X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie puchate cudo! Zakochałam się :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już też!!! Ależ cudak niesamowity :) mamy psiaki dopiero z pół godziny a już tyle radości, śmiechu, ale i zdążyły posikać i próbować pogryźć co nieco ;) teraz zmęczone zasnęły :D

Ruby - w tym roku urodziny na spokojnie :) nie robiliśmy żadnej imprezy, jedynie w gronie najbliższych tort i tyle :) dostałam trochę kasy (ojjj przyda się ;) ), karnet na solarium, kamizelkę futerkową, kosmetyki od koleżanek z pracy, od Teściów książkę "Wyjdź za mąż i poddaj się! Ekstremalne przeżycia dla nieustraszonych kobiet" hmmmmmmm..... :D

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon Wszystkiego co najlepsze dużo dużo miłości, radości, zdrówka i oczywiście gromadki dzieciaczków. Spóźnione ale płynące z całego serducha.
    Psinka oczywiście tfu, tfu,tfu prześliczna i przesłodka :) Teraz będziecie mieli co robić :)

Ja również wczoraj miałam wspaniałego gościa moją psiapsiółę i siedziałyśmy do 1 w nocy i plotkowałyśmy :)
    Ruby to pochwal się dzisiaj swoimi paznokietkami :)

U mnie @ rozwinęła się na całego a jutro zaczynam kurację z clo :) A po za tym przeziebienie również się rozwinęło.
    Ale dzisiaj zapowiada się fajny dzionek ponieważ pierw jedziemy rodzinką na sesję zdjęciową taką świąteczną a później na zakupy jedziemy bo coś trzeba na święta sobie zakupić :)

A wam dziewczynki życzę bardzo miłego i udanego dnia :)
    Buziaki :*

cinnamon cookie, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• madzikk Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon jejku jakie cudo. Daj go poprzytulac:)

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Dziewczyny za wszystkie życzenia :) :*

Kasiu pomysł z sesją super! :) dobrej zabawy! :)

Madzikk no słodziutki przytulas, ale nieźle podgryza, a przed chwilą się obudził więc wzięłam go by wynieść na dwór i nalał na mnie :P załatwił się w domu a na podwórku położył się w ogródku i tyle ;) także długa droga przed nami :D

Kasia1407, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamon przecudowny! słodki, kochana do schrupania ;)

Kasia niech moc będzie z tobą w tym cyklu!!! a co do paznokci to zalałam skórki :P a przy ostatnim palcu dopiero zajarzyłam jak się ten lakier rozprowadza, im więcej jezdziłam tym pędzelkiem tym ładniej krył mimo że lakieru dałam mało także kolejne myślę będą udane, ale na razie te zostawiam :P no i udanej sesji ;)

My czekamy na ziemniaki jadamy i spadamy na jarmark, mój pojechał na zawody z dziećmi ze szkoły także musimy sobie z młodą zorganizować czas ;)

cinnamon cookie, AgaL, Kasia1407 lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się niedzielnie:)

Cinnamonku Prezes jest przekochany!!! te oczęta.... ach :*:* super, że tyle radości wniósł do domu:) Prezenty świetne -takie lubię ;)
    My wczoraj z M byliśmy na zakupac, a potem na obiedzie w indyjskiej knajpie. Milutko było. Nie wiem skąd (albo wiem-wiara czyni cuda) ale mam nadal spokój w sobie. Dziś zaczyna mi się @ więc ekspresowo po odstawieniu luteiny. Cieszę się :)
    Edycik Tobie też życzę szybko nowego cyklu:*

Wzoraj też ubralismy choinkę, co chwilę leżę i się w nią gapię ;) a mój brytyjczyk o dziwo obchodzi się z nią łagodnie, zobczymy co będzie jak pójdziemy jutro oboje do pracy :P

Ruby jarmark świąteczny? oj zazdroszczę, w moim małym miasteczku nie ma takiego. dlatego planuje się do Krakowa wybrać jeszcze przed Świętami.

Kasia zaczynasz cykl ze stymulacja clo? w ktore dni cyklu masz brać? i czy będziesz mieć zastrzyk z pregnylu lub ovitrelle? Zyczę powodzenia!!

cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju, Katiuszka, Bratku...rzadko bywacie....ale wszystkie tu o Was myślimy :*

Bratek lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłyśmy z jarmarku, ozdoby wszystkie piękne, ciężko cokolwiek wybrać, ale jakieś dzwoneczki białe do powieszenia ostatecznie wzięła,a młoda choinkę z drewna i bałwanka do powieszenia ;)Strasznie zimno więc szybko do domu uciekałyśmy, ale śpiewają tam Panie z koła gospodyń i pewnie jakieś zabawy będą później...ludzi malutko bo i pogoda nie sprzyja niestety :/

miałam ne jeść słodyczy a tymczasem wpadałam z młodą do domu i jak dobrałyśmy się do słodyczowej szafki to ie wiele zostało, na koniec jeszcze popcorn zrobiłyśmy i chyba umrę z przejedzenia :/

