Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, kurde mam tyle roboty, że nawet ciężko mi wejść Was poczytać już nie mówiąc o odpowiadaniu. A w domu padam na twarz. W dodatku i mnie dopadło choróbsko a o wolnym mój kiero nie chce słyszeć... @ niestety nadal nie ma więc HSG w tym cyklu nie będzie
-
majju wrote:Hej dziewczyny, kurde mam tyle roboty, że nawet ciężko mi wejść Was poczytać już nie mówiąc o odpowiadaniu. A w domu padam na twarz. W dodatku i mnie dopadło choróbsko a o wolnym mój kiero nie chce słyszeć... @ niestety nadal nie ma więc HSG w tym cyklu nie będzie
majju widzę,że u Ciebie tak jak u mnie o wolnym kierownik nie chce słyszeć
ale z drugiej strony musisz się podkurować kochana
życzę by @ szybko przyszła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya mi z kolei ten cykl się ciagnie jak cholera
pewnie temu że @ trwała 5 dni a nie 9 i wszystko się dłuży...do tego nie ma starań więc nie ma jakby na co czekać...może chociaż @ przyjdzie wcześniej? ale nawet nie wiem kiedy owulacja była o ile już była
-
nick nieaktualny
-
Edycik ojjj biedna Ty
bardzo współczuję i życzę zdrówka :*
A Prezesik szaleje, łobuzuje, durniaczek taki mały, nic nie rozumiezrobi kupę albo siku i chce w to wejść, sprzątam ręcznikiem papierowym a ten skacze na to jak jakiś zając myśląc że to zabawa
na nic nie reaguje, brzdąc taki jeszcze z niego
Ruby - kiepska sytuacja yhhhhwiadomo, że nie ma się wpływu na czyjeś wybory, ale lepiej gdy rodzina jest w miarę zgrana i spotkania są przyjemnością... Życzę asertywności w takim razie
albo żeby po prostu nie poprosili nikogo z Was
Włosy przyciemniłamale po prostu nienawidzę aparatu w moim telefonie! Chciałam Wam wstawić fotkę ale nic mi nie wyszło
AgaL, majju, Edycik, Ruby, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Cinnamonku Twój psiak przecudny! Musicie mieć furę radości z nim
Super!
Ryby, jakby @ przyszła i trwała powiedzmy 5 dni to najszybciej HSG bym mogła mieć we wtorek 22 a wtedy już niestety wyjeżdżam na Święta
Chyba, że @ się trochę wstrzyma i uda się wcisnąć na okres między Świętami a Sylwestrem, zobaczymy.cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajju wrote:Cinnamonku Twój psiak przecudny! Musicie mieć furę radości z nim
Super!
Ryby, jakby @ przyszła i trwała powiedzmy 5 dni to najszybciej HSG bym mogła mieć we wtorek 22 a wtedy już niestety wyjeżdżam na Święta
Chyba, że @ się trochę wstrzyma i uda się wcisnąć na okres między Świętami a Sylwestrem, zobaczymy.
acha kumam już -
"Czy mnie jeszcze czy jeszcze pamiętasz, dowód na to mi daaaj" ... jak śpiewał Czesław zwany Niemenem:-))
Cześć dziewczynki oto ja córa marnotrawna wracam po tygodniu nieobecności:-)) ale usprawiedliwionej, w pracy zawalenie no i prywatnie nieciekawie, posypało się zdrowie dziadków i trzeba było trochę lekarzy ogarnąć. Choć widzę że my z Bratkiem tak na chwilę porzuciłyśmy forum.
Jestem w bodajże 5 dniu nowego cyklu:-) i miałam zamiar kontynuować swój LwD:-) ale, ale....dzwoniłam do swojej ginki i kazała mi robić testy owu...bleeee bleee, żeby przed wizytą zobaczyć czy owu jest, bo w styczniu to już mi na monitoring każe przychodzić i mam jeszcze zbadać hormony tarczycy... uwierzcie mi, że podchodzę do tego jak pies do jeża, mam fizyczny opór i obrzydzenie przed tymi badaniami i nakręcaniem się co niechybnie się stanie jak zacznę się badać i testować... no jak żyć???;-P
Nadrobię was dziewczynki...
Jaśminowa super że serducho słyszeliście:-)
Cynamonku psiak obłędny:-)
ps. u mnie cienie cieni wychodzą tylko na testach z rossmanna z aptecznych nawet pół cienia;-))to chyba dobrze:-)cinnamon cookie, MamaTuśka, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
O właśnie Majju ciebie też nie było;-) jest trochę nowych dziewczyn:-) ale fajnie, że "stary" skład wraca"-*....brrr naprawdę otrzepuje mnie na myśl o tych wszystkich testach i badaniach, no płakać mi się chce i tupać nogą jak małe dziecko...LwD jest taki fajny:-P ... a mój mózg znowu będzie mnie dobijał nakręcaniem, podkręcaniem,sugerowaniem podstępny mózg jest dobry w te klocki... ale się nie dam;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 14:16
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
Aga ja z lipca wiec nie jesteś sama z innego miesiąca... na szczęście na dzisiaj koniec pracy czekam tylko jeszcze do 16...i do domku... już dawno nie miałam tyle do zrobienia aż się zmęczyłam odzwyczaiłam się tez chyba trochę...
a tak z innej beczki dziewczyny które robią hybrydy to jak zdejmujecie lakier? bo ja najpierw spiłowuje wierzchnia warstwę i potem trzymam z acetonie ok 10 min ale mi ładnie nie schodzą i muszę siedzieć skrobać możne macie jakieś sposoby żeby sobie czas zaoszczędzić?AgaL lubi tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Dzień dobry
a raczej dobry wieczór
Imię róży twoje posty i wyrażenia są zaje..fajnethe besciak z Ciebie
of course
Cinnamon ja niedawno tez przez to przechodziłam, a skończyło się na tym, że piesek śpi mi na poduszce
Aga ja z listopada... Kurna i gdzie ta ciąża skoro najplodniejszy miesiąc?
No gdzie?! Gdzie?! Ja się pytam!
Bratku przykro mi z powodu mutacji. Ale to racja co dziewczyny mówiły. Grunt to znaleźć odpowiedniego lekarza, który Cię poprowadzi.
Mundek ja niestety nie pomogę.. Dopiero będę "w to wchodzić". Ale chętnie się dowiem na przyszłość wiec podbijam pytanko?
Jeszcze trochę i do domku. Tez chyba mnie coś rozkłada...eh. Zimno mi i głowa zaraz pęknie. A miałam zamiar sprzątać...no cóż, trzeba to odłożyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 16:22
Bratek, Imię_Róży, Mundek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość