Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mundek mi najczęściej schodzą tak jak Ruby, ewentualnie muszę trochę spiłować. Nie wiem jak ale kiedyś zrobiłam sobie takie trwałe, że za diabła nie chciały zejść. Wtedy zrobiłam tak jak kosmetyczka- wacik z acetonem na paznokieć, owinąć folią alu i na dwie minuty do lampy, zeszły
Bratku, jesteś silną kobietą, wiesz na czym stoisz, dobry lekarz i będzie dobrze. Jestem pewnaI będziesz woziła malucha super autkiem
Jasminowa, zawsze zapominam napisać, uwielbiam Twoje dzieci! Teksty o tym skąd się biorą dzieci- mistrzostwo świata
Do mnie zawitała @. Czyli HSG przesuwamy na styczeń. Nic tam. Przynajmniej się przygotuję na spokojnie do Świąt.
Ten cykl bez monitoringu i Pregnylu, jedynie luteina od 16 do 25 dc. Owu spróbuję ustalić za pomocą testów i tempki, będę na urlopie, wyluzowana, a nuż coś zaskoczy...Jasminowa, Paryzetka83, Bratek, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeja,
Bratek fajnie że jesteś i jednocześnie tulam Cię mocno. Te twoje rozmyślenia skąś znam, już o nich dziewczynom pisałam. Auto gratuluję teraz tylko prawko będziesz miała głowę zajęto nauką. To dobrze Ci zrobi.
Cinnamonku psiak cudny i szkolenie przed dzieciątkiem już masz
Ruby jak coś to ja wpadnę do Ciebie przynajmniej wirtualniew Sobotę też na 30 idę więc cały wieczór i noc będę o tobie myśleć i twoje zdrowie wznosić.
Edycik wrote:a ja 23 lutyto dzień urodzin mojego dziadka z którym zawsze byłam bardzo blisko
AgaL wrote:A jest ktoś z marca?same lutowe i grudniowe Dziewczyny ?
Ale dziś mam zły dzień. Pobutka przed świtem z głupim pytaniem pracownika, wrrr potem ten sam "porysował" samochód i żeby było mało to ma problemy jakie nawet początkujący lekarz powinien umieć rozwiązać. Na koniec mój miesięczny telefon spadł na podłogęBratek, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ale mi dzień szybko minął, masakra. Zaliczyłam wizytę u fryzjera, która zajęła mi 3 godz i dopiero wróciłam do domu, a jeszcze mam z 1,5 godz. roboty ( ale musiałam wejść na forum najpierw : )
Majju- ja też z września strzałeczka : ) Miło mi słyszeć o moich dzieciaczkach : )
To powiem jeszcze jeden tekst mój synek poszedł kiedyś do piekarni rano po bułki,wrócił do domu i powiedział, że piekarnia zamknięta, bo panie z piekarni są w cyrku. My się pytamy, skąd o tym wie, a on na to, że na drzwiach był plakat cyrku : )
Nawet nie wszedł do środka, tylko wrócił do domu przekonany, że Panie umieściły informację na drzwiach, że są w cyrku. Uśmialiśmy się do łez.
Katiusza- jak to się mówi "jak nie kijem go to pałą", czasami bywają takie dni, że się wali i pali wszystko, co może, ale jutro już jest nowy dzień : )
Imię Róży- fajnie, że jesteś. No i dobrze, koniec urlopu, za dobrze by Ci było ; )majju, MamaTuśka, Imię_Róży, madzikk, AgaL, cinnamon cookie, Kjopa3 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Ooooo, tyle nas tutaj z lutego???? Super
)))))))))))))
Ja jestem Wodniczkiem - 17.02.