Aguś jakie danie jadłaś w indyjskie? ja też uwielbiam tę kuchnię :)
    No i dużo siły w nowym cyklu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 15:55

AgaL lubi tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku zakochałam się w tej kuleczce :-)

Ruby u nas dzisiaj wyjątkowo, ale cała szuflada ze słodyczami się opróżniła :-) Pokaż pazurki :-)

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Cinnamonku zakochałam się w tej kuleczce :-)

Ruby u nas dzisiaj wyjątkowo, ale cała szuflada ze słodyczami się opróżniła :-) Pokaż pazurki :-)

szału nima :P tym razem nie pokażę bo jestem średnio zadowolona z wykonania, pomazana dookoła jestem cała :D ale obiecuję że jak się nauczę i wytworzę coś ładnego to się z wami podzielę moim szczęściem :D

• madka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby czekamy w takim razie :-) I mniej krytycyzmu wobec siebie :-)

Ruby lubi tę wiadomość

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• madka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki chciałam Wam podziękować za zaproszenia i przeprosić, że dopiero teraz je przyjęłam, ale ja taka gapa jestem, że dopiero przed chwilą zauważyłam, że jest coś takiego :-)

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon psiak jest cudowny <3 ale bym go wyściskała :)

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • madka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola jak się czujesz?

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Wiola jak się czujesz?
    Dziękuję, są lepsze i gorsze dni, ale póki co mdłości mnie nie opuszczają :( Podziwiam kobiety, które mają małe dziecko i zaraz się na drugie decydują. Ja mam czasem takie dni że z łóżka mogę nie wychodzić.

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wyślij mi zdjęcie jak ci wyszło to coś tam poradzimy żeby następnym razem było lepiej ;) I tak rada na przyszłość dobrze wstrząśnij lakier przed nałożeniem i że tak powiem rozgrzej go w rączkach :) Myślę że z każdym następnym razem będzie ci to wychodzić coraz lepiej :)

Aga zaczynam od jutra brać czyli 3 dc i jak to przy clo przez 5 dni. Narazie bez żadych zastrzyków :) Jakoś jestem dobrej myśli :)

Powiem wam że sesja się udała jak będę miała już zdjęcia to się pochwalę synuś fajnie pozował i nawet my z mężulkiem. Trochę się posprzeczaliśmy przez sesją ale na odrazu pogodziliśmy. Wymyśliłam taki prezent dla rodziców i teściów że damy im takie zdjęcia w rameczce :) A jeżeli chodzi o zakupy niestety nic sobie nie kupiłam oprócz bombek na choinkę. Ale mojego M namówiłam żeby kurtkę sobie kupił bo on ciężki jest na wydawanie pieniędzy na siebie woli na mnie i na naszego synka :) Z jednej strony fajnie ale z drugiej umęczę się czasami żeby go przekonać że mu to potrzebne :)

Mimo wszystko bardzo miły i fajny dzień spędziłam i mam nadzieję że wy również podobnie spędziliście.
    A teraz życzę wam miłego,spokojnego wieczorku :)

AgaL lubi tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia no i tu chyba jest klucz, bo ja nie wstrząsnęłam nie rozgrzałam nic nie robiłam więc może temu źle mi pokrywało....no dzięki ci kobieto co ja bym bez ciebie zrobiła?! :D :D

Wiolka a jesteś już na zwolnieniu? no każdy organizm ma inaczej, ja z kolei nie miałam żadnych objawów poza rosnącym brzuchem :D

Mójma tak samo, sobie nic nie kupi trzeba go zmuszać, nie to co ja, powiedz mi że mam jechać na zakupy kupić coś dla siebie, a ja już ubrana, zwarta i gotowa w aucie ;)

Kasia1407 lubi tę wiadomość

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby dałabyś sobie radę ja tylko delikatnie podpowiadam :)
    A co do zakupów to ja prędzej sobie kupię niż mój M ale ja to kupię coś jak w czasie pracy wyskoczę do sklepu niż jak nastawię się na zakupy i pojadę do galerii to wtedy niestety skazana jestem na niepowodzenie :) Nałażę się jak dzisiaj i oczywiście nic nie kupię i mam nerwy że zmarnowany cały dzień :)

201707271556.png
    200710144670.png

• madka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia czekamy na zdjęcia, to fajnie mieć taką chwilę dla rodziny :-) Mój mąż jest okropny jak musi coś sobie kupić, bo na koniec i tak stwierdza, że nic mu nie jest potrzebne :-/ Ten sam problem mam z prezentem na gwiazdkę :-/

‹‹ 976 977 978 979 980 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