wiadomo czy coś się uda
głowa mnie rozbolała strasznie, ledwo tu siedzę.
A tak zmieniając temat widziałyście dzisiejszą poradę ovufriend
to czekam na bliźniaki i idę na wolne....oj marzy mi się.Paryzetka83, Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnymadzikk wrote:Ruby, ja kupilam zeykla lampr na allegro, i czerwona zarowke philipsa.
A ja zapomnialam sie wam pochwalic ze wczoraj miszczu kupil choinke sztuczna 180cm, wiec mala idzie do sypiani a duza bedzie w salonie. Juz mam wszystkie ozdoby i bedziemy ubierac ja w sobote:)
Agulek nie daj sie.
ocho jednak ten gotowiec nie dał ci spać, brawo ty
Aga walczcie!madzikk lubi tę wiadomość
-
A ja już mam ubraną choinkę
Aguś trzymam kciuki, żeby Cię nie przenieśli :*
Ruby no niestety nie mamy czegoś takiego w ofercieale może kup jakąś grę? Mini ruletkę czy coś w tym stylu?
Mi dziś na wszystko brakuje czasupranie, sprzątanie, miasto... Uffff
AgaL lubi tę wiadomość
-
Cześć
Ktoś mnie jeszcze pamięta?
Ależ miałam przeprawę przez weekend. Nikomu nie życzę. Najpierw urodziny córy (super) a potem wizyta mikołajowo-urodzinowa mojego ojca, który to drugą młodość przeżywa i jazda na całego... No masakra jaki stary taki...
Wszystkie pozdrawiamAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamaTuśka coś tam pamiętamy
żartuję oczywiście
Tak mnie boli prawy jajnik, gdyby nie to że jest dopiero 10 dzień cyklu to byłabym pewna, że to owulacja!
Młoda tak kaszle, że płuca zaraz wypluje, a ja 8 dzień antybiotyku i dla odmiany coraz większy kaszel...bomba po prostu bomba... mam tylko nadzieję, że wymaz jutro będzie ok, że ten ból jajnika nie zwiastuje infekcji bo z tym już nie mam siły walczyć...
Wymyśliłam wstępnie leginsy czarne bądź czarne rajstopy z dziurami, jeansowa spódniczka postrzępiona na dole , żółte trampki i kolorowa bluzka, najlepiej jeszcze włosy gofrownicą zrobione ale nie wiem skąd wytrzasnąć gofrownicęco powiecie na taki obciachowy kolorowy look ?
-
Ruby odważny look ale warto spróbować bo zrobi oszałamiające wrażenie.
Wróciłam padnięta do domu i rozmowa ze szwagierką mnie dobiłano teście ich pytali co na gwiazdkę by chcieli a Oni wózek dla dziecka a ze będą u mnie na wigilię to boję się swojej reakcji.... ona rodzi w marcu i wszyscy będą mówić pewnie tylko o dziecku
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby odważny look ale warto spróbować bo zrobi oszałamiające wrażenie.
Wróciłam padnięta do domu i rozmowa ze szwagierką mnie dobiłano teście ich pytali co na gwiazdkę by chcieli a Oni wózek dla dziecka a ze będą u mnie na wigilię to boję się swojej reakcji.... ona rodzi w marcu i wszyscy będą mówić pewnie tylko o dziecku
Takie spotkania są trudne...musisz pomyśleć, że za niedługo ty też będziesz wózek wybierać,kupować wyprawkę i to o twoim dziecku będą mówić...a może jeśli wiedzą, że się staracie nie będą zbyt dużo o tym mówić...siły życzę, będzie dobrze :*Edycik lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny nie wiem czy mogę się do was tutaj wkupić ale przeglądam wasz temacik i tak tutaj miło. Fajnie tak popatrzeć że wspieracie się nie tylko w całym tym stresie jeżeli chodzi o staranka ale we wszystkim co spotyka was w życiu codziennym
Bardzo podoba mi się ten wasz temacik
Może opowiem coś o sobie
Staram się z mężusiem o rodzeństwo dla naszego ośmioletniego synusia 5 lat, mam PCOS i już na szczęście wyciszoną prolaktynę. I nadal nie przestaję wierzyć, że nam się uda. Teraz jak dostanę @ zaczynam ponowną walkę z clo
Pozdrawiam was dziewczynki i życzę miłego wieczoru -
witam się cieplutko
strasznie tu ostatnio spokojnie na forum
Ruby jak Młoda się czuje?
Kamila:) co u Ciebie?
