Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór
Ruby ta imprezka to dzisiaj? Mam nadzieję, że bawisz się dobrze
Ja byłam dzisiaj u lekarza z moimi wynikami glukozy i cholesterolu i o ile tymi drugimi mam się, aż tak bardzo nie przejmować o tyle z glukozą nie jest najlepiej. Niby wyniki w normie ale cukier nie powinien był tak spaść (z 89 na czczo do 70 po obciążeniu) i lekarka stwierdziła hipoglikemię reaktywnąTakże 5 posiłków dziennie i niski indeks glikemiczny to coś z czym się oswajam od paru godzin. Na wyniki insuliny wciąż czekam
Katiuszka, Ty polecałaś stronę montignac.com?
Też słyszałam, że dziwne sny przytrafiają się w ciąży, ale ja mam takowe od zawsze, totalnie odrealnione więc to chyba moja bujna wyobraźnia poprostu
Ejrene to już 11 tydzień? Wow jak to zleciało!
Edycik dobrze, że mama szybko zdiagnozowana - półpasiec dobrze się leczyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 20:33
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Dobry wieczór
Ruby ta imprezka to dzisiaj? Mam nadzieję, że bawisz się dobrze
Ja byłam dzisiaj u lekarza z moimi wynikami glukozy i cholesterolu i o ile tymi drugimi mam się, aż tak bardzo nie przejmować o tyle z glukozą nie jest najlepiej. Niby wyniki w normie ale cukier nie powinien był tak spaść (z 89 na czczo do 70 po obciążeniu) i lekarka stwierdziła hipoglikemię reaktywnąTakże 5 posiłków dziennie i niski indeks glikemiczny to coś z czym się oswajam od paru godzin. Na wyniki insuliny wciąż czekam
Katiuszka, Ty polecałaś stronę montignac.com?
Też słyszałam, że dziwne sny przytrafiają się w ciąży, ale ja mam takowe od zawsze, totalnie odrealnione więc to chyba moja bujna wyobraźnia poprostu
Ejrene to już 11 tydzień? Wow jak to zleciało!
Edycik dobrze, że mama szybko zdiagnozowana - półpasiec dobrze się leczy -
A płatki owsiane? Takie prawdziwe a nie te błyskawiczne? Ziemniaków będzie mi brakować, i to bardzo. Do świąt nic nie zmieniam, ale wykorzystam ten czas, żeby się dokształcić8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
witam się ja od 5.20 nie śpię bo kaszel mnie męczył ....
Ruby 100 lat,spełnienia najskrytszych marzeń :*
ja wzięłam dziś pół tabletki Clo i do 9 dc będę brała.Moja temperaturka 36.87 ale to z przeziębienia raczej ...
byłam w biedronce po świeże rogaliki na śniadanko a potem będę pakować prezenty
miłego dzionkaRuby lubi tę wiadomość
-
Witam weekendowo
Ruby dużo uśmiechu, radości i spełnienia WSZYSTKICH marzeń!
Edycik zdrówka dla Ciebie!Ruby lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnyHello!
Ruby sto Lat i spełnienia najskrytszych marzeńJak udała się firmowa imprezka?
Edycik zdrówka
Paryzetka jakbyś jadła same samiutkie płatki owsiane to ok ale nie ugotowane i bez mleka oczywiście (suchych raczej nie zjesz więc odpada) ponieważ proces gotowanie zwiększa ich indeks glikiemiczny do 60 i niestety ze wszystkim rzeczami tak jest im bardziej obrobione tym większy indeks glikiemiczny. Dlatego warzywa też ugotowane aldente lub suroweRuby lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!!!
Ryby
Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin.
Dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności i spełnienia marzeń
Jak imprezka się udała?
Edycik zdrówka dla Ciebie i dla mamy żeby szybko choróbska uciekły.
Madka ja w tamtym roku w czerwcu ubezpieczyłam mieszkanie pierwszy raz w życiu a w lipcu sąsiad nas zalał. Pokój był świeżo po remoncie i wpadł prawi tysiak w kieszeń.
Ruby lubi tę wiadomość
-
ale spokój dziś na forum,aż dziwnie
dziewczyny gdzie się podziewacie?
Ja szykuję grzańca i obejrzymy film z mężem
oczywiście mam pytanie laika jak jest z tą stymulacją cyklu z Clo zaczęłam dziś brać i do 23 mam brać oczywiście 23 mam też monitoring ...wtedy wyjdzie mniej więcej kiedy uwodzić męża?
zielona jestem w tym jak natka pietruszki -
No właśnie, cisza straszna. Ja od rana dopieszczam mieszkanie - niby co sobote robimy duże sprzątanie a i tak zawsze coś się znajdzie do roboty
Jeszcze choinka do ubrania dzisiaj a jutro ciasteczka
Duuuużo ciasteczek
Edycik, kochana ja o stymulacji clo nic nie wiem, ale dziewczyny na pewno wszystko Ci napiszą, co i jak, jak się już pojawią8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Hej hej, ja też wpadłam się tylko przywitać i zameldować, że choinka ustrojona, pięknie pachnie. Biorę się za wypisywanie kartek świątecznych bo trochę spóźnieni jesteśmy w tym roku.
Oczywiście Ruby stóweczka i spełnienia marzeń :*Edycik, Paryzetka83, Ruby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNawet nie rano a teraz
Kochane ja nie zrobiłam sobie foty wczoraj:( jakoś tak wszystko leciało szybko że nie zdążyłam:/ ale robili dla naszego magazynu i jestem tam więc jak tylko dostanę linka na fotki to wam moją wyślę!!!
Impreza spoko , wpiłam chyba rekordową ilość piw do tego 3 fajki i chyba bania była, ale na szczęście mój kierowca zdecydował jechać i byłam w domu po 24 i nie zdążyłam sobie wstydu narobićprzyszłam do domu i zapadłam w głęboki sen zaraz po tym jak zjadłam pół lodówki
oczywiście na miejscu było jedzenia pod dostatkiem ale wtedy mi się nie chciało bo piwa zapychały
Dzisiaj miałam teściów i rodziców , było spoko, szybko zleciało nawet, miałam catering także się nie narobiłam, jedynie sałatkę zrobiłam
aaaa i rano wpadła siostra z prezentem i kwiatkami także jednak ktoś chciał dzielić ze mną ten smutny czas wkraczania w wiek starczy
no i mam nadzieję, że wypiłyście ze mną dzisiaj lampeczkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 22:27
madka, Bratek, cinnamon cookie, Kjopa3, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość