X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór :) Ruby ta imprezka to dzisiaj? Mam nadzieję, że bawisz się dobrze :)
    Ja byłam dzisiaj u lekarza z moimi wynikami glukozy i cholesterolu i o ile tymi drugimi mam się, aż tak bardzo nie przejmować o tyle z glukozą nie jest najlepiej. Niby wyniki w normie ale cukier nie powinien był tak spaść (z 89 na czczo do 70 po obciążeniu) i lekarka stwierdziła hipoglikemię reaktywną :( Także 5 posiłków dziennie i niski indeks glikemiczny to coś z czym się oswajam od paru godzin. Na wyniki insuliny wciąż czekam :(

Katiuszka, Ty polecałaś stronę montignac.com?

Też słyszałam, że dziwne sny przytrafiają się w ciąży, ale ja mam takowe od zawsze, totalnie odrealnione więc to chyba moja bujna wyobraźnia poprostu :)

Ejrene to już 11 tydzień? Wow jak to zleciało!

Edycik dobrze, że mama szybko zdiagnozowana - półpasiec dobrze się leczy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 20:33

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Dobry wieczór :) Ruby ta imprezka to dzisiaj? Mam nadzieję, że bawisz się dobrze :)
    Ja byłam dzisiaj u lekarza z moimi wynikami glukozy i cholesterolu i o ile tymi drugimi mam się, aż tak bardzo nie przejmować o tyle z glukozą nie jest najlepiej. Niby wyniki w normie ale cukier nie powinien był tak spaść (z 89 na czczo do 70 po obciążeniu) i lekarka stwierdziła hipoglikemię reaktywną :( Także 5 posiłków dziennie i niski indeks glikemiczny to coś z czym się oswajam od paru godzin. Na wyniki insuliny wciąż czekam :(

Katiuszka, Ty polecałaś stronę montignac.com?

Też słyszałam, że dziwne sny przytrafiają się w ciąży, ale ja mam takowe od zawsze, totalnie odrealnione więc to chyba moja bujna wyobraźnia poprostu :)

Ejrene to już 11 tydzień? Wow jak to zleciało!

Edycik dobrze, że mama szybko zdiagnozowana - półpasiec dobrze się leczy :)
    Paryzetka tak jak najbardziej http://www.montignac.com/pl/ i co kolwiek usłyszysz pamiętaj dynia i wszytskiego rodzaju mąki i płatki są fuj fuj a ziemniaki ok pod warunkiem że po ugotowaniu je schłodzisz i znowu podgrzejesz.

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A płatki owsiane? Takie prawdziwe a nie te błyskawiczne? Ziemniaków będzie mi brakować, i to bardzo. Do świąt nic nie zmieniam, ale wykorzystam ten czas, żeby się dokształcić :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Wstajesz i weekend ;) zbieram się do pracy, zajrzę później :) miłego dnia! :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Anika27 Ekspertka

Wysłany: 19 grudnia 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej można się przyłączyć?;)

ckaiikgnj5ukd8ok.png

Wysłany: 19 grudnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RUBY!!!!
    Stoooo lat, stooo lat!! Wszystkiego najlepszego, zdrówka, miłości do końca życia, spełnienia w pracy, pieniążków na szaleństwa zakupowe ;) no i gromadki uroczych dzieciaczków :) buziak! :)

Ruby lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się ja od 5.20 nie śpię bo kaszel mnie męczył ....

Ruby 100 lat,spełnienia najskrytszych marzeń :*

ja wzięłam dziś pół tabletki Clo i do 9 dc będę brała.Moja temperaturka 36.87 ale to z przeziębienia raczej ...
    byłam w biedronce po świeże rogaliki na śniadanko a potem będę pakować prezenty
    miłego dzionka

Ruby lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png

Wysłany: 19 grudnia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika27 witaj :) napisz coś o sobie :)

Edycik a Ty zdrowiej już!! Święta zaraz! :*

Ruby lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam weekendowo :-)

Ruby dużo uśmiechu, radości i spełnienia WSZYSTKICH marzeń!

Edycik zdrówka dla Ciebie!

Ruby lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wszystkiego najlepszego :* Spełnienia marzeń i udanej imprezki i tej dzisiaj i tej w Sylwestra :"

Edytka kuruj się tam :* ją chyba dziś też będę pakować prezenty.

