X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka jak tylko zdobędę to wrzucę :)

Cynamon - no chyba już nie chyba, żeby mi odpadły :D ale na Sylwka zmienię na coś drapieżnego, kupiłam zajebisty czarny :P ostatnio miałam czerwone i jeden granatowy ale chyba źle dobralam kolory bo szału nie było :D Jak twój synek się ma? ;)

Aguś czasem wpadaj z wieściami do nas bo jak tak znikać? Ja tutaj ciągle jestem chociaż na razie odupuściłam grudzień, ale ostatnio o starankach mało piszemy więc no stress ;)

Gdzie reszta bandy? pytam się gdzie?

• madka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja z początkiem tygodnia :-)

Ruby pazurki świetne!

Ale mam dzisiaj kryzys... Ledwie wstałam z łóżka, a to dopiero poniedziałek. Jak ja wytrzymam do czwartku lub piątku :-/

Kjopa jak u Ciebie?

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Witam się i ja z początkiem tygodnia :-)

Ruby pazurki świetne!

Ale mam dzisiaj kryzys... Ledwie wstałam z łóżka, a to dopiero poniedziałek. Jak ja wytrzymam do czwartku lub piątku :-/

Kjopa jak u Ciebie?

Madka jakiego piatku,w piatek już wolne, a w wigilie pracujesz? chyba, że przegapiłaś, że to już swąteczny tydzień :)

madka lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Ruby uświadomiłaś mi, że czwartek mam wolny! jupi! Do świąt już jestem przygotowana, choinka stoi, ciasteczka pachną prezenty tylko popakować muszę i mogę jechać na święta do jednych i drugich rodziców :)

Ruby lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • madka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najprawdopodobniej w wigilię pracuje, bo zgłosiło się dziecko, a ja mam dyżur

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby mój synek już grzeczniejszy ;) tzn pod względem spania :) nie piszczy tak bardzo w nocy :) za to ujawnia już swój charakterek ;) jest dużo bardziej odważny i zaczepny niż jego rodzony brat :) kiedy bawią się razem to czasami aż nie mogę patrzeć, jak tamtego atakuje... A ten drugi taki typ leniwca, tu się położy, tam zaśnie... Ale to dobrze się trafiło, u nich dwójka dzieci i w tym jedno jeszcze raczkujące, więc nawet jak zaczepia psa to on nie bardzo na to reaguje ;)

Bratek lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze porządki musze dokończyć i też jedni i drudzy się zjadą także chata pełna będzie :) dzisiaj doszły jakieś dwie paczki, sąsiadka pisała mi smska że cos przyszło :D a ja sprytnie przekupiłam ją torem w sobotę :P

Zaniosłam że się chce podzielić i takie tam ale dobrze wiem , że kilka paczek na drodze a ja w robocie :P

madka, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby mój synek już grzeczniejszy ;) tzn pod względem spania :) nie piszczy tak bardzo w nocy :) za to ujawnia już swój charakterek ;) jest dużo bardziej odważny i zaczepny niż jego rodzony brat :) kiedy bawią się razem to czasami aż nie mogę patrzeć, jak tamtego atakuje... A ten drugi taki typ leniwca, tu się położy, tam zaśnie... Ale to dobrze się trafiło, u nich dwójka dzieci i w tym jedno jeszcze raczkujące, więc nawet jak zaczepia psa to on nie bardzo na to reaguje ;)

haha no to super trafili :) fajnie, że masz tego psiaka, a wwy gdzie spędzacie święta?

• madka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ja jeszcze porządki musze dokończyć i też jedni i drudzy się zjadą także chata pełna będzie :) dzisiaj doszły jakieś dwie paczki, sąsiadka pisała mi smska że cos przyszło :D a ja sprytnie przekupiłam ją torem w sobotę :P

Zaniosłam że się chce podzielić i takie tam ale dobrze wiem , że kilka paczek na drodze a ja w robocie :P

Nie ma to jak podejście psychologiczne :-D

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    haha no to super trafili :) fajnie, że masz tego psiaka, a wwy gdzie spędzacie święta?
    My u siebie w mieście, nigdzie nie jedziemy, Wigilia u jednych i drugich rodziców, pierwszy dzień Świąt u moich, drugi dzień Świąt u teściów obiad a wieczorem do mojej siostry ciotecznej :)także zaplanowane już wszystko :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Ruby najlepszosci z okazji osiemnastych urodzin :-D

Madka jak tam objawy ciążowe? Niedługo termin @ :-)

Cinnamon Twój psiak to wkoncu prezes, no nie :-) musi mieć charakterek, bo jakby inaczej :-)

Edycik jak tam zdrówko?

