X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejkuuu z tych emocji chyba tak :D:D :*

Książkę jutro Ci wysyłam :)

czekam na niedzielę i zdjecie Waszego psiaka...jejku małe owczarki są takie piękne!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 09:44

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Jejkuuu z tych emocji chyba tak :D:D :*

Książkę jutro Ci wysyłam :)

czekam na niedzielę i zdjecie Waszego psiaka...jejku małe owczarki są takie piękne!!
    Przecież ja przejęłam Twoje emocje na siebie! ;) też nie mogę się doczekać kiedy zobaczę tego niedźwiadka :) chociaż Ty też masz pięknego miśka w domu! :)

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no my tu pitu pitu a gdzie nasza moderatorka?
    Ruby odezwij się

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png

Wysłany: 11 grudnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś a o której wynik?

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek późnym popołudniem powinien być.

gdzie Ruby?:)

Wysłany: 11 grudnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby pewnie ozdoby do paznokci już dostała i szaleje od rana :D

AgaL, madzikk lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj pazurki...też muszę sobie zrobić....

• Mundek Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) wróciłam wczoraj od lekarza o 22.30 i nie miałam juz siły pisac...
    z wymazu wyszło ze mam bardzo mocna infekcje i zero własnej flory w pochwie wiec czeka mnie długie leczenie czekam tylko na @ bo mówiłam ze sie w tym miesiacu staraliśmy i tych leków nie mozna brac w razie ciązy...
    wiec cały nastepny miesiac to bardzo skomplikowana kuracja która mam nadzieje W KOŃCU zakończy moje wieczne problemy... ale pokazałam tez doktorowi wyniki kóre wczesniej pokazywałam innemu lekarzowi i mówił ze niby w normie a ten że Pani nie jest wogóle gotowa na ciąze te wyniki są złe szczególnie tarczyca ale i mocz nie bardzo wiec mam jeszcze zrobicz posiew z moczu i badanie moczu i jakies tam dodatkowe hormony z tarczyca...
    Po tej wizycie mam wrazenie ze dopiero ktos sie mną zajmie jak trzeba a nie takie leczenie "na oko" i chyba moge stwierdzic ze do tej pory to tkwiłam w miejscu albo sie cofałam i mam ogromną nadzieje ze ten doktor pomoze nam zajsc w ciąze :) i mam zakaz jedzenia jakichkolwiek słodyczy...tylko na zdrowie mi to wyjdzie...
    Aga i wierze ze to dzieki tej modlitwie do świętej Rity udało sie nam ruszyc w koncu z miejsca i gorąco w to wierze że to jest ta własiwa droga kóra prowadzi do upragnionego celu :)
    trzymam bardzo mocno kciuki za bete :*

AgaL lubi tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni

Wysłany: 11 grudnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek a jakie Ty miałaś wyniki tarczycy, że takie złe? Życzę by wszystko weszło na właściwy tor :*

Mundek lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek też poczułaś moc tej modlitwy?:) cieszę się bardzo. Mi to daje spokój.
    Trafiłaś na odpowiedniego lekarza i teraz możesz być spokojna że coś idzie do przodu, tak jak sama napisałaś. To naprawdę dobra wiadomość:):*
    Ja też wiem, że jak teraz się nie uda, to jestem w dobrych rękach, tylko sama nie mogę się poddać i nadziei tracić. Ale dziękuje za kciuki;)
    A Kochana dlaczego zero słodyczy??

Mundek lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek masz wiadomość ;)

Mundek lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek dobrze, że trafiłaś na gina, który dokładnie analizuje wyniki badań :) teraz to już z górki :) a jakie masz TSH?

Mundek lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek cieszę się,że trafiłaś w "dobre ręce",teraz leczenie i będzie dobrze :)

zakaz jedzenia słodyczy czemu? w sumie mi by też potrzebny był taki zakaz :P

Mundek lubi tę wiadomość

Wysłany: 11 grudnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik chyba każdej z nas by taki zakaz się przydał :D

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TSH własnie niby w normie coś około 2,5 i wczesniejsza ginekolog mówiła ze ok mimo tego ze mówiłam ze czytałam ze przy staraniach o dziecko powinno byc niższe no i dopiero ten lekarz potwierdził to co kiedys tu było poruszane ale tym bedziemy sie zajmowac po wyleczeniu infekcji a ze to infekcja grzybicza to cukier jest dla nich dobrym środowiskiem do rozmnazania dlatego zakaz...

AgaL lubi tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni

Wysłany: 11 grudnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2,5 to faktycznie przy staraniach trochę za wysokie... Ja miałam 1,85 i się zastanawiam czy jest Ok. A co do słodyczy to o tym kiedyś słyszałam :) czyli musisz działać, wyleczyć infekcję i brać się za resztę, będzie dobrze :)

Mundek lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tsh dla staraczek nie powinno byc wyzsze niz 1,5. Cynamonek przycisnij lekarza zeby zbijac.

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://olx.pl/oferta/mates-ze-schroniska-w-zabrzu-CID103-IDcV345.html kochane przypominam o akcji to tylko chwila,niech bidne psiaki też mają świeta...

cinnamon cookie, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2,5 to sporo, ja zbijalam 2,15. W okresie starań TSH powinno być max 1,5. Ale samo tsh to niewiel mówi pewnie kazała Ci zbadać jeszcze ft3 i ft4 bo to daje pełen obraz tarczycy. Co do cukru to jest faktycznie niewskazany przy grzybicach :) ja się staram nie jeść słodkiego z racji moich nadliczbowych kg i może też przez to przestałam jajeczkować. Najważniejsze, że jesteś w dobrych rękach :)

Mundek lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik ja klikam codziennie na olx :) w zeszłym roku też klikałam :)

Edycik lubi tę wiadomość

‹‹ 967 968 969 970 971 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