Aguś,Cinnamonek wywołuję Was kochane :*
Ejrene,Lunka,Carloq jak się czujecie?
katiuszkaa co u Was? wszystko dobrze?
ja dziś wstałam i zebrałam się do pracy
wiecie to tak spojrzałam w lustro i pora zacząć się odchudzać tyłek rośnie nie ma zmiłuj
w liście postanownień miałam się wziąść za siebie więc jutro po pracy siłownia albo basen
troszkę muszę się poruszać ....ogólnie dołek od rana mi dopisuje @ nie mam, wyć się chce.Wykres oszalał ... -
nick nieaktualnyWitam się środowo
Ja już po wymazach, wizyta dopiero 22 także hulaj dusza
Edycik może powoli dopada cię PMS skoro nastrój wisielczy? ja przewiduję na dzisiaj ale dzień jeszcze się nie skończył
Kasia witaj - miło tyle ciepłych słów o naszym forum usłyszeć
Dziewczyny to fakt ostatnio się ociągacie z pisaniem, czyżby przedświąteczna gorączka?
Pozazdrościłam cynamonowi i jutro stoimy choinkę
Katiuszka skrobnij parę słów co tam u was...
Wstawać śpiochy!cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Ruby to do 22 masz luzik kochana
Może masz rację, może to PMS... nawet pracować mi się nie chce.
Mam już weekendowe plany : piątek po pracy idziemy na urodziny kolegi,sobota sprzątanie i pieczenie ciasteczek pomarańczowych z kardamonem
http://razadobrze.blogspot.com/2014/12/ciasteczka-pomaranczowo-kardamonowe.html
niedziela o ile mi starczy sił pójdę za choinkę RMF FNu
Kasia1407 witaj u nas -
Witam z rana
Ja już od godziny w pracy. Dziś mamy mikołaja w p-lu więc będzie wesoło
Edycik tulę mocno i wierzę, że to już ten dzień
Ruby jak Córa? U mnie Młody od rana z kaszlem
Pozdrawiam Was Wszystkie cieplutko!
Miłego dnia!29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Cześć Kochane. Witaj Kasia1407 .
Faktycznie tu ostatnio spokojniej...
powiem Wam, że ledwo do pracy dziś przyszłam. Nie mogłam spać w nocy, stresuje mnie ta sytuacja ze zmianą stanowisk. Wiem jak to będzie wyglądać w praktyce, tu gdzie jestem teraz mam samodzielne stanowisko, ta osoba co na moje miejsce przyjdzie do tej pory miala wszystko kawa na ławę....więc będzie co chwilę, żebym przyszła coś pokazała, wytłumaczyła, a jednocześnie będe się wdrażać w całkiem nowe stanowisko. Po prostu tego mi brakowało-permanentny stres i niechęć do pracy.... przy staraniach
Mój spokój mnie opuścił.
Edycik łączę się w bólu :* obyś szybko zaczęła nowy cykl:*
Ruby to spokój do 22ego, zabieraj się za choinkę, może my też już ubierzemy, poprawi mi to nastrój
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ja też się witam, popijając kawkę
Edycik super te ciacha, muszę nabyć kardamon i dołączyć je do swoich corocznych wypieków.
Ruby pomysł na strój imprezowy super
Rzeczywiście cicho tu ostatnio - miesiąc odpuszczony, święta i pewnie mniej czasu dla forumJa intensywnie tworzę ozdoby choinkowe i dokupuję bombki, jak skompletuję to zrobię zdjęcie
A czas przed świąteczny intensywny - dzisiaj jadę do Ikei po prezenty dla mamy
A jutro po ... maszynę do szycia do Lidla
Jak będzie to chyba zniknę na dłużej
Ja też wywołuję do tablicy nasze ciężarówki i staraczki
Ejrene, Wiola, Lunka, Kas50, Bratek, Agatia co tam u Was kochane?8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aguś domyślam się,że ta cała sytuacja Cię stresuje to zrozumiałe kochana.Mam nadzieję,że będzie dobrze.
Paryzetka widze ostro kompletujesz wszystkokoniecznie musisz nam się pochwalić wszystkim.
Ja dziś lecę po foremki na ciasteczka bo moje diabeł ogonem przykrył.
Dodatkowo zabieram kota mamy do siebie na kilka dni ponieważ Mamcia musiała wyjechać do naszej cioci zając się nią bo jest po ciężkiej operacji.W sumie nie wiadomo czy Mama wróci na Wigilię ...AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny