Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyParyzetka jak tylko zdobędę to wrzucę
Cynamon - no chyba już nie chyba, żeby mi odpadłyale na Sylwka zmienię na coś drapieżnego, kupiłam zajebisty czarny
ostatnio miałam czerwone i jeden granatowy ale chyba źle dobralam kolory bo szału nie było
Jak twój synek się ma?
Aguś czasem wpadaj z wieściami do nas bo jak tak znikać? Ja tutaj ciągle jestem chociaż na razie odupuściłam grudzień, ale ostatnio o starankach mało piszemy więc no stress
Gdzie reszta bandy? pytam się gdzie? -
Witam się i ja z początkiem tygodnia
Ruby pazurki świetne!
Ale mam dzisiaj kryzys... Ledwie wstałam z łóżka, a to dopiero poniedziałek. Jak ja wytrzymam do czwartku lub piątku
Kjopa jak u Ciebie?29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnymadka wrote:Witam się i ja z początkiem tygodnia
Ruby pazurki świetne!
Ale mam dzisiaj kryzys... Ledwie wstałam z łóżka, a to dopiero poniedziałek. Jak ja wytrzymam do czwartku lub piątku
Kjopa jak u Ciebie?
Madka jakiego piatku,w piatek już wolne, a w wigilie pracujesz? chyba, że przegapiłaś, że to już swąteczny tydzieńmadka lubi tę wiadomość
-
Oj Ruby uświadomiłaś mi, że czwartek mam wolny! jupi! Do świąt już jestem przygotowana, choinka stoi, ciasteczka pachną prezenty tylko popakować muszę i mogę jechać na święta do jednych i drugich rodziców
Ruby lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ruby mój synek już grzeczniejszy
tzn pod względem spania
nie piszczy tak bardzo w nocy
za to ujawnia już swój charakterek
jest dużo bardziej odważny i zaczepny niż jego rodzony brat
kiedy bawią się razem to czasami aż nie mogę patrzeć, jak tamtego atakuje... A ten drugi taki typ leniwca, tu się położy, tam zaśnie... Ale to dobrze się trafiło, u nich dwójka dzieci i w tym jedno jeszcze raczkujące, więc nawet jak zaczepia psa to on nie bardzo na to reaguje
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jeszcze porządki musze dokończyć i też jedni i drudzy się zjadą także chata pełna będzie
dzisiaj doszły jakieś dwie paczki, sąsiadka pisała mi smska że cos przyszło
a ja sprytnie przekupiłam ją torem w sobotę
Zaniosłam że się chce podzielić i takie tam ale dobrze wiem , że kilka paczek na drodze a ja w robociemadka, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby mój synek już grzeczniejszy
tzn pod względem spania
nie piszczy tak bardzo w nocy
za to ujawnia już swój charakterek
jest dużo bardziej odważny i zaczepny niż jego rodzony brat
kiedy bawią się razem to czasami aż nie mogę patrzeć, jak tamtego atakuje... A ten drugi taki typ leniwca, tu się położy, tam zaśnie... Ale to dobrze się trafiło, u nich dwójka dzieci i w tym jedno jeszcze raczkujące, więc nawet jak zaczepia psa to on nie bardzo na to reaguje
haha no to super trafilifajnie, że masz tego psiaka, a wwy gdzie spędzacie święta?
-
Ruby wrote:Ja jeszcze porządki musze dokończyć i też jedni i drudzy się zjadą także chata pełna będzie
dzisiaj doszły jakieś dwie paczki, sąsiadka pisała mi smska że cos przyszło
a ja sprytnie przekupiłam ją torem w sobotę
Zaniosłam że się chce podzielić i takie tam ale dobrze wiem , że kilka paczek na drodze a ja w robocie
Nie ma to jak podejście psychologiczne29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
-
Ruby wrote:haha no to super trafili
fajnie, że masz tego psiaka, a wwy gdzie spędzacie święta?
-
Dzień dobry
Ruby najlepszosci z okazji osiemnastych urodzin
Madka jak tam objawy ciążowe? Niedługo termin @
Cinnamon Twój psiak to wkoncu prezes, no niemusi mieć charakterek, bo jakby inaczej
Edycik jak tam zdrówko?
Paryzetka ja też odliczam...do czwartkuhaha
Święta... Bożego Narodzenia, Wigilia... A za oknem deszcz. Do d..y. Chyba już musimy się przyzwyczaić, że Swieta Wielkanocne mamy białeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 10:43
madka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Ewelinka cionszowych objawów jest mnóstwo, ale ciążowych nie wiem. Nie chcę się nakręcać, chociaż i tak to robię. Zaczął mnie dziś brzuch boleć jak na @, więc pewnie znowu się nie udało29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
-
cześć kobitki
ja dopiero weszłam do domu więc w skrócie mam zapalenie oskrzeli byłam u lekarza dziś ...no i mam l4 no w sumie to jedyny dobry powód do radości
na 16 mam wizytę u ginekologa i cały dzień w biegu
Mama czuje się troszkę lepiej 4 dzień z rzędu w domku siedzi.
Aga dobrze że dałaś nam znać :*
EwelinaaKa racja święta coraz bliżej a za oknem deszcz
Cinnamonku to Prezesik jest radością w domku chybafajnie taki psi dzieciak
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:cześć kobitki
ja dopiero weszłam do domu więc w skrócie mam zapalenie oskrzeli byłam u lekarza dziś ...no i mam l4 no w sumie to jedyny dobry powód do radości
na 16 mam wizytę u ginekologa i cały dzień w biegu
Mama czuje się troszkę lepiej 4 dzień z rzędu w domku siedzi.
Aga dobrze że dałaś nam znać :*
EwelinaaKa racja święta coraz bliżej a za oknem deszcz
Cinnamonku to Prezesik jest radością w domku chybafajnie taki psi dzieciak
nie chcę powiedzieć " a nie mowiłam"ale zdrowka kochana! daj znać jak tam po wizycie, ja jutro mam, muszę druknąć wynik nasienia m i z dumą zaniosę
Edycik lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki:-)
Paryzetka dzięki za info o skeczu:-))uwielbiam to poczucie humoru;-)
Ruby sto lat i zaciążenia ci życzę, resztę już masz:-)
Cynamon myślałam,że jak mnie tak długo nie było to zaciążyłaś i wiesz że będzie syn, to dobra wróżba:-)
Bratku spoko Paryzteka nie poratowała:-) a propose mój M. też dostanie koszulkę z gwiezdnych wojen pod choinkę i idziemy do kina w sylwestra na... gwiezdne wojny:-)
Madka kiedy testujesz??? trzymam kciuki:-))
Edycik zdrówka;-)
Ja miałam ciężki weekend mycie okien i podłóg, sprzątanie i jeszcze imprezę w sobotę w domu uffff:-)
Ale serduszkowania nie zaniedbaliśmy mino że testy owu bladziochy:-))Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 12:47
cinnamon cookie, madka, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Oj Edycik to zdrówka życzę Tobie i Mamie. Po wizycie u lekarza od razu do łóżka i odpoczywaj bo zapalenie oskrzeli to już poważna sprawa.
Imię_Róży - brawo Ty
Ruby powodzenia na wizycie, lekarz pochwali wyniczki to mężuś urośnie z dumy
Imię_Róży, Ruby lubią tę wiadomość