X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • madka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Nawet nie rano a teraz ;)

Kochane ja nie zrobiłam sobie foty wczoraj:( jakoś tak wszystko leciało szybko że nie zdążyłam:/ ale robili dla naszego magazynu i jestem tam więc jak tylko dostanę linka na fotki to wam moją wyślę!!! ;)

Impreza spoko , wpiłam chyba rekordową ilość piw do tego 3 fajki i chyba bania była, ale na szczęście mój kierowca zdecydował jechać i byłam w domu po 24 i nie zdążyłam sobie wstydu narobić :D przyszłam do domu i zapadłam w głęboki sen zaraz po tym jak zjadłam pół lodówki :D oczywiście na miejscu było jedzenia pod dostatkiem ale wtedy mi się nie chciało bo piwa zapychały :P

Dzisiaj miałam teściów i rodziców , było spoko, szybko zleciało nawet, miałam catering także się nie narobiłam, jedynie sałatkę zrobiłam ;)

aaaa i rano wpadła siostra z prezentem i kwiatkami także jednak ktoś chciał dzielić ze mną ten smutny czas wkraczania w wiek starczy :D :D

no i mam nadzieję, że wypiłyście ze mną dzisiaj lampeczkę ;)

Ruby oczywiście! Cały czas piję za Twoje szczęście :-)

Sympatycznie, że wszystko się udało, ja za 9 m-cy wkraczam w ten wiek :-)

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Bratek Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby - hahaha, co za babskie pytanie ;))))) (o kolor autka ;) ). Kolor - taki.....eeeee..... grafitowy metalik czy jakoś tak ;)
    A tak w ogóle, to wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!

majju, lubię Gwiezdne Wojny, ale nie mam na ich punkcie śmigła. Natomiast mój Małż baaaardzo je lubi <3

Imię Róży, ja ostatnio mam spóźniony refleks z wchodzeniem na forum ;) ale widzę, że Paryzetka mnie wyręczyła :)))

katiuszaa - bardzo fajny sen. Proszę o więcej takich!!!!! :-D I z kolejnymi forumowiczkami w rolach głównych ;)))))

Edycik - zdrowiej!!! I uważaj na Mamę - absolutnie żadnego przechładzania się teraz, jeśli faktycznie jest to półpasiec!!!! Musi na to bardzo uważać, żeby potem jakiś problemów z nerwami nie miała.

Kjopa - ooooo, a jak na naszym forum robi się zmiany w czcionce? :)

Odnośnie prezentu - Mąż był zachwycony!!!!! :))))) Dopiero w autobusie powiedziałam, o co chodzi. Tzn. ... pokazałam ;) Wyjęłam z torebki czapkę Św.Mikołaja, założyłam na łepetynę i wręczyłam kopertę z biletami ;)
    Szkoda, że u nas nie ma takich premier, jak w Stanach, ale i tak było kilku fanów przebranych - zwykle w stroje rycerzy Jedi, a jeden - umalowany, jak Darth Maul ;)
    Rf-6AZis.png

Niektórzy zaznaczali swoje uwielbienie w symboliczny sposób - widziałam gościa, który był ubrany zwyczajnie, ale na włosach kitka a'la młody Obi Wan Kenobi. No i kilka dziewczyn w koczkami po bokach a'la młoda księżniczka Leia :)
    f15e946de3fdc148f870630ee8ffb700.jpg

Obiecałam Mężowi, że kiedyś sprawię Mu Jego własny strój rycerza Jedi. Lipa tylko, bo żeby naprawdę dobrze wyglądał, to trzeba by go uszyć w grubszych materiałów, więc tanie by to nie było :( Ale w sieci są nawet wykroje :))))) Tylko wtedy lepiej robić na miarę, a nie w ciemno, bo to już droższa impreza.
    No i pytanie - co ze mną????????? :P Przecież nie pójdę w jeansach ;) No cóż - jak nic, zostaje mi strój księżniczki Lei ;) http://sklep.cosplayworld.pl/p/15/1005/kostium-z-filmu-star-wars-leia-star-wars-gwiezdne-wojny-kostiumy-z-filmow-i-gier.html
    Chociaż.... Jakby schudnąć troszkę, to TA wersja nie byłaby taka zła.... B-)
    http://sklep.cosplayworld.pl/p/15/794/kostium-z-filmu-star-wars-ksiezniczka-leia-star-wars-gwiezdne-wojny-kostiumy-z-filmow-i-gier.html
    ;)))))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 00:44

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się kochane przy kawce

Ruby a kacyka to Ty po tej imprezie miałaś chyba?
    Aguś gdzie jesteś?
    Bratku fajnie pomyślałaś z czapką Mikołaja i z wręczeniem prezentu :) pomysł super :D byłam kiedyś Bratku na grach ulicznych nocnych i jedni znajomi byli przebrani za aktorów z gwiezdnych wojen, tyle,że stroje wypożyczyli z wypożyczalni :) ale strój Leili jest seksowny :P
    I dziękuję za radę Mama już 3 dzionek w domku siedzi by się nie przeziębić.

ja pospałam dziś troszkę, teraz kawkę popijam i idę śniadanko robić.

