X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka jak tylko zdobędę to wrzucę :)

Cynamon - no chyba już nie chyba, żeby mi odpadły :D ale na Sylwka zmienię na coś drapieżnego, kupiłam zajebisty czarny :P ostatnio miałam czerwone i jeden granatowy ale chyba źle dobralam kolory bo szału nie było :D Jak twój synek się ma? ;)

Aguś czasem wpadaj z wieściami do nas bo jak tak znikać? Ja tutaj ciągle jestem chociaż na razie odupuściłam grudzień, ale ostatnio o starankach mało piszemy więc no stress ;)

Gdzie reszta bandy? pytam się gdzie?

• madka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja z początkiem tygodnia :-)

Ruby pazurki świetne!

Ale mam dzisiaj kryzys... Ledwie wstałam z łóżka, a to dopiero poniedziałek. Jak ja wytrzymam do czwartku lub piątku :-/

Kjopa jak u Ciebie?

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Witam się i ja z początkiem tygodnia :-)

Ruby pazurki świetne!

Ale mam dzisiaj kryzys... Ledwie wstałam z łóżka, a to dopiero poniedziałek. Jak ja wytrzymam do czwartku lub piątku :-/

Kjopa jak u Ciebie?

Madka jakiego piatku,w piatek już wolne, a w wigilie pracujesz? chyba, że przegapiłaś, że to już swąteczny tydzień :)

madka lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Ruby uświadomiłaś mi, że czwartek mam wolny! jupi! Do świąt już jestem przygotowana, choinka stoi, ciasteczka pachną prezenty tylko popakować muszę i mogę jechać na święta do jednych i drugich rodziców :)

Ruby lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • madka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najprawdopodobniej w wigilię pracuje, bo zgłosiło się dziecko, a ja mam dyżur

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby mój synek już grzeczniejszy ;) tzn pod względem spania :) nie piszczy tak bardzo w nocy :) za to ujawnia już swój charakterek ;) jest dużo bardziej odważny i zaczepny niż jego rodzony brat :) kiedy bawią się razem to czasami aż nie mogę patrzeć, jak tamtego atakuje... A ten drugi taki typ leniwca, tu się położy, tam zaśnie... Ale to dobrze się trafiło, u nich dwójka dzieci i w tym jedno jeszcze raczkujące, więc nawet jak zaczepia psa to on nie bardzo na to reaguje ;)

Bratek lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze porządki musze dokończyć i też jedni i drudzy się zjadą także chata pełna będzie :) dzisiaj doszły jakieś dwie paczki, sąsiadka pisała mi smska że cos przyszło :D a ja sprytnie przekupiłam ją torem w sobotę :P

Zaniosłam że się chce podzielić i takie tam ale dobrze wiem , że kilka paczek na drodze a ja w robocie :P

madka, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby mój synek już grzeczniejszy ;) tzn pod względem spania :) nie piszczy tak bardzo w nocy :) za to ujawnia już swój charakterek ;) jest dużo bardziej odważny i zaczepny niż jego rodzony brat :) kiedy bawią się razem to czasami aż nie mogę patrzeć, jak tamtego atakuje... A ten drugi taki typ leniwca, tu się położy, tam zaśnie... Ale to dobrze się trafiło, u nich dwójka dzieci i w tym jedno jeszcze raczkujące, więc nawet jak zaczepia psa to on nie bardzo na to reaguje ;)

haha no to super trafili :) fajnie, że masz tego psiaka, a wwy gdzie spędzacie święta?

• madka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ja jeszcze porządki musze dokończyć i też jedni i drudzy się zjadą także chata pełna będzie :) dzisiaj doszły jakieś dwie paczki, sąsiadka pisała mi smska że cos przyszło :D a ja sprytnie przekupiłam ją torem w sobotę :P

Zaniosłam że się chce podzielić i takie tam ale dobrze wiem , że kilka paczek na drodze a ja w robocie :P

Nie ma to jak podejście psychologiczne :-D

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    haha no to super trafili :) fajnie, że masz tego psiaka, a wwy gdzie spędzacie święta?
    My u siebie w mieście, nigdzie nie jedziemy, Wigilia u jednych i drugich rodziców, pierwszy dzień Świąt u moich, drugi dzień Świąt u teściów obiad a wieczorem do mojej siostry ciotecznej :)także zaplanowane już wszystko :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Ruby najlepszosci z okazji osiemnastych urodzin :-D

Madka jak tam objawy ciążowe? Niedługo termin @ :-)

Cinnamon Twój psiak to wkoncu prezes, no nie :-) musi mieć charakterek, bo jakby inaczej :-)

Edycik jak tam zdrówko?

