Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Edycik już jestemfaktycznie Ruby ma rację, doszło mi trochę obowiązków
Prezes budzi się w nocy i oczywiście mnie przy okazji, na zabawę mu się zbiera o 2 w nocy
rano z nim wyszłam na dwór i położyłam się spać, wstałam o 9 i to przy pomocy mocnej kawy
Dziewczyny zdrówka Wam wszystkim! Zaraz Święta, trzeba się wykurować
Bratku super prezent dla mężana pewno będzie zaskoczony
ja też tak mam, że uwielbiam robić prezenty, szczególnie coś wyszukanego co zaskoczy
Katiuszka Ty masz jakiegoś pecha z tymi telefonami! Poprzedni też się zepsuł czy źle pamiętam? A może to Kjopy był?
Ruby będziesz super wyglądała jutroimpreza na tyle ludzi?! Wow!
Aguś życzę chwili wytchnienia :*
Ja się zbieram, lecę na zakupy i do bibliotekimiłego dzionka! :*
Edycik, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Katiuszka Ty masz jakiegoś pecha z tymi telefonami! Poprzedni też się zepsuł czy źle pamiętam? A może to Kjopy był?
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Katiuszka grudzień jest inny bo wyluzowałyśmy i na wzajem się nie nakręcamy
Przykro mi z powodu telefonu, ja bym się załamała, zwłaszcza, że swój jeszcze spłacam.
Edycik rzeczywiście wolny dzień Ci się przyda, odpoczniesz, podleczysz się i na święta będziesz jak nowonarodzona
Aha Ruby - pomysł na przebranie rewelacyjnyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 12:35
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim. Dopiero wracam z pracy, mamy imprezę firmową ale się urwałam bo przeziębienie nie odpuszcza
Paryzetka, jeśli będziesz działała zgodnie z zaleceniami o.Sroki to sprawa musi zakończyć się zielono
Cynamonku, chciałbym wytarmosić Twojego psiaka, przesłodki misiak!
A co do telefonu to nawydziwiali z tymi smartfonami, których ostatnią funkcją jest dzwonienie. Kiedyś jak się upuscilo telefon to najwyżej dziurę w podłodze się zrobiło a teraz to masz babo placek i pękniety ekrankatiuszaa, Paryzetka83, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Cinnamonku on jest cudny
śliczny i same ohhy i achyy.
Ale chyba tu zgodzę się z madzikk też bym nie dała rady wychować go na podwórkowcataka słodyczy ...ciekawe kiedy wymiękniecie
hiihih
ja bym szybko mu na wszystko pozwoliła.
majju to kuruj się kochana,zdrówka życzę
ja posprzątałam w domku,zrobiłam zupkę pomidorową i odpoczywamy z mężemcinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewuszki
I zmykam niestety synuś sie rozchorowal
Teraz te cholerne wirusy krążą nonstop.
Ruby chwal sie pazurkami
Cinnamon piesio slodziak i podzielam wypowiedz Madzik nie dalabym rady wychowac na podworkowcaRozpiescilabym na maksa
U mnie @ juz sie konczy i jutro ostatnia tabletka clo i staranka czas zacząć
Pozdrawiam was wszystkie i buziaki przesylam :-*cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pomocy...
Temperatura 38.6, zatoki zawalone, problem z odkasłaniem... Co brać? Zawsze leczyłam się ibupromem, tydzień czasu i mijało, ale teraz przy staraniach nie wiem co robić...
Zdycham...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 22:25
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnymadka wrote:Dziewczyny pomocy...
Temperatura 38.6, zatoki zawalone, problem z odkasłaniem... Co brać? Zawsze leczyłam się ibupromem, tydzień czasu i mijało, ale teraz przy staraniach nie wiem co robić...
Zdycham...
Dopóki nie zobaczę II kresek to wszystko robię jak wcześniej, nie ma co wariować, ale każdy robi po swojemu:) może jakieś syropy z lipy, miód, dużo czosnku?madka, Bratek lubią tę wiadomość