MamaTuska - ogarniam na dwa okienka w przeglądarceA po takiej przerwie nadrabianie trwa dobre dwie godziny
Ruby - Kia Sportage. Spore, jak na pierwsze auto, którym będę jeździćAle dziś po raz pierwszy je testowałam - oczywiście nie na ulicach miasta, tylko grzecznie - na placu manewrowym. Było lepiej, niż zakładałam. Zamordowałam tylko dwie tyczki, w tym jedna się nie liczy, bo ktoś ją źle odstawił
No ba! Nie odpuszczaj!!!! Grudzień Dla Ciebie Rulez
P.S. Ja tam chętnie bym na imprezkę wpadła...Nie wiedzą, co tracą ;/
Aguś - właśnie zbieram info o badaniach. Homocysteina, vit.B12, kwas foliowy. To jest minimum. Jak ktoś ma kaskę, może od razu dorzucić przeciwciała ANA, mutację Leiden... Co jeszcze - zerknę potem, muszę właśnie ogarnąć
Ta cholerna homocysteina chodzi mi po głowie z jeszcze jednego powodu. U mojej ukochanej Mamy wykryto niedawno chorobę wieńcową (jakby Jej mało było - po prawie 30 latach bycia na insulinie, wycięciu tarczycy i armii innych problemów). Napisałam do Niej, jak u niej z cholesterolem. I co? Ma DOBRY!!!!!!!!!!! Pewnie szkoda Jej będzie zrobić MTHFR
Ale może nakłonię chociaż na oznaczenie homocysteiny
Bo Ona nam da nieraz na jakieś badania etc, choćbym się broniła, ale żeby Ją namówić na opłacenie sobie, to potrafi być katastrofa. Ale muszę Ją przycisnąć. Ja nie tylko chcę mieć dziecko. Chcę jeszcze, by to dziecko miało jak najdłużej w swoim życiu Najlepszą Babcię Ever....
Jakby co, tu parę info o co kaman z tą całą homocysteiną:
http://bez-recepty.pgf.com.pl/index.php?co=artyk&id_artyk=1020
http://www.rentgen.pl/oglosz/oglosz/homocyst/hcyst001.htm
http://www.czytelniamedyczna.pl/2882,homocysteina-czynnik-ryzyka-wystepowania-niedokrwiennego-udaru-mozgu.html#
Ejrene - jestem dopiero po 7 lekcjachJazd jest 15 i dopiero po zakończeniu umawia się na egzamin - podobno czeka się ok.miesiąca na termin. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALE się stresuję
Cieszę się, że mdłości są już mniejszeJeszcze chwilka i skończysz I trymestr - powinno być wtedy lepiej
Jasminowa - dzięki!!!!! Pytałam już dziś w laboratorium o ceny badań, będę ruszać tematZobaczę, jak ta moja lekarka ugryzie temat - jeśli nie będę miała przekonania, pozostanie mi szukać dalej.
Cinnamonku, dziękuję :-*
Edycik - zdrowiej, zdrowiej!!!!!!
Imię_Róży, dobrze wiedzieć, że nie byłam sama w LwD))))
majju, dlaczego HSG na styczeń? Nie mogą Ci zrobić 23.12? Następnego dnia będziesz już nówka sztuka pod choinkę:-*
katiuszkaa, tak tak, dokładnie. Auto i kurs prawka rewelacyjnie zajęły moją głowę przez ostatnie tygodniePotrzebowałam tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 21:04
Imię_Róży, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Wpadłam... haha chciałabyś Różo;-PP... wpadłam się przywitać wieczornie
Bratku szacun za twoje podejście do badań, a ja tu się użalam nad tsh, no nic muszę ruszyć lovemaschine i ok 30 grudnia trzasnąć za jednym zamachem proga i tsh bo tak mi nakazali;-) ginekolog;-PP, a że leniwa w tym temacie jestem to zrobię to za jednym zamachem:-)
EwelinaaKa cieszę sie że wprowadzam trochę luzu i uśmiechu bom z natury optymistka;-)
Jaśminowa Ty za to to już chyba dawno na urlopie powinnaś być, nie?
Ojjj kusi mnie LwD, ale te testy owu już w szafce i chętnie bym je obsikała wszystkie na raz, nie no ja w gorącej wodzie kąpana jestem i wku..rza mnie to czekanie;-)))
Spadam na film z M. dzisiaj wieczór kinowy mamy, małe już w łóżeczku śpi słodko, to można coś obejrzeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 20:58
katiuszaa, EwelinaaKa, Bratek, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Bratku Ty pisałaś o clexane, że musiałabyś brać? Dwa opakowania wstrzyknęłam w brzuch po operacji kolana i powiem Ci, że choć normalnie nie mogę patrzeć na igły i zawsze po pobraniu krwi oczekuję naklejki dzielny pacjent, to dałam radę, więc Ty na pewno też dasz
A moja gin powiedziała, że to dobrze, że brałam bo to przy staraniach powinno pomóc:)
Bratek lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnywpadłam i ja
...oczywiście tylko na kontrolę
Majju no to stalowych nerwów, cierpliwości i dużo siły w nowym cyklu
Katiusza tu się już wielka wirtualna biba szykuje także zapraszam
Bartku - fajne autko,podoba i sie
A ja dzisiaj wybrałam strój na piątek i postawiłam jednak na rockowy styl lat 80 czyli tapir na włosy + chustka, kurtka z ćwiekami czarna, podarte czarne jeansy dużo biżuterii i mega mocny makijaż, a i czarne trampki z ćwiekami...ujdzie ? przydałaby się jeszcze jakaś siatkowana bluzka, ale może jutro coś wyczaruję...
