Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:katiuszkaa fajnie,że jesteś :*
Ruby jak wyszły pazurki mamy?
Ja już w domku mąż zrobił mi herbatkę z cytryną i kazał leżeć.Mierzyłam temperaturę mam 37.5 nie tak strasznie tyle,że jestem zmęczona.
Edycik mama ma strasznie zniszczone ręce i paznokcie więc dałyśmy taki brąz żeby w miarę jakoś wyglądały, wyszło całkiem ok ale z jej trybem życia nie wiem jak długo wytrzymają, jak tydzień to mogę zaliczyć sukces ;P
Kuruj się :*Edycik lubi tę wiadomość
-
Witam wieczorkiem.
Zaliczyliśmy z małżem tour po lekarzach, bo rano ledwo wstał z łóżka. Leków dostał trochę, wygląda to na postrzał i siedzi w domu do piątku. Śmiejemy się, że nic robić nie może a tu tyle roboty by się znalazło od okien począwszy
No ale nic, cierpi, to widać.
Ja w tym cyklu ekspresowo lecęjuż 2 dni po owulce. Ale naprawdę, jak się nie obserwowałam na wszystkie strony to owu przyszła taaaka, że trudno było przeoczyć, choćbym chciała.
Edycik, kuruj się, kuruj
Majju, Aga, Paryzetko nowego cyklu życzę szybko i żeby to był TEN
Jaśmiowa super, że takie cudne wrażenia macie w grudniu. Piękny czas:)
Ruby, ja widzę, że Ty niedługo całą rodzinę pomalujesz. Rozumiem, że są już zapisy na styczeń
A ktoś w ogóle w grudniu testuje? Bo nie wiem, za kogo kciuki trzymać? Madka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 19:02
Jasminowa, madka lubią tę wiadomość
-
Kochane babeczki- dziękuję wszystkim za ciepłe słowa : )
Chorowitym- zdrówka życzę, a nowym cyklom- gola w tym cyklu,
Majju- Tobie szybkiego rozpoczęcia nowego cyklu,
Katiuszka- nie dość, że do fryzjera nie wolno w czasie @ to, żeby Ci do głowy nie przyszło ciasta piec, nie wyrośnie ; ) moja Szwagierka jest święcie przekonana, że to prawda i jak ma @ to mąż drożdżówkę wyrabia : )
Cynamon- jak tam Twoja psia dzidzia? mocno rozrabia?
Acha, no i wstyd się przyznać, ale zrobiłam wczoraj 60 pierogów z kap i grzybami, wszystkie ugotowaliśmy i zjedliśmy na kolację wczoraj, więc lepienie świąteczne jeszcze przede mną : ) a jakie to dobre było mniammmmadka, Edycik, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
MamaTuśka nieśmiało proszę o te kciuki, chociaż boję się, że zanim zatestuję to @ mnie nawiedzi. Zdrówka dla Męża!
Jasminowa wow! Masz siłę Kobieto! BRAWO TY!
Edycik kuruj się!MamaTuśka, Jasminowa lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Jaśminowa super super wieści. Piękne chwile teraz przeżywasz
No i pierożki musiały być super jak z takim apetytem były zjedzone
MamaTuśka zdrówka dla męża życzęNo i mam nadzieje że owulka była owocna i prezencik na święta będzie wyjątkowy
Ruby rozkręcasz się widzę z pazurkami
Edycik kuruj się, wyleż, wypoć no i niech mężuś rozgrzewaŻyczę bardzo dużo zdrówka
U mnie dziewczyny chałupka wysprzątanaWięc święta praktycznie mam już w domu w sobotę tylko choineczkę ubrać i będzie cudnie. Tylko szkoda że na święta mnie w domciu nie będzie i choinką się nie nacieszę.
Życzę miłego wieczorku kochane :*Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Edycik zdrowiej. Niech Cię te kociaki dobrze wygrzeją
Agatia zdrówka dla synka.
Jasminowa super wiadomości. Już 2 cm. Super
Cinnamonku super piesek
Madka u mnie też jakoś 4-5 dni po owulacji. Nie mierzyłam tempki więc pewna co do dnia nie jestem. Przewidywana @ 23 grudnia więc idziemy chyba łeb w łeb.
