Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Edycik super pomysł ;) Ty do 15...a ja do 16 :( buuu....

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie miałam telefon od męża że jutro lub pojutrze mam iść do lekarza jak się źle czuję a nie męczyć się w pracy :(
    jutro nie mogę bo muszę wydać 30 sztuk telefonów a w tym tu nikt mnie nie zastapi w dziale :( ale chyba środa pójdę do internisty.

P.S.Chyba zaczynam nowy cykl bo zaczęłam plamić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 14:30

AgaL, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik, to wygrzej się dziś pod kołderką. Termofor i do wyrka.
    Chyba dobrze, że ten długaśny cykl się zakończył co nie? Też już marzę o @, możesz mnie zarazić :)

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju kochana termoforka mi nie potrzeba od razu z dwoma kotami do łóżka i cieplej się robi.
    Bardzo się cieszę,że ten długasny cykl się kończy skoro zaczęłam plamić chyba @ się rozkręci :) i od 5 dnia Clostilbegyt ,udało mi się umówić na monitoring 21 i 23 grudnia.

majju, Mundek, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    majju kochana termoforka mi nie potrzeba od razu z dwoma kotami do łóżka i cieplej się robi.
    Bardzo się cieszę,że ten długasny cykl się kończy skoro zaczęłam plamić chyba @ się rozkręci :) i od 5 dnia Clostilbegyt ,udało mi się umówić na monitoring 21 i 23 grudnia.

To z grubej rury, super, w styczniu będą efekty :)

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to 5 dzień po prawdopodobnej owulacji, więc nie ma szans na jakiekolwiek objawy, są tylko te cionszowe :-)

Edycik nareszcie :-)

Edycik, AgaL, Natalii00 lubią tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się cieplutko :-)

Zaczynam najpierw od zyczonek :-) Cinnamonku najlepszosci :-) zdrówka, zdrówka i jeszcze raz pieniędzy :-)
    Psiak jest cudowny, przeuroczy i sweetasny :-D niech zdrowo rośnie:-)

Jasminowa wspaniale usłyszeć stukot małego serduszka...ah rozmarzylam się :-)

Dziewczyny chorujace... Zdrówka. Wygrzac się z kotami, termoforami i mezami :-)

Madka oby te objawy cionszowe zamieniły się w ciążowe :-)

madka, AgaL, Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

2da6343587.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju, Edycik zarażam, żeby cykle się rozpoczęły.... :)

Edycik lubi tę wiadomość

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga tylko nas tutaj pozostałe nie pozarazaj :-)

madka lubi tę wiadomość

2da6343587.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wspaniałe wiadomości :) ja mam usg genetyczne dzień po Tobie, 12 stycznia :)

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • madka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa wrote:

No właśnie! :-D

AgaL lubi tę wiadomość

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• AgaL Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa wrote:

Ahahha EwelinaKaa nigdy w życiu :):) to Wy nas zarażajcie, oby to dla nas wszystkich były te ostatnie cykle

EwelinaaKa, madka lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze tylko godzina i do domku. Po weekendzie dzieci znowu niegrzeczne, hałaśliwe. Zmęczona jestem nieźle. Jeszcze tylko na świetlicę po Młodego i już będę w ciepłym domku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :) powoli odżywam i mam nadzieję że wrócę do rytmu widzenia się z wami bo strasznie tęsknię!! samo szybkie czytanie to nie to samo co gadanie z wami.
    Widzę że uzbierał się grupka rozpoczynająca nowy cykl to mnie poproszę zapisać ;) hura.gif w końcu zakończyłam tasiemca ;) a to oznacza że jeżeli nie trafi mi się znów cykl bez owulacyjny to w święta będę tylko w łóżku siedzieć a na urodzinki testy ;) Oj to byłby cudowny prezent

AgaL, Jasminowa, madzikk, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)

Mam nadzieję, że nie zapomniałyście o mnie jeszcze, cały dzień w końcu się nie odzywałam! :D

Od rana w rozjazdach, mama z siostrą przyjechały i byłyśmy na zakupach kilka godzin potem mamie zrobiłam paznokcie i właśnie pojechały :)

Edycik biedulko zdrówkaaaaa,coś cię łapie często ostatnio...no i powodzenia w owym cyklu kochana ;) choinka cudna - widziałam- warto było ;)

Cynamon a to docelowo będzie piesek typowo domowy czy jak?

Jaśminowa cudne wieści , oby tylko szybko do 11 zleciało i wolne ;)

Madka ciesz się kochana stanem cionszowym i czekam aż zmieni się w ciążowy pełną para;)

Aga jakaś ty kochana hojna , nie rozdawaj tak @ naprawo i lewo zostaw dla mnie na koniec grudnia, w styczniu może też do stymulacji podejdę :)

A ja wyniki mam i przeszło mi przez głowę żeby jutro się jakoś wkręcić do lekarza, że szybciej zabieg i staranka może jeszcze wyjdą, ale z drugiej strony mam to w nosie, poczekam sobie do tego 22 i przynajmniej wiem, że grudzień mam luźny na maksa ;)

Majuu córko marnotrawna witaj z powrotem ;) no to życzę szybkiego rozpoczęcia cyklu :)

Edycik, AgaL, madka, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka no wracaj do nas na cały etat bo taka 1/4 to za mało zdecydowanie dla nas ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli jednak ktoś zauważył że mnie nie ma k... a myślałam że nikt nie zauważy i szybko niepostrzeżenie wrócę ;) Umówiłam się na jutro do fryzjera - pora zrobić metamorfozę tylko podobno nie robi się nic z włosami jak jest @ bo nie wyjdzie i szlak co zrobić?

Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Czyli jednak ktoś zauważył że mnie nie ma k... a myślałam że nikt nie zauważy i szybko niepostrzeżenie wrócę ;) Umówiłam się na jutro do fryzjera - pora zrobić metamorfozę tylko podobno nie robi się nic z włosami jak jest @ bo nie wyjdzie i szlak co zrobić?

to nie prawda, też o to kiedyś pytałam przed dekoloryzacją i zeszło czarne także śmiało ciśnij na metamorfozę i czekamy na efekty wiesz gdzie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    to nie prawda, też o to kiedyś pytałam przed dekoloryzacją i zeszło czarne także śmiało ciśnij na metamorfozę i czekamy na efekty wiesz gdzie ;)

Wiem wiem ;)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszkaa fajnie,że jesteś :*

Ruby jak wyszły pazurki mamy?

Ja już w domku mąż zrobił mi herbatkę z cytryną i kazał leżeć.Mierzyłam temperaturę mam 37.5 nie tak strasznie tyle,że jestem zmęczona.

‹‹ 979 980 981 982 983 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