Ruby lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki kochane staram się kurować :)
    buszuję w domku i dekoruję sobie domek :)

Aguś zamelduj się nam kochana.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello!
    Ruby sto Lat i spełnienia najskrytszych marzeń ;) Jak udała się firmowa imprezka?
    Edycik zdrówka
    Paryzetka jakbyś jadła same samiutkie płatki owsiane to ok ale nie ugotowane i bez mleka oczywiście (suchych raczej nie zjesz więc odpada) ponieważ proces gotowanie zwiększa ich indeks glikiemiczny do 60 i niestety ze wszystkim rzeczami tak jest im bardziej obrobione tym większy indeks glikiemiczny. Dlatego warzywa też ugotowane aldente lub surowe

Ruby lubi tę wiadomość

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!!!

Ryby
    Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin.tort.gif
    Dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności i spełnienia marzeń :-)

07roza.gif
    Jak imprezka się udała?

Edycik zdrówka dla Ciebie i dla mamy żeby szybko choróbska uciekły.

Madka ja w tamtym roku w czerwcu ubezpieczyłam mieszkanie pierwszy raz w życiu a w lipcu sąsiad nas zalał :-P. Pokój był świeżo po remoncie i wpadł prawi tysiak w kieszeń.

Ruby lubi tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby najlepszego! Spełnienia najskrytszych marzeń :*

Ruby lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale spokój dziś na forum,aż dziwnie :P
    dziewczyny gdzie się podziewacie?

Ja szykuję grzańca i obejrzymy film z mężem :)

oczywiście mam pytanie laika jak jest z tą stymulacją cyklu z Clo zaczęłam dziś brać i do 23 mam brać oczywiście 23 mam też monitoring ...wtedy wyjdzie mniej więcej kiedy uwodzić męża? :P

zielona jestem w tym jak natka pietruszki :P

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, cisza straszna. Ja od rana dopieszczam mieszkanie - niby co sobote robimy duże sprzątanie a i tak zawsze coś się znajdzie do roboty :) Jeszcze choinka do ubrania dzisiaj a jutro ciasteczka :) Duuuużo ciasteczek :)

Edycik, kochana ja o stymulacji clo nic nie wiem, ale dziewczyny na pewno wszystko Ci napiszą, co i jak, jak się już pojawią :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • majju Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej, ja też wpadłam się tylko przywitać i zameldować, że choinka ustrojona, pięknie pachnie. Biorę się za wypisywanie kartek świątecznych bo trochę spóźnieni jesteśmy w tym roku.

Oczywiście Ruby stóweczka i spełnienia marzeń :*

Edycik, Paryzetka83, Ruby lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dziękuje jesteście wspaniałe :***
    Jutro rani wysmaruje posta i wszystko nadrobie ;) buzkiiiii

madka lubi tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby czekamy na relację :-)

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet nie rano a teraz ;)

Kochane ja nie zrobiłam sobie foty wczoraj:( jakoś tak wszystko leciało szybko że nie zdążyłam:/ ale robili dla naszego magazynu i jestem tam więc jak tylko dostanę linka na fotki to wam moją wyślę!!! ;)

Impreza spoko , wpiłam chyba rekordową ilość piw do tego 3 fajki i chyba bania była, ale na szczęście mój kierowca zdecydował jechać i byłam w domu po 24 i nie zdążyłam sobie wstydu narobić :D przyszłam do domu i zapadłam w głęboki sen zaraz po tym jak zjadłam pół lodówki :D oczywiście na miejscu było jedzenia pod dostatkiem ale wtedy mi się nie chciało bo piwa zapychały :P

Dzisiaj miałam teściów i rodziców , było spoko, szybko zleciało nawet, miałam catering także się nie narobiłam, jedynie sałatkę zrobiłam ;)

aaaa i rano wpadła siostra z prezentem i kwiatkami także jednak ktoś chciał dzielić ze mną ten smutny czas wkraczania w wiek starczy :D :D

no i mam nadzieję, że wypiłyście ze mną dzisiaj lampeczkę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 22:27

madka, Bratek, cinnamon cookie, Kjopa3, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

‹‹ 990 991 992 993 994 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