X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby to było do mnie? :P jak do mnie to jeszcze nie byłam w niej nigdzie :D ale jak założę to z czarnymi rajstopami i czarnymi butami, żeby jakoś zrównoważyć tą goliznę :P

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Mam wyniki. Beta negatywna. Walczymy dalej. Ale grudzień odpuszczam....czuję się wypompowana psychicznie ;)

Aguś przytulam z całych sił :*** to dzisiaj winko na rozluźnienie albo coś sobie strzelaj...on Nowego Roku walczymy razem bo ja też wtedy wkraczam do akcji :*

edit: ostawiasz i czekasz na @

Cynamon no do ciebie chyba nie do mnie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 15:06

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś :* bez dołka mam nadzieję? A co do leków to nie wiem, ale domyślam się że powinnaś odstawić...

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek dołek może nie... ale troszkę smutnawo. Mam nadzieję, ze minie szybko, bo dziś idę do mojej chrześnicy małej na urodzinki. nie chcę być smutną ciotką ;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Cynamon no do ciebie chyba nie do mnie :P
    Wolałam zapytać bo cytowałaś Agi post :P :D

Ruby lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Wolałam zapytać bo cytowałaś Agi post :P :D

o really? mama mia ale jestem zakręcona :D

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonek dołek może nie... ale troszkę smutnawo. Mam nadzieję, ze minie szybko, bo dziś idę do mojej chrześnicy małej na urodzinki. nie chcę być smutną ciotką ;)
    Ten smutek jest niestety wpisany w każdy bezowocny koniec cyklu :( ale u Ciebie ładnie się zadziało z tymi pęcherzykami, dużo ich było, więc tylko kwestia czasu i będzie fasolka :) a teraz trzeba wyrzucić z głowy smutek i grudzień ma być na świątecznym luzie :) :*

AgaL, Ruby lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś bardzo mi przykro :( przytulam mocno :* Miałam nadzieje na pozytywne wieści u Ciebie. Nowy rok przyniesie nowe szanse, pójdziecie wszystkie jak burza :)

AgaL lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś bo prawda jest taka, że twoje hormony też jeszcze nie były do końca uregulowane, tzn. głównie PRL dopiero spada pewnie, a TSH chyba też...także kochana po nowym roku musimy dać radę :) no i miłych urodzin dzisiaj, a co kupiłaś małej? które to urodzinki?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby dobrze ze mi przyponniałaś o PRL, miałam zbadać jak działa na mnie dostinex, za tydzień mam wolne to zrobię badanie.
    A Maleńka dwa latka kończy, kupiłam jej łóżeczko-kołyskę drewniane dla lalek z pościelą itp, książkę, bluzę polarową ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby dobrze ze mi przyponniałaś o PRL, miałam zbadać jak działa na mnie dostinex, za tydzień mam wolne to zrobię badanie.
    A Maleńka dwa latka kończy, kupiłam jej łóżeczko-kołyskę drewniane dla lalek z pościelą itp, książkę, bluzę polarową ;)

super moja w tym wieku też dostała drewniane łóżeczko dla lalek, na pewno się ucieszy :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby a co na TSH się bierze?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby a co na TSH się bierze?

ja mam euthyrox 50

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nic na TSH nie dał.... a mam jakoś 2,21

• kas50 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powinnas dostać euthyrox/letrox:-)

AgaL lubi tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Mi nic na TSH nie dał.... a mam jakoś 2,21

no to musiałabyś trochę zbić chyba, że jak PR spadnie to TSH też może, dziewczyny któreś o tym pisały że jedno jest jakby od drugiego zależna, ale ja dostałam na zbijanie obydwu i dalej łykam po zbiciu ...

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech ciągle coś nowego. Będę musiała się zapytać. Choć ufam jego ocenie, widział wszystkie wyniki, a wiecie, że masę tego miałam i do TSH się nie przyczepił :/

Niedługo będę zażywać tyle tabletek co moja babcia ;)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś przykro mi, że się nie udało :(

AgaL lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka, o dziwo nie jest źle. Choć szanse były większe niż zazwyczaj, jakaś spokojna jestem. Może wpływ luteiny jeszcze :P jak @ przyjdzie pewnie spadek nastroju będzie, ale nie ma co, nie daje się!

Chodzi mi myśl po głowie o endokrynologu....ale narazie daje spokój.
    Grudzień = luz.

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ten grudniowy luz daje mega spokój (oprócz jednego dnia paniki ;) ) Ale w grudniu zacznę też kolejny cykl, którego nie odpuszczam :D
    Dziewczyny jak po 2 godzinach mam glukozę niższą niż na czczo, to chyba dobrze? Oba wyniki w normie :)

AgaL, MamaTuśka, Edycik lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
‹‹ 971 972 973 974 975 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