Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejkuuu z tych emocji chyba tak
:D :*
Książkę jutro Ci wysyłam
czekam na niedzielę i zdjecie Waszego psiaka...jejku małe owczarki są takie piękne!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 09:44
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Jejkuuu z tych emocji chyba tak
:D :*
Książkę jutro Ci wysyłam
czekam na niedzielę i zdjecie Waszego psiaka...jejku małe owczarki są takie piękne!!też nie mogę się doczekać kiedy zobaczę tego niedźwiadka
chociaż Ty też masz pięknego miśka w domu!
AgaL lubi tę wiadomość
-
Hej
wróciłam wczoraj od lekarza o 22.30 i nie miałam juz siły pisac...
z wymazu wyszło ze mam bardzo mocna infekcje i zero własnej flory w pochwie wiec czeka mnie długie leczenie czekam tylko na @ bo mówiłam ze sie w tym miesiacu staraliśmy i tych leków nie mozna brac w razie ciązy...
wiec cały nastepny miesiac to bardzo skomplikowana kuracja która mam nadzieje W KOŃCU zakończy moje wieczne problemy... ale pokazałam tez doktorowi wyniki kóre wczesniej pokazywałam innemu lekarzowi i mówił ze niby w normie a ten że Pani nie jest wogóle gotowa na ciąze te wyniki są złe szczególnie tarczyca ale i mocz nie bardzo wiec mam jeszcze zrobicz posiew z moczu i badanie moczu i jakies tam dodatkowe hormony z tarczyca...
Po tej wizycie mam wrazenie ze dopiero ktos sie mną zajmie jak trzeba a nie takie leczenie "na oko" i chyba moge stwierdzic ze do tej pory to tkwiłam w miejscu albo sie cofałam i mam ogromną nadzieje ze ten doktor pomoze nam zajsc w ciązei mam zakaz jedzenia jakichkolwiek słodyczy...tylko na zdrowie mi to wyjdzie...
Aga i wierze ze to dzieki tej modlitwie do świętej Rity udało sie nam ruszyc w koncu z miejsca i gorąco w to wierze że to jest ta własiwa droga kóra prowadzi do upragnionego celu
trzymam bardzo mocno kciuki za bete :*AgaL lubi tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Mundek też poczułaś moc tej modlitwy?
cieszę się bardzo. Mi to daje spokój.
Trafiłaś na odpowiedniego lekarza i teraz możesz być spokojna że coś idzie do przodu, tak jak sama napisałaś. To naprawdę dobra wiadomość:*
Ja też wiem, że jak teraz się nie uda, to jestem w dobrych rękach, tylko sama nie mogę się poddać i nadziei tracić. Ale dziękuje za kciuki;)
A Kochana dlaczego zero słodyczy??Mundek lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
TSH własnie niby w normie coś około 2,5 i wczesniejsza ginekolog mówiła ze ok mimo tego ze mówiłam ze czytałam ze przy staraniach o dziecko powinno byc niższe no i dopiero ten lekarz potwierdził to co kiedys tu było poruszane ale tym bedziemy sie zajmowac po wyleczeniu infekcji a ze to infekcja grzybicza to cukier jest dla nich dobrym środowiskiem do rozmnazania dlatego zakaz...
AgaL lubi tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
2,5 to faktycznie przy staraniach trochę za wysokie... Ja miałam 1,85 i się zastanawiam czy jest Ok. A co do słodyczy to o tym kiedyś słyszałam
czyli musisz działać, wyleczyć infekcję i brać się za resztę, będzie dobrze
Mundek lubi tę wiadomość
-
2,5 to sporo, ja zbijalam 2,15. W okresie starań TSH powinno być max 1,5. Ale samo tsh to niewiel mówi pewnie kazała Ci zbadać jeszcze ft3 i ft4 bo to daje pełen obraz tarczycy. Co do cukru to jest faktycznie niewskazany przy grzybicach
ja się staram nie jeść słodkiego z racji moich nadliczbowych kg i może też przez to przestałam jajeczkować. Najważniejsze, że jesteś w dobrych rękach
Mundek lubi tę wiadomość