Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby wrote:Aaaaa zapomnialam się pochwalić dostalam tel że kuzynka m w ciąży co prawda tesciowa wahała się czy nam powiedziec żeby nam smutno nie było ...
Winka? Ja już drugi kieliszek i jest superagatia, Ruby, madka, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Kas ja mam i aTG i aTPO jakoś 10 krotnie podwyższone ale nie pamiętam ile. Ale dużo.
Ja piję grzanca bo coś mi zimno brrr -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
Paryzetka tablety potrzebne bo będzie podpis elektroniczny przynajmniej na sądówki. A ze szkolenia nici. Przyszło 2 facetów i babka. Powiedzieli jak podłączyć się do internetu i kazali się zalogować. z 11 osób ja i kolega się zalogowaliśmy reszta miała problemy i na tym się skończyło. Powtórka we wtorek. Tak zachwalają te tablety a zobaczymy czy wytrzymają w ekstremalnych warunkach. W mrozie, deszczu, upałach. Ja wczoraj wróciłam na swój rejon i już niektórym kobietkom nagle brzuszki widać. A dziś się dowiedziałam, że kolejna w pracy w ciąży w 12-14 tyg.
AgaL trzymam już kciuki za kolejny cykl. Jeżeli chodzi o TSH to nie jest hormon tarczycy tyko przysadki. Hormony tarczycy to FT4 i FT3. Ja teraz 2 tyg. nie brałam leków i sprawdziłam. TSH 1.13 a FT4 na poziomie 10%. Więc pinie powrót do leków bo niskie FT4 oznacza kłopoty. Polecam wątek Z jakim TSH udało się wam zajść w ciążę. Dużo przydatnych informacji a Zwie to skarbnica wiedzy.
Edycik udanej imprezy.
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Aga widzę że niestety moje trzymanie kciuków nic nie dało. Ale jesteś na dobrej drodzę jeżeli pęcherzyki sąU mnie jeden się pojawił w tamtym cyklu i byłam prze szczęśliwa
Oby się udało w przyszłym cyklu.
Ruby tak się cieszę, że wymazy ok
Zazdroszczę popijania winka ja niestety nie mam z kim ponieważ mój M poszedł na noc do pracyA po za tym niezłe przeziębienie mnie wzięło. Przez weekend muszę się wykurować ponieważ od wtorku zaczyna mi się niezły kocioł w pracy i muszę być zdrowa.
@ jak nie było tak nie ma nie wiem co jest grane ale mogła by już przyjść to zaczęłabym nowy cykl z clo i wtedy może coś zaskoczy
Pozdrawiam was dziewczynki i życzę miłego wieczorkuAgaL lubi tę wiadomość
-
Agatia z chęcią bym wpadła naprawdę wielką
Jeżeli chodzi o dwie kreseczki to już straciłam nadzieje tempka spadła testy negatywne a jutro 17 dpo więc szanse są znikome. A jeżeli to nie ciąża to chcę @ żeby jak najszybciej rozpoczął się nowy cykl.
To ty dopiero od lutego zaczynasz stymulację? -
Kasia tak od lutego. W styczniu mam zrobić badania do 3 dc, w 9 dc mam przyjść na monitoring. Lekarka chce najpierw prześledzić cały cykl bez stymulacji i zobaczyć co i jak. No chyba, że hormony będą tak fatalne, że od razu stwierdzi co jest nie tak. No i w następnym cyklu będzie próbowała wykrzeaać coś z jajników, jak się uda. Dwa cykle wstecz miałam pęcherzyk 18 mm w 19 dc a cykl trwał 29 dni, więc pewnie nie pękł. Następnego cyklu nie monitorowałam bo cały czas mnie choróbsko dopadało, ale wg tempki owulka była. Noni teraz na monitorimgu w 15 dc zero nawet minimalnego pęcherzyka. Lekarka powiedziała, że poprzedni cykl też pewnie był bez owulki i mamnsibie głowy tempką nie zawracać bo to nie jest miarodajne.
Boję się tych hormonówbadanie wypadnie w święta więc obym sobie humoru nie popsuła
-
Agatia główka do góry ja hormony co jakieś 4 miesiące badam
Jestem dobrej myśli u ciebie i wierzę że będzie wszystko dobrze. A jeżeli chodzi o pęcherzyki to już ci wcześniej pisałamKurcze fajną masz lekarkę ja jak mojemu wspomniałam o monitoringu to on stwierdził że to jest nie potrzebne, mierzenie temp. to tylko wtedy jak sobie opracuję to do perfekcji ale przy moim nacisku powiedział że jeżeli przy pierwszym cyklu stymulowanym nic nie wyjdzie to przy drugim umówimy się na usg.
Ale ja mam jakieś dobre nastawienie mam wielkie nadzieje że się uda. Zobaczymy jak długo będzie mnie trzymać takie nastawienie
I naprawdę pamiętaj grunt to dobre nastawienieBędzie dobrze
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny