Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Wczoraj piłyście winko, a ja do 01:30 malowałam piernikiale zrobiłam wszystkie. Dzis u mnie winko wieczorkiem, w końcu mogę
Robiłam ostatnio wódkę na urodziny męża mam nadzieje ze wyjdzie dobra, za tydz. sie okaże
Dzis tez sie biorę za porządki na pierwszy strzał idzie prasowanie firan i mycie okien.
Cynamonku WSPANIAŁOŚCI KOCHANASpełniania Marzen :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 12:09
cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Cinnamonku kochany 100 lat i spełnienia marzeń.
Zatem pierogi z kapustą i grzybkami ulepione i całkiem niezłe wyszłyciasteczka pomarańczowo kardamonowe upieczone będę je jeszcze musiała ozdobić i chyba w przyszły weekend dopiec troszkę.
Generalnie po tym wszystkim byłoi padłam ze zmęczenia
nawet sprzątanie odpuściłam dziś a teraz leniuchujęmadzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Cynamonku- wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, szczęścia, radości ,wszystkiego naj, jutro będzie cudowny prezent : ), a zaraz później bociana życzę, żeby tylko troszkę na urodziny się spóźnił ; )
Ależ by mi się przydała taka Ruby w domu, co ma nieskończoną moc energii i szaleje z porządkami, pewnie już chata wylizana przedświątecznie? gratuluję wyników wymazu.
Agatia- plan jest to najważniejsze, a hormony też można wyprostować, niech rosną te pęcherzyki : )
Edycik-gratuluję wypieków i pierogów, ale bym zjadła sobie pierożka no i jeszcze jak przystało na dobrą żonę, prosto z kuchni mężem się zajęła
Ja Wam powiem, że dzisiaj cały dzień znowu jakbym była na karuzeli, mdli.
Byliśmy dzisiaj na występach sportowych u córki, kilka razy zmieniałam miejsce, bo coś mi śmierdziało, mam węch lepszy, niż mój pies, mój mąż się śmieje, że mogę dołączyć do zabaw w tropienie z psiakiem ; )
Najpierw czułam, że ktoś miał " wczorajszy oddech" po alkoholu, przesiadłam się i usiadłam obok wyperfumowanej babki czułam perfumy, krem,samą chemię, myślałam, że się porzygam, musiałam się przesiąść, a tam znowu drażniący zapach tym razem skórzanej torebki, i tak kilka razy, w końcu stanęłam z boku, rozpięłam stanik, aby nic nie uciskało żołądka i przetrwałam. Ten węch mnie zabija ostatnio.
A poza tym co chwilę się wzruszałam na tych występach, wycierałam tylko oczy, mąż się już ze mnie śmiał, pięknie moja córeczka występowała. Jest już taka duża, a ja nie wiem kiedy urosła, dopiero co wisiała mi przy cycku przez 2 lata, a teraz jest prawie mojego wzrostu : )
A teraz, czas na lody, nakarmię tego łobuza, może przestanie rozrabiać : )MamaTuśka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Cinnamonku Sisterko sto lat!
dużo uśmiechu,morza miłości,samego zdrowia i spełnienia marzeń....zwłaszcza tego jednego
wtedy mnie ciocia uczynisz;)
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Kochane moje dziękuję ślicznie za życzonka!!!
i przy tej okazji chciałam Wam podziękować, że jesteście ze mną, naprawdę jesteście dla mnie bliskie i nie wyobrażam sobie już dnia bez Was!
buziaki Kobietki i do jutra
:*
Ruby, madzikk, MamaTuśka, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeja
Edycik powodzeniazaśpiewaj też coś ładnego:P
Ja dzisiaj z młodą na Jarmark Bożonarodzeniowy do nas się wybieram, zakupimy jakąś ozdobę świąteczną , dobry chlebek i wrócimy do domu
Wczoraj miałam gości do późna i dałam się koleżance na wróżby znowu namówićwyszło mi że w marcu zajdę w ciążę i wczoraj jak uparcie powtarzałam sama to wszystko mi tak wychodziło, pytałam i jak zadałam pytanie ile lat ma moje dziecko to też dobrze stukało , a dzisiaj m obalił całe te wróżby bo jemu się wahadło w szklance w ogóle nie ruszało
a jak ja powtarzałam to mi zaczęło bzdury wystukiwać to chyba wczoraj siła wyobraźni tak zadziałała
Także tego wróżby są beeee
Paznokcie się trzymają ale dzisiaj będę robić podejście numer dwa bo muszę sprawdzić inne kolory
Cynamonie mam nadzieję, że imprezka bądź urodzinowe świętowanie zaliczasz do udanych, pochwał się co tam za prezenty dostałaśEdycik lubi tę wiadomość