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Ruby czyli imprezka udana? ;) i tak ma być! :) czekamy więc na tą fotkę :)

Bratku ale nie napisałaś jaka była reakcja męża? :) pomysł z wręczeniem super!

Edycik a jak mama się czuje? No i Ty?:>

No właśnie, Aga gdzie Ty? :*

Edycik lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki po dłuższej przerwie.

Ruby oczywiście wszystkiego kochana co najlepsze, żeby wszystkie twoje marzenia się spełniły no i to co najważniejsze zdrówka :)
    I impreza z tego co słyszę udana jak najbardziej i tak powinno być. Każdej z nas należy się odreagowanie. przede wszystkim przed świętami w ty popłochu :)
    A po za tym ja piłam za twoje zdrówko i to nie jedną lampeczkę ;)

Edycik ja też biorę clo teraz ale już raz brałam z 3 lata temu. Jak przestajesz brać po dwóch trzech dniach po odstawieniu organizm zaczyna się przygotowywać do owulki oczywiście jak zadziałają. Ja jestem drugi dzień po odstawieniu i jajniki czuje jak zaczynają pracować i śluz się też zmienia :) I zaczynamy staranka :)

U mnie dziewczynki choineczka wczoraj ubrana do gina nie dzwoniłam ponieważ jest na urlopie a po za tym i tak nie mam możliwości do niego podjechać do nowego roku. Więc czekam jak się sytuacja rozwinie ;) Teścik ciążowy zrobiłam dla pewności czy aby na pewno nie jest to objaw ciąży oczywiście jedna kreseczka. Więc mi ulżyło bo tak to bym już się bała że coś nie tak.
    Dzisiaj jadę do eściów na przedwczesną wigilię ponieważ wyjeżdżamy w góry na święta a trzeba z nimi też się połamać opłatkiem. Mój synuś chory na maksa załapał szkarlatynę :(

Dziewczynki życzę miłego dnia :)

Edycik lubi tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• monia1607 Znajoma

Wysłany: 20 grudnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny 
    Staram się z mężem o drugie dziecko. Syn ma już 10 lat. ja mam 35 lat, mąż 40 lat. Kilka cykli już za nami, nie udaje nam się. Dodam, że cykle ma regularne co 26 dni. Ostatnia miesiączka 2 grudnia. Współżyliśmy już nawet w sam okres i co drugi dzień, aż do 14 dnia cyklu. Okres wypada mi na 28.12. A ja od wczoraj czuje się fatalnie, bóle głowy, brzucha, jak na @. Miałyście podobnie. Przecież to za wcześnie i na ciążę i na okres. Poradźcie proszę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 11:12

w4sqyx8dg6ze4lt3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja,

Edycik po piwie raczej kaca nie mam także spoko dobrze się czułam ;) a jak twoje zdrówko?

Cynamon tak jest , odfajkowane zaliczymy do udanych obie pt i sb :)

Bratku podobnie jak cynamon ciekawa jestem reakcji m jak mu dałaś w busie prezent :)

Ja jeszcze jutro i wt do pracy potem święta pełną parą :) a we wtorek idę do mądrej głowy, ciekawe co tam wymyśli?!

Edycik trzymam kciuki za cykl z CLO :)

Dziękuję też za wszystkie wypite kieliszki wczoraj za moje zdrówko! :)

Przyszły nowe lakiery więc jak zwykle nie wytrzymałam i po 7 dniach zmieniłam pazury, tym razem delikatnie, jasno szary kolorek ale ładny :)
    tadam:

92714f527c_m.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 15:16

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby widzę że pazurki to juz opracowalas do perfekcji :-)
    Świetnie ci tym razem wyszły :-)

Ruby lubi tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby spóźnione ale szczere najserdeczniejsze życzenia :) Spełnienia wszelkich marzeń a zwłaszcza tego jednego :*

