Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadka - no kaszel okropny dalej, ale dzisiaj już chyba zaczną działać te wszystkie syropy, inhalacje itp taki okres, uważaj żeby ci się młody nie rozłożył...aczkolwiek tego nie jesteś w stanie zatrzymać...
Paryzetka a co wybierasz się do project run coś tam? taki program widziałam kilka odcinków kiedyśpochwal się tymi ozdobami bom ciekawa!
Aguś mam nadzieję, że jednak do tego nie dojdzie...
Edycik chyba na weekend też upiekę ciasteczka jakieś, ten przepis co dałaś wydaje się dość prosty więc chyba spróbujęuwielbiam też te ciasteczka z cynamonem ale jakieś twarde mi wychodzą ...
AgaL lubi tę wiadomość
-
Aga trzymam kciuki, żeby zostawili Cię w spokoju tu gdzie jesteś, nie denerwuj się :-*
AgaL lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Paryzetka83 wrote:Agus strasznie współczuję tej nagłej zmiany w pracy, nie da się tego odkręcić?
Jutro będę rozmawiać z "władzą"...ale prawdopodobnie już decyzja zapadła...madka lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Dzień dobry
Kurczę, jakieś same złe informacje u Waschoroba małej Ruby, zmiana pracy Agi, Edycik ze złym humorem... Paryzetka tylko bojowo nastawiona
jak tylko skompletujesz ozdoby to wrzuć się pochwalić
A Wam Dziewczyny dużo zdrowia i optymizmu życzę, no i żeby wszelkie sprawy się wyprostowały :*
Ja dziś wolne, później dwa dni do pracy i weekend wolnylecę się ogarniać
miłego dnia!
madka, Edycik, Jasminowa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Aaaa MamaTuśka no to szalony weekend miałaś!
Tata daje czadu?
Madka dziękuję i wzajemnie
Agnieszka94 zajrzyj proszę na pierwszą stronę i przeczytaj pierwszy post. Dziękuję, pozdrawiam.
haha dobrecinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Cześć
U mnie dobrze, tzn. fizycznie czuje się dobrze, dużo lepiej niż w zeszłym tygodniu i jakoś bardzo się boje jutrzejszej wizyty, chyba najbardziej ze wszystkich nie wiem czemu. 30.12 mam prenatalne. Poza tym w pracy już wszyscy wiedzą.
Aguś- współczuje sytuacji w pracy, ale wierzę że to tylko przejściowy problem i zaraz uciekniesz na ciążowe L4. Kiedy masz termin @?
Ruby-Ja za dziecka ciągle chorowałam na zapalenie oskrzelii doszło do tego że nic nie pomagało, zastrzyki, lekarstwa dopiero jak wylądowałam w szpitalu i dostałam sterydy to pomogło. Życzę zdrowia dla córy i dla Ciebie też :*
Paryzetka pokazała byś już co nieco to może byś mnie jakoś zainspirowała
Edytka narobiłaś mi ochoty na ciastka
Ruby, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja oczekuję dzisiaj przesyłki tj. mojej lampy i lakierów
pierwsze pazury dzsiaj będą
nigdy w życiu tego nie robiłam, ale chyba nie jest to jakieś skomplikowane, żel, lakier, żel jakieś przemywanie w między czasie to chyba dam radę
Jej jakieś porządki by się przydały ale weny mi brakuje zabiorę się za jakieś porządki ale tak mi weny brakweźcie mnie zmotywujcie
-
Cześć dziewczyny. Ja od wczoraj mam dola, koleżanka z pracy jest w 19tc, spotkalysmy się w labo we wrześniu, ja miałam wtedy cb, dziś bylybysmy na podobnym etapie:-(
-
Witajcie dziewczynki.
Edycik, szwagierka ma swoje 5 minut, ty tez bedziesz niedlugo miala;)
Agulek, czasem zmiana wychodzi na dobre, moze nie bedzie tak zle. Ile ja bym dala zeby cos u siebie zmienic, juz ponad osiema lat tylek na tym samyn stolku, w tej samej firmie.
Ruby, o 22 ja juz mam jedno oko zamkniete
A ja mialam strasznie porypane sny, jakies zombie mi sie snily, ze na tarasie mialam 10 metrowa choinke, ktora nie stala ale lezala, dopiero bym byla choinkowym miszczem:)
Milego!
AgaL lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyEjrene wrote:Cześć
U mnie dobrze, tzn. fizycznie czuje się dobrze, dużo lepiej niż w zeszłym tygodniu i jakoś bardzo się boje jutrzejszej wizyty, chyba najbardziej ze wszystkich nie wiem czemu. 30.12 mam prenatalne. Poza tym w pracy już wszyscy wiedzą.
