Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Mam wyniki. Beta negatywna. Walczymy dalej. Ale grudzień odpuszczam....czuję się wypompowana psychicznie
Aguś przytulam z całych sił :*** to dzisiaj winko na rozluźnienie albo coś sobie strzelaj...on Nowego Roku walczymy razem bo ja też wtedy wkraczam do akcji :*
edit: ostawiasz i czekasz na @
Cynamon no do ciebie chyba nie do mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 15:06
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:Cinnamonek dołek może nie... ale troszkę smutnawo. Mam nadzieję, ze minie szybko, bo dziś idę do mojej chrześnicy małej na urodzinki. nie chcę być smutną ciotką
ale u Ciebie ładnie się zadziało z tymi pęcherzykami, dużo ich było, więc tylko kwestia czasu i będzie fasolka
a teraz trzeba wyrzucić z głowy smutek i grudzień ma być na świątecznym luzie
:*
AgaL, Ruby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś bo prawda jest taka, że twoje hormony też jeszcze nie były do końca uregulowane, tzn. głównie PRL dopiero spada pewnie, a TSH chyba też...także kochana po nowym roku musimy dać radę
no i miłych urodzin dzisiaj, a co kupiłaś małej? które to urodzinki?
-
Ruby dobrze ze mi przyponniałaś o PRL, miałam zbadać jak działa na mnie dostinex, za tydzień mam wolne to zrobię badanie.
A Maleńka dwa latka kończy, kupiłam jej łóżeczko-kołyskę drewniane dla lalek z pościelą itp, książkę, bluzę polarowąKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby dobrze ze mi przyponniałaś o PRL, miałam zbadać jak działa na mnie dostinex, za tydzień mam wolne to zrobię badanie.
A Maleńka dwa latka kończy, kupiłam jej łóżeczko-kołyskę drewniane dla lalek z pościelą itp, książkę, bluzę polarową
super moja w tym wieku też dostała drewniane łóżeczko dla lalek, na pewno się ucieszy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Mi nic na TSH nie dał.... a mam jakoś 2,21
no to musiałabyś trochę zbić chyba, że jak PR spadnie to TSH też może, dziewczyny któreś o tym pisały że jedno jest jakby od drugiego zależna, ale ja dostałam na zbijanie obydwu i dalej łykam po zbiciu ... -
Ech ciągle coś nowego. Będę musiała się zapytać. Choć ufam jego ocenie, widział wszystkie wyniki, a wiecie, że masę tego miałam i do TSH się nie przyczepił
Niedługo będę zażywać tyle tabletek co moja babciaKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Paryzetka, o dziwo nie jest źle. Choć szanse były większe niż zazwyczaj, jakaś spokojna jestem. Może wpływ luteiny jeszcze
jak @ przyjdzie pewnie spadek nastroju będzie, ale nie ma co, nie daje się!
Chodzi mi myśl po głowie o endokrynologu....ale narazie daje spokój.
Grudzień = luz.Paryzetka83 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
U mnie ten grudniowy luz daje mega spokój (oprócz jednego dnia paniki
) Ale w grudniu zacznę też kolejny cykl, którego nie odpuszczam
Dziewczyny jak po 2 godzinach mam glukozę niższą niż na czczo, to chyba dobrze? Oba wyniki w normieAgaL, MamaTuśka, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?