Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Własnie miałam telefon od męża że jutro lub pojutrze mam iść do lekarza jak się źle czuję a nie męczyć się w pracy

jutro nie mogę bo muszę wydać 30 sztuk telefonów a w tym tu nikt mnie nie zastapi w dziale
ale chyba środa pójdę do internisty.
P.S.Chyba zaczynam nowy cykl bo zaczęłam plamić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 14:30
AgaL, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
majju kochana termoforka mi nie potrzeba od razu z dwoma kotami do łóżka i cieplej się robi.
Bardzo się cieszę,że ten długasny cykl się kończy skoro zaczęłam plamić chyba @ się rozkręci
i od 5 dnia Clostilbegyt ,udało mi się umówić na monitoring 21 i 23 grudnia.
majju, Mundek, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:majju kochana termoforka mi nie potrzeba od razu z dwoma kotami do łóżka i cieplej się robi.
Bardzo się cieszę,że ten długasny cykl się kończy skoro zaczęłam plamić chyba @ się rozkręci
i od 5 dnia Clostilbegyt ,udało mi się umówić na monitoring 21 i 23 grudnia.
To z grubej rury, super, w styczniu będą efekty
Edycik lubi tę wiadomość
-
Aga to 5 dzień po prawdopodobnej owulacji, więc nie ma szans na jakiekolwiek objawy, są tylko te cionszowe

Edycik nareszcie
Edycik, AgaL, Natalii00 lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Witam się cieplutko

Zaczynam najpierw od zyczonek
Cinnamonku najlepszosci
zdrówka, zdrówka i jeszcze raz pieniędzy 
Psiak jest cudowny, przeuroczy i sweetasny
niech zdrowo rośnie:-)
Jasminowa wspaniale usłyszeć stukot małego serduszka...ah rozmarzylam się
Dziewczyny chorujace... Zdrówka. Wygrzac się z kotami, termoforami i mezami
Madka oby te objawy cionszowe zamieniły się w ciążowe
madka, AgaL, Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
EwelinaaKa wrote:Aga tylko nas tutaj pozostałe nie pozarazaj

Ahahha EwelinaKaa nigdy w życiu
to Wy nas zarażajcie, oby to dla nas wszystkich były te ostatnie cykle
EwelinaaKa, madka lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
Jeszcze tylko godzina i do domku. Po weekendzie dzieci znowu niegrzeczne, hałaśliwe. Zmęczona jestem nieźle. Jeszcze tylko na świetlicę po Młodego i już będę w ciepłym domku.29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnyWitam się i ja
powoli odżywam i mam nadzieję że wrócę do rytmu widzenia się z wami bo strasznie tęsknię!! samo szybkie czytanie to nie to samo co gadanie z wami.
Widzę że uzbierał się grupka rozpoczynająca nowy cykl to mnie poproszę zapisać
w końcu zakończyłam tasiemca
a to oznacza że jeżeli nie trafi mi się znów cykl bez owulacyjny to w święta będę tylko w łóżku siedzieć a na urodzinki testy
Oj to byłby cudowny prezent
AgaL, Jasminowa, madzikk, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się i ja

Mam nadzieję, że nie zapomniałyście o mnie jeszcze, cały dzień w końcu się nie odzywałam!
Od rana w rozjazdach, mama z siostrą przyjechały i byłyśmy na zakupach kilka godzin potem mamie zrobiłam paznokcie i właśnie pojechały
Edycik biedulko zdrówkaaaaa,coś cię łapie często ostatnio...no i powodzenia w owym cyklu kochana
choinka cudna - widziałam- warto było 
Cynamon a to docelowo będzie piesek typowo domowy czy jak?
Jaśminowa cudne wieści , oby tylko szybko do 11 zleciało i wolne
Madka ciesz się kochana stanem cionszowym i czekam aż zmieni się w ciążowy pełną para;)
Aga jakaś ty kochana hojna , nie rozdawaj tak @ naprawo i lewo zostaw dla mnie na koniec grudnia, w styczniu może też do stymulacji podejdę
A ja wyniki mam i przeszło mi przez głowę żeby jutro się jakoś wkręcić do lekarza, że szybciej zabieg i staranka może jeszcze wyjdą, ale z drugiej strony mam to w nosie, poczekam sobie do tego 22 i przynajmniej wiem, że grudzień mam luźny na maksa
Majuu córko marnotrawna witaj z powrotem
no to życzę szybkiego rozpoczęcia cyklu
Edycik, AgaL, madka, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzyli jednak ktoś zauważył że mnie nie ma k... a myślałam że nikt nie zauważy i szybko niepostrzeżenie wrócę
Umówiłam się na jutro do fryzjera - pora zrobić metamorfozę tylko podobno nie robi się nic z włosami jak jest @ bo nie wyjdzie i szlak co zrobić?
Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Czyli jednak ktoś zauważył że mnie nie ma k... a myślałam że nikt nie zauważy i szybko niepostrzeżenie wrócę
Umówiłam się na jutro do fryzjera - pora zrobić metamorfozę tylko podobno nie robi się nic z włosami jak jest @ bo nie wyjdzie i szlak co zrobić?
to nie prawda, też o to kiedyś pytałam przed dekoloryzacją i zeszło czarne także śmiało ciśnij na metamorfozę i czekamy na efekty wiesz gdzie
-
nick nieaktualny