Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby wrote:Kjopaaa to już ciąża pełną parą! prawie, że drugi trymestr normalnie...trzymam kciuki daj znać rano a nie za tydzień!
Dobra dam znać jutro.
EDIT: Trzymam kciuki za wizytę.
Madka też trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 22:32
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moje Drogie, cóż tu mówić - Mąż był zachwycony
))))))))))) (i uchachał się na mój widok w takiej Mikołajowej czapce
)
katiuszaa - hahaha, widziałam ten kostium, ale za dużo odsłania. Może jak kiedyś kupię karnet na siłownię.........
Ale owszem, myślę, że Małż byłby zachwycony
Aguś, Dobry Duszku - szkoda, że chcesz zaglądać rzadziej. Ale jednocześnie nie ukrywam, że zupełnie Cię rozumiem. Dobrze robi taka przerwa :-*
Imię Róży - super! To miłego seansu!!!!! Myślę, że będziecie zadowoleni
Jasminowa - dawaj trochę tych pierogów!!!! Muszą być pyszne))))
Ja w tym roku poległam kulinarnie. Zwłaszcza, że.... PADŁ NAM PIEKARNIK. Wyobrażacie sobie???? W TAKIM okresie??????? Echhhhh
Edycik - tulę z całych sił :-*
Kjopa - ooooooo, dziękiWiem właśnie, że można coś zmieniać w czcionce - grubości, kolorach etc., ale jakoś do tej pory nie sprawdziłam, jak
DZIĘKI
Paryzetka - PODZIWIAM)))) Mnie jest strasznie głupio, ale nie idzie mi trzymanie diety. Tzn. wszystko idzie falami. Bywa tak, że jest ok. Ale jak ułoży się taki czas, że kumuluje się dużo stresu, dyżurów nocnych etc., to zaczyna się kawa, cola, energizery, batony (staram się musli) - bo to można szybko, na parę kęsów, niemal na stojąco (tak, często zdarza mi się tak jeść ;/ )/
Echhh
U nas przestój. Ginka nie odpisała. Wiem, że teraz czas świąteczny, więc i tak nie zrobilibyśmy monitoringu itd., ale jakoś takoś.... No nic. Jutro rano, przed wyjazdem, idę na badania - zobaczymy czy moja tarczyca i prolaktyna się uspokoiła, ale też sprawdzę, jak tam homocysteina (z racji ostatniego wyniku badania genetycznego w kierunku MTHFR), vit.B12 i kwas foliowy oraz ferrytyna. Masakra, jak podliczyłam, o ile znowu uszczuplę portfel ;(.....
W sumie, to muszę poszperać - ciekawi mnie czy te zaburzenia mogą mieć związek z moimi skrzepami podczas okresu. Bo one potrafią naprawdę wkurzać ;/ Już jakiś czas temu zauważyłam, że im więcej skrzepów podczas danej miesiączki, tym bardziej jet bolesnaNo i dłużej trwa, bo potrafi nawet kilka dni się "wykańczać", na brunatno, jakby organizm nie mógł się doczyścić. Fujjj
((((
A tak w ogóle, to..... Jutro wyjeżdżamy do mojej Rodziny. Może uda mi się zajrzeć na forum, ale pewnie będzie ciężko - i w sumie jest to chyba dobry pomysłJeżdżę tam rzadko, więc trochę by to było niefajne - siedzieć na necie, zamiast przebywać z ludźmi na żywo
Na wypadek, gdybym nie miała, jak zajrzeć na forum.....
Moje Kochane!!!!!!!!
Idzie pięęęęęękny czas
Chciałabym, by dla każdej z nas był to czas wytchnienia, odpoczynku od życiowych trosk, naładowania akumulatorków
Wiadomo, że każda z nas marzy o tym samym. I mam nadzieję, że jak najszybciej każda z nas się tego doczeka - a wszelka zwłoka z punktu widzenia czasu okaże się uzasadniona.
Chciałabym również życzyć nam wszystkim, byśmy NIGDY NIE ZATRACIŁY TEGO, CO JUŻ MAMY. A mamy cudownych Mężczyzn, wspaniałych partnerów, którzy starają się nas wspierać na tyle, na ile potrafią. Jeden jest bardziej otwarty i spontaniczny, drugi mniej - ale każdy z nich z pewnością nie bez powodu jest u boku jednej z nas. I niech tak zostanie!!!!!!!!!! Nie zapominajmy o tym, CO JUŻ MAMY
Może warto w tym wyścigu do Rodzicielstwa, w Tym Szczególnym Dniu, który nas w czwartek czeka, powiedzieć Ukochanemu:
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 00:39
Edycik, Kasia1407, Ruby, Ejrene, Imię_Róży, EwelinaaKa, cinnamon cookie, Paryzetka83, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
witam się z rana bo kawkę popijam
troszkę się uspokoiłam po wczorajszych smutnych wieściach,a mąż oczywiście starał się żartować,że popsuta jestem całkowicie bo ja łzy miałam w oczach.Co prawda mam l4 i powinnam spać,ale co tam... święta idą więc mam zamiar zrobić makowca...pierwszy raz.
