X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka - no kaszel okropny dalej, ale dzisiaj już chyba zaczną działać te wszystkie syropy, inhalacje itp taki okres, uważaj żeby ci się młody nie rozłożył...aczkolwiek tego nie jesteś w stanie zatrzymać...

Paryzetka a co wybierasz się do project run coś tam? taki program widziałam kilka odcinków kiedyś :) pochwal się tymi ozdobami bom ciekawa!

Aguś mam nadzieję, że jednak do tego nie dojdzie...

Edycik chyba na weekend też upiekę ciasteczka jakieś, ten przepis co dałaś wydaje się dość prosty więc chyba spróbuję:) uwielbiam też te ciasteczka z cynamonem ale jakieś twarde mi wychodzą ...

AgaL lubi tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga trzymam kciuki, żeby zostawili Cię w spokoju tu gdzie jesteś, nie denerwuj się :-*

AgaL lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Agus strasznie współczuję tej nagłej zmiany w pracy, nie da się tego odkręcić?

Jutro będę rozmawiać z "władzą"...ale prawdopodobnie już decyzja zapadła...

madka lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Kurczę, jakieś same złe informacje u Was :( choroba małej Ruby, zmiana pracy Agi, Edycik ze złym humorem... Paryzetka tylko bojowo nastawiona ;) jak tylko skompletujesz ozdoby to wrzuć się pochwalić :) A Wam Dziewczyny dużo zdrowia i optymizmu życzę, no i żeby wszelkie sprawy się wyprostowały :*

Ja dziś wolne, później dwa dni do pracy i weekend wolny :) lecę się ogarniać :) miłego dnia!

madka, Edycik, Jasminowa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby, dużo zdrówka Wam życzę :-*

Cinnamonku miłego odpoczynku :-*

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

Wysłany: 9 grudnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa MamaTuśka no to szalony weekend miałaś! :P Tata daje czadu? ;)

Madka dziękuję i wzajemnie :)

Agnieszka94 zajrzyj proszę na pierwszą stronę i przeczytaj pierwszy post. Dziękuję, pozdrawiam.

Edycik, Ruby, Ejrene, EwelinaaKa lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Aaaa MamaTuśka no to szalony weekend miałaś! :P Tata daje czadu? ;)

Madka dziękuję i wzajemnie :)

Agnieszka94 zajrzyj proszę na pierwszą stronę i przeczytaj pierwszy post. Dziękuję, pozdrawiam.

haha dobre :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

U mnie dobrze, tzn. fizycznie czuje się dobrze, dużo lepiej niż w zeszłym tygodniu i jakoś bardzo się boje jutrzejszej wizyty, chyba najbardziej ze wszystkich nie wiem czemu. 30.12 mam prenatalne. Poza tym w pracy już wszyscy wiedzą.

Aguś- współczuje sytuacji w pracy, ale wierzę że to tylko przejściowy problem i zaraz uciekniesz na ciążowe L4. Kiedy masz termin @?

Ruby-Ja za dziecka ciągle chorowałam na zapalenie oskrzeli :/ i doszło do tego że nic nie pomagało, zastrzyki, lekarstwa dopiero jak wylądowałam w szpitalu i dostałam sterydy to pomogło. Życzę zdrowia dla córy i dla Ciebie też :*

Paryzetka pokazała byś już co nieco to może byś mnie jakoś zainspirowała :)

Edytka narobiłaś mi ochoty na ciastka :)

Ruby, AgaL lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja oczekuję dzisiaj przesyłki tj. mojej lampy i lakierów :P pierwsze pazury dzsiaj będą :D nigdy w życiu tego nie robiłam, ale chyba nie jest to jakieś skomplikowane, żel, lakier, żel jakieś przemywanie w między czasie to chyba dam radę ;)

Jej jakieś porządki by się przydały ale weny mi brakuje zabiorę się za jakieś porządki ale tak mi weny brak :P weźcie mnie zmotywujcie ;)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Ja od wczoraj mam dola, koleżanka z pracy jest w 19tc, spotkalysmy się w labo we wrześniu, ja miałam wtedy cb, dziś bylybysmy na podobnym etapie:-(

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• madzikk Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki.

Edycik, szwagierka ma swoje 5 minut, ty tez bedziesz niedlugo miala;)

Agulek, czasem zmiana wychodzi na dobre, moze nie bedzie tak zle. Ile ja bym dala zeby cos u siebie zmienic, juz ponad osiema lat tylek na tym samyn stolku, w tej samej firmie.

Ruby, o 22 ja juz mam jedno oko zamkniete ;)

A ja mialam strasznie porypane sny, jakies zombie mi sie snily, ze na tarasie mialam 10 metrowa choinke, ktora nie stala ale lezala, dopiero bym byla choinkowym miszczem:)

Milego!

AgaL lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Cześć :)

U mnie dobrze, tzn. fizycznie czuje się dobrze, dużo lepiej niż w zeszłym tygodniu i jakoś bardzo się boje jutrzejszej wizyty, chyba najbardziej ze wszystkich nie wiem czemu. 30.12 mam prenatalne. Poza tym w pracy już wszyscy wiedzą.

