Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Paryzetko wprowadziłam Cię w błąd... przetrzepałam wyniki i miałam po obciążeniu wyższą glukozę niż na czczo. Mam napisane na wyniku, że niska po obciążeniu może świadczyć o hipoglikemii lub zwiastować cukrzycę typu II. Może wybierz się do rodzinnego z wynikami.
-
Paryzetka83 wrote:Agatia dzięki
U mnie po obciążeniu jest ledwo bo ledwo, ale w normie
Madka, brak zmartwień mnie też stresuje, więc rozumiem -
Agatia norma zaczyna się od 70 czegoś tam i ja ma 70 tego czegoś. I właśnie pod kątem hipoglikemi robiłam badania.
U mnie na starym tel. forum chodziło strasznie, wolno, i się cieło co chwila. a teraz nie mam problemów
Kaś robiłam razem z insuliną ale na insulinę jeszcze czekam, do 5 dniA co u Ciebie?
A do ogólnego idę za tydzień to się dowiem co i jak.
Gorzej że cholesterol do d ... zły za wysoki, dobry za niskiNa razie staram się nie stresować .
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paeyzetka pewnie będziesz kontrolować co jakiś czas
najważniejsze, że wiadomo co kontrolować
ja mam znowu na czczo 98 a norma do 99. Wg organizacji diabetyków norma do 95. Więc też kontroluję co jakiś czas
No mi się właśnie tnie na tel strasznie forum i czasem nie mogę pisać albo się zawiesza -
Od dawna mój lekarz podejrzewał hipoglikemię, ale nigdy nie badałam. Aż raz dostałam takich palpitacji serca, że stwierdziłam, że czas poszukać czy to to. Za tydzień będę wiedzieć co z tym robić8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Dziewczyny, witajcie. Jetem nowa. Spójrzcie proszę na mój wykres - jest jakas szansa ? Tzn wiem,ze póki nie ma okresu to szansa zawsze jest
Cykle mam popieprzone od 26 do 37 dni, czasami mam wrażenie, że bezowulacyjne bo ja ani śluzu u siebie nie widzę ani bóli owulacyjnych. Teraz zaczelam mierzyc temp znów - kiedys mierzylam, ale strasznie mnie to denerwowalo, ze te cykle w caly swiat.
Daniel
-
Paryzetka83 wrote:Agatia norma zaczyna się od 70 czegoś tam i ja ma 70 tego czegoś. I właśnie pod kątem hipoglikemi robiłam badania.
U mnie na starym tel. forum chodziło strasznie, wolno, i się cieło co chwila. a teraz nie mam problemów
Kaś robiłam razem z insuliną ale na insulinę jeszcze czekam, do 5 dniA co u Ciebie?
A do ogólnego idę za tydzień to się dowiem co i jak.
Gorzej że cholesterol do d ... zły za wysoki, dobry za niskiNa razie staram się nie stresować .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Kas ja robiłlam przeciwciała kardiolipinowe, koagulant tocznia i MTHFR. To dość drogi "interes" ale przh chorobach tatczycy mogą współistnieć też inne autoimmunologiczne.