Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Własnie miałam telefon od męża że jutro lub pojutrze mam iść do lekarza jak się źle czuję a nie męczyć się w pracy
jutro nie mogę bo muszę wydać 30 sztuk telefonów a w tym tu nikt mnie nie zastapi w dzialeale chyba środa pójdę do internisty.
P.S.Chyba zaczynam nowy cykl bo zaczęłam plamićWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 14:30
AgaL, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
majju kochana termoforka mi nie potrzeba od razu z dwoma kotami do łóżka i cieplej się robi.
Bardzo się cieszę,że ten długasny cykl się kończy skoro zaczęłam plamić chyba @ się rozkręcii od 5 dnia Clostilbegyt ,udało mi się umówić na monitoring 21 i 23 grudnia.
majju, Mundek, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:majju kochana termoforka mi nie potrzeba od razu z dwoma kotami do łóżka i cieplej się robi.
Bardzo się cieszę,że ten długasny cykl się kończy skoro zaczęłam plamić chyba @ się rozkręcii od 5 dnia Clostilbegyt ,udało mi się umówić na monitoring 21 i 23 grudnia.
To z grubej rury, super, w styczniu będą efektyEdycik lubi tę wiadomość
-
Aga to 5 dzień po prawdopodobnej owulacji, więc nie ma szans na jakiekolwiek objawy, są tylko te cionszowe
Edycik nareszcieEdycik, AgaL, Natalii00 lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Witam się cieplutko
Zaczynam najpierw od zyczonekCinnamonku najlepszosci
zdrówka, zdrówka i jeszcze raz pieniędzy
Psiak jest cudowny, przeuroczy i sweetasnyniech zdrowo rośnie:-)
Jasminowa wspaniale usłyszeć stukot małego serduszka...ah rozmarzylam się
Dziewczyny chorujace... Zdrówka. Wygrzac się z kotami, termoforami i mezami
Madka oby te objawy cionszowe zamieniły się w ciążowe
madka, AgaL, Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
EwelinaaKa wrote:Aga tylko nas tutaj pozostałe nie pozarazaj
Ahahha EwelinaKaa nigdy w życiuto Wy nas zarażajcie, oby to dla nas wszystkich były te ostatnie cykle
EwelinaaKa, madka lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Jeszcze tylko godzina i do domku. Po weekendzie dzieci znowu niegrzeczne, hałaśliwe. Zmęczona jestem nieźle. Jeszcze tylko na świetlicę po Młodego i już będę w ciepłym domku.29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnyWitam się i ja
powoli odżywam i mam nadzieję że wrócę do rytmu widzenia się z wami bo strasznie tęsknię!! samo szybkie czytanie to nie to samo co gadanie z wami.
Widzę że uzbierał się grupka rozpoczynająca nowy cykl to mnie poproszę zapisaćw końcu zakończyłam tasiemca
a to oznacza że jeżeli nie trafi mi się znów cykl bez owulacyjny to w święta będę tylko w łóżku siedzieć a na urodzinki testy
Oj to byłby cudowny prezent
AgaL, Jasminowa, madzikk, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się i ja
Mam nadzieję, że nie zapomniałyście o mnie jeszcze, cały dzień w końcu się nie odzywałam!
Od rana w rozjazdach, mama z siostrą przyjechały i byłyśmy na zakupach kilka godzin potem mamie zrobiłam paznokcie i właśnie pojechały
Edycik biedulko zdrówkaaaaa,coś cię łapie często ostatnio...no i powodzenia w owym cyklu kochanachoinka cudna - widziałam- warto było
Cynamon a to docelowo będzie piesek typowo domowy czy jak?
Jaśminowa cudne wieści , oby tylko szybko do 11 zleciało i wolne
Madka ciesz się kochana stanem cionszowym i czekam aż zmieni się w ciążowy pełną para;)
Aga jakaś ty kochana hojna , nie rozdawaj tak @ naprawo i lewo zostaw dla mnie na koniec grudnia, w styczniu może też do stymulacji podejdę
A ja wyniki mam i przeszło mi przez głowę żeby jutro się jakoś wkręcić do lekarza, że szybciej zabieg i staranka może jeszcze wyjdą, ale z drugiej strony mam to w nosie, poczekam sobie do tego 22 i przynajmniej wiem, że grudzień mam luźny na maksa
Majuu córko marnotrawna witaj z powrotemno to życzę szybkiego rozpoczęcia cyklu
Edycik, AgaL, madka, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzyli jednak ktoś zauważył że mnie nie ma k... a myślałam że nikt nie zauważy i szybko niepostrzeżenie wrócę
Umówiłam się na jutro do fryzjera - pora zrobić metamorfozę tylko podobno nie robi się nic z włosami jak jest @ bo nie wyjdzie i szlak co zrobić?
Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Czyli jednak ktoś zauważył że mnie nie ma k... a myślałam że nikt nie zauważy i szybko niepostrzeżenie wrócę
Umówiłam się na jutro do fryzjera - pora zrobić metamorfozę tylko podobno nie robi się nic z włosami jak jest @ bo nie wyjdzie i szlak co zrobić?
to nie prawda, też o to kiedyś pytałam przed dekoloryzacją i zeszło czarne także śmiało ciśnij na metamorfozę i czekamy na efekty wiesz gdzie -
nick nieaktualny