Bym zapomniała dziękuję Wam Wszystkim, za każde słowo wsparcia.
To dla mnie ważne,że Was mam i zawsze można się wygadać komuś kto zrozumie.
Lekarka mi tłumaczyła,że przy PCO po prostu ten CLO co dostałam ma czasem odwrotny rezultat,ale jak pokazałam jej mój wykres to za głowę się złapała bo czarna magia na nim,albo ta nasza kulka szklana potrzebna.
Bratku tak piękie to wszystko napisałaś że mam nadzieję,że nam tutaj wszystkim się spełni :* NO a to,że mąż był Twój zachwycony wcale mnie nie dziwimusiałaś obłędnie wyglądać w Mikołajowej czapce
Ruby to późno masz wizytę,ale będę trzymać kciuki kochana.
agatia a Ty gdzie się podziewasz?
Kjopa też trzymam kciuki :*
katiuszkaa jak humorek przedświąteczny?
Zdać kobitki relację czy wszystkie prezenty już gotowe i popakowane?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 06:55
Bratek lubi tę wiadomość
-
Imię_Róży wrote:Melduje farsz do pierogów;-)zrobiony choinka ubrana;-)
czyli święta coraz bliżej
Gratuluję kochana bo tu już zawsze część gotowa.
Ruby Ty kochana pytałaś o pierogi zatem...są dwie szkoły.Ja jak lepię to podsypuję mąką i zamrażam a potem tylko w Wigilię na osolony wrzątek i gotowe.Niektórzy lekko podgotowują i wtedy zamrażają.Zależy jak zrobi Twoja Mama..napewno będą pyszne
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwelinaaKa wrote:Edycik jak się czujesz?
Wiem, że to musiał być cios prosto w serce... Musisz być silna
Ewelinaaka dziękuję :* staram się być silna, dziękujętylko czasem mam już serdecznie dość tego i mam durne myśli,że mi to niepisane jest,Mąż mi powiedział wczoraj,że im bardziej się czegoś chce tym bardziej to nie wychodzi.Może coś w tym jest
Generalnie wczoraj miałam ochotę powiedzieć,że mam dość tych starań i oleję temat.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 07:07
EwelinaaKa lubi tę wiadomość
-
No i zapomniałam się pochwalić,mąż by poprawić mi humor opłacił miesięczny abonament telewizji internetowej czy jakoś tak....jakaś aplikacja w tv jest i jest ta masa kanałów.
Obecnie jest kanał dla mnie filmy świąteczne...jeden za drugim leci
no dla mnie raj bo uwielbiam takie filmy
Słyszałam kiedyś o tym,ale nie zwróciłam uwagi a taki miesięczny abonament koszt 19,99właśnie piszę do Was i jednym okiem oglądam sobie
pora na kolejną kawę i idę roić makowce
macie dobry przepis na kluski z makiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 07:13
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:cześć Ruby
już na nogach?po kawce?
Tak byłam na śniadanku w pracy, dzisiaj ostatni dzieńpotem wolne a miedzy świętami i dyżur w święta z domu
Kochana ja cie błagam ty z tym zapalenie chociaż troszkę sobi epolez, odpocznij:)
a co dostarania to mój to samo, im bardziej sie staramy tym mniej wychodzi , ale jak sie nie staram to też niew ychodzi a w dodatku nic nie wiem o swoim cyklu, i tak źle i tak nie dobrze nooooo...ale mówię ci to ja przyszły trok będzie dla nas tym łaskawszymi szczęśliwymEdycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:czyli święta coraz bliżej
Gratuluję kochana bo tu już zawsze część gotowa.
Ruby Ty kochana pytałaś o pierogi zatem...są dwie szkoły.Ja jak lepię to podsypuję mąką i zamrażam a potem tylko w Wigilię na osolony wrzątek i gotowe.Niektórzy lekko podgotowują i wtedy zamrażają.Zależy jak zrobi Twoja Mama..napewno będą pyszne
Edycik moja mama robiła te pierogi tak że surowe zamroziła, czyli ja mam je na wrzątek wrzucać tak? mam nadzieję, że ich nie spieprze w wigilię -
nick nieaktualnyEdycik tak sobie o tej twojej wizycie myślałam, a ta torbiel to nie było czasem to coś co kiedyś kilka razy lekarka widziała i nie wiedziałyście co to jest? może to CLO pobudziło do wzrostu? to ty też masz PCO? nie wiedziałam...
Dziekuję za kciukasy, trzymajcie do wieczoratak długo nie widziałam mądrej głowy, że się stęskniłam
Kjopaaa daj znać nooooo, obiecałaś
To co kto rozbije 1000? juz czas
edit: miszczu nad miszczami
jednak wiem kiedy zakończyć posiadówkę w kuchni z kolegami z pracy i zjawić się na magiczne rozbicieehhh głupi ma farta
to może i będzie niepokalane poczęcie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 07:58
Imię_Róży, cinnamon cookie, Kjopa3 lubią tę wiadomość