W te kolorowe to jednak nie mam odwagi bo ciężko takie coś dostać a spodnie już podarte, dziurska zrobione , resztę się zorganizowało bez problemu...może być laski?
Bratek, madka, Edycik, majju, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
majju, buuuuuu
Aczkolwiek też wolę trzymać się wersji, że zrelaksujecie się świątecznie. Bardzo zrelaksujecie....
Paryzetko - takMam nadzieję, że jakoś się przemogę. Nawet Pregnyl potrafiłam sobie sama dziabnąć domięśniowo
Miłe to nie jest
Ale zawsze myślę wtedy o Mamie, która kłuje się od 30 lat, po kilka razy dziennie - i jakoś daje radę ;/
Ruby - thx. Prawie 7-letnie, ale nie wyglądaRocznik 2009, zarejestrowane dopiero w 2010 (bo z końcówki rocznika). Przebieg 88tys.km, więc niezły
Udokumentowany, bo serwisowany cały czas w ASO
Hihi, przebranie super)))))) AAAAAAAAAA, jak mnie się marzy jakaś przebierana imprezka!!!!!
))))
Ha! A zdradzę Wam coś - bo już przebieram nóżkami
Raaaaaaaany, na razie jestem dzielna i chyba Mąż się nie zorientowałPostanowiłam wręczyć Mu prezent Gwiazdkowy nieco wcześniej - tzn. pod choinką też coś będzie... nawiązujące do tego, co czeka Go jutro
Uwielbia Gwiezdne Wojny. I cichcem, na ostatnim dyżurze nocnym, udało mi się znaleźć kino (aaaaaale było zabawy i szukania), w którym były jeszcze dostępne całkiem niezłe miejsca na premierę Gwiezdnych Wojen!!!!!!!! W 3D, z napisami
Premiera jest jutro, o godzinie 0:01Jestem przeszczęśliwa, bo pierwsze recenzje płynące z Zachodu są bardzo dobre! Uffff!!!!!
Postaram się nie dać nic po sobie poznać w ciągu dnia, a potem, o 22:30 powiem, że się uzbieramy, myjemy, tak, by móc wyjść do ludzi i za 45minut zbiórka. Bez gadania i pytań!Kiedyś udało mi się tak zrobić na Walentynki - była wtedy premiera którejś części w 3D. Nie mógł się nacieszyć, jaką ma fajną Żonę, że na taki film Go zabiera 14.02., hihihi
A pod choinką, żeby pamiętał o wcześniejszym prezencie, będą na Niego czekały.... klocki LegoOczywiście ze szturmowcami z GW
Mam nadzieję, że będzie happy
P.S. Tylko muszę jakoś odespać w ciągu dnia, bo z rana jedziemy z moim psiurem na pasienie - pewnie znowu się wymarznę za wszystkie czasy)))) O śmierdzeniu i ufajdaniu nie wspominając
Ale do wieczora się doczyszczę
))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 21:44
Edycik, majju, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Czytam Was cały dzień na bieżąco, ale nie mam siły odpisywać. Zatoki mam załatwione, nie mam już siły odkasływać, bo ciężko idzie, a nie chcę brać żadnych syropów - z wiadomych względów. Jutro mam jasełka w przedszkolu i nie wiem w jakim stanie pokażę się rodzicom, mówić nie mogę, mam tak zapchany nos.
Bratek super Żonka z Ciebie!
Ruby strój będzie świetnyA na imprezkę wirtualną mogę się wprosić?
Edycik jak się czujesz?
Majju może w styczniu już nie trzeba będzie hsg
O kim zapomniałam, przepraszam...Bratek, Edycik, majju, Jasminowa, Imię_Róży lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się dziewczynki wieczorkiem i zaraz uciekam spać. Niestety nawał pracy nie daje mi posiedzieć tutaj u was.
