X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    katiuszkaa fajnie,że jesteś :*

Ruby jak wyszły pazurki mamy?

Ja już w domku mąż zrobił mi herbatkę z cytryną i kazał leżeć.Mierzyłam temperaturę mam 37.5 nie tak strasznie tyle,że jestem zmęczona.

Edycik mama ma strasznie zniszczone ręce i paznokcie więc dałyśmy taki brąz żeby w miarę jakoś wyglądały, wyszło całkiem ok ale z jej trybem życia nie wiem jak długo wytrzymają, jak tydzień to mogę zaliczyć sukces ;P

Kuruj się :*

Edycik lubi tę wiadomość

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorkiem.

Zaliczyliśmy z małżem tour po lekarzach, bo rano ledwo wstał z łóżka. Leków dostał trochę, wygląda to na postrzał i siedzi w domu do piątku. Śmiejemy się, że nic robić nie może a tu tyle roboty by się znalazło od okien począwszy ;)
    No ale nic, cierpi, to widać.

Ja w tym cyklu ekspresowo lecę ;) już 2 dni po owulce. Ale naprawdę, jak się nie obserwowałam na wszystkie strony to owu przyszła taaaka, że trudno było przeoczyć, choćbym chciała.

Edycik, kuruj się, kuruj :)

Majju, Aga, Paryzetko nowego cyklu życzę szybko i żeby to był TEN ;)

Jaśmiowa super, że takie cudne wrażenia macie w grudniu. Piękny czas:)

Ruby, ja widzę, że Ty niedługo całą rodzinę pomalujesz :). Rozumiem, że są już zapisy na styczeń :)

A ktoś w ogóle w grudniu testuje? Bo nie wiem, za kogo kciuki trzymać? Madka? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 19:02

Jasminowa, madka lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane babeczki- dziękuję wszystkim za ciepłe słowa : )

Chorowitym- zdrówka życzę, a nowym cyklom- gola w tym cyklu,
    Majju- Tobie szybkiego rozpoczęcia nowego cyklu,

Katiuszka- nie dość, że do fryzjera nie wolno w czasie @ to, żeby Ci do głowy nie przyszło ciasta piec, nie wyrośnie ; ) moja Szwagierka jest święcie przekonana, że to prawda i jak ma @ to mąż drożdżówkę wyrabia : )

Cynamon- jak tam Twoja psia dzidzia? mocno rozrabia?

Acha, no i wstyd się przyznać, ale zrobiłam wczoraj 60 pierogów z kap i grzybami, wszystkie ugotowaliśmy i zjedliśmy na kolację wczoraj, więc lepienie świąteczne jeszcze przede mną : ) a jakie to dobre było mniammm

madka, Edycik, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka nieśmiało proszę o te kciuki, chociaż boję się, że zanim zatestuję to @ mnie nawiedzi. Zdrówka dla Męża!

Jasminowa wow! Masz siłę Kobieto! BRAWO TY!

Edycik kuruj się!

MamaTuśka, Jasminowa lubią tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa super super wieści. Piękne chwile teraz przeżywasz :) No i pierożki musiały być super jak z takim apetytem były zjedzone :)

MamaTuśka zdrówka dla męża życzę :) No i mam nadzieje że owulka była owocna i prezencik na święta będzie wyjątkowy :)

Ruby rozkręcasz się widzę z pazurkami :)

Edycik kuruj się, wyleż, wypoć no i niech mężuś rozgrzewa :) Życzę bardzo dużo zdrówka :)

U mnie dziewczyny chałupka wysprzątana :) Więc święta praktycznie mam już w domu w sobotę tylko choineczkę ubrać i będzie cudnie. Tylko szkoda że na święta mnie w domciu nie będzie i choinką się nie nacieszę.

Życzę miłego wieczorku kochane :*

Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik zdrowiej. Niech Cię te kociaki dobrze wygrzeją :-)

Agatia zdrówka dla synka.

Jasminowa super wiadomości. Już 2 cm. Super :-)

Cinnamonku super piesek :-)

Madka u mnie też jakoś 4-5 dni po owulacji. Nie mierzyłam tempki więc pewna co do dnia nie jestem. Przewidywana @ 23 grudnia więc idziemy chyba łeb w łeb.

