Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
O właśnie Parytzetka ja mam objawy identyczne ja przy poprzednich cionszach, nawet cienie mi wychodzą
)) hahaha no to już jaja:-) ... ale dziewczyny pisały że na tych rossmannowskich też im cienie wychodzą i nie są w ciąży. Ja grudzień też luzuję (święta, sylwester), bo w styczniu idę do ginki i zobaczymy co się będzie działo:-)
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
No ja na razie objawów nie mam poza bólem piersi
A grudzień też luzuję bo ... następna owulacja w styczniu
Jak już podjęłam męską decyzję, że się jednak nie spinam i że ten cykl sobie daruję, to poczułam niesamowitą ulgę
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyDziewczyny jak wiem, że ten cykl też ni ejest mój to też mi znacznie lżej a nie jest bo czeka mnie zabieg na te polipy prawdopodobnie, w tym tyg planuję zrobić wymazy dopiero za tydzień reszta...
A ja dalej jestem w ciężkim szoku, pełno śluzu niewiadomo skądmoże wreszcie wszystko wraca do siebie
-
wstałam dopiero kobitki - dzień dobry
troszkę pospałam i obudziłam się wesoła
myślę podobnie jak Wy skoro ten cykl odpuszczony to nie ma co..nawetprzestałam zaznaczać
ale prawdę mówiąc niech ta @ już przyjdzie...bo ileż można się męczyć
a gdzie reszta dziewuszek śpicie jeszcze? -
Witam się i ja
Dziś po wyjściu do pracy zaliczyłam pierwsze żyganko- i to nie przez mdłości a przez kaszelchora nie jestem, ale jak zaczęłam kaszleć to przestać nie mogłam i to jak u gruźlika tak mnie rwało że skończyło się nawożeniem choinki
W sobotę byliśmy poznać miesięcznego synka mojego kuzyna-tego dla którego kiedyś się radziłam Was co mu kupić w prezencie. mrówie Wam jaki krzykacz z małego, ciągle płacze, nawet na rękach to trochę spokoju i nagle nie wiadomo skąd ryk i płacz. -
cześś u mnie weekend był taki intensywny że nawet kompa nie otworzyłam ani na chwile...sprzątanie, goście , imieniny mamy... oprócz tego mam doła że sie nigdy nie uda bo moja temp to aż żal w tym miesiącu...niby ładnie sie uregulowała przez pierwsze dwa miesiace brania inofemu a teraz trzeci i skacze jak chce...i jeszcze to niemiłe uczucie tam na dole chyba przez tą infekcje wczoraj rano to myslałam że oszaleje...u mnie też był mikołaj
zostawił wisiorek w kształcie śniezynki i skarpetki w świąteczne wzorki.. udanego dnia
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Dzień dobry wszystkim
Ja już w pracy po kawce, zaraz zabiorę się za robienie papierów... Tymczasem zajrzałam co u Was
Ruby no właśnie w mordę jeża zapomniałam o tej sukiencena profilu fb już nie ma jej w sprzedaży, a ja zdjęcia nie zapisałam
wstawię zdjęcie jak się w nią ubiorę
Widzę, że u większości z Was jakieś dziwne objawy się pojawiają i cyrki z tymi cyklamiale grudzień odpuszczamy, dobrze, że pamiętacie
ja się przyznam, że nie dość że nic nie zapisuję to nawet nie wiem który mam dc
aż muszę zaraz zajrzeć na wykres
Miłego dnia życzępracującym by szybko zleciał a odpoczywającym by trwał jak najdłużej
-
nick nieaktualnyDziewczyny mamy imprezę firmową w stylu retro, potrzebuję inspiracji żeby nie przesadzić ale żeby też było w temacie
Ktoś coś?
edit: Myslę na rozkloszowaną sukienką w grochy plus opaska do tego ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 10:19
-
Czesc dziewczynki.
Ruby sukienka w groszki i opaska super pomysl:)
Ja wlasnie czekam na wizyte w szpitalu, no ciekawa jestem co lekarz stwierdzi po hsg:) dam znac.
Ale glodna jestem.
Milego poniedzialku!Ruby lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnymadzikk wrote:Czesc dziewczynki.
Ruby sukienka w groszki i opaska super pomysl:)
Ja wlasnie czekam na wizyte w szpitalu, no ciekawa jestem co lekarz stwierdzi po hsg:) dam znac.
Ale glodna jestem.
Milego poniedzialku!