Tylko szybciutko powiem.
Aga ja jestem z marca a dokładnie 12
Ruby ja piszę się na imprezkę urodzinową
A reszcie życzę spokojnej nocki a jutro miłego dnia ponieważ wątpię że rano wejdę się przywitać
Wybaczcie mi ten brak czasu ale ten okres przedświąteczny jest dla mnie okropnyAgaL lubi tę wiadomość
-
cześć kobitki
EwelinaaKa kuruj sięa jak się dziś czujesz?
majju zatem powodzenia w nowym spokojnym cyklu.Dobrze że będziesz miała urlop zawsze to troszkę luzu i inne podejście.
katiuszkaa a jak Twój telefon bardzo się porozbijał?
madka bidulko zatoki to koszmar,jak się czujesz,lepiej coś?
A ja wczoraj wróciłam do domku i odrazu do łóżka poszłam leżeć.Gardło dalej boliojj chyba naprawdę muszę się wykurować.Mój @ dobiega końca a od soboty będę brała Clostilbegyt.
-
Oj dzieje się tutaj, nie wyrabiam
Miłego dnia Kobietki. Ja na ostatnich nogach....czekam na Święta i wolne jakieś.
Kasia ja też z marca(27)
Edycik zdrówka i powodzenia z CloEdycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Witam witam. Ledwo żyję w robocie i smarkam na klawiaturę aleeeee ostatni dzień i WOLNE!!!!! Dziś Wigilia i narada w pracy więc musiałam przyjść mimo temperatury 37,9 z rana
Ale żyję już urlopem
Bratku Ty też jesteś fanem GW czy tylko Twój? Ja się nie mogę przemóc do fantastykiSuper pomysł na prezent.
Ruby "punk not dead" podoba mi się megaPokażesz nam jak wyszło? A idziesz sama czy Twój też idzie i się przebiera? (Przepraszam, jeśli tego nie doczytałam:) Ale mi się marzy taka właśnie imprezka
Edycik, Madka dużo zdrówka co byście się do Świąt wykurowałyBratek lubi tę wiadomość
-
Witam z rana,
Lecę zaraz wymienić opony, potem szybka wizyta u lekarza i wracam do pracy. Jeszcze tylko 3,5 tygodnia i laba : )
Ruby- strój super! My robiliśmy Sylwestra lata 80 2 lata temu i moja szwagierka się przebrała pankowo/rockowo, wyglądała najlepiej,
Majju, Madka, Edycik- zdrówka życzę : ) ( jeśli kogoś chorego pominęłam to wybaczcie, też zdrówka!) Majju- widocznie styczeń ma być Twój!
k
Bratku- mąż na pewno się ucieszy, co za dobra żonka!
Imię Różyy- ja też z tych niecierpliwych, liczba testów, które robiłam w każdym cyklu mocno przewyższała zdrowy rozsądek, cały śmietniczek w łazience był pełen testów ; ) urlop już za niedługo, jeszcze dobre 3 tygodnie. To kiedy u Ciebie owulka plus minus, kiedy pierwsze sikanko?
Miłego dnia wszystkim, spadam do zajęć
Imię_Róży, Bratek lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyHej kobiety
Forum już od 2 miesięcy chyba zarazki przekazuje tylko nie te co trzeba, czy jest wśród nas taka która nie była przeziębiona w ostatnie 2 miesiące mniej lub bardziej? chyba nie...zdrówka kobiety, trzymajcie się jakoś i do świąt się wykurujcie!
Przyszły już do mnie dwie paczuszki, obie dla młodej, śliczna sukienka morskiego koloru z Anna i Elsąsuper jest
i kryształowy pałac my little pony
pochwalę się jutro tuż przed wyjściem z pracy na imprę jak wyszło ale będzie fajnie czuję to w kościach
Majju impreza firmowa tylko dla pracowników bez osób towarzyszących, ale w Ostrawie jest nas jakieś ponad 2 tyś ludzi myślę , że nie wszyscy będą ale z tysiaka przewiduję
Bratek prezent bomba dla fana GW, ja nie oglądałam, pomimo że polubiłam fantastyki jakiś czas temu to jest dla zdecydowanie za dużo i tego nie łyknęEdycik, Bratek lubią tę wiadomość