Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć kochane
zacznę od tego że udało mi się wczoraj wziąść choinkę ,mąż podjechał autkiem po mnie i do domku
dziś rano obudziłam się z bólem gardła i ledwo wstałam do pracy - zimno mi i wszystkie kości mnie bolą nawet stopy
temperaturka 37.03 ...a @ dalej brak ale coś czuję że się zacznie
jak tak dalej pójdzie dzien przed wigilią będę leciała do ginekologa na monitoring
Cinnamonku wow ale cudo z tego psiaka -zakochałam się od pierwszego spojrzenia
Aguś cieszę się,że fajnie spędziałaś dzionek z mężem
agatia zdrówka dla młodego życzę.cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, wraca córka marnotrawna, przyjmiecie?
Przepraszam za mój ostatni stan, mam nadzieję, że szybko nie złapię kolejnego takiego doła.
Byliśmy u moich rodziców na weekend i dobrze mi tam było więc i humor się jakoś naprostował. No i perspektywa, że jeszcze tylko kilka dni do pracy i 3 tygodnie urlopu też mnie pozytywnie nastraja
Dziś jest 3 dzień po odstawieniu luteiny, marzę żeby @ szybko przyszła.
Podczytam Was przy kawie i odezwę się później
AgaL, MamaTuśka, Ejrene, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Witam Się poniedziałkowo:)
Edycik czyżby przeziębienie??:* nie daj się Kochana! a ten cykl nadchodzący też monitorujesz?
Majju witajjjjja też dziś trzeci dzień po odstawieniu luteiny, coś od wczoraj plamię, więc mam nadzieję, że to @ się rozwija. Czas zacząć nowy cykl
Zazdroszczę 3 tygodni wolnego....u mnie wprost przeciwnie strasznie dużopracy + ta perspektywa zmiany stanowiskaale dam radę
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
O widzisz Edycik czyli cykl stymulowany, super, zawsze większe szanse
ja ponownie pewnie w styczniu powtórzę stymulację.
To życzę Ci, by szybko się zaczął, żebyś nie musiała w same Święta biegać na monitoringi:*Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Cześć dziewczynki
Cinamon, no niemożliwie cudny ten psiak. Super!
Edycik, zdrówka życzę.
Majju, widzisz, z dołka się w końcu wyłazi, nie ma siły
U nas też szpital, małż leży pokonany bólem pleców. Podobno przeciążenie, ale jak go wczoraj ścięło to masakra! Wylądowaliśmy na Izbie Przyjęć wieczorem.
Wszyscy z jakimś wirusem łazimy, na szczęście katarowym.
U mnie ciekawostka, owulka w 11 dc (testy, śluz ból jajnika - 100%), a nie jak zawsze liczyłam w 14 czy 15. Tak więc następne starania z uwzględnieniem tej jakże "drobnej" zmiany. I z testami owulacyjnymi w ręce
Pozdrawiam wszystkiecinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Dziękuję Aguś :* też chcę by ten cykl się juz zaczął
a Ty dziś w pracy?
Oj tak.... i po tych ostatnich przebojach, mniej chętnie przychodzę, bo dalej nie wiem na czym stoję....Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Witam się poniedziałkowo
Normalnie czuję się jak.... Mamuśkamoje dziecko budziło się co godzinę-dwie, piszczało, siusiało i kupkało gdzie popadnie... Kawy!!! Poproszę kawę bo umrę
Edycik znów choroba??? No nie... Zdrówka :*
Agatia i dla Twojego dziecia też:*
Wiolu życzę poprawy, aby te mdłości opuściły
majju, Edycik, madzikk, AgaL, Wiola90, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Witaj MamaTuśka
To mówisz, że walczysz z owulacyjnym w tym cyklu? u mnie też owulka różnie od 11dc do 15dc
W przyszłym. Ten odpuszczony w szczególnych staraniach, do tego małżonek ledwo żywy, ruszać się nie może
Ale testy pokazały mi, że chyba za późno starania zaczynaliśmy. Ta owulka była mega wyraźna. Z bólem jajnika, śluzem i plamieniem, potwierdzona testem. Oby jeszcze takie były -
Znowu poniedzialek.
Oj Edycik, jak cie boli to chyba nie przeziebienie. Do swiat zostalo juz malo czasu, obyz wyzdrowiala, pewnie dlatego @ jeszcze nie przyszla. Duzo odpoczywaj.
Cinnamonku widze ze masz szkolenie posiadania potomstwa. Zycze duzo sily;) naprawde slodziak z niego.
Milego tygodnia, oby szybko zlecial:)
Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Witam się po weekendowo - nadrobiłam wszystko
Cynamon najlepszego :* Psiak cudny!
Edycik trzymam kciuki, żeby cykl się skończył jak najszybciej
Majju, Aguś chyba zaczniemy cykl razem, bo już czuję, że @ nadchodziPrzerwa była fajna, zebrałam siły na dalsze starania, więc czekam niecierpliwie żeby już się zaczęły
AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
No kochane własnie dostałam "komplement" od kolegi może zacytuję "marnie wyglądasz".Marzę by iśc do domku i położyć się bo ledwo chodzę.
madzikk dziękuję pomeczę się z dwa dni a jak nie minie to potem do lekarza idę.
Paryzetko to będą u Was świateczne gwałty jak zaczniesz nowy cyklAgaL, Paryzetka83, madzikk lubią tę wiadomość