X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby to było do mnie? :P jak do mnie to jeszcze nie byłam w niej nigdzie :D ale jak założę to z czarnymi rajstopami i czarnymi butami, żeby jakoś zrównoważyć tą goliznę :P

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Mam wyniki. Beta negatywna. Walczymy dalej. Ale grudzień odpuszczam....czuję się wypompowana psychicznie ;)

Aguś przytulam z całych sił :*** to dzisiaj winko na rozluźnienie albo coś sobie strzelaj...on Nowego Roku walczymy razem bo ja też wtedy wkraczam do akcji :*

edit: ostawiasz i czekasz na @

Cynamon no do ciebie chyba nie do mnie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 15:06

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś :* bez dołka mam nadzieję? A co do leków to nie wiem, ale domyślam się że powinnaś odstawić...

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek dołek może nie... ale troszkę smutnawo. Mam nadzieję, ze minie szybko, bo dziś idę do mojej chrześnicy małej na urodzinki. nie chcę być smutną ciotką ;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Cynamon no do ciebie chyba nie do mnie :P
    Wolałam zapytać bo cytowałaś Agi post :P :D

Ruby lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Wolałam zapytać bo cytowałaś Agi post :P :D

o really? mama mia ale jestem zakręcona :D

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonek dołek może nie... ale troszkę smutnawo. Mam nadzieję, ze minie szybko, bo dziś idę do mojej chrześnicy małej na urodzinki. nie chcę być smutną ciotką ;)
    Ten smutek jest niestety wpisany w każdy bezowocny koniec cyklu :( ale u Ciebie ładnie się zadziało z tymi pęcherzykami, dużo ich było, więc tylko kwestia czasu i będzie fasolka :) a teraz trzeba wyrzucić z głowy smutek i grudzień ma być na świątecznym luzie :) :*

AgaL, Ruby lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś bardzo mi przykro :( przytulam mocno :* Miałam nadzieje na pozytywne wieści u Ciebie. Nowy rok przyniesie nowe szanse, pójdziecie wszystkie jak burza :)

AgaL lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś bo prawda jest taka, że twoje hormony też jeszcze nie były do końca uregulowane, tzn. głównie PRL dopiero spada pewnie, a TSH chyba też...także kochana po nowym roku musimy dać radę :) no i miłych urodzin dzisiaj, a co kupiłaś małej? które to urodzinki?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby dobrze ze mi przyponniałaś o PRL, miałam zbadać jak działa na mnie dostinex, za tydzień mam wolne to zrobię badanie.
    A Maleńka dwa latka kończy, kupiłam jej łóżeczko-kołyskę drewniane dla lalek z pościelą itp, książkę, bluzę polarową ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby dobrze ze mi przyponniałaś o PRL, miałam zbadać jak działa na mnie dostinex, za tydzień mam wolne to zrobię badanie.
    A Maleńka dwa latka kończy, kupiłam jej łóżeczko-kołyskę drewniane dla lalek z pościelą itp, książkę, bluzę polarową ;)

super moja w tym wieku też dostała drewniane łóżeczko dla lalek, na pewno się ucieszy :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby a co na TSH się bierze?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby a co na TSH się bierze?

ja mam euthyrox 50

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nic na TSH nie dał.... a mam jakoś 2,21

• kas50 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powinnas dostać euthyrox/letrox:-)

AgaL lubi tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Mi nic na TSH nie dał.... a mam jakoś 2,21

no to musiałabyś trochę zbić chyba, że jak PR spadnie to TSH też może, dziewczyny któreś o tym pisały że jedno jest jakby od drugiego zależna, ale ja dostałam na zbijanie obydwu i dalej łykam po zbiciu ...

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech ciągle coś nowego. Będę musiała się zapytać. Choć ufam jego ocenie, widział wszystkie wyniki, a wiecie, że masę tego miałam i do TSH się nie przyczepił :/

Niedługo będę zażywać tyle tabletek co moja babcia ;)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś przykro mi, że się nie udało :(

AgaL lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka, o dziwo nie jest źle. Choć szanse były większe niż zazwyczaj, jakaś spokojna jestem. Może wpływ luteiny jeszcze :P jak @ przyjdzie pewnie spadek nastroju będzie, ale nie ma co, nie daje się!

Chodzi mi myśl po głowie o endokrynologu....ale narazie daje spokój.
    Grudzień = luz.

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ten grudniowy luz daje mega spokój (oprócz jednego dnia paniki ;) ) Ale w grudniu zacznę też kolejny cykl, którego nie odpuszczam :D
    Dziewczyny jak po 2 godzinach mam glukozę niższą niż na czczo, to chyba dobrze? Oba wyniki w normie :)

AgaL, MamaTuśka, Edycik lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
‹‹ 971 972 973 974 975 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