Aguś- współczuje sytuacji w pracy, ale wierzę że to tylko przejściowy problem i zaraz uciekniesz na ciążowe L4. Kiedy masz termin @?
Ruby-Ja za dziecka ciągle chorowałam na zapalenie oskrzelii doszło do tego że nic nie pomagało, zastrzyki, lekarstwa dopiero jak wylądowałam w szpitalu i dostałam sterydy to pomogło. Życzę zdrowia dla córy i dla Ciebie też :*
Paryzetka pokazała byś już co nieco to może byś mnie jakoś zainspirowała
Edytka narobiłaś mi ochoty na ciastka
Ejrene dziękuję, fajnie że się odezwałaś i że u ciebie wszystko ok, to chyba płeć już poznasz tego 30 co ?
masz jakieś swoje typy?
-
kas napewno jest Ci przykro,ale pomyśl,że święta za pasem,masz kochaną córeczkę ,faceta ..także wszystko się ułoży.Ubierzcie choinkę,zacznijcie dekorować mieszkanko świątecznie tak by umilić sobie czas.
Ruby miotła,mop i do dzieła...nie
to nie motywuje
włącz sobie tv i obejrzyj dobry film,popij gorącą czekoladę ot czego Ci trzeba.
madzikk dziękuję :* ojj tych koszmarnych snów to współczujęRuby, madzikk lubią tę wiadomość
-
RUBY - bierz się do roboty!!!! Kto to zrobi za Ciebie jak nie Ty?! Cudownych krasnoludków nie ma! Niedługo urodziny i najazd rodzinki więc chyba chcesz mieć wysprzątane i pachnące??? I nie musieć świecić oczami za ten kurz na półkach?! No!!! To raz dwa, do sprzątania!
Pomogło?hahaha
Edycik, Ruby, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:kas napewno jest Ci przykro,ale pomyśl,że święta za pasem,masz kochaną córeczkę ,faceta ..także wszystko się ułoży.Ubierzcie choinkę,zacznijcie dekorować mieszkanko świątecznie tak by umilić sobie czas.
Ruby miotła,mop i do dzieła...nie
to nie motywuje
włącz sobie tv i obejrzyj dobry film,popij gorącą czekoladę ot czego Ci trzeba.
madzikk dziękuję :* ojj tych koszmarnych snów to współczuję
Edycik kochana wiedziałam, że na ciebie mogę liczyć, właśnie takiej motywacji potrzebujęi ta czekoladaaaaa mniaammm muszę zakupić kapsułki milki do mojego ekspresu koniecznie!
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:RUBY - bierz się do roboty!!!! Kto to zrobi za Ciebie jak nie Ty?! Cudownych krasnoludków nie ma! Niedługo urodziny i najazd rodzinki więc chyba chcesz mieć wysprzątane i pachnące??? I nie musieć świecić oczami za ten kurz na półkach?! No!!! To raz dwa, do sprzątania!
Pomogło?hahaha
o matko czuję się jakbym dostała młotkiem w łeb, najpierw edycik i jej cudowna motywacja , a potem realny świat cynamona wjeżdża na mnie jak czołg
Chyba to jakoś jednak wypośrodkujęEdycik, cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Edycik kochana wiedziałam, że na ciebie mogę liczyć, właśnie takiej motywacji potrzebuję
i ta czekoladaaaaa mniaammm muszę zakupić kapsułki milki do mojego ekspresu koniecznie!
No wiedziałam czego Ci potrzebaumilenia czasu i tyle w temacie
Ruby lubi tę wiadomość
-
Kas50 głowa do góry :* Takie chwile dopadają każdą z nas, zwątpienie, że się nie uda .. Ale Edycik ma rację, nadchodzi wspaniały czas, spędź go z rodziną w miłej atmosferze :* nauczmy się dziękować za to, co mamy
Ejrene wszystko będzie dobrze, proszę się nie martwić na zapaswłaśnie, masz jakieś typy co do płci?
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Hahaha Ruby to był żart tylko
nie fochaj się
gdybym mieszkała bliżej to wpadłabym z jakąś herbatką z wkładką i Ci pomogła
ech ja i fochy? nigdy w życiujaki żart toż to brutalna prawda była
uśmiałam się jak czytałam, ale decyzja podjęta porządki w szafkach kuchennych dzisiaj
No nie ukrywam jakiś kompan do sprzątania i winko to by był strzał w 10kę! chyba, że otworzę winiacza i będę polewać sobie i wirtualnie tobie, tylko nie wiem czy wtedy na jednej szafce się nie skończycinnamon cookie, Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość