Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby no właśnie gdyby coś było naprawdę dobre to można wydać więcej, w sumie trochę mi podpowiedziałaś bo poszukam na allegro i może da się kupić takie próbki?
bo szkoda kasy na strzelanie w ciemno z produktami, które mogą zupełnie nie pasować...
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby no właśnie gdyby coś było naprawdę dobre to można wydać więcej, w sumie trochę mi podpowiedziałaś bo poszukam na allegro i może da się kupić takie próbki?
bo szkoda kasy na strzelanie w ciemno z produktami, które mogą zupełnie nie pasować...
dokładnie tak, ale ta dziewczyna mówiła że nawet sobie przeliczała w zasadzie wydaje 130 zł na odżywkę ale starcza jej na ok 10 miesięcy więc w przeliczeniu wychodzi na miesiąc tyle samo co za byle jaką z drogerii...mówiła, że te drogeryjne oblepiają tylko włosy ale nie odżywiają...rzeczywiście w tym momencie włosy mam bosko gładkie, zero puszenia, zero siana, ale zobaczę jak po umyciu...fajnie byłoby utrwalić ten efekt ale do tego muszę profesjonalną odżywkę dokupić -
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby też moja fryzjerka mnie na ten olaplex namawiałam...może sie skuszę. A w sumie ile za koloryzację zapłaciłaś?
200 zł kolor na całość z olaplex + podcięcie końcówek
spróbuj raz i zobaczysz jaku ciebie wyjdziejak dla mnie warto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 14:00
AgaL lubi tę wiadomość
-
Ruby co do odżywek masz rację. Ostatnio jak byłam ścinać włosy u fryzjerki, zaproponowała mi te firmowe, profesjonalne odżywki z olejkiem marokańskim, ale zapomniałam nazwy....drogo jak dla mnie bo 85 zł za odżywkę, ale skusiłam się. Już stosuje drugi, albo trzeci miesiąc i widzę różnicę.
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby wrote:200 zł kolor na całość z olaplex + podcięcie końcówek
spróbuj raz i zobaczysz jaku ciebie wyjdziejak dla mnie warto
Fajna cena za podcięcie + kolor z olaplex.... u mnie ponad 300złKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Fajna cena za podcięcie + kolor z olaplex.... u mnie ponad 300zł
oni są u nas na rynku nowi więc te ceny jeszcze są w miarę, ale pójdą na bank do góry...podobno czesali też tych z top chefa jurorów i uczestników w jednym z odcinków także jeszcze trochę reklamy i będzie drożej.... -
Ruby wrote:oni są u nas na rynku nowi więc te ceny jeszcze są w miarę, ale pójdą na bank do góry...podobno czesali też tych z top chefa jurorów i uczestników w jednym z odcinków także jeszcze trochę reklamy i będzie drożej....
To super, że skorzystałaśKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Kobitki ja jeszcze 40 min w pracy i do domciu i zaczynam planowy weekend
czyli dziś na urodziny kolegi i koncert MIG,jutro sprzątnie,lepienie pierogów z kapustą i grzybami oraz pieczenie ciasteczek w rytm świątecznych przebojów
Prezent dla męża kupiony, dla narzeczonego siostry też, Mamie wiem co zamówić może dziś to załatwię,a siostra ma się okreslić co by chciała.Worek karmy 8kg dla kotów kupionyhihihi
AgaL, MamaTuśka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Edycik o wszystkich pomyślałaś
wszystkie coś pieką....muszę sie zmobilizować.
A ja dziś idę na urodziny do mojej dwuletniej Siostrzenicy
o to też fajniesiostrzenica pewnie się ucieszy jak Ciocię zobaczę
MamTuśka to jutro jazda na mopie i miotle od ranaAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymajju wrote:Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Ale już tracę nadzieję... Dzisiaj ostatni dzień biorę luteine a potem zobaczymy. Sprzatacie, pieczecie, ja miałam bardzo ambitne plany ale na razie nic mi się nie chce.
Majuu to chwilowe, będzie dobrze :*