Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby przykro mi że tak Ci odmawiają przyjścia na urodziny,Gdybym mieszkała bliżej przyszłabym bez zaproszenia
z wielką chęcią.
Mam nadzieję,że jednak będą osoby które zechcą świętować z Tobą ten dzionek
dziekuję kochana wiem, że z wami moje urodziny byłyby udane jak jeszcze nigdy! szkoda, że tak daleko mieszkamy -
Cześć Kochane:*
coś ostatnio cierpię na brak czasu, wchodzę poczytam Was i zanim się zbiorę żeby każdej coś odpisać....kolejne strony przybywają. Marzę o odpoczynku świątecznym.
Bratku doczytałam, że wyszła Ci ta mutacja....przykro mi. Jakie jeszcze badania w związku z tym chcesz robić? Ja mam niestety tą homozygotyczną...niby gorszą i jak poczytałam teraz co u Twojej siostry ta mutacja wyczyniała jestem przerażona
też zauważyłam,że trudno mi się patrzy na coraz liczniej powiększające się rodziny znajomych, trochę się odsunęłam od wszystkich.
Ruby dawaj adres przyjedziemy na urodzinkiRuby, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Hej
Bratku fajnie że się pojawiłaśjak tam kurs Ci idzie ? kiedy myślisz podejść do egzaminów? Mnie mdłości już nie męczą, ale za to wymiotuje z rana tak co 2/3 dzień.
Ruby my byśmy wpadły z chęcią. Mimo iż gości będzie mniej niż planowałaś życzę ci udanej imprezki :*
Aga jeszcze tydzień i będą świętachoinka już ubrana?
Widzę że dużo Was z lutegoJa jestem z czerwca.
Ruby, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
melduje sie i uciekam do pracy
Ruby no to super
Pochwal sie nowymi kolorkami. Ja mialam tak samo na poczatku co chwila robilam sobie inny kolorAle do tej pory pozostalo mi to ze nienawidzę odrostow
Tylko ostrożnie z tym scoaganiem i zakladaniem nowych żeby ci sie nie wysuszyly i za bardzo nie zniszczyly pazurki
A i ja sie piszę na urodzinkiI pamietaj my nawet jak nie przybedziemy do ciebie osobiście to i tak zawsze duchowo spedzimy z tobą ten dzień
Aga mam podobnie niestety ostatnio
Milego dnia wam dziewuszki życzę :*Ruby, AgaL, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
MamaTuśka wrote:19
Ruby najwyżej jak goście niedopiszą to wejdziemy wszystkie na forum i wirtualnie napijemy się winka za Twoje zdrowieEdycik, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Ja 14
Ruby najwyżej jak goście niedopiszą to wejdziemy wszystkie na forum i wirtualnie napijemy się winka za Twoje zdrowie
podoba mi się ten plan:*
edit: o ile bedziesz mogladzisiaj termin @, jak sie czujesz, na @?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 09:19
-
Hej Dziewczyny,
Braktu- super, że wróciłaś, brakowało nam Ciebie. Z takimi wynikami do ciąży trzeba się na maxa przygotować, dobry byłby tu jakiś mądry lekarz, który zna się na tej mutacji. Też słyszałam, że normalny kw.foliowy nic tu nie da, potrzebny jest metylowany.
Jednak kobiety z tymi mutacjami zachodzą w ciążę i rodzą zdrowe dzieci, lekarz lekarzowi nierówny, dobry ginekolog to podstawa.
Najważniejsze, że już tak dużo wiesz na temat przyczyny przedłużonych starań i teraz trzeba się prostować, wierzę, że się uda : )
Ruby- nawet jak kilka osób odmówi ,to miło będzie zjeść urodzinowy tort z rodzicami, mężem i córeczką : ), a Ci co odmówili, ich strata...
Na Sylwestra sobie odbijesz super imprezą : )
Kas- przytulam, gorszy nastrój minie i spojrzysz na to inaczej, że to wszystko da się wyleczyć, siły i cierpliwości życzę, przesyłam moc energii : )
Cynamonku- jak maluszek się czuje, dzisiejsza noc była spokojniejsza?