U mnie w pracy ze związków dostaliśmy zestawy ręczników na Święta a z drugich bony które gdzieś zapodziałam :-/ :-P. W lidlu z moim P kupiliśmy puzzle 400 szt. będzie wesoło. Potem chcę je zawiesić na ścianie.

madka, Paryzetka83, Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • madka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa trzymamy się razem :-) A co do puzzli to uwielbiam. Nasz Młody od małego puzzle kocha, więc raz na jakiś czas kupujemy nową 500 i rodzinnie układamy. 2-3 h i z głowy :-)

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooo czego dzisiaj nie kupiłam to zamówiłam na allegro i miejmy nadzieję, że prezenty dotrą przed gwiazdką ;)

chorym - zdrówka, połamanym - poskładania, powoulacyjnym- zaciążenia i melduję się jutro z samego rana z pracy ;)

A ja wstyd się przyznać ale nie wiem kiedy będzie/była owulka bo nawet testu nie mam w domu więc u mnie totalne bajlando ;)

Dobranoc kobiety :)

Kasia1407, madka, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry

zwlekłam się z łóżka do pracy, dalej plamię ale @ się nie rozkręciła jeszcze
    czuję się troszkę lepiej ale gardło boli dalej chyba skończy się tak,że pójdę do lekarza w tygodniu

Ruby to totalne bajlando u Ciebie to dobry pomysł :P więcej przyjemności i mniej stresów :)

Kjopa fajne prezenty ze związków te ręczniki i bony :) też dostałam bon ze związków na 100zł.

Kasia1407 Ty już masz czyściutko to ino na święta czekać :) też muszę domek ogarnąć.

Jaśminowa fajnie wyszło z tymi pierogami u Was, czyli kolejne lepienie przed Tobą.

Jasminowa lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :*

Ruby- ale z Ciebie luzak w tym cyklu ;) Zazdroszczę Twojej mamie - też by mi się ktoś z taką maszyną do pazurków przydał szczególnie pzed świętami :)

Katiuszka - dobrze, że wróciłaś :*

Edycik- życzę dużo zdrówka, jak się dzisiaj czujesz?
    Widzę, że u Was przygotowania do świąt pełną parą, a ja poza prezentami nie zrobiłam jeszcze nic :( Porządek względny jest, ale choinki brak, bo najpierw mój luby chce okna umyć - może dzisiaj mu się uda :)
    Miłego dnia, lecę do pracy :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka dziękuję,że pytasz.No mąż wczoraj zatroszczył się o mnie odrazu jak przyszłam z pracy do łóżka,gorąca herbatka i theraflu na przeziebienie i troszkę mi lepiej,tylko gardł boli dalej.

Kochana skoro masz już prezenty to połowa sukcesu :) ale za ubieranie choinki bierz się :)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik to dobry mąż, że tak zadbał o Ciebie :)
    A choinka już za chwilę, najpierw okna :)
    Przez jaką stronę wrzucałaś zdjęcia, bo nie pamiętam, a chciałam się pochwalić co sobie uszyłam na choinkę ;)

Edycik lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka pokazywarka.pl pzrez to zdaje sie mozna :)
    czekamy!

Ja bylam wlasnie kupic jakas ozdobe bo u nas w biurze akcja charytatywna :) wiec zakupilam taki pojemnik/doniczke metalowy malowany na zloto-brazowy kolor i jakies obrazki na tym, takie sobie ale wspomoc trzeba ;)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lampka :)
    http://static.pokazywarka.pl/i/6204283/596913/img-20151214-222735.jpg

I ozdoby, szyte ręcznie ;)
    http://static.pokazywarka.pl/i/6204283/812258/img-20151213-210546.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 08:14

Edycik, madzikk, majju, Ejrene, MamaTuśka, cinnamon cookie, Jasminowa, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka super, ja wlasnie chce teakie cos zrobic w takim duzym wazonie i szyszki wrzucic do tego :) dajesz dalej! ;)

edit: ozdoby cudne! czyæby nowa maszyna uzyta? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 08:15

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka zdolna bestia z Ciebie :) ładne te ozdoby :)
    a pomysł na lampkę bardzo mi się podoba.

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję bardzo :*
    Pomysł na lampkę należy do mojego P. tylko wykonanie moje :D A ozdoby szyte ręcznie, bo zaczęcłam zanim kupiłam maszynę ;)

Ruby lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia Kobietki!

Paryzetka83, Ruby lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka cudne te ozdoby:-)

Ja dziś robię krzywą cukrowa, mdli mnie niemiłosiernie.
    Czekam na pierwdza @ po poronieniu, dziś 29dc i nic:-(

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaś trzymam kciuki za wyniki! A insulinę też robisz?

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
‹‹ 980 981 982 983 984 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