Ruby lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1407 wrote:
    Ruby widzę że pazurki to juz opracowalas do perfekcji :-)
    Świetnie ci tym razem wyszły :-)

dziękuję idzie mi coraz lepiej ale w porównaniu do was specjalistek to jeszcze jestem 100 lat za murzynami :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola90 wrote:
    Ruby spóźnione ale szczere najserdeczniejsze życzenia :) Spełnienia wszelkich marzeń a zwłaszcza tego jednego :*

dziękuję :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello ;)
    Zgłaszam się wieczorową porą ;) Miałam rano do was napisać jak wróciłam z imprezy (Ruby twoje zdrowie nie raz było wznoszone ;) ) ale zasnęłam nad komórką pisząc ;) a jak się obudziłam biegiem do po mamę i do babci a potem na cmentarz i z powrotem do mamy. Całkiem nie dawno wróciliśmy .
    Bratku a może z kostiumów księżniczki Lei pomyśl o http://www.funidelia.pl/kostium-ksiniczka-leia-sexy-niewolnica-4138.html tylko to bardziej by mężowi w łóżku zrobić przyjemność ;)
    Ruby śliczne pazurki
    Wiola jak u Ciebie?
    Edycik jak się czujesz?
    Aguś zaczynam się martwić, co z tobą?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga była na urodzinach u bratanka zdaje się, może zostali na noc...liczę, że rano się odezwie:)

Katiuszka to musiała być dobra impreza ;) czuję w kościach :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sié poniedziałkowo :)

Milego dzionka kobiety i wracajcie mi tu wszystkie raz dwa bo nuda będzie dzisiaj w pracy :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane:*

Przepraszam za moją nieobecność. Chyba totalnie ten grudzień mnie rozleniwił;) nie chciałam nikogo martwić:*
    Nie wchodzę na neta, poza pracą w ogóle...więc straciłam trochę wątek. W pracy nadal nie wiem co będzie ze mną po nowym roku, więc też zakręcony czas, nie wychodzę z papierów ;)

Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze. Chyba teraz będę rzadziej tu bywać, jakoś potrzebuje odskoczni o myśli o staraniach, co bardzo służy mi
    i mojemu M :)
    Pamiętam o Was w myślach i modlitwie:*

Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Wiola jak u Ciebie?
    U mnie wszystko dobrze :) Mdłości ciągle są ale chyba się już do tego powoli przyzwyczajam. Brzuch zaczął się delikatnie zaokrąglać pod pępkiem. Cieszę się, że święta już blisko, uwielbiam ten czas :) Mam nadzieję, że grudniowe odpuszczenie i magia świąt przyniesie Wam wszystkim szczęście i forum wkrótce zasypią dobre wieści :) Trzymam za Was kciuki :)

AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko jak ten czas leci, Wiolka już 10 tydzień, nie mówię o reszcie dziewczyn , szok...
    Po nowym roku już nie ma zmiłuj się :P

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczynki z rana :-)
    Ja juz zmykam do pracy ale wskoczylam jeszcze sie przywitać.

Aga tylko nie zapominaj o nas:)
    I owocnych staranek kochana życzę :*

Ruby jak ja ci zazdroszczę tej nudy w pracy :) Ja niestety mam wrecz odwrotnie juz jestem lekko przemeczona :/

Milego dzionka wam kochane życzę i spokojnych przygotowan do świąt :-)

AgaL, Ruby lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kobietki :)
    Ruby cieszę się, że imprezka udana, czekam na zdjęcie ;)
    Edycik jak zdrówko? Jak mama się czuje?
    Aguś taki odpoczynek dobrze robi na psychikę, ale nie zapomnij o Nas :*
    Wiola oby Twoje słowa się sprawdziły :) Ja tam bym chciała mieć takie mdłości. Fajnie, że już zaczyna być coś widać :)

katiuszaa, AgaL, Ruby lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :) poniedziałek... Jak dobrze, że już zaraz Święta! :) na szczęście mam w tym roku wolne, chyba załamałabym się gdybym miała w ten weekend do pracy... Dobrze mi się trafiło ;)

Ruby szalejesz z pazurkami :P na Święta jeszcze będziesz zmieniać? ;) ja mam czerwone plus dwa złoty brokat :)

Aga dobrze Cię widzieć :) (czytać :P) :) książka idzie już do mnie? :)

Wiolu - brzusio się zaokrągla już? :) cudnie! Jak ten czas leci....

AgaL, Ruby lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 991 992 993 994 995 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