Paryzetka ja też odliczam...do czwartku :-) haha

Święta... Bożego Narodzenia, Wigilia... A za oknem deszcz. Do d..y. Chyba już musimy się przyzwyczaić, że Swieta Wielkanocne mamy białe :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 10:43

madka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

2da6343587.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka cionszowych objawów jest mnóstwo, ale ciążowych nie wiem. Nie chcę się nakręcać, chociaż i tak to robię. Zaczął mnie dziś brzuch boleć jak na @, więc pewnie znowu się nie udało :-(

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj nie mów hop:-) chociaż lepiej jest nakręcac w druga stronę a potem miło się zaskoczyć :-)
    Ps. Ból brzucha jak na @ tez jest objawem :-) trzymam kciuki kochana :-) mooocno <3

madka lubi tę wiadomość

2da6343587.png

Wysłany: 21 grudnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja trzymam kciuki! :)

Hahaha Ewelina masz rację ;) imię zobowiązuje! :D

madka lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Witam się między makowcem a piernikiem i lecę dalej do garów :) Dobrego tygodnia :*

cinnamon cookie, Kjopa3 lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kobitki

ja dopiero weszłam do domu więc w skrócie mam zapalenie oskrzeli byłam u lekarza dziś ...no i mam l4 no w sumie to jedyny dobry powód do radości :)
    na 16 mam wizytę u ginekologa i cały dzień w biegu
    Mama czuje się troszkę lepiej 4 dzień z rzędu w domku siedzi.

Aga dobrze że dałaś nam znać :*

EwelinaaKa racja święta coraz bliżej a za oknem deszcz :(

Cinnamonku to Prezesik jest radością w domku chyba :) fajnie taki psi dzieciak :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    cześć kobitki

ja dopiero weszłam do domu więc w skrócie mam zapalenie oskrzeli byłam u lekarza dziś ...no i mam l4 no w sumie to jedyny dobry powód do radości :)
    na 16 mam wizytę u ginekologa i cały dzień w biegu
    Mama czuje się troszkę lepiej 4 dzień z rzędu w domku siedzi.

Aga dobrze że dałaś nam znać :*

EwelinaaKa racja święta coraz bliżej a za oknem deszcz :(

Cinnamonku to Prezesik jest radością w domku chyba :) fajnie taki psi dzieciak :)

nie chcę powiedzieć " a nie mowiłam" :P ale zdrowka kochana! daj znać jak tam po wizycie, ja jutro mam, muszę druknąć wynik nasienia m i z dumą zaniosę :D

Edycik lubi tę wiadomość

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki:-)
    Paryzetka dzięki za info o skeczu:-))uwielbiam to poczucie humoru;-)
    Ruby sto lat i zaciążenia ci życzę, resztę już masz:-)
    Cynamon myślałam,że jak mnie tak długo nie było to zaciążyłaś i wiesz że będzie syn, to dobra wróżba:-)
    Bratku spoko Paryzteka nie poratowała:-) a propose mój M. też dostanie koszulkę z gwiezdnych wojen pod choinkę i idziemy do kina w sylwestra na... gwiezdne wojny:-)
    Madka kiedy testujesz??? trzymam kciuki:-))
    Edycik zdrówka;-)

Ja miałam ciężki weekend mycie okien i podłóg, sprzątanie i jeszcze imprezę w sobotę w domu uffff:-)
    Ale serduszkowania nie zaniedbaliśmy mino że testy owu bladziochy:-))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 12:47

cinnamon cookie, madka, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*

Wysłany: 21 grudnia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wyzdrowieć mi proszę szybciorem!! ;)

Imię_Róży hahah dobra wróżba! Synka mam ale na 4 łapkach ;)

Imię_Róży, Edycik lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Edycik to zdrówka życzę Tobie i Mamie. Po wizycie u lekarza od razu do łóżka i odpoczywaj bo zapalenie oskrzeli to już poważna sprawa.
    Imię_Róży - brawo Ty ;)
    Ruby powodzenia na wizycie, lekarz pochwali wyniczki to mężuś urośnie z dumy ;)

Imię_Róży, Ruby lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
‹‹ 992 993 994 995 996 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