U mnie w pracy ze związków dostaliśmy zestawy ręczników na Święta a z drugich bony które gdzieś zapodziałam. W lidlu z moim P kupiliśmy puzzle 400 szt. będzie wesoło. Potem chcę je zawiesić na ścianie.
madka, Paryzetka83, Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Kjopa trzymamy się razem
A co do puzzli to uwielbiam. Nasz Młody od małego puzzle kocha, więc raz na jakiś czas kupujemy nową 500 i rodzinnie układamy. 2-3 h i z głowy
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnyNoooo czego dzisiaj nie kupiłam to zamówiłam na allegro i miejmy nadzieję, że prezenty dotrą przed gwiazdką
chorym - zdrówka, połamanym - poskładania, powoulacyjnym- zaciążenia i melduję się jutro z samego rana z pracy
A ja wstyd się przyznać ale nie wiem kiedy będzie/była owulka bo nawet testu nie mam w domu więc u mnie totalne bajlando
Dobranoc kobietyKasia1407, madka, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
dzien dobry
zwlekłam się z łóżka do pracy, dalej plamię ale @ się nie rozkręciła jeszcze
czuję się troszkę lepiej ale gardło boli dalej chyba skończy się tak,że pójdę do lekarza w tygodniu
Ruby to totalne bajlando u Ciebie to dobry pomysłwięcej przyjemności i mniej stresów
Kjopa fajne prezenty ze związków te ręczniki i bonyteż dostałam bon ze związków na 100zł.
Kasia1407 Ty już masz czyściutko to ino na święta czekaćteż muszę domek ogarnąć.
Jaśminowa fajnie wyszło z tymi pierogami u Was, czyli kolejne lepienie przed Tobą.Jasminowa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry :*
Ruby- ale z Ciebie luzak w tym cykluZazdroszczę Twojej mamie - też by mi się ktoś z taką maszyną do pazurków przydał szczególnie pzed świętami
Katiuszka - dobrze, że wróciłaś :*
Edycik- życzę dużo zdrówka, jak się dzisiaj czujesz?
Widzę, że u Was przygotowania do świąt pełną parą, a ja poza prezentami nie zrobiłam jeszcze nicPorządek względny jest, ale choinki brak, bo najpierw mój luby chce okna umyć - może dzisiaj mu się uda
Miłego dnia, lecę do pracy8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka dziękuję,że pytasz.No mąż wczoraj zatroszczył się o mnie odrazu jak przyszłam z pracy do łóżka,gorąca herbatka i theraflu na przeziebienie i troszkę mi lepiej,tylko gardł boli dalej.
Kochana skoro masz już prezenty to połowa sukcesuale za ubieranie choinki bierz się
-
Edycik to dobry mąż, że tak zadbał o Ciebie
A choinka już za chwilę, najpierw okna
Przez jaką stronę wrzucałaś zdjęcia, bo nie pamiętam, a chciałam się pochwalić co sobie uszyłam na choinkęEdycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualnyParyzetka pokazywarka.pl pzrez to zdaje sie mozna
czekamy!
Ja bylam wlasnie kupic jakas ozdobe bo u nas w biurze akcja charytatywnawiec zakupilam taki pojemnik/doniczke metalowy malowany na zloto-brazowy kolor i jakies obrazki na tym, takie sobie ale wspomoc trzeba
-
Lampka
http://static.pokazywarka.pl/i/6204283/596913/img-20151214-222735.jpg
I ozdoby, szyte ręcznie
http://static.pokazywarka.pl/i/6204283/812258/img-20151213-210546.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 08:14
Edycik, madzikk, majju, Ejrene, MamaTuśka, cinnamon cookie, Jasminowa, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualnyParyzetka super, ja wlasnie chce teakie cos zrobic w takim duzym wazonie i szyszki wrzucic do tego
dajesz dalej!
edit: ozdoby cudne! czyæby nowa maszyna uzyta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 08:15
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Paryzetka cudne te ozdoby:-)
Ja dziś robię krzywą cukrowa, mdli mnie niemiłosiernie.
Czekam na pierwdza @ po poronieniu, dziś 29dc i nic:-(Paryzetka83 lubi tę wiadomość