Madzik powodzenia!madzikk lubi tę wiadomość
-
Ok ja juz po wizycie. Obydwa jajowody drozne, lekarz daje mi czas do konca lata 2016, jak sie nie uda to mam w sierpniu dzwonic, ale miejmy nadzieje ze nie bedzie potrzeby. Powiedzial ze 46% zachodzi, wzial tez pod uwage moj wiek i dlugosc staran i to ze mam owulacje, nasienie jest dobre i jajowody czyste. A jak sie do sierpnia nie uda to bedziemy dzialac, pewnie mial na mysli invitro. No nic pozostaje wierzyi sie starac:)
Mundek, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Hej Dziewczyny,
Cały weekend miałam gości, jeszcze 2 dni będziemy dojadać to, co zostało.
Zdecydowaliśmy z mężem, żeby wczoraj powiedzieć dzieciom, bo dzisiaj miałam powiedzieć w pracy,a chcieliśmy, aby dzieciaki wiedziały jako pierwsze.
Jak wyszli goście usiedliśmy razem przy stole i mąż powiedział, że będzie dzidzia. Był tak wzruszony, że ostatniego zdania nie mógł powiedzieć, na to popłakał się mój synek i podbiegł do mnie i się przytulał, mówił, że jego marzenie się spełniło i już teraz żadnych marzeń nie ma : )
Córeczka się też strasznie ucieszyła. Od razu zarządziła, że teraz będą pomagać we wszystkim mamie.
Dzisiaj rano, gdy zadzwonił budzik, synek przyszedł do sypialni i do mnie powiedział, że mam spać, że oni sami zrobią sobie śniadanie : )
No ale powiedziałam, że jest kochany, ale chętnie zrobię im to śniadanko : )
I druga sprawa, zadzwoniłam dzisiaj do swojej przełożonej, aby powiedzieć i uprzedzić, że wybieram się na zwolnienie od stycznia. Lekko się denerwowałam. I wyobraźcie sobie, że jej powiedziałam, a ona się spłakała i powiedziała, że mnie przeprasza, ale bardzo ją to wzruszyło. Strasznie pozytywnie mnie zaskoczyła, kompletnie nie spodziewałam się takiej reakcji. Niepotrzebnie się denerwowałam.
Także dzisiaj jest mi lżej, że już w pracy wiedzą i zaczyna się powoli proces przekazywania wszystkich obowiązków.
Ruby- co do mdłości, miałam je też w poprzednich ciążach, ale wiesz, po tylu latach się zapomina i wspomina to, co dobre, zapomniałam, że to taki hardkor : )
Co do stroju na imprezę retro, popieram pomysł z sukienką i chustką.
A rozpacz na imprezie u mamy, przynajmniej zapamiętają, żeby uważać z żartami, a tyłek nie może byc za mały, jak ma być sexy ; )
Cynamonku- smaki się uspokoiły przez mdłości. Jem niewiele i powoli, aby wszystkiego zaraz nie oddać do kanalizy ; ) zauważyłam, że owoców mi się zachciewa np. ananasa, pomarańcza.
Edycik- masz po spadku 3 teperatury wyższe od 6 poprzednich ( te oznaczone nr 3,4,5), co w teorii oznacza, że wystąpiła owulacja.
To pewne, że jej nie było?
Katiuszka- modlitwa za Ciebie, za Was, zapewniona. Wierzę, że wszystko się ułoży. Skupcie się na sobie wzajemnie. Przytulam
Kamila- jesteś 3 tygodnie po zabiegu, może jeszcze nie wszystko wróciło do normy. Jakby coś Cię martwiło, idź do lekarza.
Madzikk- na pewno poczułaś ulgę, że wszystko jest u Was w porządku, gratuluję i teraz życzę szybkich owoców starań.
Pyszności narobiłaś na święta : )
Dobrego dnia wszystkim : )
cinnamon cookie, madzikk, Ejrene, Edycik, Kjopa3, Kamila ;), katiuszaa, Bratek lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyMadzikk to wspaniale:) może trochę będzie wamlżej wiedząć, że wszystko ok i mże staranka z mniejszym stresem będą
Jaśminowa - cudownie , że dzieci się ucieszyły, wspaniała z was rodzinka i bardzo dobrze, że się powiększa bo takich ludzi na świecie powinno być zdecydowanie więcejJasminowa, Natalii00 lubią tę wiadomość
-
Jaśminowa masz wspaniałe dzieciaki
aż ja sie wzruszyłam...
Madzik bardzo sie ciesze z dobrych wiadomości a jak to badanie wogóle przebiegało? bolało? i słyszałam ze po tym duzo dziewczyn szybko zachodzi w ciążetakże tylko czekamy kiedy
Jasminowa lubi tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni