X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Edycik super pomysł ;) Ty do 15...a ja do 16 :( buuu....

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie miałam telefon od męża że jutro lub pojutrze mam iść do lekarza jak się źle czuję a nie męczyć się w pracy :(
    jutro nie mogę bo muszę wydać 30 sztuk telefonów a w tym tu nikt mnie nie zastapi w dziale :( ale chyba środa pójdę do internisty.

P.S.Chyba zaczynam nowy cykl bo zaczęłam plamić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 14:30

AgaL, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik, to wygrzej się dziś pod kołderką. Termofor i do wyrka.
    Chyba dobrze, że ten długaśny cykl się zakończył co nie? Też już marzę o @, możesz mnie zarazić :)

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju kochana termoforka mi nie potrzeba od razu z dwoma kotami do łóżka i cieplej się robi.
    Bardzo się cieszę,że ten długasny cykl się kończy skoro zaczęłam plamić chyba @ się rozkręci :) i od 5 dnia Clostilbegyt ,udało mi się umówić na monitoring 21 i 23 grudnia.

majju, Mundek, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    majju kochana termoforka mi nie potrzeba od razu z dwoma kotami do łóżka i cieplej się robi.
    Bardzo się cieszę,że ten długasny cykl się kończy skoro zaczęłam plamić chyba @ się rozkręci :) i od 5 dnia Clostilbegyt ,udało mi się umówić na monitoring 21 i 23 grudnia.

To z grubej rury, super, w styczniu będą efekty :)

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to 5 dzień po prawdopodobnej owulacji, więc nie ma szans na jakiekolwiek objawy, są tylko te cionszowe :-)

Edycik nareszcie :-)

Edycik, AgaL, Natalii00 lubią tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się cieplutko :-)

Zaczynam najpierw od zyczonek :-) Cinnamonku najlepszosci :-) zdrówka, zdrówka i jeszcze raz pieniędzy :-)
    Psiak jest cudowny, przeuroczy i sweetasny :-D niech zdrowo rośnie:-)

Jasminowa wspaniale usłyszeć stukot małego serduszka...ah rozmarzylam się :-)

Dziewczyny chorujace... Zdrówka. Wygrzac się z kotami, termoforami i mezami :-)

Madka oby te objawy cionszowe zamieniły się w ciążowe :-)

madka, AgaL, Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

2da6343587.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju, Edycik zarażam, żeby cykle się rozpoczęły.... :)

Edycik lubi tę wiadomość

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga tylko nas tutaj pozostałe nie pozarazaj :-)

madka lubi tę wiadomość

2da6343587.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wspaniałe wiadomości :) ja mam usg genetyczne dzień po Tobie, 12 stycznia :)

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • madka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa wrote:

No właśnie! :-D

AgaL lubi tę wiadomość

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• AgaL Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa wrote:

Ahahha EwelinaKaa nigdy w życiu :):) to Wy nas zarażajcie, oby to dla nas wszystkich były te ostatnie cykle

EwelinaaKa, madka lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze tylko godzina i do domku. Po weekendzie dzieci znowu niegrzeczne, hałaśliwe. Zmęczona jestem nieźle. Jeszcze tylko na świetlicę po Młodego i już będę w ciepłym domku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :) powoli odżywam i mam nadzieję że wrócę do rytmu widzenia się z wami bo strasznie tęsknię!! samo szybkie czytanie to nie to samo co gadanie z wami.
    Widzę że uzbierał się grupka rozpoczynająca nowy cykl to mnie poproszę zapisać ;) hura.gif w końcu zakończyłam tasiemca ;) a to oznacza że jeżeli nie trafi mi się znów cykl bez owulacyjny to w święta będę tylko w łóżku siedzieć a na urodzinki testy ;) Oj to byłby cudowny prezent

AgaL, Jasminowa, madzikk, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)

Mam nadzieję, że nie zapomniałyście o mnie jeszcze, cały dzień w końcu się nie odzywałam! :D

Od rana w rozjazdach, mama z siostrą przyjechały i byłyśmy na zakupach kilka godzin potem mamie zrobiłam paznokcie i właśnie pojechały :)

Edycik biedulko zdrówkaaaaa,coś cię łapie często ostatnio...no i powodzenia w owym cyklu kochana ;) choinka cudna - widziałam- warto było ;)

Cynamon a to docelowo będzie piesek typowo domowy czy jak?

Jaśminowa cudne wieści , oby tylko szybko do 11 zleciało i wolne ;)

Madka ciesz się kochana stanem cionszowym i czekam aż zmieni się w ciążowy pełną para;)

Aga jakaś ty kochana hojna , nie rozdawaj tak @ naprawo i lewo zostaw dla mnie na koniec grudnia, w styczniu może też do stymulacji podejdę :)

A ja wyniki mam i przeszło mi przez głowę żeby jutro się jakoś wkręcić do lekarza, że szybciej zabieg i staranka może jeszcze wyjdą, ale z drugiej strony mam to w nosie, poczekam sobie do tego 22 i przynajmniej wiem, że grudzień mam luźny na maksa ;)

Majuu córko marnotrawna witaj z powrotem ;) no to życzę szybkiego rozpoczęcia cyklu :)

Edycik, AgaL, madka, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka no wracaj do nas na cały etat bo taka 1/4 to za mało zdecydowanie dla nas ;)

katiuszaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli jednak ktoś zauważył że mnie nie ma k... a myślałam że nikt nie zauważy i szybko niepostrzeżenie wrócę ;) Umówiłam się na jutro do fryzjera - pora zrobić metamorfozę tylko podobno nie robi się nic z włosami jak jest @ bo nie wyjdzie i szlak co zrobić?

Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Czyli jednak ktoś zauważył że mnie nie ma k... a myślałam że nikt nie zauważy i szybko niepostrzeżenie wrócę ;) Umówiłam się na jutro do fryzjera - pora zrobić metamorfozę tylko podobno nie robi się nic z włosami jak jest @ bo nie wyjdzie i szlak co zrobić?

to nie prawda, też o to kiedyś pytałam przed dekoloryzacją i zeszło czarne także śmiało ciśnij na metamorfozę i czekamy na efekty wiesz gdzie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    to nie prawda, też o to kiedyś pytałam przed dekoloryzacją i zeszło czarne także śmiało ciśnij na metamorfozę i czekamy na efekty wiesz gdzie ;)

Wiem wiem ;)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszkaa fajnie,że jesteś :*

Ruby jak wyszły pazurki mamy?

Ja już w domku mąż zrobił mi herbatkę z cytryną i kazał leżeć.Mierzyłam temperaturę mam 37.5 nie tak strasznie tyle,że jestem zmęczona.

‹‹ 979 980 981 982 983 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