Aguś- współczuje sytuacji w pracy, ale wierzę że to tylko przejściowy problem i zaraz uciekniesz na ciążowe L4. Kiedy masz termin @?

Ruby-Ja za dziecka ciągle chorowałam na zapalenie oskrzeli :/ i doszło do tego że nic nie pomagało, zastrzyki, lekarstwa dopiero jak wylądowałam w szpitalu i dostałam sterydy to pomogło. Życzę zdrowia dla córy i dla Ciebie też :*

Paryzetka pokazała byś już co nieco to może byś mnie jakoś zainspirowała :)

Edytka narobiłaś mi ochoty na ciastka :)

Ejrene dziękuję :), fajnie że się odezwałaś i że u ciebie wszystko ok, to chyba płeć już poznasz tego 30 co ?:) masz jakieś swoje typy? ;)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas napewno jest Ci przykro,ale pomyśl,że święta za pasem,masz kochaną córeczkę ,faceta ..także wszystko się ułoży.Ubierzcie choinkę,zacznijcie dekorować mieszkanko świątecznie tak by umilić sobie czas.

Ruby miotła,mop i do dzieła :) ...nie :P to nie motywuje :P włącz sobie tv i obejrzyj dobry film,popij gorącą czekoladę ot czego Ci trzeba.

madzikk dziękuję :* ojj tych koszmarnych snów to współczuję

Ruby, madzikk lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png

Wysłany: 9 grudnia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RUBY - bierz się do roboty!!!! Kto to zrobi za Ciebie jak nie Ty?! Cudownych krasnoludków nie ma! Niedługo urodziny i najazd rodzinki więc chyba chcesz mieć wysprzątane i pachnące??? I nie musieć świecić oczami za ten kurz na półkach?! No!!! To raz dwa, do sprzątania!

Pomogło? :P hahaha :D

Edycik, Ruby, AgaL lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    kas napewno jest Ci przykro,ale pomyśl,że święta za pasem,masz kochaną córeczkę ,faceta ..także wszystko się ułoży.Ubierzcie choinkę,zacznijcie dekorować mieszkanko świątecznie tak by umilić sobie czas.

Ruby miotła,mop i do dzieła :) ...nie :P to nie motywuje :P włącz sobie tv i obejrzyj dobry film,popij gorącą czekoladę ot czego Ci trzeba.

madzikk dziękuję :* ojj tych koszmarnych snów to współczuję

Edycik kochana wiedziałam, że na ciebie mogę liczyć, właśnie takiej motywacji potrzebuję ;) i ta czekoladaaaaa mniaammm muszę zakupić kapsułki milki do mojego ekspresu koniecznie!

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    RUBY - bierz się do roboty!!!! Kto to zrobi za Ciebie jak nie Ty?! Cudownych krasnoludków nie ma! Niedługo urodziny i najazd rodzinki więc chyba chcesz mieć wysprzątane i pachnące??? I nie musieć świecić oczami za ten kurz na półkach?! No!!! To raz dwa, do sprzątania!

Pomogło? :P hahaha :D

o matko czuję się jakbym dostała młotkiem w łeb, najpierw edycik i jej cudowna motywacja , a potem realny świat cynamona wjeżdża na mnie jak czołg :D
    Chyba to jakoś jednak wypośrodkuję ;)

Edycik, cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Edycik kochana wiedziałam, że na ciebie mogę liczyć, właśnie takiej motywacji potrzebuję ;) i ta czekoladaaaaa mniaammm muszę zakupić kapsułki milki do mojego ekspresu koniecznie!

No wiedziałam czego Ci potrzeba :) umilenia czasu i tyle w temacie :)

Ruby lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png

Wysłany: 9 grudnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas50 głowa do góry :* Takie chwile dopadają każdą z nas, zwątpienie, że się nie uda .. Ale Edycik ma rację, nadchodzi wspaniały czas, spędź go z rodziną w miłej atmosferze :* nauczmy się dziękować za to, co mamy :)

Ejrene wszystko będzie dobrze, proszę się nie martwić na zapas :) właśnie, masz jakieś typy co do płci? :)

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 9 grudnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Ruby to był żart tylko ;) nie fochaj się :D gdybym mieszkała bliżej to wpadłabym z jakąś herbatką z wkładką i Ci pomogła :P

Ruby lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Hahaha Ruby to był żart tylko ;) nie fochaj się :D gdybym mieszkała bliżej to wpadłabym z jakąś herbatką z wkładką i Ci pomogła :P

ech ja i fochy? nigdy w życiu :) jaki żart toż to brutalna prawda była :P uśmiałam się jak czytałam, ale decyzja podjęta porządki w szafkach kuchennych dzisiaj :D

No nie ukrywam jakiś kompan do sprzątania i winko to by był strzał w 10kę! chyba, że otworzę winiacza i będę polewać sobie i wirtualnie tobie, tylko nie wiem czy wtedy na jednej szafce się nie skończy :P

cinnamon cookie, Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość

‹‹ 956 957 958 959 960 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