Chciałabym przy okazji Świąt, podzielić się informacją, że na lokalnych ogłoszeniach np. u nas na trojmiasto pl, przed świętami pojawia się mnóstwo ogłoszeń o tym, że ktoś potrzebuje pomocy na święta np. prezenty dla dzieci, albo żywność. Można łatwo zweryfikować, kto naprawdę potrzebuje. Po napisaniu maila, część osób podaje nr konta, ale są tacy, co proszę o np. lalkę dla córki, albo żywność.
Jeśli ktoś z Was miałby ochotę komuś pomóc, to tylko tak informacyjnie Wam mówię, może znajdziecie kogoś takiego u siebie.
Ja w tym roku robię prezenty dla trójki dzieci 2 chłopców i dziewczynka ( 8,5,3 latka) oraz paczkę żywnościową na święta dla ich mamy.
cinnamon cookie, Edycik, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Ruby nijak się nie czuję. W ciąży nie jestem, bo jednak zrezygnowałam z seksu w płodne, żeby odpocząć i zobaczyć jakie objawy i temperatury mam w cyklu 100% nie ciążowym
Może przez chorobę mi się cykl wydłuży? Oby nieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 09:50
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyJaśminowa ja brałam udział w szlachetnej paczce, nei byłam organizatorem ale wspomagałam znajomych, właśnie dl adzieciaków coś tam dawałam...jakieś pomoce szkolne, po N rzeczy nowe których nigdy nie załozyła np spodnie - moja N nie nosi od ponad roku, a to już dwa lata na bank będzie a nie ponad rok żadnych spodni tylko spodniczki
jakieś puzzle których jeszcze nie zdążyłyśmy pokładać bo też ma ich pełno, całą szafę puzzli
książeczki, płytę z bajkami...no trochę tego nazbieralam , do tego dałam na dziewczynkę piekną kurtkę śniezynkę taką czerwoną z białym puszkiem -super mówię wam - co prawda dwa razy może była ubrana ale kosztowała dużo i żal było mi ją schować czy sprzedać wiedząc, że tam akurat dziewczynka potzrebuje ubrań...
Jasminowa, Edycik, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Hej hej hello
ależ piękna pogoda dziś! Mróz + słońce
bomba!
Bratku witamy witamybrakowało tu Ciebie
ojjj z tą mutacją to faktycznie nieciekawie
mam nadzieję, że ominą Ciebie takie przykre sytuacje... Trzeba działać z lekarzem i wierzyć, że będzie dobrze :* Aguś u Ciebie też! :*
Jasminowa - dzisiejsza noc już lepiejoby nie zapeszyć - tfu tfu! Dał pospać
i nie piszczał tyle co ostatnio... Za to sporo sprzątania rano było
Ruby - to co ta rodzinka taka?! Już my byśmy Tobie urodziny zrobiły! Tylko ta odległośćale Paryzetka dobrze mówi, jakby co to pijemy wirtualnie
Edycik jak dzisiaj się czujesz?:*
Zapracowanym dziewczynom życzę chociaż chwilę spokojuEdycik, Jasminowa, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCynamon a to siora w maju za mąż wychodzi z racji tego że nie przepadamy za jej wybrankiem -dyktatorem który pozjadał wszystkie rozumy i zawsze ale to zawsze musi mieć ostatnie zdanie nawet gdy nie jest ono słuszne...to mam nadzieję ż enie wezmą na świadków któregoś z nas, a jak wezmą to rozważam odmowę...ale nie wiem czy będę na tyle asertywna
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Edycik biedaku ty dalej z choroba wlaczysz? z etgo co pamiętam miałaś się wybrać dzisiaj do lekarza?!
ruby - Walczę bo nie mam kiedy iść taki sajgon w pracy.
Ale jak tak dalej pójdzie to wezmę piątek na żądanie by przez weekend się podkurować.Jak nie minie to w poniedziałek do lekarza i tyle.Nie będę się męczyć z choróbskiem tyle.
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:ruby - Walczę bo nie mam kiedy iść taki sajgon w pracy.
Ale jak tak dalej pójdzie to wezmę piątek na żądanie by przez weekend się podkurować.Jak nie minie to w poniedziałek do lekarza i tyle.Nie będę się męczyć z choróbskiem tyle.
juz dawno powinnas isc , nawet bez L4 ale odpowiednie tabsy by ci dal i juz bys sie lepiej czula ...