Paryzetka ja też odliczam...do czwartku :-) haha

Święta... Bożego Narodzenia, Wigilia... A za oknem deszcz. Do d..y. Chyba już musimy się przyzwyczaić, że Swieta Wielkanocne mamy białe :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 10:43

madka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

2da6343587.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka cionszowych objawów jest mnóstwo, ale ciążowych nie wiem. Nie chcę się nakręcać, chociaż i tak to robię. Zaczął mnie dziś brzuch boleć jak na @, więc pewnie znowu się nie udało :-(

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj nie mów hop:-) chociaż lepiej jest nakręcac w druga stronę a potem miło się zaskoczyć :-)
    Ps. Ból brzucha jak na @ tez jest objawem :-) trzymam kciuki kochana :-) mooocno <3

madka lubi tę wiadomość

2da6343587.png

Wysłany: 21 grudnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja trzymam kciuki! :)

Hahaha Ewelina masz rację ;) imię zobowiązuje! :D

madka lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Witam się między makowcem a piernikiem i lecę dalej do garów :) Dobrego tygodnia :*

cinnamon cookie, Kjopa3 lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kobitki

ja dopiero weszłam do domu więc w skrócie mam zapalenie oskrzeli byłam u lekarza dziś ...no i mam l4 no w sumie to jedyny dobry powód do radości :)
    na 16 mam wizytę u ginekologa i cały dzień w biegu
    Mama czuje się troszkę lepiej 4 dzień z rzędu w domku siedzi.

Aga dobrze że dałaś nam znać :*

EwelinaaKa racja święta coraz bliżej a za oknem deszcz :(

Cinnamonku to Prezesik jest radością w domku chyba :) fajnie taki psi dzieciak :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    cześć kobitki

ja dopiero weszłam do domu więc w skrócie mam zapalenie oskrzeli byłam u lekarza dziś ...no i mam l4 no w sumie to jedyny dobry powód do radości :)
    na 16 mam wizytę u ginekologa i cały dzień w biegu
    Mama czuje się troszkę lepiej 4 dzień z rzędu w domku siedzi.

Aga dobrze że dałaś nam znać :*

EwelinaaKa racja święta coraz bliżej a za oknem deszcz :(

Cinnamonku to Prezesik jest radością w domku chyba :) fajnie taki psi dzieciak :)

nie chcę powiedzieć " a nie mowiłam" :P ale zdrowka kochana! daj znać jak tam po wizycie, ja jutro mam, muszę druknąć wynik nasienia m i z dumą zaniosę :D

Edycik lubi tę wiadomość

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki:-)
    Paryzetka dzięki za info o skeczu:-))uwielbiam to poczucie humoru;-)
    Ruby sto lat i zaciążenia ci życzę, resztę już masz:-)
    Cynamon myślałam,że jak mnie tak długo nie było to zaciążyłaś i wiesz że będzie syn, to dobra wróżba:-)
    Bratku spoko Paryzteka nie poratowała:-) a propose mój M. też dostanie koszulkę z gwiezdnych wojen pod choinkę i idziemy do kina w sylwestra na... gwiezdne wojny:-)
    Madka kiedy testujesz??? trzymam kciuki:-))
    Edycik zdrówka;-)

Ja miałam ciężki weekend mycie okien i podłóg, sprzątanie i jeszcze imprezę w sobotę w domu uffff:-)
    Ale serduszkowania nie zaniedbaliśmy mino że testy owu bladziochy:-))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 12:47

cinnamon cookie, madka, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*

Wysłany: 21 grudnia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wyzdrowieć mi proszę szybciorem!! ;)

Imię_Róży hahah dobra wróżba! Synka mam ale na 4 łapkach ;)

Imię_Róży, Edycik lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Edycik to zdrówka życzę Tobie i Mamie. Po wizycie u lekarza od razu do łóżka i odpoczywaj bo zapalenie oskrzeli to już poważna sprawa.
    Imię_Róży - brawo Ty ;)
    Ruby powodzenia na wizycie, lekarz pochwali wyniczki to mężuś urośnie z dumy ;)

Imię_Róży, Ruby lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
‹‹ 992 993 994 995 996 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